- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Sracok a frusztraciotokat kezeltessetek, mert begörcsölt a szemem, ezt vegigfutva, ami itt zajlott.....
-
haddent
addikt
Újgazdag büdös bunkók... Megvan hitelből, adócsalásból, lobbizásból meg seggnyalásból a 20-30 milkás autó ami nem az ő nevén van, nem tudja tankolni nem tudja szervizeni vezetni se tud de legalább lenézi és letiporja az embert. Én a helyedben elrejtenék az ilyeneknek 1-1 meglepi csomagot az ülések alá
trassher nem ismerem a 8 szelepes vw benzin mocit, de a 8 szelepes opel motor is halhatatlan
-
HWSW
tag
Az ekokkal sincs baj, csak az emberekkel. x16xel-ről tudok nyilatkozni, egy ~6e Ft-os (4 literes Mobil 10W40 ára) szelepszár szimering (reinz) csere után már nem kellett ~4 liter olaj 10e km-re (ment bele 3,5 liter cserekor, majd 10e km alatt még egy flakon), most max-ról leeszi min-re, de hát gázzal járok, így nincs mi hígítsa az olajat, elnézem neki. Ja, és még a hengerfejet sem kellett leszedni hozzá.
-
trassher
addikt
Tudom hogy lehet kapni, nekünk is van de én úgy tudom hogy ezekbe már nem lehetne tankolni. Pár helyen már voltam fültanúja mikor szóltak hogy műanyagba nem lehet. A határon sosem lehetett pl ilyet használni csal fémet.
w333: VW 1.6-ból csakis SR motorost szabad venni ami 8 szelepes. Sok hirdetésben külön ki is írják. Barátom akart venni tavasszal octáviát ilyen motorral. Éjjel fél 12-kor felrakták a hirdetést, reggel fél 8-kor telefonált de addigra már elkelt.
A g astra ecotec motorral semmi baj nincs, csak az 1.6 vészes a tapasztalatok alapján.
A régi tdi az meg atombiztos de ahhoz az kell hogy figyeljenek rá és ne spóroljanak semmin. Autókozmetikás barátom alkalmazottjának van 1994-es 80-as tdi-je, motorja sosem volt megbontva de ő nem is szarozik. Olajcsere anyagköltsége 25K. -
w333
félisten
válasz
realmadrid #46037 üzenetére
Persze ...
Különben egyáltalán nem rossz autó az, akinek nincs pénze jobbra és a hegyen lakik + sokat jár terepen annak nagyon jó választás, én nem ítélek érte el senkit ... BMW -sek szoktak lámpánál lenézően nézni de komolyan lesz*rom mivel tisztában vagyok vele hogy ő csak egy céges autóban ül
De hát van ilyen, rengetegen elvannak ám szállva a céges autóktól
Illetve amit mostanában észrevettem az az hogy rengetegen nagyon bunkók (melóhelyen tapasztalom naponta többször is)
Csak hogy példával is éljek, megérkezik a 20-30 milliós autó (köszönök neki "jó napot kívánok") majd lenézően mondja hogy hoztam az autót, ismét köszönök, ő ismét mondja hogy hoztam az autót, még ezt 2-3X megismételtük majd rákérdez hogy miért mondom neki folyton azt hogy "jó napot kívánok" válaszként mondtam hogy "hát figyel ha már idehoztad a sz*rodat és megtisztellek azzal hogy köszönök akkor ezt viszont elvárom" szó szerint még ő volt megsértődve majd kínosan magyarázkodott, és napi szinten nagyon sok ilyen emberrel találkozom (szégyen)
Van egy srác aki nálunk jár váltózárat szerelni és neki is ugyan ez a véleménye ... telefonban soha nem köszönnek neki, majd mikor rákérdez hogy ugye ön az akinek BMW vagy Merci -e van mikor válaszként mondja az úr hogy igen én vagyok az de honnan tudta, ismerős ilyenkor csak nevet egyet majd azt mondja hogy a BMW és Merci tulajok nem köszönnek soha
Kicsit hosszú lett és OFF téma, de ez már ki kívánkozott belőlem
-
w333
félisten
válasz
realmadrid #46034 üzenetére
Megoldás : kívül belül sötét fólia + egy bukósisak hogy senki se ismerjen fel
(#46036) realmadrid
Szerencsére nem
különben nem is halottam még róla hogy ilyen is létezik már, ezért voltam így meglepődve mert láttam hogy Opel csak nem tudtam hogy mi
-
w333
félisten
válasz
realmadrid #46030 üzenetére
De legalább olcsóbb, összkerekes és nagyobb autó
De nem bánom, vegyél egyet
Kell a francnak ennyiből már autót is veszek
De ha a kettő közül kéne hogy válasszak akkor inkább a Duster
(#46033) realmadrid
Persze hogy a netről van, pont melettem ment el kb. 1 méterre az Opel Ampera és annyira megbámultam hogy nem tudtam gyorsan lefényképezni
-
w333
félisten
Majdnem elfelejtettem ...
Tegnap láttam a StopShopnál egy Opel Ampera -t
Kicsit fura volt de komolyan mondom nekem nagyon tetszett
-
w333
félisten
válasz
realmadrid #46026 üzenetére
Én ha most új autót vennék akkor biztosan egy ilyen Kia Ceed -t vennék
Nagyon komoly gépek és nagyon extrásak, motorikusan porgősek és bitang jók, kényelmesek, kuplung gáz + az egész autó nagyon harmónikus, olyan mint egy svájci óra, komolyan precízebb mint egy drágább német autó
Nap szinten sok autóban ülök , de nem minden nap találkozok olyannal hogy még kormányfűtés is legyen benne, na Kia -ban az is van
(#46027) realmadrid
A "havasi" Skoda nekem is bejön, de mi kerül ebben ennyibe ?
Csak az hogy VW és meg kell fizetni
Qashqai nem kéne ... hullanak szét darabokra + drága alkatrészek, attól már egy fapados Dacia Duster is sokkal jobb, simán azt is elfogadnám, oké hogy kopogó műanyag és fapad, viszont nagyon nyomatékos, ott az állandó összkerék és keveset is fogyaszt + fenntartási is olcsóbb mint egy Suzukinak
-
realmadrid
aktív tag
válasz
mohabá 007 #46024 üzenetére
Értem, de akkor is
Ha most vennék autót, akkor Skoda, Nissan vagy Toyota lenne.
Nézzétek meg pölö egy Pulsar és egy Astra új árát.
De a Corolla is 4.2 milla.
Az Astra mennyi is ?
Ezek után, ha nem villant a "Ká" Astra, szerintem eléggé bőgni fog.
Várom az ellentámadást -
w333
félisten
válasz
realmadrid #46023 üzenetére
Igen ... az újabb ráncfelvarrottak már nem láncosak
Rapid nekem nem kéne olyan mint egy extrásabb Fábia (nem tetszik)
Az új Octavia és Toledo viszont brutálisan jók simán elfogadnám !
Sőt nekem még a csúnya 4X4 -s Skoda Yeti -k is tetszenek (praktikusak)
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
realmadrid #46015 üzenetére
.."Akinek benzines Opelje van jelentkezzen, ha nem fekete a kipu vége."..
Ha ez felhívás akarna lenni,(és nem csak az opel becsmérlése) így lenne korrekt:
Akinek benzines ótója van jelentkezzen, ha nem fekete a kipu vége.
Így már mindjárt másabb a leányzó fekvése nem? -
w333
félisten
válasz
AMD Power #46016 üzenetére
De mi volt a baj ... mondjuk azok motorikusan elég gyengusok gyárilag
Majd meglátod, vissza sírod még az F Astrát az még meg volt normálisan csinálva, nem azt mondom hogy rossz a G Astra csak azt hogy messze nem lesz olyan hibamentes mint az F, az viszont tény hogy legalább az alkatrészek ugyan olyan olcsók hozzá
Nálunk az egyik fényező srác vett egy Astra G II -t 2008 -s kevés km -el majd mondta hogy nyugodtan menjek vele egy jó nagy kört ha ilyet szeretnék, hát nem tudom nekem kissé csalódás volt (rossz úton kicsit recsegteg a műanyagok, kényelmetlen volt az ülés, nagyon hangos volt, a centrálzárnak pedig akkora hangja van hogy a garázs másik végéből is néztek hogy mi történik) na én ezek után kicsit át értékeltem a dolgokat
Különben nem rossz, csak én kicsit visszalépést éreztem sok mindenben !
Szerk.
H Astra nekem nem jön be emiatt ugye a C Vectra is kiesik nálam, viszont az új J Astra eszméletlen jó főleg a Turbó benzinek, takarékos, csendes, jól megy, szép kívül-belül, nagyon sok extra + kényelmi funkció van benne, egyszerűen zseniális (napi 5-10 db. vezetek belőle) sokkal jobban kéne mint egy VW golf vagy az újabb Seat, csak egy baj van ... nincs 3 millió Ft hogy vegyek egyet
Így maradok a 2000-2005 -ig 700-800 ezerért Seat Leon, mert nem nagyon van jobb !
-
AMD Power
titán
válasz
realmadrid #46018 üzenetére
Sajnos annyit nem megyek egy évben összesen pályán, szerintem.
-
haddent
addikt
válasz
realmadrid #46015 üzenetére
Sport hátsó dob, tehát -1 labirintus/tompítás, és nem hogy nem fekete hanem kb. max poros a kezem amikor megfogom
A régi F Astra nak meg nagyon picit fekete. De miért egyébként?
realmadrid 8 szelepes van AMD -nek, azt garantálom hogy egy centiliternyit sem fog megenni bármennyit megy agyonpörgetve
Nekem 16 os és vvt -és és szeretm is néha (kb minden nap min 1-2x) ki is használni azt, hogy benzines és pörgetni, de semmi vészes. Most 2-3 ezer km város alatt, ami a legszarabb mert indítás leállítás stb semmi nem fogyott még
46020 pedig mondom a régi F astra a kormos és abban 2 évig ne mcserélsz olajat akkor se fogy el egy fél csík se
-
w333
félisten
válasz
AMD Power #46013 üzenetére
VW? Azt meg köszönöm szépen nem kérek
Pedig egyáltalán nem rosszak
olyan emberrel még nem találkoztam aki panaszkodott volna, benzinesekben nagyon jó, illetve a régi sima adagolós TDi (90 és 110Le) változatok, viszont ezek az újabb motorok nekem sem jönnek be, a TSi nagyon kaka mindenki panaszkodik rá (gyengébb lánc van bennük mint egy biciklilánc) ismerős a Golf 6 -jához a KTM -ből rendel hozzá motor láncot mivel sokkal erősebb és még passzol is hozzá (sőt 1 -2 komolyabb biciklin is erősebb a lánc)
Az újabb PD -s TDi -k megint csak nagyon rosszak, kettős tömegű lendkerék kuka és porlasztó csúcsok is gyorsan cserések, szóval drága mulatság
Na de mint mondtam a régi VW 1.6 motor nagyon jó és a régi TDi, én most nagyon rá vagyok állva a Seat Leon -ra, brutál jó kis autó, gyárilag nagyon kemény sportos futómű nagyon bejön főleg kanyarokban nagyon szépen betud ám feküdni nem imbolyog semmit
Használtautón sajnos elég ritka és 800 ezer Ft alatt csak 1.4i -k vannak
Szerk.
Egy ilyen Leon nekem bőven elég is lenne ...
-
w333
félisten
válasz
AMD Power #46011 üzenetére
Jár nálunk egy szerelő barátom és tőle kérdeztem mostanában hogy neki mi a véleménye az egészről ... a válasza annyi volt hogy ha megbízhatót szeretnék akkor a VW 1.6 (105LE) ezek ugye (Leon, Octavia, Golf 4 stb.) motort válasszam mert nagyon megbízható, kérdeztem hogy Opel Astra G -el mi a helyzet ... csak annyit mondott hogy nagyon megbízható motorok de eszik az olajat és ezzel nem is lenne semmi baj mert örök élet + 1 nap viszont a katalizátort egy idő múlva tele nyomja olajjal és akkor kezdődnek a gondok, persze ehhez elég sok kilométer kell
Aki ezzel együtt tud élni annak semmi gond ... csak hát oda kell rá figyelni
-
w333
félisten
válasz
AMD Power #46008 üzenetére
Régi Opelek pl. az Astra F és Vectra A még nem Ecotech azokkal nincs baj !
Viszont ismerősök és ügyfeleink is panaszkodnak hogy eszi az olajat
Nekem pl. a régi C20NE 1 csepp olajat nem eszik pedig nem egy mai csirke, ismerős állítása szerint pedig minden második tankolás után utána kell tölteni !
-
gban
veterán
válasz
trassher #46005 üzenetére
Igen, ilyen műanyag moslékos edényzet volt, a kisebb meg étolajos volt, rá is volt nyomva, csak már nem emlékszem hogy pontosan milyen olaj volt benne gyárilag.
Önkiszolgáló Auchan kút, senki nem néz semmit.
Lehet, traktorba vagy munkagépbe vitte.
Amúgy a mai napig árulnak műanyag benzines kannát -
gban
veterán
Holnap 2 Ft-tal felmegy a benzin, 4-gyel a gázolaj.
Én meg nem tudtam, és elmentem tankolni hülye fejjel....
Olyan sor volt, ráadásul a mellettem lévő sorban egy illető egy Vito hátuljában lévő kannákba (2 db 80 literes lehetett, meg 3 kisebb) több mint 68 ezerért tankolt. Nem szidták nagyon mögötte
De a lényeg, Klagenfurt - Pest, 540 km környéke, meg olyan 6,2-6,5-ös munkábajárós 200 km, meg egy jó erős Pesten át dugó, na ez jött ki 5,74-es átlagra a 60 lóval.
Hiába, osztrák benzin (Jet), bár az is igaz, odafelé amit írtam, az 5,55 az meg Auchanos benzinnel volt.
Meg most is ott tankoltam.
De erős a gyanúm, hogy az is benne van, amiről korábban szó volt, hogy az Auchan pl. nem szórakozik, tuti nem csal az órája. -
AmunRa
senior tag
válasz
Declare #46000 üzenetére
Ennyit nem fogyasztanak. Csak ezt mondta anno szerviz. 5 éves korába kaptam 1M-ért anno. Ott nincs már gari. Unokatesómnak is 1.6 100LE 3 évvel fiatalabb ott nincs ilyen. Szerintem a nemetek ide adták amit kicsit eltoltak. Magyaroknak jó lesz. Most ha összejön a J is ennyi lesz, csak nem talált a rokon még megfelelő autót.
(#46001) w333 Csak 1-1,5 liter után hallod a kattogást!
Akkor már baj van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest