- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
anorche1 #152946 üzenetére
A szomszédaimnak is meg kellett tanítani, az egyik egy burgmann 400 volt, képtelen volt feltenni középállványra, megmutattam, (5 éve!) pont most láttam a múlt héten, fél kézzel oda se figyelve teszi fel állványra.
A másik egy valamilyen honda 500 ccm-es, ott se ment a srácnak, mondom engedj oda, hát én majd eldobtam az egész motort, olyan könnyű volt...Ha nagyon nem megy, menj el egy szervizbe és kérj meg valakit, hogy mutassa meg, illetve nézze meg, hogy neki milyen könnyen megy.
Adott típuson belül is lehet különbség, pl egy ismerős semmit nem tesz a motorra, csak hátsó üres topcase, 2014-es bmw 1200 GS, sokkal könnyebb feltenni sztenderre, mint az enyém, igaz nekem van doboztartó konzol, a nagy givi topcase félig tele, szerszámtartó jobbról balról, stb. Sztem +15 kg és ez ennyit számít!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest