- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
válasz
Csandi
üzenetére
Tudom, hogy nem egészséges hozzáállás. Ehhez kellett az, hogy legyen korábbról negatív tapasztalatom, megy egy olyan személyiség, ami ennek az aggodalmaskodásnak kellőképpen megágyaz.
Autó esetében nem volt ilyen gondom, mert olyan autóm volt, ami nem számított közkedvelt típusnak (N15 Almera) és volt benne olyan rablásgátló, amivel jó eséllyel nem jutnak messzire. Ennek ellenére ott is aggódtam, de ott azért, mert legalább egy tucatszor okoztak nekem kárt parkoláskor. Itt nem csak arra gondolok, hogy "rányították", hanem arra, hogy parkolási manőverkor leverték a lökhártót, behorpasztották a hátsó ajtót és még sorolhatnám.
Tudom, hogy így nem sok értelme van motorozni, de ettől függetlenül szeretnék és mellette azon vagyok, hogy az aggodalmaskodásom kisebb lehessen.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motoros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vallás
- További aktív témák...
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest