Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Balazsgt
üzenetére
"legfontosabb szempont, hogy 0 problémával, egyszerűen és gondtalanul csatlakozzon a"
Hááát. Én is BT fülest használok.
Oppo M33.
[link]
Az azt "tudja", hogy nem két apró bigyó, amit állandóan elhagysz, mert, ha nincs a füledben, akkor a nyakadba akasztod.
Ha a két felét összepattintod, akkor kikapcsol.
És, mivel BT füleshez képest nagy az akksija, az írás szerint 28 óra működést bír.
Ezt még nem mértem stopperrel, de akkor sem kell naponta tölteni, ha egész napos motorozás közben szól a zene. Tényleg sokat bír. Múltkor beszólt a telefon, hogy a füles akkuja 10%-on van. Nnna, aznap nem hallgattam zenét, de a navigációt simán evitte egész nap, nem merült le.
Tudom, ez nem sisakbeszélő, és menet közben telefonálni se nagyon lehet vele, mert a mikorfonja nem a sisakban van, de nekem ez nem is volt szempont.Ja, és nem csak motorozáshoz, hanem bicajozáshoz is használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Microsoft Excel topic
- Bétának hívják, de inkább Early Access - Játszható a The Expanse: Osiris Reborn
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest