- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
erikke17 #152954 üzenetére
Ne eurót utalj, hanem forintot. Majd a bank átváltja.
Nézd, nem a rendőrség hozta a szabályokat, viszont az ő feladatuk a betartatása. Igen, lehetne jobban elhelyezni a táblát, DE hazánkban mindig a menetirány szerinti jobb oldalon vannak a rád vonatkozó táblák. Ez egy behajtani tilos tábla motorosoknak, van egy tétele, szerintem nem is mérlegelhet. Ráadásnak ha tényleg jelentik az autósok, ezt el tudom képzelni, akkor kötelességük kimenni.
Egyébként van mikor meg megy a "seggnyalás" a szlovákoknak, szombaton ittam egy kávét Esztergomban a Vaskapu étteremben, panoráma kilátás a Duna kanyarra, Szlovákiára
. Egy lenézett szardarab voltam, mert egyedül voltam és csak capuccino-t kértem. Tele szlovákkal, akik jó esetben törték a magyart. Ezek voltak a fontos vendégek.
Leültem, kértem, majd mellém jött egy család, csak apa mondott pár szót magyarul, 2 capuccino és kávé rendeltek 5 perccel utánam. Nekik azonnal hozták, gondolom még reménykedtek, hátha kérnek valamit. Én vagy 15 percet vártam a rendelésemre, kb álltam fel, hogy akkor én megyek, nem várok tovább, akkor jelent meg egy tálcával a pincér, először más asztalhoz ment, próbálta lerakni az én rendelésem, majd megtalált
Azonnal jeleztem, hogy fizetnék is. Majd 10 percre rá megint, harmadszorra (újabb 10 perc) megnéztem az étlapon mennyi a capuccino ( 950 Ft) letettem a csésze alá egy ezrest és intettem a pincérnek, hogy megyek, mutattam kp letettem, már ne jöjjön senki a termináljával.. Lefényképeztem az étlapot, hogy majd itthon megnézem, stb. Nem voltak sokan az étteremben. A szlovákokhoz azonnal ugrottak a pincérek. A capuccino egyébként zseniálisan finom volt!Itthon láttam, hogy 10% szervizdíj van, igy 45 Ft-al adós maradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest