- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Integra #14499 üzenetére
az utminoseg erdekes tema.
van nehany olyan ut, hogy a szemem konnybelabadt a 350z-ben. csapatsz keresztul a hegyeken es egyszeruen hibatlan fekete aszfalt, tapad mint az orult es semmi hiba rajta.
persze van sok gyengebb minosegu ut is, de megdobbento h egeszen elhagyatott helyeken is minimalis forgalom mellett gurultam mar hibatlan minosegu betonon/aszfalton.az otthoni utepitoknek uzenem, akik azt szoktak egyik kifogaskent mondani h amerikaban konnyu jo utakat epiteni, mert nem ingadozik annyit a homerseklet vagy nincs is fagy, hogy ezen az uton speciel epp 30 fok, tuzo napsutes volt, de az oldalan ketmeteres hojelzo palcak voltak vegig, kobol epitett hazak az ut menten es a legtobb haz kertjeben snowmobil letakarva...
-
törölt tag
pedig hasonloak a tapasztalataim nekem is.
annyi kulonbseggel h en chaps-ot hordok, szoval plusz reteg a farmer fole, az is segit a szelvedelmen/kihulesen, de nem oldja meg. pluszba ala/fole egy terdvedo nagyon jot tesz. es persze kesztyu kene valami kulonosen meleg, mert az ujjak is elgemberednek eleg hamar, az pedig adott esetben veszelyes is lehet. a markolatfutes se tunik rossz otletnek. -
ALI_G
veterán
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
jaja, csak most pont nincs se erre se arra de a kabáton is nagyon-nagyon csodálkoztam -pozitívan- hogy mennyire jól véd, pedig nem egy gigantikus összeg 20k volt de kivezető protektorokkal meg béléssel, és teljesen jól szellőzik, olyan zsebekkel ami nem "fáj" és szellőzik, van neki nadrág "párja" is, csak az 23k ami most picit sok , de gondolom, hogy sokkal jobb lenne egy fix valami a térdem elé, ami eltereli a szelet
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
stifi
senior tag
válasz zsolt19900 #14487 üzenetére
azért ne vedd készpénznek az én tapasztalataimat
szerintem nyugodtan vegyél valami aláöltözőt, jobb lesz de hidd el nem az igazi.. viszont később sem kell kidobni, szóval nem felesleges vétel az ha belefér!Nincs időm kedvesnek lenni!
-
ALI_G
veterán
válasz zsolt19900 #14485 üzenetére
Hát én full bőrruha alá is teljes aláöltözést veszek fel, hogy abba izzadjak, de 20 fok alatt hiába van alattam az, fázom. Pedig télen -10 fok alatt is tudtam benne futni egy melegítő gatyában plusz ez az aláöltöző. A tuti a cordura + kivehető bélés, amúgy szétmegy az izület.
Még egy nagyon fontos, hogy a farmer és a cordura között fényévek vannak biztonságban!
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
éértem, akkor nem is nézelődök ilyen tekintetben, marad a cordura naci -majd eccer, ha összejön rá-
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
stifi
senior tag
válasz zsolt19900 #14485 üzenetére
az én sportgumim szerintem már 20 fok alatt szar, de azért lehet vele közlekedni ésszel..
farmer alá szerintem hiába öltözöl, fázni fogsz. inkább ajánlott a cordura ÉS az alá öltözni. az szél és vízálló, illetve a protektor védi a térded is a széltől, nem lesz baja az ízületeidnek... meleg aláöltözővel meg még jól is érezheted magad a hideg ellenére is...
egyébként vannak olyan meleg, szélálló és vékony öltözékek amik önmagukban is jók, például futáshoz, bicajozáshoz, de a motoron nem mozogsz és a tempó is nagyobb, bármilyen hájtek cuccot veszel ki fogsz hűlni ha nincs rajtad csak egy farmer.
ilyen időben már én is dobom a farmert, hiába van snowboardos alágatyám, csak a cordurában nem fagyok le...Nincs időm kedvesnek lenni!
-
zsolt19900
őstag
ALI_G:
őőőő meg vissza-vissza nézelődtem aláöltőzök tekintetében, láttam volt róla szó, hogy van tekinkai meg van sima nyári, namármost nekem olyan kellene alulra a farmerom alá, ami megfogja a szelet, van ilyen?
mert az imet kabátom, olyan frankó Isten bizony, mint ha valami fal lenne előttem, annyira nem érzem a menetszelet, de a térdemen, meg a combomon, édesöcsém na az dúrva
arra valami speckó aláöltőző kellene, vagy bemegyek a hervisbe vagy egy intersportba és veszek egy aláöltőző gatyeszt és kész? vagy télit vagy nyárit vagy van ennek valami neve? vagy spóroljak szövet nadrágara, az is úgy vissza fogja fogni a menetszelet, mint ahogy a kabimon érzem, hogy nem érzem
a hőmésékletre azért voltam kíváncsi, pl. a gumik meddig tapadnak, gondolom 7 celsius fokig kb.
-
ALI_G
veterán
használtautón akarok feladni hirdetést, motorra, az egyetlen elérhető gyártmány az EGYÉB
miért? -
stifi
senior tag
ugyanez a helyzet, lol
én márciustól október elejéig szoktam tolni amúgy, de szezon elején és végén már úgy be kell öltözni hogy igazából nem is élvezem, csak praktikus bejárni melóba.. idén viszont már csak a szervizbe fogom leadni a vasat, szerintem ott is hagyom telelni...
ha nap közben van 10 fok, akkor még vállalható szerintem!Nincs időm kedvesnek lenni!
-
ALI_G
veterán
válasz zsolt19900 #14478 üzenetére
20 alatt fázom, 25 felett melegem van
-
zsolt19900
őstag
kb milyen hőmérsékletig szoktatok motorozni?
-
ujskodas
tag
Na, megyek aludni. Helló!
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
stifi
senior tag
na, az esésem után ma álltam először rendesen lábra és elkezdtem járni bot/segítség nélkül
5 nap gipsz, még 5 nap kötés után haladás hogy emberként tudok viselkedni! az ujjam szarul néz ki továbbra is, de úgy szívesen motoroznék már...hja, a motort pedig azóta sem néztem meg, lassan lemerül az akksija.. a bőrruhámat ma néztem meg először, az egyben van frankón
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Integra
titán
hamarosan itt a cb1100 - gyönyörű
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Daywalker
addikt
válasz Djuree #14444 üzenetére
Hát, azért mert valaki bicóval megy valahova, az lehet racionális döntés is...szerintem egy faluban nincs értelme benzint égetni 5 km-re. De ezzel nem azt akarom mondani, hogy ezeknek mind S1000RR áll a garázsban, mert nyilván nem. Nekem a rozsdás szar is jó lenne néha, azt legalább nem félteném otthagyni (dehogynem!) bárhol, nem úgy, mint az UMF-et
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
őstag
Az én motoromon lehet ügy feküdni pl autópályán / vagy bárhol ahol nem kell váltani / , hogy a hátsóra rakod a lábad, így a motor hője arra megy rá így nem fázol bármilyen tempoban
Biztos erre gondoltak ők is
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
Djuree
félisten
minek erre utasülés? aki vinni akar mást ne ilyet vegyen, ennyi. ha családom lesz én sem 2 üléses sportautót fogok venni, de az még remélem odébb lesz, kell egy stingray corvette, ha a házam rámegy akkor is
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
senior tag
Na, arra az esetre ha olcsó lesz a benzin és beszakadnak a tőzsdék kinéztem magamnek egy ilyet. Panigale helyett az Aprijjára szavazok.. (ábéjeszes mostmár)
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
RSV4 2013, láttatok már ilyen kipuffot?
-
Djuree
félisten
válasz vendingo #14437 üzenetére
már most megfizethetetlen szinte. sokszor mikor motorozok és egy szegényebb helyen megyek át (sok ilyen van, egyre több), ahol az emberek rozsdás biciklivel járnak, látni a szemükben: "bazzeg van pénze benzinre, milyen gazdag lehet, de jó neki" és ez egyre inkább így lesz. havi 40k megy el csak benzinre, azért ezt nem sokan engedhetik meg manapság, nekem még szerencsém van egyenlőre...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Integra
titán
jelenleg az elektromos hajtás egy akkora bukta ahogy csak van, mégpedig azért mert nincsen hatékony raktározási forma, nem létezik. az akkumulátorok kőkorszak, ennyit tudnak. ezért mondja a toyota és a honda is, hogy jelenleg a hibridnek van a legtöbb értelme, a piac pedig őket igazolja, lassan kullognak a többiek is utánuk alibi hibrid technológiákkal vagy éppen licenszelik.
a hidrogén autók reálisabb lehetőség, mert ha lesz, akkor a létező infrastruktúrát használja fel, ami az egész retail business-t képes továbbra is működtetni. erre is gondolni kell bizony.a másik, hogy tegyük fel, hogy van jó akksi, eltudjuk gazdaságosan és hosszú távra raktározni az energiát. azt is elő kell állítani. miből? még mindig szén alapú a világ energia fogyasztása. kőolaj, földgáz és nukleáris energia. az a kis mennyiség amivel nő a megújuló energia %-ban mért bővülése globálisan, azt elviszi kapásból a világ továbbra is növekvő energia igénye. tehát a világ energia mátrixa alapvetően nem változik és valszeg a következő 30 évben nem is fog.
a fúziós energia meg messze és ha lesz, az sem ripsz-ropsz lesz, mert ha mindenki ingyen jut áramhoz, kvázi összeomlik a fél világ, az energia szektor, és az ott dolgozóknak nem lesz semmi keresetük, semmiből meg nem lehet enni venni a családnak. továbbá az állam természetesen ráfogja tenni a kezét, mert valahogy mérni akarja majd az elektromos autókra az áramot. más kérdés, hogy ezt nehezen tudom elképzelni, mert átalakítóval simán konnektorból töltöd majd, és nem lehet különbséget tenni majd.. szóval vannak itt megoldatlan porblémák és az akksi a legkisebb ezek közül.az, hogy ki hisz a peak oil elméletben meg személy függő. én speciel nem hiszek benne, megvan az okom rá. van ismerősöm aki rendszeresen összefossa magát ettől az elmélettől, hogy jön a világvége - LOL...
nemrég volt a pénzcentrumon vagy talán a portfólión egy nagyon jó hosszú cikk, teljesen érthetően elmagyarázta, hogy mi a baj a peak oil elmélettel és az 2012-ben már igencsak nehezen állja meg a helyét - ezzel értek én is egyet.
ahogy az olaj kitermelési árának sincsen a pénzpiacon látható árakhoz sok köze, az már a pénzpiac agyréme, hogy valaki tüsszent egyet, egyik országban fingik egyet az éppen aktuális rezsim feje és máris 2%-ot ugrik a brent ára.. meg a sok elemző aki sosem értette magát a kőolaj kitermelést, a geológiát, a kutatást és hogy mai napig milyen rejtett készletek vannak a földben. mert rengeteg van. max nem a klasszikus módon termelhetőek ki, hanem új technológiákkal (pl. fracking). ez viszont azt is jelenti, hogy a régi olaj kitermelési árak a múlt, és érezhetően drágbb lesz, de még mindig távol van attól amit a kúton látsz.. ez a piaci elemzők, felhajtók, ebből élősködők és a politikusok hiábja.
és akkor ott a földgáz.. irdatlan mennyiség van belőle. lpg-lng-cng, olyan lelőhelyek vannak, amik önmagukban 100-150 évre is fedezik a föld földgáz ellátását..a bioüzemanyaggal ami szántóföldet vesz el, ezt pedig absz elítélem, hibás döntés volt és az eu politikusai a legnagyobb hibásak ebben, szétkúrja a mezőgazdaságot, felnyomja az élelmiszer árakat etc.. rendkívül káros.
hirtelen ennyit
-
ujskodas
tag
válasz vendingo #14437 üzenetére
Bocs, de csak így tudom beilleszteni:
Frei Tamás hivatalos oldala
augusztus 20..Jó hír ez számunkra, vagy sem? Ezt kérdezem, amióta csak elolvastam a Harvard Egyetem professzorának bejelentését (idézem szó szerint):
„Ellentétben a feltételezésekkel, a világ olajkészletei olyan példátlan tempóban bővülnek, hogy be kel...l látnunk, az olajtartalékok gyorsabban nőnek, mint az olaj iránti kereslet.”
Mit jelent ez pontosan? Mégiscsak van olajunk bőven? Hiszen nem azt halljuk évek óta, hogy a mai kor barbár fogyasztásmániája pár évtized alatt kizsigereli, kizsigerelte a Föld évmilliók alatt felhalmozott természeti kincseit? Az utókor iránti felelősség, a következő generációk fenntartható élete, a globális felmelegedés, az alternatív energiaforrások, és még hosszasan lehetne sorolni azokat a kifejezéseket, melyeket nap mint nap a fülünkbe duruzsol a média.
Most mégis azt állítja a világ egyik legjelentősebb energiakutató intézetének, a Belfer Centernek a vezetője, Leonardo Maugeri, hogy az utóbbi évek felfedezései és extra mélységű horizontális olajfúrási technikái pár év alatt szinte kiapadhatatlan olajkészletekhez juttatták az emberiséget.
Az állítását ráadásul senki sem vitatja. A harvardi Maugeri professzor szerint új olajbonanza előtt állunk, 2020-ra ugyanis napi 110 millió hordóra növekedhet a Föld olajbányászata, körülbelül egynegyedével lesz magasabb a mostaninál. Feje tetejére áll majd a világ, mert miközben a hagyományos, főleg arab olajtermelő országok tényleg kiapadó készletekkel tűnnek el a süllyesztőben, addig az Egyesült Államok, Kanada, Brazília és (egyetlen arab országként, amelyért ezek szerint mégis- csak megérte háborúzni) Irak tör az élre új technikák, új készletek és eddig kiaknázatlan tartalékok birtokosaként.
Amerika majdnem önellátó lesz olajból, ami lényeges változást eredményezhet a külpolitikájában. A közel-keleti térképek valószínűleg a fiókokban landolnak.
Olajpala, olajos szurokföld vagy éppen „pre-salt” olaj, olyan kifejezések ezek, melyekkel az elkövetkező években mindannyian megismerkedünk majd. A „pre-salt” olaj például igencsak furcsa képződményt jelöl. A Brazília partjainál, az Atlanti-óceán háromezer méteres mélységében, az óceánfenék két kilométer vastag tömör kőzetrétege alatti kétezer méteres, olajtartalmú sóréteget hívják így. Manapság már onnan is fel lehet hozni az olajat, eddig elképzelhetetlennek tűnő technikákkal persze.De ha már csak ott van? Ha már csak ott lesz? Hát akkor fel fogja hozni az emberiség, ne legyenek kétségeink. Kerül, amibe kerül, okozzon bármekkora környezetszennyezést. Mert épp ez a lényeg, és én emiatt nem tudom eldönteni, hogy örüljünk-e ennek az információnak. A harvardi professzor mindenesetre jó hírként kürtölte világgá, ő az olaj- és így a benzinárak tartós és lényeges esését jósolja már 2015-től. Akár még a benzinár „összeomlását” is elképzelhetőnek tartja, szerinte annyi olaja lesz hirtelen az emberiségnek.
De mi történik utána? Mi lesz a mostanra már épp kialakuló környezettudatos életünk új értékrendjével? A klímaváltozással? A megújuló energiaforrások helyett visszatérünk a kényelmes és olcsóbb olajhoz? Már megint? Elkényelmesedünk, mert tudós mérnökök és olajfúró szakemberek pár generációval későbbre tolták a problémát? Akkor ez most jó hír, vagy sem?
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
vlevi
nagyúr
válasz alvaro #14440 üzenetére
Gondolom, kicsit szenzációhajhász is volt ez a film, sajnos a nat.geo jónéhány éve lesüllyedt erre a szintre, nem csak az autóközlekedésről van szó. Vasút, hajók, repülők, satöbbi. Rengeteg olajtüzelésű erőmű, és azt sem szabad elfelejteni, hogy szinte minden, ami műanyag, az olajból készül.
-
alvaro
senior tag
Érdekes ilyet mondani, amikor az USÁ-ban kapható üzemanyagban default 10% etanol van, és most próbálják helyenként bevezetni az E15-öt.
Persze ha nem csak a közlekedés energiahordozóiról beszélt, akkor akár igaz is lehet az az 1%. Rossz ötlet is a mai módszerekkel előállított etanolra meg biodízelre alapozni. Ez így, ebben a formában nagyon gyenge. -
vlevi
nagyúr
válasz Topiccsendőr #14435 üzenetére
Igen, én is szkeptikus vagyok az elektromos hajtással kapcsolatban. Jelenleg az olaj alapú üzemanyagfélékre jellemző könnyű tárolhatóságot (novemberben teletankolom, márciusban beröffentem, ha az akksi fel van töltve ) , energiasűrűséget (18-20Kg benzinnel elmegyek 400km-t, szemben a 100kiló akksi 50-60km-ével) jelenleg mással nem lehet pótolni.
De a biodízel sem az igazi. Volt nemrég a nat. geo-n egy kicsit utópisztikus film a benzin nélküli világról. Ott mondtak egy olyan feltételezést, hogy az USA összes növénytermesztő vidékén bioüzemanyagnak való kukoricát termesztettek, de ezzel csak kb. a korábbi fogyasztás 1 (egy) százalékát tudták előállítani. -
vendingo
veterán
Meg baromi drága lesz.
Lassan megfizethetetlen lesz a benzin. Szerintem 7-10 év múlva luxusnak számít elmenni bárhova is benzin/dízel járművel.De szép is volt, amikor 600 ft-ért tankoltam tele a robogót 12 évvel ezelőtt.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Integra
titán
ezt az exxon már évek óta csinálja és kutatja, ők a piacvezetők, na ők szó szerint öntik a kutatásba a pénzt erre.
amúgy a megoldást meg egy magyar ember tudja az algára,amit még az amerikaiak sem[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
Nagyon ugy nez ki, h a belsoegesu motor nelkul nem nagyon elkepzelheto a kozeljovo.
A jovo az inkabb az energiaforrasok sokkal szelesebb kihasznalasa, a gaz, alkohol, benzin, gazolaj, hibrid vagy elektromos hajtas. Az audi 2014 ben kezd olyan genkezelt algatelepeket uzemeltetni, amelyek etanolt termelnek. Genkezelt bakteriumokkal is kiserleteznek, amelyek olajat csinalnak. A belsoegesu motor meg sokaig fog brummogni, csak nem lesz helole ennyi.Explosión de dos tiempos
-
vlevi
nagyúr
válasz NINJA_V #14433 üzenetére
"majd eljon az az ido, amikor en is ilyeneket epitgetek estenkent "
Inkább az az idő, amikor a nálunk kicsit fiatalabban úgy fognak nézni paginale és társaira, mint mi most ezekre
Fú, azta, látod, na ez még motor volt, nem olyan műagyag elektronikus gázkaros kiprögésgátolós, mint az R6Ehelyett, majd az lesz, hogy úúúú, képzeld, az R6 még olyan király volt, az még benzinnel ment, volt rendes hangja, meg váltó benne, és gumiból volt a kereke, meg húúúú, de jó is volt az
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
ALI_G
veterán
válasz Topiccsendőr #14414 üzenetére
Bocs, de én nem látok 1 misiért 2007-es r6r-t...
tutis: a túramotoroknál nem ilyen siralmas a helyzet. Bár ez most nekem kedvező.
[ Szerkesztve ]
-
tutis
őstag
Ezeket mind tudom, tisztában vagyok a mostani árakkal, én csak azt mondom hogy ennek nem így kéne lennie hogy 1 misiért 100km-es karcmentes motort kapsz, az újat meg 3 misiért kapod meg alapból..A használt motor ára alá van becsülve, az új motoré meg felül..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
senior tag
válasz Integra #14418 üzenetére
Bár nem szerepel pont ebben a cikkben, újabban lassan becsordogáló divatjelenség lesz a sor4-es low rider chopper. (jókora víz vagy olaj hűtővel)
Milyen pocsék hatású a sor négyes blokkal épített üvöltő-vinnyogó hang egy klasszikus stílusnál..
Egyáltalán nem az esetem a stílus, de ha fülre nem lehet megszámolni a hengerek gyújtási ütemét akkor szart se ér az egész szerintem, az egész stílus patinája, lényegi hatása, jellemzője vész így el.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
csak bokrot meg árkot?
mod: vágom, csak ziccer volt
érik nagyon nekem is jövőre, hogy tiszta pályás vas lesz az rr, pásztor robit majd megkérem, hogy csináljon egy komplett idomot rá. a transzportot még nemtom, hogy oldom meg viszont hova teszek egy utánfutót? apám szét fog ütni...[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz Topiccsendőr #14413 üzenetére
500e-ért ütni-vágni jólesz.
-
Topiccsendőr
addikt
1 misiert olyan idomosat lehet kapni, ami aszfaltot sosem latott.
Ez meg eleg igenytelenul van megcsinalva, a dob alapjan 4-6000 kozott konkretan gazt nem lehet adni neki, motorfek itan meg percekig varod, h jojjon a gaz.
Mivel azt leirja, h az anja mit regellizett, azt meg nem, h fekpadon be van love... Meg vezetni is hulladek.[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
Integra
titán
-
tutis
őstag
válasz Integra #14408 üzenetére
A vicc az egészben az hogy nem is a srác tévedett akkorát az árával, hanem a használtpiac. Ennek a motornak kb ennyit kéne érnie amit a srác akar érte, de kb 1 misiért lehet eladni.. Új motor kurva drága, használt motor meg szarért húgyért van, mégse kell senkinek..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Integra
titán
válasz NINJA_V #14402 üzenetére
ne már, ne légy gonosz, csak megpróbálja eladni, megtalálja a zsák a foltját. nyílván valóan mi megmosolyogjuk meg a fejünket csóváljuk, de a szomszéd községből tuti átugrik majd valaki megnézni, mert tetszik neki. ok, majd ha megfelezte az árát a motornak..
-
őstag
válasz NINJA_V #14402 üzenetére
--Hát nézvén a többit egy picit drága talán, de nem értek hozzá...
--évjárattal ugye arra gondolsz, hogy 2006-ig gyártották de talán készletsöprés miatt épp átcsúszott ?
--Hát fekete motorra a francnak a fehér felni....
--Matricázni nem értem minek nem fizet érte neked senki.....
--A csavar valami karácsonyfáról jött ?
--Hát ugye milyen fontos az olaj hőmérséklet folyamatos figyelése ?
Tényleg a gumi tehet az egészről semmit....
Futott km 5 éves motor 25000 egész hihető.
Nekem 3 hónapja van motorom és 3000Km most kell olajat cserélnem“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
NINJA_V
tag
válasz yodamastah #14404 üzenetére
Azaz, egyik korben a celegyensben a jobb oldalan teker, masik korben meg a bal
Two Strokes and Four Jokes
-
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok