Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70042) Kroni1 válasza Kolondrum (#70034) üzenetére


Kroni1
veterán

Ez a másik PLUS tourmaster kabát amit linkeltél szintén ugyanolyan gagyi érezni már amikor felveszed, hidd el, én is próbáltam asszem a Biker13-nál, de azonnal otthagytam.
Én kiverném náluk a balhét, és visszakérném az árát!!! Ha jól tudom 6 hónapon belül jogod van hozzá, és akkor nem kell a louis-os sz@rok közül választanod, mehetsz más boltba is.. Persze nem mondom, hogy 40-ért könnyen találni fogsz jobbat, sőt! Én mikor futárkodtam ugyanilyen köröket jártam, vittem vissza mindent ami 1 hónap alatt kipurcant a napi használattól, és be kellett látnom, hogy a drága kabát hosszútávon mindig olcsóbb!

A Dainese bőrruhám 5 évesen úgy tudtam eladni, hogy makulátlan volt, szinte alig buktam rajta.. Az előző kordura kabátom 10 évet kibirt!!! A mostaniban nincs még sok km, de kb. egy éves kutatás, és majdnem a teljes magyar kínálat felpróbálása után tudásra, és minőségre a legjobban ez tetszett: Spyke Pathfinder WP
Elég konkrét elképzelésem volt, hogy minek kell megfelelnie, és ez maradéktalanul minden igényemet kielégiti. Igaz a kabát nem volt annyira olcsó, akciósan kifutó típusként 125ezer helyett 90ezer ft körül volt, de ha ez is kibír annyit mint az előző (remélem) akkor az évi 9e ft-ot jelent, és egy olyan kompromisszummentes kabátom van, amit tudok használni hidegben, melegben, esőben, stb... Megjegyzem nem azt mondom, hogy legyünk sznobok, és ész nélkül vegyük meg a legdrágábbat, pl. egy BMW Rally ruhát közel félmillió forintért, (egyébként az a ruha például az én igényeimhez sokkal kevésbé lett volna megfelelő) hanem hogy legyünk tisztában azzal hogy a kabáttól mit szeretnénk, és azzal is, hogy a ruhán nem szabad spórolni, a márkás gyártók cuccai a legtöbb esetben nem véletlenül drágábbak!

pityaa23: Az A-PRO-t tavaly ősszel én is próbáltam a Motoroázisban, nekem is egyik befutó volt, tetszettek a szellőzési lehetőségek, tök jó nyári kabátot is lehet belőle csinálni! Szóval én Symbi-nek is minimum ezt ajánlanám!!!
A tulaj amúgy nagyon rendes volt. Már majdnem megvettem de mondtam neki, hogy ha a pénz nem számít akkor megvenné-e vagy tudna-e jobbat. Erre elmondta, hogy ez max középkategória, a Clover amit még forgalmaznak az jobb anyagból késziti a kabájait, de olyat jelenleg nem tud adni.. Tavasszal jött a Clover de az meg nem tetszett és 100ezerért olyat nem veszek, ugyhogy végül is a Spyke lett az A-Pro helyett, és egyenlőre nagyon nem bánom.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.