- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamastah
őstag
-
törölt tag
válasz yodamastah #14593 üzenetére
jobbulast mindkettotoknek.
gondolom nem villajavitgatas meg hengereles, stb lesz, hanem csere. -
Topiccsendőr
addikt
karácsony előtt jól jön egy kis komplett fejidom műszerfallal kifizetés.
Explosión de dos tiempos
-
NINJA_V
tag
Az szep ....majd tolj egy screenshot-ot rola...muszerfal megint off?
Two Strokes and Four Jokes
-
[lAyCsI]
addikt
-
yodamastah
őstag
Mar itthon vagyok. Nem adott elsobbseget, befordult elem, eselyem se volt semmit tenni.
Geci az a keresztezodes, lassan mentem, de igy se usztam meg.Elismerte a felelosseget.
Eleg jol megusztam, a labam odavertem kicsit, de semmi komolyabb nincsen. Motor eleje eleg rendesen romma tort. Ugy neztem csak a feje kapott a villa nem... lehet megussza olcson.
-
Djuree
félisten
válasz yodamastah #14585 üzenetére
uhh mi törpént? a lényeg hogy neked nincs nagy bajod, ez járjon az eszedben
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Integra
titán
remélem neked semmi bajod, bár ahogy írsz asszem az idegbetegségen túl nem sok bajod lehet
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
vendingo
veterán
Gondolom a picsa volt a hibás! Remélem neked semmi bajod!
Betétlapra mindent felírni, még azt is, amit nem ő okozott.[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
stifi
senior tag
vazz... ha nem akarsz 1 évig pereskedni, HELYSZÍNELÉSt kérjél, és betétlapra írja rá hogy elismeri a felelősséget...
nekem csak kijöttek a kékek, felírták az adatokat a picsa meg nem adott betétlapot, 1 éve baszakodunk már..lett bajod amúgy? hidegben jó esni fel van öltözve az ember vastagon
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Topiccsendőr
addikt
-
yodamastah
őstag
Baszki elutott egy picsa rendorok most jonnek, motor eleg szarul nez ki.
-
Daywalker
addikt
Egyébként mintha ő lett volna az egyik, aki a Hungaroringen is oktatott minket: [link]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Daywalker
addikt
Ehh...gumi és szar idő [link]
-
Daywalker
addikt
válasz Topiccsendőr #14571 üzenetére
Kb. ez a lényeg. A többi meg jó lesz a budira
-
yodamastah
őstag
válasz Topiccsendőr #14578 üzenetére
Az ntec hatsok mar jobbak huvosben. Lagyabb a gumi anyaga is, es a gumi fal is konnyebben torzul ami miatt gyorsabban felmelegsziki. AZ elso az kb. u.a.
-
Integra
titán
válasz yodamastah #14577 üzenetére
jó, azt lehet vele még most is persze.
de szívesebben ülök fel faterom tehenére, a z8 az ilyenkor (is) nagy király gumi[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
válasz yodamastah #14574 üzenetére
eegen, 10 fok alatti meglepetésem volt nekem is dunloppal (már nem emléxem milyen volt pontosan) az első 100 méteren, amikor elfordultam finoman Barta Lacis vágottslickkel és kilőtt a motor, de rajtamaradtam, csak hülyén estem vissza rá. ilyen belsőcombbal. utána lenyelezetem egyenesben hogy bemelegedjen az a kurva. utána lehetett közlekedni. Az autósok biztos díjazták a kanyaromat.
Explosión de dos tiempos
-
yodamastah
őstag
válasz Integra #14576 üzenetére
Jo persze de ilyen idoben mar nem a bukkben csapatunk, hanem kozlekedunk Ugyebar munkaba jarasrol volt szo
Szaraz aszfalton hidegben is egesz jol kell tapadjon az a gumi. De nem fog ugy tapadni mint 35 fokban amikor mindenfele melegites nelkul 100 meter utan labtartoig dontheted a motort...
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz yodamastah #14574 üzenetére
a bükkben 3x vertem majdnem oda, össze-vissza korcsolyáztam vele, nullára zuhant a bizalmam vele a hideg nyirkos időben. kétlem hogy végig mindenhol olajos lett volna az út.. fogalmam sincsen mi történt, de még ilyet nem tapasztaltam.
-
yodamastah
őstag
válasz Daywalker #14570 üzenetére
Azert nehez az osszehasonlitas (foleg palyan) mert az osszewvissza gumik, es a tesztelok osszevissza sulya jelentosen befolyasolja a motor viselkedeset. A gumikat relativ konnyu egyformara cserelni, de ott marad az osszevissza suly. Motornal a geometriaba nagyon beleszol hany kilo vagy (nem ugy mint mondjuk egy 1500kg kocsinal). Siman egy 60 kilos tesztelo lehet hogy ugy erzi hogy atom jo a motor palyan, a 95kg meg ugyanazzal a motorral szenved mert lapon becsuklik az eleje, es/vagy kigyorsitason nem tartja az ivet stb...
Szoval erdemes torekedni arra hogy egyforma gumik, esetleg tesztelohoz igazitott futomu. Persze lehetetlen jol megcsinalni, mert ahhoz egyenkent at kene rugozni a motorokat
-
yodamastah
őstag
válasz Integra #14573 üzenetére
Na ne b*ssz a k3 miert ne lenne jo 10 fokban? TEljesen jo az. Nem kell lapon menni oszt kesz. Nem egyszer motoroztam a vagott racetec slickekkel 0 fok kornyeken, es semmi gond nem volt. Nem kell hideg gumval tepkedni a gazt es nem lesz semmi bajod. A k3 meg olyan keverek ami inkabb utcara valo, azaz jobb oda mint a slick. VIzes, nedves uton foleg.
Dunlop 209GP na az erdekes hidegben. Olyan kemeny lesz 5 fok kornyeken hogy az elso metereken kopog a gumi De azzal is elmotorozgattunk siman par eve Kell menni par 100 metert es fasza lesz.
[ Szerkesztve ]
-
stifi
senior tag
válasz Topiccsendőr #14571 üzenetére
pont azt akartam mondani, hogy én montenegroban olvastam a cikket nyaraláskor - természetesen szarás közben, és nem is érdemel több szót.
én is a Daytonát vinném, de csak mert kurvajólnézki... ültem már rajta, mentem már vele - nagyon nem tetszett elsőre, de ha lenne pénzem ilyenre, esküszöm megszoknám!Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Daywalker #14570 üzenetére
hja...
ezek az összehasonlító cikkek tényleg csak rötyin jók.
a következő nagymotoromat a következő szempontok alapján fogom kiválasztani:
jól nézzen ki, szép legyen a színe
öhlins legyen ráírva a telóra
és... ha van rá pénzem (most aztán nagyon olcsón hozzá lehet jutni ilyesmihez)a többi összehasonlítási hülyeséget meg teleszarom.
ha rá akarom b*szni gyorsan az ívre, és gyorsan akarok vele menni, az biztos sikerülni fog bármi is legyen ráírva a tankjára.
2003 után jóformán nem tudsz szar motort venni.
ha mégis az lenne. magamhoz állítom, és nem lesz szar.[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
KoVee84
senior tag
válasz Daywalker #14567 üzenetére
Nekem meg amiatt tetszett, mert pályára átgumizták és átállították a motorokat, ami miatt totál máshogyan viselkedek. Mondjuk rég olvastam olyan cikket, ahol az összes egy kategóriába tartozó gépet tesztelték. Kíváncsi vagyok milyen az új 636 és milyen eredménnyel zárt volna a teszten
-
Daywalker
addikt
válasz KoVee84 #14564 üzenetére
Szerintem meg egy fos, de nem abban az értelemben. A technikai részletek leírásai jók, ezt alá kell írni, de ahány teszt/tesztelő/tesztpálya/mittomén, annyi konklúzió. Totálisan ellentétes dolgokat írnak egyes helyeken, mint más lapok. Szóval összességében véve semmiben sem tűnik ki a többi tucat közül, amit az idei év során összehalucináltak az egyes lapok. Szerintem ezekre totál nem lehet támaszkodni, ha valaki vásárolni akar. De budin elszarni vele az időt (szó szerint) tökéletes.
-
Daywalker
addikt
Motorral jötte be, mondom újból rápróbálok erre a hidegebb idő témára. Téli kesztyű, hosszú nyakú felső, kabát és nadrág bélés...már csak téli zokni kellett volna meg egy maszk, amit még a nyakamra húzok, amúgy teljesen jó idő volt, kellemesen lehet gurulgatni 10 fok környékén is. Persze a nyakig beöltözött gyalogok meg néznek, hogy ez vajon hülye?! Ilyen hidegben motorozni...
No persze nem mertem neki húzni úgy igazán, de nem is volt rá szükség és hangulat sem. A villamossín jobban csúszik, mint melegben, az már tuti"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
NINJA_V
tag
válasz yodamastah #14562 üzenetére
Jaja pont egy 100 dollarossal tobb , Dave Moss-nak irtam ez ugyben, de nem valaszolt erre kerdesre
-
yodamastah
őstag
válasz NINJA_V #14561 üzenetére
Hat erre valaszt nem hiszem hogy konnyen fogsz kapni A talasztalatokrol meg a WERA forumon van boven post. AZ UK gumi a kiraly ez biztos. Viszont eszmeletlen draga ujonnan, meg nekik is. Mindezek mellett nem igazan amatoroknek valo gumi. Futomure, palyara, homersekletre erzekenyebb mint mondjuk a metzeler vagy a pirelli.
[ Szerkesztve ]
-
NINJA_V
tag
válasz yodamastah #14560 üzenetére
Igen, jo az uk...engem igazabol az aggaszt hogy eddig meg senki nem tudta nekem megmondani hogy mi a kulonbseg keverekben az gp-a es uk kozott, mindenki csak kodosit , pedig olaszorszagban kerdeztem a dunlopos embert de o meg angolul alig tudott ^^
-
yodamastah
őstag
válasz NINJA_V #14559 üzenetére
AZt irjak a sracok hogy az idei AMA spec gumik egesz jok, de amugy messze nem olyan jo mint az UK. Foleg a korabbiak. De SOKKAL olcsobb nekik az USA-ban. Persze a stock AMA ezzel megy szoval ha nekik jo, akkor en mit pofazok...
En azert hasznalom az UK gumit, mert szana szejjel kopva is lehet vele jokat menni. Es ha jol szamolom 2005 ota en uj gumit nem vettem csak ilyen oldalt felig elkopottakat toredek aron...
-
NINJA_V
tag
-
Integra
titán
nekem k3 interact van. jó gumi. más történet mint a többi, mert más elgondolás alapján dobták össze, nem keverék gumi, nem ragasztott, több komponensű, hanem egyféle gumi, de a huzalozással játszanak. elegáns -szerintem- jobb megoldás is egyben.
-
yodamastah
őstag
válasz yodamastah #14556 üzenetére
A felreertesek elkerulese vegett, ezen a konyokoson nem en vagyok
[ Szerkesztve ]
-
yodamastah
őstag
Nem tudom hogy egy bontatlan 5-6 eves rennsport milyen egy 2012-es racetechez kepest. Gondolom nem jobb
Evekig mentem k1/2 metzelerrel kozuton es palyan. K3 interacttal nem, mert az kesobb jott ki Az utobbi 4 evben csak dunlop D209GP es d211GP volt a motoron, UK verzio (ez a legjobb). GP racerrel (francia) soha nem mentem, de sokan hasznaljak es tudom hogy nem szar
Metzelerbol barmit tudok ajanlani, nagyon regota jo gumikat csinalnak. Mentem sok felevel. Tetszett mind kiveve a sportec M1, az nem volt az igazi (gyorsan kopott es nem tapadt kulonosebben jol) De az M1 mar nagyon regen kifutott
Ha kozutra kell, neha palya akkor a K3 kivalo. Vagy veszel 50 koros k1/k2-t
[ Szerkesztve ]
-
Pocee
senior tag
válasz yodamastah #14551 üzenetére
Itt azt írja,hogy van miért a rennsport jobb gumi?
Te esetleg mit használsz?
Igazából a pénz megvan rá inkább gyorsabban kopjon de tapadjon,meg jövőre lesz bőrruha mehet a pálya is.Gondoltam én is erre,hogy bentragadt,az öregedéséből adódóan lehet rosszabb mint egy friss racetec?gondolom a maga idejében csúcsgumi volt,tetszik a pirelli is de hát az ára
[ Szerkesztve ]
Mr.Brightside
-
NINJA_V
tag
válasz yodamastah #14551 üzenetére
hat gyartani mar nem gyartjak Rennsportot az tuti...lehet par bentragadt meg, de kerdes milyen evjaratok...2008 kornyeke vagy elotti inkabb
-
stifi
senior tag
válasz yodamastah #14547 üzenetére
teljesen másodlagos mi történt valójában, csak egy ilyen "önvédelmi" nyilatkozattal van esélye a rendőrnek hogy ne verjék rá a balhét...
ettől függetlenül ha 4x hátbalőtte az is teljesen rendben van erkölcsileg. de csak a jogos önvédelemmel lehet itthon védekezni, az pedig még így is nagyon kusza fogalom.. elvégre majd az ügyvéd urak jönnek, és megmagyarázzák hogy a csávó nem is vette észre a rendőrt, azt sem hogy elgázolta, amikor kiszállt akkor pedig krumplit akart pucolni a gulyáshoz, azért volt a kezében machete.. erre a rendőr 4x meglőtte, nyilvánvalóan aljas indokkal..
szerintem ahogy lenni szokott, nem fogunk erről többet hallani...
-
yodamastah
őstag
Rennsportot meg lehet kapni??? Racetec K3 jo gumi, palyan is lehet vele csapatni kemenyen. D211 racer hasonlo szintet kepvisel. Minkdetto kozut/palyanap gumi. Vegyes hasznalatra mindketto eleg jo valasztas szerintem... Ha csak kozutra kell akkor mehetsz egyel lejjebb is. Pl Sportec M5...
[ Szerkesztve ]
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Valaki szaki tud nekem fényt gyújtani metzelerék alagútjában?
Vennék gumit,Rennsport vagy Racetec k3 interact,mi a különbség az egyikre(rennsport)referenciagumit írnak a másik meg hypersport,a rennsportot gyártják még egyáltalán?
Amivel szemeztem még a dunlop 211 gp racer.
Ebből a 3ból valaki dolgozott már valamelyikkel?Mr.Brightside
-
Archer
őstag
válasz yodamastah #14547 üzenetére
Nagy probléma itt, hogy külföldi egyénről van szó és ez még jobban megbonyolítja az ügyet (másik ország megítélése, stb.). A lövöldöző rendőr szerintem tuti kap egy "ejnye-bejnyét". Csak azt nem tudom akkor minek nekik pisztoly, ha úgysem használhatják mert mindenért a ráncigálás megy.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
őstag
Tudtok nekem valami mondani a Téli tárolással kapcsolatban ?
Nincs garázsom sem semmim, max egy vidéki pajtaszerűségben állna a motor. Nem ázik be de nincs fűtés se semmi.
Mivel jobbak a kb: 25-ért bekerülhető tárolók ?
Esetleg valakinek valami jó vagy rossz tapasztalat ?“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
yodamastah
őstag
válasz Archer #14546 üzenetére
"Úgy tudjuk, amikor a másik motoros rendőr társának próbált segíteni, a gázoló hummeres vágóeszközzel a kezében szállt ki az autóból, emiatt hallhattak a környékbeliek több lövést. Ezeket ugyanis önvédelmi célból a motoros rendőr adta le. "
Ezek alapjan jogos is lehet a lovoldozes.
-
Archer
őstag
válasz yodamastah #14545 üzenetére
Vagy az autóval volt valami gáz vagy a sofőrt követett el már előtte valamit, esetleg körözték is. Megijedt, menekülni akart. Szerintem.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
yodamastah
őstag
Hat nem tudojm. A hummeres athajtott a motoros rendoron, de az auto fennakadt a motoron. A sofor futva menekult tovabb. A masik rendor meg lelotte a menekulo embert. Nehez lesz ezt kimagyarazni, onvedelemrol szo nincs... (az mas kerdes hogy siman megerdemelte hogy szitava lojjek)
Arra kivancsi vagyok, hogy vajon mi all az egesz eset mogott. Csak ugy hirtelen felindulasbol nem hajtasz at egy rendoron, aztan menekulsz gyalog tovabb...
[ Szerkesztve ]
-
stifi
senior tag
válasz TayRol #14543 üzenetére
ha nem motoros lett volna a rendőr akkor is megérdemelte a 4 lövést a jampi..
így csak duplán szar, főleg a társának, tudom sajnálniegyébként az a szomorú (nem tudom mennyire vagytok képben a hazai önvédelemmel kapcsolatos szabályozásokkal) hogy valószínűleg előveszik a rendőrt a lövések miatt. ha nem halt volna meg a rendőr, de a tettes igen, akkor biztosan megszopatják azt aki lőfegyvert használt, így talán több esély van a jogos önvédelemre a haláleset miatt..
szomorú hogy ilyen van és megtörténik...
-
Djuree
félisten
válasz HUfantom #14541 üzenetére
én ilyenkor nem tudnék mérlegelni, tuti hulkká voltoznék és ámokfutásba kezdenék, még ha utána meg is bánnám. de ezért is nem vagyok rendőr. tuti rommá lőttem volna...
hogy ilyen idióták legyenek, felmegy az agyvizem hogy ilyeneket kell hallanom, csak felbasz[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
tutis
őstag
Kicsit kellemesebb cikk: 600-as szupersportmotorok - Kéttusa
Ha még nem olvastátok esetleg, elég jó írás..
Mondjuk kicsi csúsztatást érzek benne, mivel a triumph-ból az "R" változatot tesztelték, nem a simát, de valószínűleg az is megállta volna a helyét..http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
lujo10
aktív tag
válasz Djuree #14537 üzenetére
Csak a hírt, bakker és csupán néhány kilométerre történt
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
Djuree
félisten
láttátok a motoros rendőrt?
-
Ferdzsoo
addikt
Én is drágán kezdtem el hírdetni ezzel semmit nem veszthetsz.
Aztán addig viszed lejjeb szépen lassan amíg elkezdenek hívogatni az emberek.
Ha nem sűrgős simán hagyd fent ennyiért.
Bár jelenlegi piacon én is úgy gondolom ha 900-ért elviszik akkor már NAGYON jól jártál.Az meg mindegy hogy milyen állapotóak mennyivel drágábban vannak fent, azokat sem fogják annyiért eladni. Tudom mert látom is, míg az enyém már elkelt ők még mindig árulják uyganannyiért. Biztos halálra ráérnek.
Én sem elkótyavetyélni akartam, de ha látom hogy reális időn belül nincs reális érdeklődő akkor kár 3 évig x összegért hírdetni...[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
TayRol
nagyúr
800e? azért az kicsit kevés. én 1.05M-ért adtam el az enyém, szerintem a tiéd is valami ilyen árban fog elkelni. vagy kicst többért.
Daywalker: azért az újak ezüst háza sem olyan rossz. főleg a világító hangerőszabályzó.
tutis: ez egyértelmű volt. én is kb. ennyit kaptam volna ha betolom valahova hogy tessék, itt van.
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Ezt jól látod De majd viszem lejjebb ha kutyának se kell. Egyelőre van két kollégám akit már érdekel a dolog. Még lehet feljebb srófolják
yodamastah: ugyanez van a lakáspiacon, mindenki rí, hogy mennyit esett a lakásának az értéke az elmúlt 4 évben és csak hüledeznek, hogy most hogyan tovább. És hiába magyarázza az ember, hogy mindenhol ugyanannyival csökkentek az árak, tehát ha másikat szeretne a jelenlegi helyett, akkor nagyjából ugyanannyi a különbözet.
A plan az, hogy ősszel olcsón veszek, tavasszal drágán eladok
TayRol: próbálkoztam egy kereskedőnél, 800-ra értékelte a motoromat (alku nélkül). Annyiért nekem is kéne
[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
válasz yodamastah #14526 üzenetére
Én is gondolkodtam, hogy lecserélem a H/K erősítőmet valami újabbra, de láttam h mennyiért menne el és inkább letettem róla
-
yodamastah
őstag
válasz Djuree #14522 üzenetére
Jah ilyen 10-20ezres teteleknel ossze lehet ezt hozni. De vegyel egy uj gsxr1000-et 4millioert, es probald eladni 5-ert
En azt tapasztalom hogy ami mar 6szamjegyu osszegbe kerulo hobbi jellegu cucc, arra csak nagyon rossz aron lehet vevot talalni. Muszaki cikkeket adtam el az utobbi idoben, majdnem ujak voltak, fel aron alig mentek el, honapokig hirdettem oket... 10 eve fel aron napok alatt elment volna mind...
[ Szerkesztve ]
-
yodamastah
őstag
válasz Daywalker #14521 üzenetére
Az arak azert vannak lent, mert elado rengeteg van, vevo meg keves. Ezen felul sokan szabadulni akarnak a motortol, ez is jelentosen lefele viszi az ar szintet. Ezen nincs semmi undorito, normalis hogy az arakat a kereslet/kinalat alakitja.
Az uj arak persze az egekben, de az eladasok itt is a beka segge alatt vannak.
Egyebkent meg Ali lehet hogy nem tudja jo aron eladni a motorjat, de amit vesz helyette az is nyomott aron lesz, szoval nem kell nagyon sok penzt radobnia
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Daywalker #14521 üzenetére
elmesélek egy esetet:
vettem régebben egy vga karit. 16k volt. haver hülyül hogy tegyük fel vaterára 20k-ért. mondom te hülye vagy. najó, én is hülye vagyok, tegyük fel. hát nem elvitték 2 napra rá 20k-ért, miközben boltban 16k csak azt bántam hogy ki kellett szerelnem a gépből, de aztán jobbat vettem legalább
végülis hülyék mindig vannak, csak győzzünk rájuk várni...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Daywalker
addikt
Undorító, ami itthon folyik vétel-eladás terén. Szarrágóskodás az egész. Még neked kell fizetni, hogy elvigyék. Ezért sem fogom eladni a sajátomat, jó lesz az pályára, aztán majd mellé valami más túragép, egyszer...
Egyébként előbb-utóbb minden elmegy (vagy nem), csak meg kell várni a megfelelő madarat, vagy olyat, aki valóban ért hozzá és értékeli az állapotot.[ Szerkesztve ]
-
tutis
őstag
ejej, múltkor ép Te linkelted az r6-ot mint túlárazott motort, erre Te is ugyanazt csinálod
Ezzel csak arra akarok rámutatni hogy ugye az éremnek mindig két oldala van..Amikor az ember árul motort semmi se drága, amikor meg más árul minden drága.http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
KoVee84
senior tag
Figyelj, úgy motort nem lehet eladni, hogy nincs benne a hirdetésben, hogy sérülésmentes... majd legfeljebb ha találkoztok a vevőjelölttel, kimagyarázod
Egyébként nem akarlak elkeseríteni, de egy cimborám most adta el a 2008-as Aprilia Shiverjét, 2100 km-el (tényleg annyit ment vele), rakat extrával 1.2-ért. Jó tudom az olasz szutyok, de tényleg gondold meg, hogy csak árulni akarod, vagy eladni. -
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #14502 üzenetére
nem fog érdekelni, mindegyik odalesz idővel, ez benne van.
-
NINJA_V
tag
-
Djuree
félisten
25 felett meleged van? jöttél volna horvátba, 42 volt a pályán, hát ott döglöttem, 100km-enként megálltunk inni, 1 litert benyomtam minden megállásnál ha felhajtottam a plexit szó szerint leégett a borostám pedig bírom a meleget, nekem 30 fokban motorozni teljesen jó még.
-
alvaro
senior tag
válasz zsolt19900 #14478 üzenetére
Tavaly reggel munkából hazafele (22km) megvolt a -7 fok. Megfelelő öltözékben (és országúton is városi tempóban) kibírható, de azért nem nagy élmény, gondolhatod.
Szép napos +5 fok viszont már egész baráti, abban már kicsit hosszabb út is jöhet.
-
yodamastah
őstag
Huhh [link]
-
yodamastah
őstag
válasz Topiccsendőr #14502 üzenetére
Jah mutkor 6ot fogyaszottam kecson. Az rohely Hringen 14-15 szokott lenni
[ Szerkesztve ]
-
yodamastah
őstag
Egyszer hazamentem anyamekhoz (100km) karacsonyozni 2 fokba, szallingozott a ho. Metzeler slickkel. Nem volt gond Teli motorozashoz 0 fokban is jo a borruha. Ala kell oltozni, teli kesztyu, es jol zaro nyakmelegito. A lenyeg a ruhan sehol ne tudjan bemenni a levego.
En csak akkor szoktam elrakni a motort, ha mar takony ido van. Minuszokban persze nem motorozok, de ilyen 5 fok kornyeken nappal, foleg ha sut a nap, akkor meg siman maszkalok vele a varosban...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok