Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
JHC
tag
Chock Norris számítógépén a végtelen ciklus is lefut 2 másodperc alatt.
-

-
Egon
nagyúr
In Memory of Chuck Norris
A lehetetlenről szólnak a hírek: Chuck Norris elhagyta ezt a világot. Vagy talán pontosabb úgy fogalmazni, hogy úgy döntött, ezen a bolygón már nincs több legyőzendő kihívás, ezért továbbállt, hogy újakat keressen.
A legenda szerint, amikor a Kaszás végül érte jött, Chuck egy laza köríves rúgással földre küldte, elvette a kaszáját, és megkérte, várjon odakint, amíg megissza a kávéját. Ma nem Chuck Norris miatt gyászolunk, inkább a Kaszást vigasztaljuk.
De a mémek, a viccek és a halhatatlanság mítosza mögött ott állt egy ember: Carlos Ray Norris. Odaadó családapa, büszke katona, a harcművészetek úttörője és nagylelkű segítő. Nemcsak hőst játszott a vásznon és a képernyőn ő maga is az volt a való életben.
A Walker, a texasi kopó igazságosztója mögött, vagy Bruce Lee méltó ellenfeleként, mindig ott volt a fegyelem, a hit és a rendíthetetlen jellem. Saját harcművészetet alkotott, a Chun Kuk Do-t az egyetemes utat;, amely nemcsak erőről, hanem belső tartásról is szólt. Megtanított minket arra, hogy az igazi erő nem csak az ütés erejében rejlik, hanem abban, hogyan éljük az életünket.
Amikor az internet félistenné emelte, Chuck nem tiltakozott és nem is vette túl komolyan magát. Mosollyal fogadta a legendát, és ezzel megmutatta: az igazi erőhöz humor is kell.
Ma a világ egy kicsit lassabban forog talán mert eddig Chuck Norris léptei tartották mozgásban. Hiányozni fog a jelenléte, a filmjei, és az a csendes méltóság, amellyel élte az életét.
Azt mondják, Chuck Norris nem alszik csak vár. Ma sem pihen békében. Egyszerűen csak vár ránk.
Köszönjük, Chuck.
-
Öcsipók
csendes tag
Chuck Norris nem a mennybe ment. A menny jött le hozzá.
Isten nyugosztalja. -
törölt tag
válasz
RandomName
üzenetére
Én se, mert ő meg fogja szüntetni.
-
fukasza
kezdő
Színészként nem nevezném kiemelkedőnek, de mém alapanyagnak az volt. De minden halál rossz, az övé is.
-
-
Kicsit más mint VHS- ről, mindjárt jobb, de azért a korabeli felvételi technika visszaköszön, kicsit elmosódott kép a HD ellenére is, és háttérhang búgás(ezt nemtom miért van, de hangulatos) mondjuk a szinkron azért brutál, pld Csuja is...
-
yanna
addikt
Tudjuk, Ő halhatatlan. Most csak átugrott egy másik dimenzióba.
-
törölt tag
Chuck Norris nem halt meg, csak leugrott sörözni a halállal.
-
Graphics
Jómunkásember
De már jobban van.
-
nevemfel
senior tag
Nyugodjék békében! Előrement, hogy nyitva tartsa nekünk a kaput...
-
Isten nyugosztalja!
-
Kisgépkezelő
senior tag
...de már jobban van.
-
Én sajnálom , kedveltem mint színész.
-
csibe1
veterán
Basszus, pedig azt hittem nincs semmi gond amikor olvastam a kórházas hírt.
Sajnálom, hogy itthagyott minket.
Nagyon jók voltak a róla szóló viccek is, és tetszett a Feláldozhatókban is.Chuck Norris elszámolt végtelenig... kétszer.
Ki ne hallott volna már az emberről, akinek a pulzusát Richter-skálán mérik. Az emberről, aki gyorsabban áll, mint ahogy más fut. Akitől könnyezni kezdenek a hagymák. Aki egyszer reggelire ebédet vacsorázott. A Chuck Norris viccek valójában tények. -
radicspeter
újonc
mennyi idő alatt halt volna ebbe egy közönséges halandó, ha Chuck 1 napig húzta? 1msec?
-
Nem tudom milyen ember volt, de az tény hogy nyomot hagyott a világban, nem csak a filmjeivel de az ezekből ihletett "Chuck Norris viccekkel" is, amivel egy időben Dunát lehetett rekeszteni.
Emlékéül álljon itt az egyik kedvencem:
Chuck Norris egyszer eldobott egy gránátot ami megölt 5 embert... aztán a gránát felrobbant. -
Argos
őstag
A Halálnak egyszer Chuck Norris-közeli élménye volt...
Nem igazán kedvelem a filmjeit - más hasonlót se - de tény, hogy egy megkerülhetetlen, humor alapokon nyugvó, kőkeméy tökű jelenség volt.
Béke poraira!
-
gilfoyle
őstag
Nyugodjon békében! Legenda volt...
-
Zsolt,72
őstag
Isten nyugosztaljon! Remek színész és kiváló sportember voltál.
-
Undoroid
őstag
Titkon reméltem tegnap, hogy nem lesz baj, de tévedtem!
Nyugodjon Békében!Ismét megnézem a Nagy Összecsapást...
-
Most olvastam én is, elvileg tegnap került kórházba. Isten nyugosztalja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest