Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz AMD Power #46013 üzenetére
VW? Azt meg köszönöm szépen nem kérek
Pedig egyáltalán nem rosszak olyan emberrel még nem találkoztam aki panaszkodott volna, benzinesekben nagyon jó, illetve a régi sima adagolós TDi (90 és 110Le) változatok, viszont ezek az újabb motorok nekem sem jönnek be, a TSi nagyon kaka mindenki panaszkodik rá (gyengébb lánc van bennük mint egy biciklilánc) ismerős a Golf 6 -jához a KTM -ből rendel hozzá motor láncot mivel sokkal erősebb és még passzol is hozzá (sőt 1 -2 komolyabb biciklin is erősebb a lánc)
Az újabb PD -s TDi -k megint csak nagyon rosszak, kettős tömegű lendkerék kuka és porlasztó csúcsok is gyorsan cserések, szóval drága mulatság
Na de mint mondtam a régi VW 1.6 motor nagyon jó és a régi TDi, én most nagyon rá vagyok állva a Seat Leon -ra, brutál jó kis autó, gyárilag nagyon kemény sportos futómű nagyon bejön főleg kanyarokban nagyon szépen betud ám feküdni nem imbolyog semmit
Használtautón sajnos elég ritka és 800 ezer Ft alatt csak 1.4i -k vannak
Szerk.
Egy ilyen Leon nekem bőven elég is lenne ...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?