Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
Az a motor 4000rpm-nél van nyomatékcsúcson ami 125Nm. 3000rpm-nél ~10Nm-el tud kevesebbet de az a teljesítmény is elegendő lenne a 130-as tempó tartásához. Persze, kis ccm szívóbenzin motor de annyira nem nehéz autó az 1.4 H Astra, hogy ennyire rövid ötödiket igényelne. Én felesleges környezetszennyezésnek és üzemanyag pocsékolásnak tartom, hogy 4000pm-en kelljen járatni egy motort a 130-as tempó tartásához ha azt tudná egy jóval alacsonyabb fordulatszám mellett is. [link]
-
8th
addikt
Eszerint 80-nál forog kb 2300-at ötödikben. Az qrva sok. Nem értem miért csapnak agyon autókat ilyen rövid ötödik fokozattal. Előzni úgy sem ötödikben előz az ember így azt hagyhatták volna nyugodtan sokkal hosszabbra. Az autosala.pl youtube csatornán sok autóról van 130km/h rpm teszt. H Astra is akad köztük igaz 1.6 16v. Elég rövid ott is az ötödik. [link]
-
mephi666
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
92
jövőre már 30 lesz98495: ja ez igaz
Ui: közben jobban megnéztem a kipufogót és úgy tűnik, hogy a gumifityma kezdi elengedni magát és attól lóg... lehet nem is lukas, csak kifúj egy illesztésnél emiatt... reggel 60km hazáig, drótot találtam, amivel meg tudtam erősíteni és remélhetőleg nem szakad így már le

-
mephi666
nagyúr
Miért ne számítana +100kg tömeg meg egy tetőbox plusz légellenállásnak? Az f üres 950kg-jához képest nem mindegy, hogy 1ember ül benne cucc nélkül és 1020kg az össztömeg, vagy 4ember fullos csomagtartóval... amikor 1250+ az össztömeg... ugyanannak a 60lóerős motornak kell mozgatnia mindkét esetben
-
mephi666
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
Az a 3ezer nem sok? F 60 lovas, fullra megrakva, tetobox a tetocsomagtarton es ora100nal forgott kb 2500korul...
-
t1
veterán
Sziasztok. Astra H 1.4 90LE mennyit forog 90-nél és 130-nál 5.ben?
-
bul07
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Menj biztosra
És majd telefonálj be okmányirodába hogy nézzen már rá, be van e jelentve az eladás tényeÉdesapám múlt tavasszal adott el kocsit, nem lett átíratva szerencsére rendesen le jentette így nem lett baja belőle
De jött jó pár levél, még olyan is hogy a kocsit kivonták a forgalomból mert nem lett átíratva -
AMD Power
titán
Adott már le valaki az ügyfélkapun adásvételit? Eladott autó után.
-
AMD Power
titán
válasz
cappa72
üzenetére
Az a baj,hogy még lehetett volna árulni 1-2 hónapig, de nem hinnén,hogy sokkal többért (maximum 20-30e Ft) ha elment volna. De ketyeg az Astran a kötelező, az SX4 a párhuzamos üzemeltetés miatt az is + a Casco is több az SX4-en a B0 besorolása miatt.
Aranyos volt a fiam. Persze a feleségem is bekönyezett! :)
-
AMD Power
titán
válasz
diablo1984
üzenetére
Pontosan! Meg a Casconál is fog számítani. Ügyfélkapun már be is adtam "változásokat". Remélem minden problémamentesen fog menni.
-
AMD Power
titán
Elvitték az autót....
170e. Szegény fiam sírt is miatta. -
gban
veterán
Rá kell mérni hogy mennyi a feszültség járó motornál.
Szerintem nem tölt a generátor.
Ami nálam a Kadettnél ezt a hibát okozta, azon meglepődött még a szerelő i, bár szerintem azóta ezt a megoldást nem alkalmazzák: a generátornál a vastag testkábel egy lapos, 3 centi széles, szigeteletlen sodrott - fonott réz vezeték volt.
Annak a csavarjait megnézte, meg volt húzva mindkettő rendesen.
De ahogy hozzáért a réz 'dróthoz', az elporladt, meg is lett a hiba hogy hol a bibi.
Nálad ha nem tölt a generátor, nézd végig a kábeleket hogy nincs-e lelazulva valahol, hátha olcsón megúszod. -
dobov
friss újonc
Sziasztok,
Van egy 1.7DTI Corsa-ám 2001-es. Úton maradtam vele... Lecseréltem aksit (a régi mar gyenge volt).
Majd utana 20, 30 km után lemerült az uj akkumulátor. Akkujelző fény nem világit (csak gyújtáskor).
Töltővel utanatöltöttem, ujbol lement 20, 30km-t majd lemerült.
Valamint többször észrevettem hogy magától bekapcsol a féklámpa (különösen földúton), ami már régebbi probléma.Relé lehet a gond a biztositékoknal? Esetleg zárlat valahol? Vagy nem tölt (eléggé) a generátor?
Van valakinek ötlete mi lehet a baj? Mivel kezdjem?Üdv,
-
rumos XIII
aktív tag
Köszi nektek, akkor jó!

Ma megyek futóműbeállításra. -
zgospel
őstag
válasz
rumos XIII
üzenetére
Új betét és tárcsa esetén kell egy kis idő amíg bekopnak, eleinte normális hogy gyengébb a fékerő. Ahogy összekoptak jó lesz, használattól függ, hogy mennyi idő, de hamar jó lesz.
-
bul07
nagyúr
válasz
rumos XIII
üzenetére
Féknek kicsit össze kell kopni
Gondolom a fék folyadék is cserélve volt, és rendesen légtelenítve lettFutómű állítást ne nagyon halogasd, mert megeheti a gumi szélét ha nagyon el van állítódva
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Nem válasz a kérdésedre, de nekem B Vectrán pont ilyen paraméterekkel rendelkező felni van fönt.
-
rumos XIII
aktív tag
Sziasztok,
Támasztó-/vezetőcsukló, fékbetét, és tárcsa csere után vagyok.
A kormány kicsit jobbra áll egyenesbe, ez gondolom futóműállítással orvosolható.A féknél azt érzem, hogy valamelyest keményebb lett, illetve mintha kevésbé harapna. Ez normális? Ez az első fékcserém, még a tapasztalatokat gyűjtöm.
Köszi!
Corsa C z12xe -
ricsi8800gt
addikt
A 7j×16 ET38 H Astrára jó nem ? 2007-es am 5x110
-
Jofi81
őstag
Köszi mindenkinek, szerintem akkor menni fog. Inkább az lesz a probléma, hogy a lökhárító és a kerékív között ki vannak szakadva a csavarhelyek, szóval sok helyen kábelkötegelővel van felfogatva. Könnyebben lejön, viszont macerásabb lesz visszarakni csavarok nélkül.
-
mephi666
nagyúr
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Ja meglengettem, hogy ismerős körben jóáron átadnánk mi is az f-et, amit asszony említett kolléganőjének... az azonnal rávágta, hogy nála dolgoznak románok, akik szeretnek olcsón kocsit venni és biztos kéne nekik... ja, csak okosan szeretik az ilyet rendezni, átírás nélkül
kösszUi: most fejben kb ott tartok, hogy ami romhalmazok vannak 250-300körül, a miénket pár tizesből kicsit kipofozom és szűk 1.5év műszakival esélyes, hogy 200-250közt gyorsan elmenjen
-
AMD Power
titán
válasz
diablo1984
üzenetére
Persze. A szerelőm szerint még maximum egy műszaki "van az autóban/kaszniban".
Tavaly októberben volt műszakin. Szerinte a következőn ,hogy átmenjen az már iszonyat zsebbe nyúlós lenne. Szóval igen a jótól messze van. De ahogy nézegetem a többi F Astrat ő még a jobbak köze tartozik. Minbd1 csak elviszi valaki végre...
8th Kérdeztem a srácot, a te neveden lesz, igen jött a válasz. Utána meg ott a pecsét az adásvételin.

-
8th
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem láttam a hirdetésedet nem tudom beleírtad-e de én kapásból azzal a sorral kezdeném a hirdetést, hogy "Csak magánszemélynek csak adásvételivel. Cégre és üzembentartóira nem eladó!" Persze így is akadnak pofátlanok akik bepróbálkoznak hátha de a tufák nagy részét kiszűrheted vele. Mondjuk nekem ez sem segített mert csak bidámbidámok hívogattak.

Én amikor visszaülök a dízel kisbuszból néha megjáratni az öreget mindig meglepődöm rajta mennyire halk és milyen kényelmesen rugózik a ballonos tizenhármas kerekein. Ha lenne benne klíma simán megtartanám második autónak.
-
diablo1984
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Előbb-utóbb elviszik, akki ezekkel a hibákkal együtt tud élni, az amíg műszaki van rajta( vagy + ameddig a veszélyhelyzet fennáll) tudja használni(igaz mint írtad, hogy nem épp takarékos, annak utánna lehet járni, hogy mi a baja, de az is pénz) talán ha olyan veszi meg akit a foltok rajta nem zavarnak, akkor kis ráhatással még 2 évet lehet nyerni egy kis filléres taknyolással, de utána menthetetlenül kuka lesz, mert addigra a sok rozsda átér a lemezen, a taknyolást sem fogja meg semmi, ha nincs anyag hozzá. Minden nyűgét megjavítani(amiből a kasztni leginkább a legnagyobb gondja) egyszerűen nem éri meg, de pl a szelepszár szimmering miatti olajfogyasztás kibírja azt a 1,5-3,5 évet amíg gazdaságosan még forgalomban tartható.
Egyébként ha nem lenne autóm, akkor inkább vennék egy ilyen fapad opelt, mint egy swift 1est, már szinte eldobós ára van, városi cirkálásra alkalmas, bár a megnövekedett fogyasztásra érdemes lehhe az új gazdinak költeni, lehet egy légtölegmérő hiba vagy bármi ilyesmi lehet a háttérben, ami anyagköltségben kisebb mint maga a kivizsgálással elcseszett munka díja... -
AMD Power
titán
válasz
diablo1984
üzenetére
Nagyon el akarta vinni pedig a 3 c type srác. Most még azóta 3x felhívtak. Miért nem volt jó ez igy nekem bla bla.... elmondtam neki. Az utolsó két hívást már fel sem vettem utána.
Majd szépen elviszi valaki. Ma is elvitte megy karikára. Még az SX4 után sem mondanám ,hogy "rossz" autó. Ennyi pénzért, ajándék.
-
AMD Power
titán
válasz
diablo1984
üzenetére
Ma este 5 után kb 4-en hívtak. Egy srác délután meg is nézte. Tetszett neki azt mondja alszik rá egyet. Most este 7-kor jött 3 c type fiatalember. A tök sötétben, próbakör nélkül akarták megvenni. 180e. Őszintén megmondva bele is mentem. Csak hát cég névre akartak vásárolni. Úgy meg nem adom el. Nem volt náluk aláírási címpéldány így ez ebben a formában szóba sem jöhetett. Persze ez nem tetszett nekik, de mondtam ,hogy ez van.
-
válasz
janakbacsi
üzenetére
-
janakbacsi
őstag
2007-es évjáratú 1.2-es corsaban megadta magát az elektromos szervókormány motorja. Van valami ajánlott olcsóbb beszerzése forrás a hivatalos Opel csatornán kívül?
[link] -
AMD Power
titán
válasz
cappa72
üzenetére
Próbáltam kicsit a kedvébe járni. Mondtam neki ,hogy lassan majd vezérlés + vízpumpát kell majd cserélni rajta, tudok neki ebben segíteni 40% kedvezménnyel illetve a srác kb 5 percre lakik a szerelőtől akihez jártam a kocsival. Mondtam neki ,hogy a szerelő ismeri az autót és ha gondolja nyugodtan járjon majd hozzá mert olcsón dolgozik.... -
AMD Power
titán
Úgy néz ki ,hogy holnap jön egy komolyabb vevő az autót megnézni.
-
bozont
veterán
Üdv
Milyen OBD-t érdemes venni az autóhoz és itthon honnan (privátban is jöhet ha nem publikus)?
Egy Corsa E és most már egy Zafira B-hez kellene, ha ez fontos. -
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek Opel D Corsa 1.3 Eco Diesel (90 lovas), 2008-as autóról? Mik a gyakori problémái és mire kell odafigyelni vásárlás esetén? Városi használatra jó volna-e?
Köszönöm.
-
Szada85
aktív tag
válasz
Borzoló
üzenetére
Galambom!
Bár igyekeztem megfogadni, hogy ignorálom a kommentjeidet, ám mivel így név szerint meg lettem szólítva, ezért kénytelen vagyok felvenni az inget, bár utálom azt is, akár csak azt, ha meghazudtolnak.
A gyengébbek kedvéért - akinek inge vegye fel - álljék itt ismét pár korábbi (szemtelenül okoskodó) kommentem tartalma, a lényegre szorítkozva:
"#98184:
Leginkább egy szerencsejáték az egész, ha mázlid van, nem fognak zsanettozni, de simán kifoghatsz egy olyan sheriffet, aki meg elmeszel."
#98201:
"és csak a vérmérsékletétöl fog múlni, hogy szankcionál-e emiatt, és ha igen, miként szankcionál…
…Ettöl függetlenül lehet, hogy pont Neked hatalmas mákod lesz, és hosszú ideig nem fog senki cseszegetni miatta (sem a lámpa miatt), de az is lehet, hogy holnapután kiint a fakabát, és rögtön magánál is tartja a forgalmidat."
Te megkérdeztél 3 darab (inkább 2+1) rendört, és mivel ök épp nem akartak megbüntetni, illetve még a szomszédod is (aki gondolom hivatásos, szakképzett müszaki vizsgaállomáson adjunktus) azt mondta, hogy ez márpedig piko-bello, így akkor minden kétséget kizáróan kijelenthetö, hogy a lámpa, a más felni legális, szabályos, és mi vagyunk a cúnya, köcög fórumosbácsik, akik összevissza beszélnek hülyeségeket, okoskodás címszóval.
Egye fene, ez is egy vélemény.
JAAA de várjál, eltelik pár Enter majd leírod, hogy:
"de valószínűleg többet fognak megállítani mert azt hiszik xenon vagy ...."
Szummázzuk, tehát mi laikusok nem értünk hozzá, mert leírjuk, hogy lutri az egész, majd miután kikéred magadnak az okoskodásunkat leírod Te ugyanazt.
Bíró úr, nincs több kérdésem!
Zárásként már csak egy gondolat, hogy honfitársaink azon többtucat, ha nem százas nagyságrendü tagjainak, akik pechjükre nem a Te 3 rendöröd egyikébe futottak bele, vagy fognak az elkövetkezendö idöben belefutni, és mit ad Isten, mégis elveszik a forgalmijukat, azoknak mit mondanál? "Nyomik vagytok, rossz rendört fogtatok ki?"
Az a baj az internetes véleményírással, hogy ha utána a Te véleményed alapján bárki bármikor pórul jár, akkor nem kell érte felelösséget vállalnod, elvégre csak karakterek és egy rajzolt arckép írta, amit…
És hidd el, nem a levegöbe beszélve írom ezt, egy, a Tiédnél némiképp több ponton átalakított GSi-vel jártam otthon ~6 évig napi szinten, jártam ki péntek esténként autózni a kritikusabb helyekre is. Volt részem vagy egy tucat igazoltatásban is, de nekem sem vették el egyszer sem a forgalmit, pedig megesett, hogy nehezen sikerült visszaadnia a zsokénak, annyira tetszett neki. Már a papír, az autón lévö módosítások nem annyira. Mázlim volt, igen.Mégsem írom azt senkinek, hogy bátran dobáljon fel 16-os kereket, más lámpát, kormányt, kagylóülést, reszelje a motorját, futómüvet féket bátran, mert mi baj lehet?!.
Mert pontosan tudom én is, és pontosan ezért írom bárkinek, ha megkérdezi a véleményemet, hogy ez egy "veszélyes" játék, ugyanis a hatályos jogszabályok alapján nem engedélyezettek ezek, és ha utána bármikor pórul jár az ember, azért senki mást nem okolhat majd, csak saját magát, mert ma már tiszta szerencse kérdése a dolog kimenetele.Köszöntem a figyelmet. Most reklám.
-
Sok keresés után találtam egy ilyen Vectra ülés szettet; deréktámaszosnak látom. Tetszik, csak nincs közel... rendelni meg nem merem, nem vagyok biztos a kompatibilitással (F Astra, 2000-es évjárat, sedan).

De azért keresek, kutatok. -
Tikakukac
titán
válasz
üzenetére
Hogy konkrétak legyünk: itt is az van, hogy E jel az mindenben van. Van az E jelhez egy szép számsor is, ami megmondja hogy mikor hol miféle minősítés lett ahhoz az adott cucchoz kiadva. Ezt egy szép excel megmutatja és onnan lehet tudni, hogy jó vagy rossz karakter leszel-e a sorozatban.
Lásd nappali menetfény. Mindegyikben lesz E jel. Lesz-e utána egy számsor, ami mögött tényleg ez a termék szerepel? Szerintem 10-ből 1 ilyen van.
-
törölt tag
válasz
Borzoló
üzenetére
Nem a rendőrtől kell megkérdezni, hanem a műszaki vizsgaállomáson. Ha ott azt mondják, hogy oké, akkor nincs gond.
Én kb 2010 környékén akartam a B Vectrámhoz angel-eyes fényszórókat venni, 2 vizsgaállomáson is megkérdeztem, mindkét helyen azt mondták, hogy azzal nem fog átmenni. Direkt megemlítettem, hogy de E betű is van benne, de csak kiröhögtek, hogy azt bármi sz@rba belenyomják, semmi jelentősége, mert ha ránézésre nem olyan, mint a gyári, akkor máris bukta van. Nem kell gyári fényszórónak lennie, lehet utángyártott is, őket nem érdekli, de nézzen ki úgy, mint a gyári. Nekem ezt mondták.
(Az pluszban egy külön szívás lett volna, hogy amiket találtam B Vectrához angel-eyes fényszórókat, az mind műanyag búrás lett volna, ami sérülékenyebb, meg be is mattul idővel, míg a gyári meg üvegből van, ami 23 éve hibátlan.) -
FoLey-v
addikt
Mivel hétfőtől káosz lesz így gyorsba bevásároltam. A bal oldali az enyém. Idáig Q8 Formula Special Long Life olt. Most Motult fogom kiprobálni. Igen motoröblítőt is vetten.

A jobb oldali fateromé.
-
mephi666
nagyúr
na, 1.1ért lefoglalóztam a zafira-t: intézi a kereskedő a műszakira felkészítést (termosztátháznál vízfolyást megszüntetik, kap 2 új gumit előre mert az egyik félre van kicsit nyalva, egy futóműbeállítást... meg a lengéscsillapítókat padon tesztelik, hogy műszakira megfelel-e... valamint a fékeket is ellenőrzik, de ők 50% felettinek találták és nem érzik égető szükségét az azonnali betétcserének) ...majd hív: adásvétel kicsit csúszik covid miatt, de jövő héten úgyis a műszaki állapotán javítanak, így nem kavartak be nagyon...
korrektnek tűnik a tag: nekem csak a biztosítást kell megkötnöm rá, ha meglesz az adásvételi pontos napja, ők intézik az eredetiségvizsgát, műszakit, okmányirodában a forgalmit... kb odamegyünk majd, miután átutaljuk a fennmaradó pénzt, ő meg kézbe adja a névre kiállított forgalmit és a 2 kulcsot

ja, az f-nek nagyobb gázra olyan hangja van, mintha sportdob lenne alatta
meg érzésre mintha jobban is menne (vagy ez csak placebo a nagyobb hang miatt) -
FoLey-v
addikt
válasz
dssport
üzenetére
Ha sokszor városban 3s rövidtávra lett használva és úgy volt 25k olajcsere akkor végképp lerakodik.
1,4 millla 2007-es évjárathoz képest drága. Melyik autóról is lenne szó? Linket tudsz ide küldeni?Az easytonic kényes,törődés igényel. A javítás ára passzolom,de ha itt keresőben visszanézzel akkor találsz válaszokat is.
-
válasz
Szada85
üzenetére
Tisztelt okoskodók! Szada85 és szabonagyur....meg akinek inge vegye fel....
A "galamb"nem én vagyok mint kiderült.
Három rendőr lett megkerdezve. Egyet az utcán kaptam el, kettő meg engem "kapott el" közúti ellenőrzés címén. Szonda, elsősegély készlet, iratok...körbe járták az autót! De a kerekem nem került szóba se, azt is én hoztam szóba a lámpával együtt amit a kezükbe nyomtam.... tehát megkérdeztem-MEGMUTATTAM.
Ímhól az igazság: gyári izzóval(H7, búra, ami nem kék, nem sárga....nem kormolt....) használhatja bárki ha a búrában benne van az E szám (pl.: E4 az én esetemben)
A felni szintén jó mert nem lóg ki és semmilyen átalakító nincsen mögötte.
Sőt említettem a szomszédomnak hogy itt azt mondták vizsgán megbukna ezzel a felnivel. Hát ez is meg lett cáfolva mert a másik ilyen kocsiján ez volt amikor vizsgázott.Tehát a kérdésemre saját magamnak felelve:
Teljesen legális a lámpám, de valószínűleg többet fognak megállítani mert azt hiszik xenon vagy ....Konklúzió bárkinek:
Ide lehet jönni kérdezni, de itt senki nem tud többet egy laikusnál esetleg nagyobb, több élet tapasztalat van mint a tiéd...de nézz utána magad is! Baromságot bárki írhat neked nem biztos hogy a környezet le reagálja. Sőt jelen esetben mögé is áll! Készpénznek semmit nem szabad venni, gyököt vonni, kételkedni...lehet, kell.
-
dssport
tag
válasz
FoLey-v
üzenetére
Én is így gondolom, szerintem el sem megyek megnézni. 25k olajcsere a -tegyük fel, hogy valós- 147k futással megfűszerezve a dögrovás szinonimája. Ha 350k km lenne, akkor azt mondom, hogy feltehetően pályáztak is vele.... 147k viszont ~14 évre levetítve évi ~10k km-t jelent, ami borítékolhatóan város és rövid távok alatt jött össze.
Amúgy azt jól gondolom, hogy az easytronic technikailag nem egy ördöglakat? Mármint elromlás/javítás szempontjából. A használatáról hallottam, hogy megszokást igényel.
-
dssport
tag
Sziasztok!
A tudomány és a tapasztalatok mai állása szerint, amennyiben a papíron 147k km-t futott 2007-es Easytronic H astra 1.6 benzin szervizkönyvében az eléggé hiányosan vezetett bejegyzések 25k km-es olajcsere periódusokról tanúskodnak, jól gondolom, hogy ez a konkrét jármű várhatóan egy olajzabáló istenverése lesz az új gazdának? főleg 1,4 millióért...
A Válaszokat előre is köszönöm!
-
diablo1984
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Ez nem vízválasztó, olcsó autónál ha kell akkor kell. De tény, hogy a nem kenyérre kell kifejezés szerintem felesleges oda, ha alkudni akar, akkor úgyis alkuszik, de lehet ezzel a szöveggel elijeszted, pedig 180 ezret bekínálna érte, de inkább a másik 30at hívja fel infóért és az érdeklődőből lesz a vevő! Inkább azt kell beleírni, hogy csak adásvételivel eladó, majd a többit megbeszélitek, hogy ha kiderül, hogy cég akarja venni, hogy úgy nem, de a gyanútlan magánszemélyeket elriaszthatod.
Egyébként jó eséllyel ebből még olcsón ki lehet tákolni 1 műszakit(műszaki előtt egy kis gitt meg rázós festék(ahogy látom már ilyennel találkozott az ajtó alja, motorháztető éle, sárvédő), utána nem éri meg rákölteni, mert már nem lesz mire fújni(igaz addig sem lesz már szép).
Munkásautónak még megteheti, de tényleg egy ilyen autónál ahol Dunát lehet velük rekeszteni minden szó számíthat, de ilyen áraknál a kisebbség hamarabb megtalál a maga nyűgével. -
gban
veterán
-
AMD Power
titán
A mai bejelntés után kétlem,hogy ebben a hónapban elviszik a szekeret a ház elől....
-
8th
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
"főnök mondta, hogy látszódik, hogy a motorral foglalkoztak, de az elmúlt 14 évben kb minden más oldalról lesz*rták"
Csak nekem fura ez a mondat? És ha eladásra felkészítendő kapott a kocsi egy olaj és szűrő cserét meg egy motortér mosást? Máris úgy tűnik, hogy milyen faszán rendben tartották aztán simán lehet, hogy előtte harmincezret elmentek vele két olajcsere között. Magán vélemény de szerintem ha egy autót úgy általánosságban elhanyagolnak akkor annak a motorját is ugyanúgy elhanyagolják. Én fáznék egy ilyen vételtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
jövőre már 30 lesz

170e. Szegény fiam sírt is miatta.

Akkor várható lesz az én részemről. 10k lenne a megfelelő.