Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Opel ASTRA G VANba.. be tudok rakni minden gond nélkül pl egy ilyet..? Még ma megvenném ha jönne válasz.. vagy kell valami átalakító..?
2 hete van meg az autó 1900km ert mentem vele...de nem is rémlik hogy mentem volna valahova céltudatosan... csak a probakörök.. (első saját autóm)
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
Köszi szépen a linket minden kérdésre választ kaptam! Arra számitottam hogy az Astraban Kb ugy fog szólni a hang mint a zafirában de pl az magas nagyon kevés.. mélyközéppel még meglennék...! Ha csak magas sugárzót cserélek azt csak simán lepattintom bele az ujat kábeleket bekötöm majd vissza..?
-
#TOTTI
őstag
Én is le fogom cserélni idővel de akkor majd akarok egy korrekt gyorsszerelhető mélyet.. mivel ez VAN.. vagy egy kis 100W Pio aktiv szubcső az ülés mögé... Egyelőre a céges Caddyvel megyek többet abban meg nagyon jó cucc van.. már gyárilag..
Az Astraba egy dolog fix a Sony CDX GT420U... ezt a tescos jegyeimen vettem..
-
#TOTTI
őstag
2.0DTi 100Le 230Nm.. jah van hely pakolni vettem.. zavaró hogy nincs ford. szám mérő meg zavaró a seb. váltó a VANon rövidebb mint a sima Astra.. föleg az egyes.. épp hogy meg tudok gurulni... de a 4. pl 150ig megy az 5. meg eddig 190 de majd megnézem eccer végig.. azt mondják a VAN kb ennyit bir.. a személyautó itt menne 200 felett is sztem.. és ami még zavaró kicsit hangos mivel nem teljesen szigetelt..
Én is gondoltam rá hogy ilyen szolid csinosítást ráeresztek mivel addig tervezem megtartani ezt az autót amig meg nem hó mivel kell egy ilyen nekem mindenképp egy ilyen dobozos..
A hátulja a VANnak meg van emelve.. igy az eleje lejjebb van ez jól néz ki.. chipet tervezek majd bele de utána kérdezek hogy ez mivel jár.. mivel alapból is szarok az OPEL dizelek.. adagoló, légtömegmérő.. bár ez még megy mint a golyó..!Valami meló kéne rá.. Ötlet..? a csajok pakolásán kívül...
-
#TOTTI
őstag
Jaja van jeladó is megvan.. a motorhang meglepően halk de a doboz nincs szigetelve... volt 1.6os zafiránk is annál is ráinditottam... söt fütőmotorral is probaltam indulni mert annyira halk volt.. azt szoktam meg... itt hallani halk kotyogást de nagyon durván egészséges hangja van... 15ös felnim van Alessio Vuleta.. de majd tavasszal rakom fel.. tovább nem megyek.. sztem.. de arra gondoltam hogy eltüntetem a müanygot az odlaláról de akkor talan újra kell fényezni az egészet.. az meg nem jó.. OCT re gondoltam chipbe.. itt van pécsen és csináltak már 180LErőre új Vitot a családba.. azóta 29E km és semmi gond...
-
#TOTTI
őstag
Az én munkáscoupém is megkapta a bókot.. vittem sötétíteni hátul.. és azt mondták hogy itt az az új astra... aztán kinyitotta a hátulját a raktér már kicsit kopott.. aztán mondta h ennyit használtuk már...?? Nem is gondolta hogy már 8 éves.. na jó az Les rendszám megkeverte... na de akkor is sok autót láthatott... és igy jól esett.. büszkén újként járok vele...
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok.. Milyen dolog az hogy egy Astra G VANra.. 195/60 R15 ös gumi helyett 195/65 R15ös gumit dobok fel...? Belefér még..? Ez hatóságilag engedélyezett..? Nem mér másképp az óra..? ha igen hogyan..? Kléber Dynaxer lenne rá... nyáriba majd...
-
#TOTTI
őstag
Mit lehet tenni ha félige elfordult Astra Gben a kulcs és megszorult a bal első vezetői ajtoban... se ki se be se jobbra se balra..
-
#TOTTI
őstag
válasz Calogero #5749 üzenetére
MOL és OMW benzin van az országban a többi adalék függő.. Esso amit megvett az AGIP Jet amit a Lukoil.. is mind e kettő közül valamelyik.. annyi itt a hátrány hogy ide a mol meg az OMW gázolajos tartályban is hozhatja a benzint.. igy marad az aljában akár párszáz liter is.. míg a MOL OMW kutakra igyekeznek.. tiszta autóban.. hordani.. még más is hordja.. Még az agipos shelles auto is MOL telepen tölt.. és a MOLra se molos auto szállitja hanem a MOL Trans Kft. Nem a MOL Rt. bár MOL Rt. telepről.. Szóval minden kuton lehet tankolni.. maximum valahol maszek kutakon ahol hiányzik az adalék ott ki van irva hogy -10Ft.. kb az adalék ára..Sokan szidják az ENVI METRO kutakat pedig ott egy auto van dizelre egy gázolajra hibátlan a minősége nincs keverés.. tiszta és OMW adalékot használnak.. én azt ajánlanám...
-
#TOTTI
őstag
Pedig ugyanazt kapod adalékkal helyrehozva.. AGIP kutakat a MOL telepről hordják ahogy a Shellt is.. AGIPot a WestBridge (alföld) és az Ivy Kft. Shellt a Klacska Trans.. ahogy esik ugy puffan... Shell is MOL benzin adalékkal persze a MOLnak is van adaléka de nem ugyanaz.. (volt hogy ugyanaz) Bár AGIP kutunk van.. de én akkor is azt mondom hogy Mol EVO esetleg shell VPower mert az tiszta mert azt saját kamionnal hordja a shell.. Amugymeg midnen csak adalékfüggő.. és azt a kutas önti bele.. ha nem önti akkor dadoghat az autó.. tény.. (talán nincs hozzászokva a jóhoz..)
Csak hogy ON is legyen ASTRA zár megoldódott... ki lett eröszakolva.. igaz most kattog a zár.. de ez van.. reméltem nem lesz 2 kulcsos az autó..
-
#TOTTI
őstag
válasz werszomjas #5777 üzenetére
J und J Totaline kutakon shell üzemanyag van... shellesek meg kilopják az adalékot szóval azért ugyanaz... Nagyon közeli kapcsolatban vagyok.. a J und J vel... ha bármi gond van én távsegitem öket.. akár szembe az envi metro kutat.. mindenhol Cashline rendszer van...
-
#TOTTI
őstag
Az miért van hogy izzitás indul a kocsi és utána amig egy kis gázt nem adok addig világit a motorhiba kb fél perc alatt elalszik... vagy ha gázt adok..! Ez rosszat jelent..? Insp is világit mert már 400km ota szervizbe kéne vinnni amugy 2.0DTI a motor...
-
#TOTTI
őstag
Opel zafira...7x15 5x110 ET35ös felni 195/65 r15ös gumival felmehet Astra G VANra..? gyárilag 6" széles a felni és a gumi is.. 185/65 r15.. szoval kicsit nagyobb de még belefér a 2.5%ba.. a gumi még OK is lenne de a felni nem tul nagy..? nem tul széles..a gyárinál ennyivel azért csak csak lehet nagyobbat..?
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
válasz bambano #6356 üzenetére
A választott felni 25.4 mm-rel lesz szélesebb a felni
Az eredeti mérethez képest 26.7 mm-rel lesz kijjebb a felni
Az eredeti mérethez képest -1.3 mm-rel kerül beljebb a felni szélegyári 6x15 ET49
alessio 7x15 ET35Mivel 7 colos a felni szélesebb lesz a nyomtáv kijebb lesz több mint 1 collal..de belülre viszont nem fog belógni..! kifelé nem gond hogy szélesebb talan mivel a gyári keréknél a 195/65 r15ös... csak 13mm-el nagyobb átmérőben.. nem uj gumirol van szó igy összesen 10mm alatti a különbség.. sztem ez elhanyagolható.. vagyis bizom benne.. 7" felni 35ös ETvel majdhogynem váltó méret.. ha nagyobb lenne az ET az gáz lenne de igy OK... itt nagyjából ki lehetett számolni..
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok régen írtam ide.. a fórumba kijött a jóidő feltettem az astra vanra a 7" széles zafira felnit és tökéletesen felment.. igaz a gumi nagyobb egy mérettel.. 9 éves autó létére nap mint nap újnak nézi.. elég sokat dob rajt az Les rendszám na de akkor is..!
Esetleg valakinek Astra Gre való vauxhall hűtőrács nem kell..?
-
#TOTTI
őstag
Nagyon szeretem az egész család opel párti.. Sose volt semmi gond velük.. lehet másnak nem nagy szám de nekem az első autóm.. olasz import gép nevetséges 650e Ftért.. reg ado nem volt.. mert teher.. és eddig 15e km alatt csak egy olajcsere volt az elején azóta semmi gond.. hibátlan rugalmas.. 190 felett is mentem... vele.. újként használható megbízható.. ritka az ilyen opel dizel.. 144e kmrel vettem valojában ez nem tudom mennyi.. Egy szónak is száz a vége egy percig nem bántam meg.. 2.0PDSDI caddymhez képest versenyautó...
-
#TOTTI
őstag
Jaja turbós Caddy jó de csak érzetre rugalmasabb.. pl. az 1.7CDTI a G verziós 5 szermélyes astrát is simán lenyomom.. nem állva hagyom de 500mren már 2 autónyi előnyöm van.. Minden át lett nézve elvileg Opel szervízbe bevittem vásárlás elött.. csak izzitógyertya gyengélkedését mondták azon kivül minden rendben volt és van is azóta.. Az ismerősöm opel szervizes ki is jött velem..és a családban van egy flotta maneger is Opeles..
Nem azért tetszik az opel dizel mert olyan jó.. csak mert az enyém.. egy 1.6 16V jobban elfogadnék mert tudom hogy a dizelek szarok..
helkis: igen az szivó ez turbó.. csak viszonyításként írtam.. Opel dizellel az a baj hogy nálam meg ami ilyeneket próbáltam nincs az a sipolos turbóhang és hirtelen ránt a turbós caddy alacsonyabbról.. viszont ott van mellette 1600 kilo mig az astra csak 1100.. szóval az a 20 lóerő előny.. az itt kevés..
-
#TOTTI
őstag
Nekem eddig gyári felni.. asszem 6" ET49 acél volt 185/65 R15 téi gumival.. most 7" ET35 195/65 R15ös gumi.. még éppen belefér a 2.5%ba de.. az autó érezhetően rugalmatlanabb.. eddig mindig többet mutatott a beépitett mérő az út szélén.. 55 helyett 50et általában.. most viszont 55nél 61et.. ennyit számithat a nagyobb kerék...? 45 el kell mennem és akkor mér kb 50et..? ez lehet..?
felemeltem a kocsit másfél újnyi hely volt a kerék alatt.. és az uj kerék épp hogy odafért.. na meg oldalra is kilóg majd 2 centivel.. a kormányzás hirtelenebb és joval stabilabb.. meg magasabban ülök.. ennek lehet valami hátránya..? a futóműre nézve..?[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
válasz fekeandras #7050 üzenetére
Csak a nyári gumival ráz...? Nem forgásirányos a gumi volt már fenn másik autón nem lehet hogy azért mert foditva tettem fel..? a felnit a balost jobbra és ellenkezőleg...?
-
#TOTTI
őstag
Hozzá tudnék jutni egy Új zafira OPChez.. 21.000Km-errel.. kerek 5M forintért..! Mentem vele megszerettem... Nem tudtok valami jó üzletet.. kellene még 2M.. és akkor felvennék 3at hitelre... Ha ez meglenne házasodnék is és jöhetnek a gyerekek..
-
#TOTTI
őstag
Az az autó szerepel a 6 hónapos tervemben.. viszont a család csak a 6 évesben..! A többi OPC nem izgat fel ennyire.. jelenleg nem vágyom másik autóra... Nézegettem mit lehetne még.. de nincs jobb 5letem..! Ami zavar hogy lassan jön az uj zafira.. ha jön.. és lesz még opel..
-
#TOTTI
őstag
Tudom hogy jók a CDTI motorok teljesítményre.. de amúgy..? és sztetek hogy tudok nézni Astra H OPC hátsó szoknyát kompletten... Astra GTC 1.9 CDTin töröm a fejem.. OPCsitanám kivülről meg a lehetőségekhez képest belülről.. Azt hittem ez is valami ultra sport de van 1.3CDTI is..
lemondtam az zafiról ahhoz még fiatal vagyok.. és nem olyan jól kereső..
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
Egyelőre egyedül vagyok 1.6 1.8as vagy CDTIből 1.7 125- és 1.9 120- érdekel.. persze használt.. 1.9 150 100E kmrel 2.890E 1.9 120LE 32E kmrel 2.790 itt inkább a 120ast választanám.. Azért nem vennék OPCt 1 mert drága 2 mert nem birnék magammal.. GTCben is a fekete tetszene.. a zafira csak azért kellett volna mert kurva jó.. a 7 személy csak extra.. És persze kereskedésből kell vegyem mert autót akarok beszámitatni.. egy 206ost... szal magánszemélytől csak akkor ha el tudnám adni..
-
#TOTTI
őstag
Ő a kiszemeltem..
1.9 CDTI 120LE 2006 32E km.. 3M ft.. Valami eszméletlen jo kocsi astra Ghez képest.. és a 2.0DI motor mintha álló lenne ehhez képest.. pécsi elkerülőn 190 megvolt.. nagyon korrekt csendes 17 felnivel se üt remeg nem kemény tulzottan csak amennyire kell.. Valakinek valami jobb ötlete 3Mig és 2.5 felett.. ami jobb választás lehet.. hasonló kategóriába..? -
#TOTTI
őstag
Sztem nem rosz 1.7 isuzu CDTIt amit most dobnak a classicII astra Gbe azért le legyalázza.. autóhosszokkal.. Na de mind1 nemsokára anyám árubeszerzője lesz az astra G vanom.. én pedig ideiglenesen átnyergelek egy 206osba.. csak amig elmegyek a kereskedésbe és becserélem a GTCre.. remélem 2 honap alatt oda érek azért..
-
#TOTTI
őstag
Holnap megyek Asta GTCre alkudozni remélem nem küldenek el mindjárt az elején.. Pofátlan leszek.. nem tudom ez mennyire jön be nekik.. Nekem mindenképpen keeeeeeeellll...
CHF alapú hitelt veszek fel.. és az hitel étékében pedig veszek CHF-ot... így a kockázat kisebb a pénz is marad..! Jobb az autóbeszámítás és ha kiegyenlitem vagy elszalad a CHF akkor is minden türhetőbb.. és a pénz is megmarad..
-
#TOTTI
őstag
3M az ára.. 50% kezdővel.. figyi nem a végét nézem..! Hanem azt hogy nekem mindenképpen kell autó nem elég a céges mert lekövetnek GPSel.... a havi részletet meg ennek köszönhetően megkeresem..! Én a hitelbe azt nézem hogy.. nem kell egyben betenni a pénzt a vége nem érdekel.. (lehet rosszul teszem..) Nagyon sok altenatív pénzkereseti lehetőséget ismerek.. ha minden kötél szakad meghúzom valamelyiket.. addig élek nyugodtan relative.. (tudom jol hogy az autó törlesztését.. ha nem is lesz munkahelyem megkereshetem 2 nap alatt..ha lesz elmegyek 2 nap szabira..) amúgy azért legalább tudom miért küzdök dolgozok.. és nem tehetem meg hogy.. lébecolok hónapokig..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest