Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
hát én talán majd lecserélem a gyári hangszórókat elöl az ajtóban valami jobbra, meg talán a hátsó ajtókba is rakok hangszórót, mert ugye ott nincs. de nagyon talán, nem zavar így sem
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
ThodEE
őstag
Azzal kezdem, 13adikán délbe indulok vele, átiratás- satöbbi kötelező hülyeségek, alváz védelem, karossziás átnézi, aztán autó szerelő olajakat meg amikhez főként nem értek azokat a területeket is, aztán 17edik indulok vele Pécsről Szadára addigra pöpecül benne kell lennie az ablak emelőnek, a kp zárnak, az alvázvédelemnek, olajaknak, itthon addigra megérkezik minden HiFi alkatrész ami még nem futott be, és elkészül a garázs azon része ami elmarad. És már csak mindent fullosra kell szerelni és meghúzni minden csavart mielőtt a zene kirázza a helyéről
Jahh és a szomszédoknak venni fülvédőt
(#18904) FerNandor
Hátsó ajtóba ne tégy szerintem, mert ugye úgyis elöl utazol, és csak rontja a "szinpadképet"
Vagy ha téged se érdekel a szinpadkép csak szóljon jól akkor előre egy szett meg hátra vami kisebb mélyecske ami nem foglal sokat a csomibólDe ha se a csomi se a szinpad nem érdekel akkor ott a listám
[ Szerkesztve ]
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
rob210
Topikgazda
Mivel nem tudom mekkora a limit nem vitatkozom, jeleztem, hogy volt egy ilyen sztory, aki hiszi hiszi aki nem nem.
Egyébként meg a gyári rendszer az EU szabványokat hozza sose lesz szabálysértési érték felett.
Szóval ezt pont kár volt leírnod.Eleve jó a kocsi hangszigetelése és nem az érdekli mi van bent hogy süketül meg a hülye hifi tuninger hanem az hogy mi hallatszik ki.
Azaz átlépi -e a zajszennyezési értéket így világos?
Renault power
-
FerNandor
őstag
válasz ThodEE #18907 üzenetére
ez qrva jó!
hátsó ajtóba csak azért akarnék, mert, ha hátul ül valaki, az nem igazán hallja a rádiót.
nekem böven elég épp ezért elöl, max kicsit gyengécske a gyári, ezért lehet, hogy majd lecserélem 1-2 fokkal jobbra.
áh nekem nem kellenek ilyen dobozok a csomagtartóba"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
válasz ThodEE #18909 üzenetére
régen több zenét hallgattam, volt is egy egész jó régi valami erösítö meg 2 ilyen hangfaldoboz, videoton asszem. az szólt régebben. aztán egyszer elkezdett sercegni és azóta se foglalkoztam vele. de már telefonon fülessel se nagyon hallgatok zenét. autóban mostanában Hans Zimmer megy vagy Otvoreni radio
nincs már rá igényem, vagy nem tudom"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
rob210
Topikgazda
válasz FerNandor #18908 üzenetére
Pedig nálad elférne.
Nekem is azért van megmókolva, hátul, hogy a 2 13 helyre 2 16os hangszóró van bekötve, hogy ne kelljen ládáznom, arra hogy nekem elciceregjen elég, az asszony és a gyerek mellé meg úgy se lehetne komoly hifit bekötni.
Pedig én nagyon szeretem, ha szépen szól, de így ki kellett egyeznem egy JVC KD-R302 es teljesítményével meg elöl két LG hátul két Hertz 2 utassal.Nem szól rosszul, de az igazi mély azért csak egy jó carpower rendszerrel jönne elő a csomagtartóból
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
ThodEE
őstag
válasz FerNandor #18910 üzenetére
Én még a fiatalság bolondság kategóriába vagyok a magam 24 évével
Ha kerten kívül vagyok akkor telórol, ha a kertbe/házba akkor a szobából szól a zene, és mivel lesz végre egy kocsim amit öröklök így mostmár lemondhatok a telós agybadugós cincogókról(#18911) rob210
Én is Hertz elképzelésel indítottam a listát: Hertz DSK 165.3
De lebeszéltek róla hogy inkább az Alpine SPG-17CS
Aztán kitalálták hogy miért nem nézzek használtan, ott találtam valami nagyon jót(massive valami) Alpine árán de végül kiderült hogy hibás a pereme nekem meg idő közbe megtettszett a Ground Zero GZTC 165TX
Így ez mellett döntöttem[ Szerkesztve ]
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
FerNandor
őstag
válasz ThodEE #18912 üzenetére
hát én meg minusz 1 év meg egy kicsi
Rob: nekem is tetszene, ha szebben szólna, értékelném is, föleg Hans Zimmer hatalmas zenéinél, de így is tökéletesen megfelel, ahhoz, hogy pénzt akarjak költeni rá.
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
ThodEE
őstag
válasz FerNandor #18913 üzenetére
De családdal akkor előrébb jársz, nálunk még nincs gyerek, és asszony is még utsó féléves a suliba szóval odébb van még a baba vállalás
Azthiszem feliratkozom a PHs kocsi listára
[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
Na Urak hazaértem. Égéskimaradás volt a 2. hengernél. Gyújtótekercs cserével (párban természetesen ) a probléma megoldva finom egyenletes és erős lett a gép. Eddig Sagem volt benne. Most nem tudom . Le a kalappal a debreceni Kalydi fiúk előtt mert hiába tömve volt a szerviz mégis be tudták a gépet szorítani. Anyagilag kicsit húzós volt 35K volt cakk pakk minden. Ebben benne van a 20% kedvezmény ami a 6 évnél idősebb gépeknek jár.
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
rob210
Topikgazda
válasz FRENK1988 #18919 üzenetére
Pedig azokat érdemes densora cserélni mind a 4 et.
Sajnos a nyakam teszem rá, hogy most is valeot, vagy sagemet tettek be neked ami egyébként ugyan az.Nézd majd meg, ha szürke akkor megint szar van a levesben, illetve készülj a másik kettő cseréjére is.
Ugyanis ezek egyszerre szoktak meghalni rövid időn belül.9.500.- kedvezménnyel darabja a normálisnak.
Illetve amikor néztem utoljára annyi volt.[ Szerkesztve ]
Renault power
-
-
rob210
Topikgazda
-
ThodEE
őstag
válasz rob210 #18937 üzenetére
Akkor én nem értem akár hányszor utaztam az öreggel, mindig kézzel nyitotta ki az anyós oldalit, remélem szerencsém lesz és csak vezérlőt kell cserélnem , végülis mindegy mert megrendeltem a komplett rádiós nyitót meg az e ablak emelőket is, bízom benne hogy nem fogom orálissan fixálni magam mire beszerelem
-
rob210
Topikgazda
válasz ThodEE #18938 üzenetére
Ha te csinálod akkor de sex közeli élményed lesz.
Egyébként a 96'-osok között volt olyan amiben nem volt se szervó se elektromos ablak se centrálzár.Kevés volt belőlük, de volt.
Aztán már az enyémmel egyidős 97'-es szinte már mind szervós központis elektromos ablakos, felszereltségtől függően elektromos tükrős kormány magasság állítós, ülésmagasság állítós fűthető üléses és etc etc finomságok.
Az rt a durva az a csúcs abban minden van, ami pozitívum, hogy mindennek megvan a kiállása kábelezése a miénkben is csak épp nincs bekötve maga az eszköz.Renault power
-
FRENK1988
veterán
válasz rob210 #18936 üzenetére
Nem mondtam, hogy olcsók voltak sőt én csak azt tisztelem bennük, hogy vették a fáradtságot és beszorítottak, hogy ránézzenek és megcsinálják. Ezt nyíregyen nem tették meg...
Háát na sajna. Nem tudtam hova menni diagra így "hazavittem" a drágám
FerNandor: Hát igen. Ilyen még nem fordult elő se velem se faterral...[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FerNandor
őstag
válasz FRENK1988 #18940 üzenetére
nem számít, vészhelyzet volt, szerencsére megoldódott, nem volt nagyobb baj. legközelebb úgy is rutinosabban kezeli már az ember az ilyet és nem az elsö helyre megy, ahol általában "lehúzzák" mert látják, hogy SOS.
-
ThodEE
őstag
válasz rob210 #18939 üzenetére
Ebbe szervó az van, mert mondta az öreg hogy annak az olaját meg kell majd nézni
de kézi az ablak az 100% , a központi meg kérdéses majd kiderül akkor ha már szétbontottuk
Köszönöm az infókathttp://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
őstag
Na ilyen lett a kicsike...
felni közelről....
Azon gondolkodom,hogy a kupakokat lefestem valamilyen más színre, szerintetek milyen legyen?
A subaru "arany" felni színben gondolkodom....
vagy legyen a kerék lefényezve subaru arany színre, és a közepe valamilyen metál szürke...?
[ Szerkesztve ]
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
rob210
Topikgazda
válasz vallas #18944 üzenetére
Szerintem hagyd így.
Nem érdemes vele szarakodni.
A fekete piros jól mutatna egyébként csak ahhoz a felnit is kell fényezni.
Elég borsos ám az ára ha szépre akarod csináltatni és gumizni is kell.
Ha meg csak a kupakot akarod lefújni valamilyenre, az olcsó de nem lesz olyan mint amit szeretnél.Renault power
-
meroly
veterán
Srácok, az mitől van hogy ilyen melegben a téli gumikkal jobban fogyaszt a kocsi mint a nyárival?
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest