Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy Zafira B-n, esetleg Meriva. Sajnos időnként fáj a hátam és akkor nagyon nehéz kiszállni a Megane iii-ból.
Magas üléspoziciós autót szeretnék, amiből könnyű kiszállni, beülni.Munkábajárós, csaladi, autopályan használnám 80%-ban, napi 80km. Dieselt nem szeretnék, benzin + cng/lpg-ben gondolkodom.
Mennyire karbantartásigényes pl egy 1.6-os?
Konkrétan 0 ismeretem van a márkáról, típusról, fogyasztási adatok is fehér folt.
Ami infó eljutott hozzám, az olajfogyasztás néha extrém mértéke az 1.6 XE motornál.
Melyik típust, motort érdemes választani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- KIA RIO 1.4 - 82760 km - eladó vagy csere!
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest