- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
AMD Power #46013 üzenetére
VW? Azt meg köszönöm szépen nem kérek
Pedig egyáltalán nem rosszak
olyan emberrel még nem találkoztam aki panaszkodott volna, benzinesekben nagyon jó, illetve a régi sima adagolós TDi (90 és 110Le) változatok, viszont ezek az újabb motorok nekem sem jönnek be, a TSi nagyon kaka mindenki panaszkodik rá (gyengébb lánc van bennük mint egy biciklilánc) ismerős a Golf 6 -jához a KTM -ből rendel hozzá motor láncot mivel sokkal erősebb és még passzol is hozzá (sőt 1 -2 komolyabb biciklin is erősebb a lánc)
Az újabb PD -s TDi -k megint csak nagyon rosszak, kettős tömegű lendkerék kuka és porlasztó csúcsok is gyorsan cserések, szóval drága mulatság
Na de mint mondtam a régi VW 1.6 motor nagyon jó és a régi TDi, én most nagyon rá vagyok állva a Seat Leon -ra, brutál jó kis autó, gyárilag nagyon kemény sportos futómű nagyon bejön főleg kanyarokban nagyon szépen betud ám feküdni nem imbolyog semmit
Használtautón sajnos elég ritka és 800 ezer Ft alatt csak 1.4i -k vannak
Szerk.
Egy ilyen Leon nekem bőven elég is lenne ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPhone topik
- ASUS RT-AC86U: hiánypótló darab a gyártó Wi-Fi útválasztóinak sorában
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest