- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
VW? Azt meg köszönöm szépen nem kérek
Pedig egyáltalán nem rosszak
olyan emberrel még nem találkoztam aki panaszkodott volna, benzinesekben nagyon jó, illetve a régi sima adagolós TDi (90 és 110Le) változatok, viszont ezek az újabb motorok nekem sem jönnek be, a TSi nagyon kaka mindenki panaszkodik rá (gyengébb lánc van bennük mint egy biciklilánc) ismerős a Golf 6 -jához a KTM -ből rendel hozzá motor láncot mivel sokkal erősebb és még passzol is hozzá (sőt 1 -2 komolyabb biciklin is erősebb a lánc) 
Az újabb PD -s TDi -k megint csak nagyon rosszak, kettős tömegű lendkerék kuka és porlasztó csúcsok is gyorsan cserések, szóval drága mulatság

Na de mint mondtam a régi VW 1.6 motor nagyon jó és a régi TDi, én most nagyon rá vagyok állva a Seat Leon -ra, brutál jó kis autó, gyárilag nagyon kemény sportos futómű nagyon bejön főleg kanyarokban nagyon szépen betud ám feküdni nem imbolyog semmit

Használtautón sajnos elég ritka és 800 ezer Ft alatt csak 1.4i -k vannak

Szerk.
Egy ilyen Leon nekem bőven elég is lenne ...

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Projektor topic
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- RAM topik
- További aktív témák...
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
olyan emberrel még nem találkoztam aki panaszkodott volna, benzinesekben nagyon jó, illetve a régi sima adagolós TDi (90 és 110Le) változatok, viszont ezek az újabb motorok nekem sem jönnek be, a TSi nagyon kaka mindenki panaszkodik rá (gyengébb lánc van bennük mint egy biciklilánc) ismerős a Golf 6 -jához a KTM -ből rendel hozzá motor láncot mivel sokkal erősebb és még passzol is hozzá (sőt 1 -2 komolyabb biciklin is erősebb a lánc)