Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz tboy93 #127589 üzenetére
én (szokás szerint) másképp gondolkodom, mint a többiek, de fontos leszögezni, hogy egyáltalán nem számoltam utána!
Szóval én első körben kiszámolnám, hogy ha kiárulom a motor alkatrészeit, akkor az mennyi pénzt hoz, és utána megnézném, hogy tudok-e venni másik motort. A felújítást a többiek már mondták, hogy miért nem játszik. A használt blokk pedig úgy ahogy Te is írod, zsákbamacska. Az egyetlen biztos megoldás, ha ezt a motort elengeded (bontó helyett Te elbontod, és kapsz érte rendes pénzt), és utána veszel valami mást (vagy ugyan ilyet). Az biztos, ha jó állapotú motort veszel azt ki tudod próbálni, tudsz vele menni, de ha egy jónak mondott blokkot veszel, azt se kipróbálni nem tudod, pláne nem tudsz vele menni. Aztán még ott van a szerelő kérdése! Ki tudja, hogy a szerelő mindent jól csinál-e majd rajta? Tudom, az a dolga, hogy jól csinálja, de sajnos mostanában én sehonnan nem hallok jó tapasztalatokat még egyszerű műveletekről sem, nemhogy egy olyan összetett dologról, mint egy blokkcsere. Ha meg tudod csinálni magadnak, akkor persze az más tészta, de így...?
Én inkább buknék picivel többet, de biztosra mennék.*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- Elden Ring
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest