Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Projektor topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.

A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22064) DRB válasza Bobolit (#22061) üzenetére


DRB
senior tag

Annál talán azért többet ér(szerintem), meg mint ahogy írtam is egy 55 centis, kb. 25 éves CRT TV helyett lenne, tehát nagy elvárásaim nincsenek. Nyilván egy nagy tábla Milkát nekem nagyon megérne(kvázi ingyen lenne), de ezt azért én, úgy hogy egyébként nem tudom mit ér egy ilyen cucc, kevésnek érzem.

(#22062) cinemazealot: Mint ahogy írtam, nincs semmilyen TV előfizetésem, MinDig TV-t sem nézek, bár a számítógépben van TV tuner(digitális természetesen), tehát ha akarok tudok TV-t nézni, de nem erre kellene projektor, hanem, mint ahogy írtam volt, néha egy-egy filmet megnézni.

Egyébként, ha ezt nem veszem meg, akkor veszek kb. 5-8000 forintért egy másik CRT TV-t, tehát ekkora marha nagy elvárásaim vannak. :D
Oké kissé úgy tűnik, hogy magamat akarom rábeszélni, de nem így van, nem kell rábeszélni, valóban szeretném megvenni a azt projektor, mert kell valami a TV helyett és megtetszett, de nyilván az ésszerűség határain belül. Vennék én ledes full HD-s csillivilli újat, de arra nincs(most) pénzem, ennyi. Azért megkérdezem a haverom, hogy mit szól a nagy tábla Milkához(kb 1000 Ft) :DDD, de ő sem hülye, így max. egy vigyor lesz a válasz.

Szóval valami ésszerű ár kéne nekem, a fentiek tükrében.

Szerk: Megmértem a régi TV fogyasztását, 90 Watt, bár ez lehet azért ennyi mert megmihálylott. Most találtam egy pdf-et a CS6-ról, abban 240 Wattot ír max (a lámpa meg 165 W). Ezt egy héten 2x kibírom.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Projektor topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.