Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
válasz
mattheus
üzenetére
Hogy akarsz motorral menni bárhova ha sehol nem mered otthagyni. Előző meg mostani motorom is simán volt, hogy napokig kint volt valahol. Itthon van garázs neki persze. Ha meg progizni mész akkor is, nem valami egészséges, hogy folyton kimész megnézni.. autóval is ezt csinálod?
Parkolóhelyet meg úgy nézz ki előre, hogy ne tudja eltorlaszolni egy autó.. én szinte mindig járdára rakom, aztán a sarkon zebránál vagy ahogy épp a járda adja lejövök és ott csatlakozom a forgalomba.
Munkába is mikor megyek reggel lerakom az épület előtt a déli közelében aztán estig ott pihen.
Meg akármikor sétálok valahol kismillió motor mellett elsétálok ami járdán parkol, van, hogy látok olyat amiről tudom, hogy hónapok óta áll. Senki nem rúgta fel, meg lopta el..
Meg nekem van egy AirTag ha vinnék max látom merre, de ezen nem izgulok.
Ilyen hozzáállassal szerintem nincs értelme motort venni, az lenne a lényege, hogy felszabadít nem az, hogy remegj tőle folyton.
Meg szerinted a 10-15 milliós motorokat is folyton ellopják? Persze megtörténik de egy 100ezres Swiftel is, de nem akkora probléma itthon mint ahogy beállítod.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Linux kezdőknek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- További aktív témák...
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest