Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Egyetértek, sávot jelezze, térkép, úgy jó.
Rendőrt is ha van

-
Csandi
addikt
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
De hiába nyitom ki. Nem látni benne. Olyan kicsi a tükör rajta és olyan szögben áll, hogy vagy nem látod vagy az eget nézi. Egyetlen használható állapota ha full ráhasalsz a motorra. Autópályán így használom is de máshova fölös. Hátranézek ha kell.
Alis ha cnc alu fullos, de a műanyag nagyon gagyi. Meg a szöge is alisoknak tud elég gagyi lenni mármint, hogy hogy áll, de ha azt is jól copyzzák akkor teljesen jó.
De amúgy igen USA-ban már pár éve divat, én meg szinte csak olyan contentet fogyasztok, még jogsim se volt meg mikor már láttam ezeket S1000RR-eken

-
Csandi
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Én mást nem vettem csak ezt meg egy magasabb plexit, az Puig, képen is az van. Minden más maradt gyári, meg marad is

-
Csandi
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Igen pontosan arról a “tükörről” beszélek

-
Csandi
addikt
válasz
kelly416
üzenetére
Navi beszéd az azonnal off, már 17 éves korom óta mikor elkezdtem vezetni. Pont azért amit mondtál a zenéről, ha beszél a navi azt megtöri, na azt nem

Forgalom hangját meg sosem nyomta el a zene teljesen, dudát, előzőt, mentőt, villamost uganúgy észreveszek + szemem is van, látom ha történik valami. Megszoktam, mivel már kiskorom óta fülessel közlekedek séta és tömegközlekedés közben, bringázva, gördeszkázva stb., aztán ez a vonal lett folytatva autóban és motorn. Autóban nyilván nem fülessel, a sisakban a hangszóró meg nem szigetel úgy mint egy ANC-s füles v fejes (amit amúgy ha gyalog vagy tömeggel megyek vhova szintén használok).
És akkor mit szóltok ahhoz, hogy a Rizoma tükör amit vettem mindig csukott állapotban van mivel úgysem látni benne semmit
forgolódni szoktam de alapvetően mondhatni nincs tükröm. Autópályán ki szoktam nytni mert ott úgyis hasalok a motoron akkor pont olyan szögben van, hogy annyit látok, hogy sávot válthatok-e de amikor jobban felegyenesedve ülök rajta akkor úgy is használhatatlan. De városban amúgy így 1 év alatt még egyszer sem éreztem a tükör hiányát, úgyis vagy első vagyok a lámpánál és olyat lépek, hogy nem jön a közelemben senki, vagy épp a sorok között megyek ahova mindegy ha pedig olyan a szitu csak egy gyors hátrapillantás azt kész. -
Csandi
addikt
válasz
Steven
üzenetére
Mikori iphone? Az újabbakban van a kis motor a kamerában ami a zoomot kezeli az szokott meghalni ha nincs rezgéscsillapító. Persze olyan motoron ami ráz is annyit, hogy meghalhasson tőle. Ez valós és gyakori probléma, de a rezgéscsillapító megoldja.
Én SP Connectet használok, tesztek alapján nekik többet tompít a rezgécsillapítója mint a Quadlocké. Tokkal 140 EUR volt meg van rá egy "esőkabát" is ha kéne.
-
Csandi
addikt
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Amúgy én az intercomon magán szoktam felvenni a hívást meg zenét skippelni, az 1 gomb a sisak oldalán, telón akkor váltok zenét ha valami nagyon más kell nem csak a “next”

MarhaRépa: Ez nem bizalom kérdése, hanem tény.
-
Csandi
addikt
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Van rezgéscsillapító a tartóhoz.. 2 éve használom, semmi baja a telónak.
-
Csandi
addikt
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Én is modern gyerek vagyok és ezerszer jobban szeretem a kijelzőket mint a fizikai mutótak. Mégsem akarnám kirakni a telót a kijelzőre, ott a telótartó, google maps rajta, zene választás pirosnál ha akarok, stb.
Meg mindig connecttel pluszba macerázni, hogy aztán egy butább felületet kapj, értelmét sem látom. -
Csandi
addikt
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Ezeket megoldja egy telefontartó.
-
Csandi
addikt
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Az a Y-AMT tényleg borzasztó, én is mikor voltam próbálni csak olyan volt, alig vártam, hogy leszállhassak. Aztán mentem simával és mondom na ez igen.
Amúgy próbáld ki az XSR900 at hátha abból van nem automata tesztmotor, aztán az kb. ugyanolyan úgyis.
Naked vagy túra te tudod, én nakeddel városon kívül sehova nem mennék, de többszáz km-t meg szupersporttal is simán megteszek ha kell.
-
Csandi
addikt
válasz
Steven
üzenetére
Most hívtuk őket, jövő héten kapnak tesztmotort, 2 hét mva hívjuk őket, hogy mikor lehet menni tesztelni.
Ha most váltanék SV ről magamnak is elgondolkodtató lenne, de 600RR ről nincs (még) modelljük amire átülnék
A 750 sor4 a fotók alapján brutál szexi, főleg a 2 oldalt 2-2 kipfugó de közbe csak 110 ló, szóval ha valaha CFMOTO-m lenne akkor az a majd valamikor megjelenő V4-ük 
-
Csandi
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
R7 játékos volt, de semmivel nem erősebb mint az SV és kicsit azért feljebb lépne, (meg akkor már új R7-et, facelift miatt) a GSX-8R meg sem kinézetre nem tetszik neki sem, hogy mennyire egyenesen ülsz rajta.
Jogos, most az akcióval extrán olcsó, amúgy csak simán olcsóbb.
Értékvesztés is jogos, de igazából ha a gari idejét kibírja mindegy kb.

-
Csandi
addikt
Van itt hosszabb távú (mondjuk 2+ év) CFMOTO tulaj?
Barátnőmnek nézegetjük mi legyen upgrade az SV-ről és ilyen középméretű idomosat szeretne amiből nincs semmi ami úgy igazán megfogta volna (max az RS660), viszont szembejött a 675SR-R ami amúgy youtube tesztek meg reddites vélemények alapján befutó is lehetne simán, külsőre is ez tetszik a legjobban neki a kategóriájában csak feltűnően olcsó aztán gondoltam megkérdezem itt is, hogy ki mit tud

Én először a Daytona 660-at mondtam neki, de az egyáltalán nem tetszik neki külsőre, az orra, lámpája. Aztán jutott eszembe, hogy van ez is. -
Csandi
addikt
válasz
bigrob
üzenetére
Lol, én meg olyanról nem hallottam, hogy nincs próbakör
Milyen érv az, hogy "mert ez nem egy autó". Annyira hülyeség, hogy bele se lehet értlemesen kötni, csak szimplán hülyeség.
Amúgy mi mindig 2-en mentünk, haverom ott maradt nála volt vagy pénz vagy a számlámon amit megmutattam én meg vittem a motort. -
Csandi
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nem tudom milyen területen, de nagyon tudományos minden videója, tesztje és megközlítése a kérdésekhez. Évek óta megnézem mindenét de mostanában már alig csinál vidiket. Láncspray tesztek, lánctisztító tesztek, sisak tesztek, védőruha tesztek, egyáltalán magyarázat, hogy milyen hengerszám és elosztás hogyan működik, nagyon jó mindene.
-
Csandi
addikt
válasz
mattheus
üzenetére
Én sok tesztet néztem (nem magyart) mielőtt megvettem az NXR 2-t, a legtöbb tesztben akkor 1-2. helyen volt a teszteltek közül zajra. Akit fent említettem haverom ő Scorpion 1400-ról váltott NXR 2-re és megjegyezte, hogy összehasonlithatatlanul halkabb.
Tudtommal az RPHA 91 is nagyon jó ilyen téren is, de az NXR 2 nekem nagyon bevált. Kövi sisak is ha majd kell ez lesz, kivéve ha lesz NXR 3 addigra
K6 S-t próbáltam még, az zajosabb mint az NXR. -
Csandi
addikt
Nálam max egy hátizsák ha abba valami nem fér bele így jártam vagy autóval megyek
De maga a motorozás meg élvezetesebb hátizsák nélkül persze.
Bevásárlást vittem már hátizsákban (30L-es), boltban közbe cipelem a sisakot egyik kézzel, meg csokor virág is utazott már a tankon amit egyik kézzel néha rányúlva egyensúlyoztam, hogy ne fújja le a menetszél
-
Csandi
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
A pumpálós részt nem hallottam még olyat akinek ne ment volna tönkre, plusz hangosak is. De árukban nem rossz attólmég de én sem vennék. Haverom is Scorpionos volt, megnézegette a Shoei-mat, kicsit később vett egyet és azóta is elégedett vele. Persze más ár, 2-3x annyi, de amilyen ritkán kell sisakot venni sztem nem gond.
-
Csandi
addikt
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Muc off akármilyét tudom ajánlani, mindenem az ő termékeikkel tiszítom ami motor vagy motoros ruha/sisak, és fullos

-
Csandi
addikt
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Jaa okés
az más 
-
Csandi
addikt
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Igen az alsó hát alapból nem olyan erős, én még rendszeres kondizással is van, hogy belefáradok, hogy tartsam magam a 600RR-en. A deadlift gyakorlat kondiban ugyan komplex gyakorlat, de azt a részt hangsúlyosan edzi, hasznos picit ráfeküdni és akkor bármilyen motort választhatsz, ne ez szabjon gátat
Viszont ahhoz pont elég komplex gyakorlat, hogy ha egyszer erősítő edzésre adnád a fejed nem javaslom azzal kezdeni mert sérülés lesz. Pár hónap után ha full kezdő az ember már oké. -
Csandi
addikt
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Amúgy a csuklód semmin nem kéne, hogy megfájduljon. Az azt jelenti, hogy túlságosan ránehezedsz nem pedig hátból tartod a felsőtested.
-
Csandi
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Pinlockal nekem 5 fok alatt is csak akkor párásodik ha huzamosabb ideig kint vagyok.
Azon kívül meg sosem. -
Csandi
addikt
válasz
Steven
üzenetére
Ha rossz lenne a teljes márka nem lenne a legjobbak között fenntartva mindenki által. 1 hibás darab mindig belefér mindenkinél. Aki meg 40-ért vesz bukót azzal nem tudok szimpatizálni.
NXR2 nem karcolja nekem a tetejét, lehet a gtair egy problémás széria? Abból is van már 3, lehet ezeket javîtották?
-
Csandi
addikt
Nekem a Shoei NXR 2-vel csak autópálya tempó az ahol problémás a szélzaj, de oda meg amúgyis füldugóval megyek. Máshova nem szoktam használni és nincs is bajom a szélzajjal. De az autópálya nem tudom miért talán azért mert egy nagy széles úton megyünk és nincs körülötte semmi, mert ott már 130 tól elkezd zavaró lenni, amikor viszont valami mellékúton mentem akár 200-al ott nem volt zavaró.
De a különbséget én is érzem aközött ha felegyenesedek és az arcomba dobja a plexi a szelet, vagy ha előrébb dőlök és akkor véd.
-
Csandi
addikt
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Ebben nem tévedsz, de ez nem zárja ki, hogy igaz legyen a másik komment tartalma is. Teljesülhet mindkettő.
-
Csandi
addikt
válasz
bacus
üzenetére
Mert ott van a tudás és a géppark, ezeket a néhány nm-es cuccokat kvázi ott találták ki, hogyan kell csinálni (Taiwan) ja meg ár, nem szeretnéd, hogy minden 3x annyiba kerüljön mert USA fizut kell adni az embereknek taiwani helyett, nem?
Intelnek is van gyára, de Intel most ugye nincs valami fényes helyzetben és nem is tudnak olyan kis csíkszélességen dolgozni mint pl. a TSMC.
A bővítés jó kérdés, gondolom szoktak csak nem 5 perc, az igény meg gyorsabban nő mint ahogy ők bővülnek.
-
Csandi
addikt
válasz
bacus
üzenetére
Egy kézen megszámolható a chipgyártó cégek száma, mivel ezeket a modern nagyon kis nanométer csíkszélességű cuccokat kevesen tudják legyártani. Kell hozzá a know-how is meg a gép is ami gyártja.
Aztán ezekhez a cégekhez jelentkezik be MINDENKI, hogy figyu már kéne 1 millió darab ilyen, 5 millió darab ilyen. Ők meg azt mondják, hogy ok figyu, a gyártósosorunk 80%-a fixen le van foglalva nvidia, stb. által, a maradék 20% -ot tudjuk kiadna, arra meg húzz sorszámot.
Nagyon leegyszerűsítve így megy.
-
-
Csandi
addikt
Maszknál annyira figyelj sztem, hogy a nyakrésze legyen elég hosszú. Engem nagy temponál nagyon zavar mikor nem volt elég hosszú, hogy betűrjem a kabátba és lifegett a menetszéltől, meg a nyakamat is ahogy éri a hideg egy idő után már fájni is tud
-
Csandi
addikt
Ha elvárható a gyalogostól/bringástól akkor tanítsák neki, ne csak egy opcionális fizetős képzésben legyen.
Az útra lelépő telefonozó velem is volt, hogy majdnem elütötettem, de emiatt nem tiltanám a zenét/telefont. Ha gyalog megyek valahova én is zenélek, és érdekes körül tudok nézni ugyanúgy meg nem lelépni pirosnál. Unalmas már, hogy mindig mindenben a leghülyébbhez kell igazodnia mindenkinek, ezért vannak a 60 as táblák is a vácin.. Aki ennyire nem tud figyelni, azért felőlem nem kár ha elcsapják.
-
Csandi
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ez törvényre igaz de a kresz nem törvény.
Persze ha már van kresz vizsgád/jogsid akkor mindegy, de akinek nincs arra sok sikert az applikására.
-
Csandi
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Sétából nem raktak kresz vizsgát az emberek így ez értelmetlen

-
Csandi
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Akkor a tankra

-
Csandi
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Igen mondjuk erre pont gondoltam, hogy sós út azt felverem az nem valami jó.
-
Csandi
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Nekem nincs is ponyvám, csak azért írtam, hogy az ellenőrt szivatni, hogy hova rakja a büntit.
-
Csandi
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Konkrétan ezt mondtam apámnak
rendszámot lekapom viszem magammal, akár egy ponyva is rá aztán hajrá -
Csandi
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Én karácsonyig még jártam vele, január elején költözéskor átparkoltam vele, és ahogy hozza az idő a stabil 0 fokot a minuszok helyett megint megyek vele. Akkor gondolom nem baj ha nem vettem le, pár hét-1 hónapra

-
Csandi
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Ugyanerre gondoltam én is.
-
Csandi
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Én szinte csak járdán parkolok, csak akkor nem ha nagyon keskeny.
Anyám örült volna a 125-ösnek, venne egy PCX-125 öt, de külön vizsgat nem akar csinálni.
-
Csandi
addikt
válasz
bacus
üzenetére
Ja én szerintem ennél sokkal introveltáltabb vagyok, elvagyok azzal a meglévő pár emberrel aki van az életemben. Meg az átlag magyart sem szoktam annyira bírni, szóval annyira nem keresem randomok társaságát.
Ha pedig valaki kérdezte már, hogy mit vegyen akkor mindig Cardot mondtam, lehet, hogy az én generációm meg a fiatalabbak majd lecserélik a Senat a köztudatból, tekintve, hogy ők is ugyanazokat az amcsi vidiket nézik

Meg nagyon nagy group rideban amúgysem akarnék lenni, inkább 1-2 fő és akkor baszatjuk de most akkor menni 10 en, mindig igazodni vkihez stb., nem tudom elképzelni, hogy annyira élvezném mint 1-2 max 3 fővel.
Egyedül meg zenével menni sokszor egy mood, akkor baráttal sem akarnék beszélni, hangulathoz belövöm a zenét meg a tempot, aztán hagyjon mindenki

-
Csandi
addikt
válasz
bacus
üzenetére
Ah értem. Jó az a DJI, nálam bajnok
szörfös, snowboardos haverok között vannak goprosok de szerintem az rosszabb. Motorhoz ND filterrel pedig akámilyen videót megnézek youtubeon mindig a DJI a legszebb. Este megadom, hogy az AI boost miatt az insta jobb tud lenni alacsony fényben, de az nem elég, hogy azt akarjak DJI helyett. -
Csandi
addikt
válasz
bacus
üzenetére
Egyetértek, DJI Mic a legjobb.
Nekem sincs tapasztalatom Senaval, csak netes reviewkból meg redditről tudtam tájékozódni, aztán végül Cardo lett. Mondom összes amcsi motoros content creator azt használja vszeg nem lehet vele baj

Viszont mivel nekem nem volt szempont, hogy randomokkal tudják párosulni meg az sem, hogy nagy társasággal mivel max 3-man szoktunk motorozni, ezért nem a Packtalk lett csak a Freecom 4x. Zene fontos volt még abban ugyanolyanok, vagyis mostmár a legújabb Packtalk-hoz 45mm-es hangszóró jár nem 40-es de gondolom nem akkora diffi.
-
Csandi
addikt
válasz
bacus
üzenetére
Jogos, mondjuk szerintem rosszabb nem értem miért ez terjedt el.
Én ugye nem magyar contenten szocializálódtam/ok ezért mindenhol a Cardot láttam neten, haverokkal azt vettünk, meg barátnőm is. De persze előtte néztünk reviewkat meg user véleményeket, több panasz volt Senara.
Senara van ismerős aki panaszkodott, hogy szétdobált, meg be tudnak ázni, ő is váltott Cardo-ra és semmi gond.
Meg pl. az insta360 támogatja a Cardoval való connectet és akkor a Cardo mikrofonjába beszélhetsz felvétel közben, ez nem rossz feature. (Már ha olyan kamerat vesz vki, szerintem a DJI jobb, bár az esti képe verhetetlen az insta-nak.)
-
Csandi
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Pesti Triumphnál meg a győri reál motor centrumnál is azt mondták, hogy bejáratják mielőtt tesztmotor lesz.
-
Csandi
addikt
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Technikailag kb. 600 tól megcsinálhatják az első szervizt a legtöbb tipusnal, az alatt biztosan nem adják ki tesztmotornak mivel úgyis mindenki széthajtja.
Az újságírós dolog mondjuk lehet igaz, hogy ők megkapják előbb azt nem tudom.
-
Csandi
addikt
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
15-20 év múlva lehet én is olyasmire ülök át, most nem lehetne lerobbantani a 600RR-ről, max egy Firebladel vagy Panigale V4 el
de azokhoz úgyis kevés vagyok, 600-ast se fogom tudni kimotorozni valszeg soha ha csak nem fektetek sokkal többet a fejlődesembe de még akkor is lehet, hogy sosem. -
Csandi
addikt
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Mt-09 vagy s1000xr lenne nálam a befutó azok közül amiket írtál

Kínai véleményes, nyilván olcsó az szempont, de ha be is vállalnám akkor is max cfmoto.
-
Csandi
addikt
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Jaa értem, igen jogos.
Hát akkor neked még a 765 RS jöhet szóba, számomra az egyetlen naked amit elfogadnék, nem szeretem a nakedeket de az annyira jó
Azt könnyű is kipróbálni, Triumph úgy tukmálja a motorokat, csak teszteljék aztán vigyék az emberek.Illetve most a Tridentből jön 800-as az is jó lehet ha a stílusod.
Hajrá 98 yes

Robogóból a Honda Forza szériát ülnem amúgy de annyiért már inkább motor..
-
Csandi
addikt
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Nem mindegy, hogy 8R vagy 8S, mindkettőről írsz. Előbbi ugye idomos, utóbbi naked. Itt csak az idomos jöhet szóba, nekem is meg barátnőmnek is, de most neki lesz motor én megvagyok
A 8R nekem amúgy bejön, de neki nem tetszik, nem a színe miatt hanem úgy a forma, lámpa. Amúgy a 8R-ről ha nézel képet szintenfull egyenes ülnek rajta annyi alacsony az üles magas a kormány, hiába idomos, szóval fix kényelmes. De MT-09 et ezekre cserélni mondjuk nem látnám értelmét
akkor már R9 ha bármi, de ha neked kényelmetlen akkor az is minek. Vagy hát nem tudom mikori az MT-09 ed, de egy új genes SP-ben is lehet ráció, ha régebbid van. -
Csandi
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Annyira azért nem kellett győzködni az R7-ről, ezekkel a 2026-os újításokkal neki is nagyon szimpi (már régebben is bejött neki formára nagyon, de első motornak nem akartunk neki újat), és egyetért, hogy elég a 70-80 ló közötti méret. Azért az a CP2 nyomatékos, meg 189kg kellemesen könnyű
És akkor japán és olcsóbb is mint az Aprilia. -
Csandi
addikt
válasz
vlevi
üzenetére
Persze tudom. De nem olyan kategóriát szeretne
ez a magas, túrás jelleg nem téma itt. Meg csak a Daytonában tud 95 lovat ugyanaz a blokk.Winkler vidi nélkül megvagyok, nézek elég külföldi tesztet. Itthon max Dodor de őt nem vásárlás eldöntő célból, csak a stilusát birom meg tényleg tud is motorozni.
Daytona 660-al én már mentem, majdnem azt vettem nem 600RR-t (De aztán győzőtt a "ha már lúd legyen kövér" elv, meg, hogy elég jó kedvezményt kaptam rá). Kategóriájában nagyon jó cucc sztem.
-
Csandi
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Köszi, akkor valszeg skip.
Igazából ebben a középsúlyú idomos (Tuono határeset, azért is merült fel) “sport”motor kategóriában van kb. minden gyártónak egy modellje, azokból kell választani.Jelenleg egy SV-je van, de az túl hosszú neki, meg szeretne valami modernebbet, meg ugyan azt mondta erősebbet mondtam, hogy szerintem elég az a 70-pár ló is am, főleg egy modern köntösben, ami könnyebb is.
- Daytona 660: nekem a kedvencem a kategóriában, neki nem tetszik ahogy kinéz
- CBR650R: 209kg, és kb. 0 modern elektronika (e-clutch nem kéne amúgy sem)
- Ninja 650: Szintén fapados, gyengébb is
- ZX-4RR: Elég rétegigény ez a kis köbcenti 4 henger, én tuti élvezném, de neki nem játékos.
- R7: Na ennél jó, hogy ránéztünk a 2026-os modellre mert megkapta az R9/R1 elektronikát, árban pedig alig változott. Így talán a legerősebb versenyző, csak azon problémázik, hogy nem erősebb az SV-nél de hát vagy 20 kilóval könnyebb és ugyanannyi évvel fiatalabb

- GSX-8R: Egyáltalán nem tetszik neki ahogy kinéz.
- RS/Tuono 660: Papíron a legjobb lenne, de amit írtál azt figyelembe vesszük.
- Panigale V2 2025: Drága és a 120 ló sok is neki biztosan
Eddigi R7-el úgy voltam, hogy a konkurenciához képest túl fapad és túl gyenge, csak villája szólt mellette, meg esetleg, hogy mennyire keskeny és rövid. Az idei updatel viszont szerintem felnőtte magát a legjobb opcióvá ha nem gond, hogy gyengébb mint a többiek. Szerintem elégnek kell lennie neki, csak gondolja ő is így

-
Csandi
addikt
Modern Apriliakkal van valakinek tapasztalata szerviz szempontból? Igaz rá a “szarolasz” sztereotípia, vagy teljesen okésak?
Barátnőmnek gondolkozunk új motorban, és egy új vagy 1-2 éves Tuono 660 elég erős versenyző papíron, de nem ismerek tulajt, hogy kifaggassam. Tesztek szeretik de az bem hosszú távú használat.
-
Csandi
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Meg tudja jelölni a forrást, minden sor végére odateszi a linket ha kéred.
-
Csandi
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Igen, és sokszor szoktam is ezt csinálni. Például mikor off-market eladó cégeket keresünk, megadom neki a kritériumokat, kiköp monjuk 50-150 céget, azokat utána átnyálazom egyesével manuálisan, de legalább a listát nem nekem kellett összekaparni.
-
Csandi
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
De, csak akkor több idő megy el vele és az lenne a cél, hogy kb. azonnali legyen a megoldás és nekünk ne kelljen foglalkozni vele.
-
Csandi
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Perplexity jó ideje jobb mint a ChatGPT szerintem, melóban használjuk mindkettőt, ChatGPT jobb az írott szöveggel meg àtfogalmazással, Perplexity meg a netes researchel meg a táblázat készítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a füldugó ezt megoldja.

Én is sajnálom, hogy nincs.
nincs is eü csomagom, nem tudom hova tenni.