- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
t.imi
üzenetére
1.6XE1 van nekünk b zafirából
F után tényleg furcsa volt először beszállni, mert a 177centimmel is F-ben olyan zafira után, mintha a földre ülnék
...gyerek fejét se verem be folyamatosan, ha berakom hátulra a gyerekülésbe
...a brutális olajfogyasztást az előző tulaj javíttatta: nekünk 90%ban városra tökéletes az 1.6os motor, de folyamatos autópályához szerintem 1.8at választottunk volna
fogyasztás? mostanában hétvégente tettünk 1-1 100km-es utat, így lement 8 literre (ami szerintem klíma mellett nem vészes) ...nyaraláson sok főúttal meg 7 liter körül volt (még több klímával, nyáron) ...szerintem F-hez képest nem eszik lényegesen többet és a klíma+kényelem bőven megéri ezt a felárat (ez lesz most az első telünk a zafival, gondolom ez is benyeli majd a 10-et kényelmesen 90% városi használattal)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
F után tényleg furcsa volt először beszállni, mert a 177centimmel is F-ben olyan zafira után, mintha a földre ülnék
...gyerek fejét se verem be folyamatosan, ha berakom hátulra a gyerekülésbe