Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Daywalker
üzenetére
Ha........ Ha......... Ha.........
Nov.ben leszek 28, hasonló cipőben jártam...
Mikor írtam a topicba hogy vén fejjel motorra ültem kapásból jöttem 3-4en is, hogy 50+osak de nincs 5 év tapasztalatuk
Amint leszállunk a macskajancsiról rájöttünk milyen jó volt visszakívánkozunk rá

-
törölt tag
vettem egy hjc rps-10-et. kivancsi leszek. majd jol elmeselem a sajat tapasztalatokat. csak kell vennem ala vasat is

-
Djuree
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
OMG

-
NINJA_V
tag
válasz
yodamastah
üzenetére
jaja, en mar crossversenyen is lattam helikopteres esetet, nemhogy mentoset, ott se volt soha semmi...de hogy a tv2 meg riportot is keszitsen???
agyfasz
Na majd kikerdezem az illetekeseket ha hazamegyek
-
NINJA_V
tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Az igen
...mondd neki, hogy csak sorozni mesz XD...
nem semmi mekkora feneket keritettek ennek a dolognak, pedig lattam mar par embert ropira torni... -
tutis
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Én 1x kivittem anyámat hringre hogy lássa hogy nem kell annyira félteni..Hát nem jött be a terv

-
NINJA_V
tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Hm jah, engem akkor hivtak amikor elesett, nem tudtak vagy mondtak hogy gerince is serult.Rendorok voltak furcsak.
Laci mint szakerto
....
Van ilyen 1 het mulva elfelejti mindenki.... -
tutis
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
ráadásul mind úgy ült a motoron mint aki odaszart

-
tutis
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
jól láttam hogy egyik motoroson sincs normális ruházat? Szép egy piskótákat engedtek fel a pályára, meglesz a népnek a véleménye.. - "hülye motoros, utcai cipőben, farmerban motorozik, ne csodálkozzanak hogy megsérülnek"
-
yodamastah
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
-
yodamastah
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
8ig nem fogunk menni. 7kor tok sotet van mar. max 6ig jo sztem. Ez 4x20 perc... vegulis belefer ugyis annyira szarra van kopva mar minden hatsom hogy csoda ha a 4x20at kibirja

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ehhez képest más van a kiírásban.
Délután 4k már jobban hangzik egy délutánért, mint 7k-ért délután 1től. Mondjuk azt nem értem, ha neten az van, hogy motoros nap, akkor gokart-bérgokart-ot miért engedik. Jöjjön vasárnap![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én ott leszek fél 2-re.Yoda?
-
Daywalker
addikt
Mennék, csak az sincs ingyé. Idén az ilyen irányú terveimet feladtam...
Pedig most mocskosul be lett lőve a karbi, megy mint a disznó (érzésre hármasban gyorsul úgy, mint előtte kettesben, négyesben meg mint eddig hármasban
), ki kellett volna próbálni mit tud a célegyenesben
-
Integra
titán
-
Topiccsendőr
addikt
nah felhívtam a pályát, szombaton lesz verseny valóban, viszont 2 után tömegtől függően mehetnek a motorosok. bérgokart-versenygokart-motorosok sorrendben. ha ebből a sorrenből valamelyik nem lesz akkor persze az nekünk jó. ha 8 ig maradunk, akkor minimum 6*20 perces etap jut ránk. Én csak szombaton érek rá, meg szoktam maradni 8ig is. Szóval mi akkor mennénk. 4 papírért jó lesz, meg legfeljebb dumálgatunk közben meg pihenünk. Szívjuk a benzingőzt.
-
Daywalker
addikt
Én is tervezek hétvégére egy karikát...az a baj h városban nem szívesen járok vele. Mármint ez így nem jó megfogalmazás, mert mindenhova szívesen járok vele, de nem szeretem városban szenvedtetni, azt vhogy nem tudom annyira élvezni. Persze ha úgy alakul, hogy dugó van és menni kell, akkor egyértelmű, hogy mivel

-
Daywalker
addikt
-
tutis
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem hringen azért nincs rendőr ilyenkor mert ott hivatalos mentőszolgálat van, kecsóra meg csak úgy kihívták a mentőt szerintem..
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
igen, az volt az, 311 kmh maradt meg a fejemben anno, a tobey meg a julian üvöltözött közben.. néztem jútúbon de én sem találtam

-
yodamastah
őstag
Megvan a .2 hely atom bazz

-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
nem, mert ott felrobbant a hátsó gumi
remélem nézed, norbi második már

LOL, most mondta az angol kommentátor is hogy számétógép szimulátoron versenyzett korábban csak ezen a pályán bajnoksági szinten
-
NINJA_V
tag
válasz
yodamastah
üzenetére
yes

-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
na jó, már nemtom

de célegyenes végén volt és szerintem camel yamaha vagy camel honda volt, de sárga volt a motor... még a literes 4t korszakból. -
yodamastah
őstag
Race 2 eurosport
-
.mf
veterán
válasz
zsolt19900
üzenetére
Na visszajöttem (kb egy órája, csak megnéztem előbb, hogy jött-e munka és gyorsan megcsináltam).
Hát, őszül. Kellett volna a nadrág alá is aláöltöző, mert a lábaim már fáztak. Meg a kesztyűm alá is előkeresek egy vékonyabb cérnakesztyűt, mert naplemente után (vagy a több óra motorozás után) a jobb kezem eléggé elgémberedett, egyszercsak azt nézem, hogy alig érzek vele bármit és nehezen mozog.
De ettől még jól esett. Láttam pár érdekes és szép helyet. Útminőség is tűrhető volt. Remélem lesz még legalább ilyen jó idő idén.zsolt19900: azattólfügg, van-e szembeforgalom vagy sem. Nekem a gyári tompított ill. refi is elég volt eddig éjszaka, ha nem volt szembeforgalom, jöttem már le Mátrából is vaksötétben, és szeptemberi korai esteledés miatt is rendszeresen járkáltam már bőven sötétedés után.
Ha viszont van szembeforgalom, akkor tökmindegy, mert úgyis elvakít. -
NINJA_V
tag
válasz
yodamastah
üzenetére
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
arra emlékszetek mikor -asszem- ukawa hátsója felrobbant 311kmh körül a célegyenesben? asszem akkoriban még camel yamaha volt alatta... óriásit esett és felállt utána.

-
ALI_G
veterán
Ezeket néztem most:
A: [link]
B: [link]
C: [link]A a legtutibb, de sokallom, ráadásul bazi messze van. C-nek meg se tudom becsülni mennyibe volt az a sok extra és az mit tud A-hoz képest.
B mint a betű is mutatja, budget
Még várom az őszi felhozatalt, illetve dobhattok nekem linkeket.
A cél továbbra is az, hogy később is eladható maradjon, ne úgy mint amit már tavasszal is láttam 400k-ért hirdetni.yodamastah: aztakú

-
NINJA_V
tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Az szep, grat neki, WTCC-t nem neztem mostanaban... tenyleg tolta vele?
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
épp akartam mondani, hogy egy haverom bringával esett akkorát mert egy hülye liba elé vágott a bringa útra, hogy most összedrótozva a válla...

-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
igen, nekem az jutott az elsőnek eszembe, mert nincsen semmi fetrengő zóna. sajnos ilyen tekinetben az egész épület felőli rész el van b@szva.. nem éppen ideális.
nekem se volt rendőri vizsgálat. bevágtak a mentőbe aztán irány a klinika
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
én pont nem arra a kanyarra tippelnék, szerintem van ott sokkal veszélyesebb kanyar, több is.
-
alvaro
senior tag
Nemrég (augusztusban) volt olyan hetem, hogy 3x is betekertem, poén volt, rendesen meg is mozgatott, hazafele meg egy kis kerülővel be tudtam ugrani a tóba, az se volt utolsó.
Most viszont nappalosban töksötét van reggel, a világításom meg persze kiment rajta, ott integettem utána a telefonommal az autóknak, hogy legyenek szívesek nem elcsapni
szóval most hanyagolom, amíg rá nem jövök, mi a franc baja van (nem izzó). Utána meg a hideg vs hegymenet vs öltözék problémája kerül elő. Éjszakásban meg egyértelmű öngyilok.Na mindegy, ha lesznek megint hosszú nappalok, fogom még gyakorolni ezt a módját a bejárásnak. Addig meg majd (gyalog)túrázok, azt lehet hűvösben is, meg a környéken tekergek fényes nappal, csak ez meg mind szabadnapos tevékenység.
-
NINJA_V
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Persze tisztaban vagyok vele, 10 eve jarok a gokart palyara kb, joparszor ott voltam mentos esetnel, egyszer sem volt rendor...azert volt furcsa.
-
runner 125
nagyúr
válasz
NINJA_V
üzenetére
Egyértelmű, ahogy elhangzott, ezeket a lépéseket személyi sérülésből fakadóan, kötelesek megtenni.
Haverom pár éve erdőben orr bukott crossmotorral, bement a kórházba, elmondta mi volt, ellátták, majd megjelent két zsaru "kihallgatni"...amikor én elcsúsztam motorral, pont ezért nem mondtam el kórházban, faxnak van kedve utána még bírságot fizetni, és befutkosni rendőrségre...
-
stifi
senior tag
válasz
NINJA_V
üzenetére
ilyenkor szokták elővenni a pályaüzemeltetőt, hogy minden jogszerűen ment-e, visszavezethető-e az üzemeltetőre a baleset bármilyen okból.
azzal hogy a nyilatkozatot aláírjuk és lemondunk mindenről, még van büntetőjogi felelőssége a pálya tulajdonosának gondolom, ennek is megvannak az írott szabályai, gonddolom ezeket vizsgálják.magyarul gyártanak 3km papírt az esetről, aztán azt mondják kivizsgálták, közben meg nem csináltak semmit. ahogy szokták

-
NINJA_V
tag
Gokart palya ^^ ...mit vizsgal a rendorseg

-
tutis
addikt
válasz
alvaro
üzenetére
Én is a munkába járásra gyúrok, 24-25 km a melóhely a lakástól.. ez kb 50 km egy nap. Ma letekertem oda-vissza, tehát 50km-t, nem mondom hogy nem fárasztó de meglepően jól bírtam. Még dúdolgattam is út közben

Szóval jövőre valszeg bicajjal fogok bejárni, persze nem mindennap, csak amit most benzinre költöttem hogy bejárjak az most mehet másra, tudom a motorra költeni.
Holnap nézek valami konditermet is, télen nem kéne bepunnyadni, eddig mindig az volt hogy télen ültem a szobában és az xbox-ot nyomtam, a kilók meg jöttek fel..
-
vendingo
veterán
válasz
zsolt19900
üzenetére
Gagyi kínai cuccokkal nem érdemes foglalkozni, mert előbb utóbb beadják a kulcsot.
Érdemes venni egy jó minőségű autós szettet, és a szett egyik felét eladni.
Én is most tervezek venni egy jó xenont felesbe az egyik ismerősömmel.
4300K-nál nagyobbat ne vegyél, mert jobb nem lesz, csak kékebb. -
vendingo
veterán
válasz
zsolt19900
üzenetére
Felesleges túlbonyolítani.
Egy 4300K Xenon és látsz rendesen, nem kell vadászni az ebayről, nem kell mindenfélével mókolni, és külső lámpákkal csúnyítani a motort. -
vendingo
veterán
válasz
zsolt19900
üzenetére
Xenon. Olcsó és jó!
-
zsolt19900
őstag
amúgy ha már szóba került, érdemes valami fasza lámpát tenni -most legyen az ködnek nevezett vagy bármilyen reflektor (rendesen beállítva)- a mocira, hogy jobbak legyenek a látási viszonyok szürkületben? ha igen milyent érdemes?
mert láttam régebben nézelődtem, ködlámpákat, hát baromi drágák voltak
-
NINJA_V
tag
válasz
vendingo
üzenetére
Igen, igy van
...nagyon jol tartjak az arukat, olaszbol is probaltunk hozni, de ott meg dragabb :S...
Tenere is twin csak sor twin
...Super tenerenek az az elonye, hogy konnyu blokk cuccokat szerezni hozza, ott van a tdm ott van trx, lattam mar 900as superteneret is 
Az elefant viszont eleg egoztikus darab nincs sok belole...Tuareg sem rossz, volt szerencsem hozza
, viszont ez az egyhengeres tema azert mas kategoria. Jo kis motor, kis penzekert szorjak oket.Abban az idoben forditott telok eleg komolynak szamitottak, blokkja is ugye technikai csemege, egyhengeres letere az rc 600hoz hasonloan szij vezerleses...Igazabol en egy dakar verziot akarok majd epiteni egy ilyen gepbol.
-
vendingo
veterán
válasz
NINJA_V
üzenetére
Igen a 900RR-re gondoltam.
Nekem is tetszik a super tenere, de a twin szerintem klasszikusabb, és szerintem jobb is.
Bármilyen idős motort is veszek tuti hogy komplett darabokra szedéssel fogom kezdeni. Full general.
Most hogy voltam montenegroba motorozni rengeteg afrika-t láttam. Általában GS-ekkel együtt jöttek. Az árát kicsit sokallom, de egy legendát vesz az ember nem ilyen fröccsöntött tömegcuccot. Az afrikat mindenhol elismerő pillantásokkal nézik.
Esetleg az aprillia tuareg is említésre méltó öszvér, bár szerintem könnyebb szervizcuccokhoz jutni a tenerehez és az afrikahoz. Az ebay fullon van kiegészítőkkel, és alkatrészekkel. -
NINJA_V
tag
válasz
vendingo
üzenetére
Gondolom 900rr-re gondolsz es nem 600ra...tavaly volt egy 900as ugy volt megtartom, vegul nem...igaz az mar 919-es volt, nagy elmeny volt motorzni vele, 30 akarhany ezer km benne, full gyari festes, mindene hibatlan, nagy orditos yoshimura kipufogoval, akkora tank mint egy ebedloasztal.jo volt vele bohockodni, funbike-nak teljesen jo. Blokkja mint a safhauzen
, egyedul a fekek voltak azok amin meglepodtem hogy mennyire nem fognak 
Masik, mumia adventure bike...nekem is egyik projectem lesz a kozlejovoben egy ilyen gep, africa twin legendasan jo motor, mai napig megallja a helyet. Ebbol is volt tobb modell, rd04 volt az etalon, rd07, 07-A mar frissitett. Blokkjat csinaltam en is, tartos egy darab az biztos, de ilyen 90 -100 ezernel en tuti csinalnek rajta egy nagy felujitast, blokk szet -ossze, plusz futomufelujitas stb, utana megint sok 10 ezer km-ig hibatlan.
Igazbol, en supertenre-t vagy 900as elefant-ot akarok majd, africa twin mar tul sok embernek van
, de teny hogy etalon motor volt a turaendurosok koreben, meg nagy bmw gs hype elott. -
vendingo
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Az az olajdepo.
Maradok a rendelésnél, az kényelmesebb.
-
runner 125
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
Jah, autoteka2000-nél gyakorlatilag nincs olcsóbb. Mi is évek óta tőlük vásárolunk.
Ha, sos-be kell olaj, Sopronban a Győri úton is van egy viszonylag korrekt árakkal dolgozó olajbolt. Most fejből meg nem mondom a nevüket, de a volt Rönó szalon udvarában vannak hátul, a vasúti felüljáró után balra, ha mész ki a városból.
-
Djuree
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
hát motorral kimenni és megnézni
de ha be akarsz lógni a pályára lehet be tudsz slisszolni, csak utána szopás van ha elkapnak 
-
vendingo
veterán
Van valakinek tapasztalata a 91-93 közötti CBR-ekkel, illetve az Afrika twinnel?
Sajna Z1000SX-re illetve zzr1400-ra nem lesz zseton ezért arra gondoltam, hogy lehet belefektetnék valami klasszikusba, amire gyerekkorom óta vágyok. Hobby motornak illetve túrázásra kellene. Mind a 2 örök favorit, gyerekkoromba néztem ki őket egy motoroskártya pakliból a 90-es évek elején.
Afrikából most elég jó a felhozatal, évjáratból is nagy a szórás, még 99-2000-ben gyártottat is lehet találni. A km óra állások valósnak tűnnek 60-90 e km-el vannak h.autón.
A CBR-től kicsit tartok, mert azokban is biztos van legalább 70-80K km, de azok tuti forgatva voltak. Tudom, nem km állást kell venni de azért egy 20éves sportmotornál nem kevés a 80k km. Az afrikatól annyira nem tartok, mert azokat 100+K km-el is meg mernék venni.
A CBR-nek nagy előnye, hogy már gombokért lehet venni, kicsivel többért már egész szépek vannak, viszont az afrika még kőkeményen tartja az árát, 600-700 alatt nincsen normális.
Esetleg valami jó tanács?
Valakinek valami tippje jó kis örökzöld motorra?Integra:Jövő héten be is rendelem tőlük az olajakat/szűrőket.
-
Djuree
félisten
jövőre nem akar valaki brno-ba eljönni? régóta tervezem, jövőre kimegyek

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Gyúrósok ide!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eladó egy s21+ 5g
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na ahhoz képest elég sokat kellett várnom.
Az enyém is csak még jobban aggódna, amúgy is utálja a motort...azért is kezdtem el ilyen későn motorozni, mert amíg otthon laktam, addig nem lehetett
agyfasz

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(idén is csak alig több, mint 7k ment bele eddig).

ez rendesen elfáradt