Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63792) TeeJay válasza zhit86 (#63791) üzenetére


TeeJay
félisten

Nem fapados a beltéri hanem szerencsére nincs rajta a sok csicsás villógó bizbasz és azok nem is tudnak tönkre menni... Láttam én már 2éves Whirlpool-on LED kijelző szegmens hibát meg volt olyan is aminek a vezetéke megtört gondolom telepítéskor és ha rosszul mozdítottad a vezetékét nem vette az irányítót.
Daikin ha csipog akkor vette az adást, ha nem csippan és nyomtad az irányítón a gombot akkor rosszul lőttél az infrával.

Párát pedig tökéletesen csökkenti ha párátlanító módra teszed csak hagyni kell hogy órákig menjen lévén leglassabb fokozaton tekeri olyankor a kereket és csak a legyezőt tudod állítani semmi mást, azt meg állítsd lentre és hagyd hogy dolgozzon. Hidd el teszteltem 7-8fokot fúj ki és lekapja a párát.
Ha 25fokra állítod a hűtést ott naná hogy nem fog párátlanítani de még lehet hűteni sem mert fél óra múlva lekapcsol ugyanis gyorsan eléri a 25fokot. 22-23fokon már fogja szárítani a levegőt igaz hűteni is :D Nyáron nekem 22fokra rakva nem csepeg a kondenzvíz hanem folyamatosan csurog. 25fok konkrétan panel lakásban is félóra üzem max aztán leáll mert nem tudja magát lentebb szabályozni. 24fokon megy éjjel nappal a kompresszor. Családi házban ahol nem fűt annyira a fal mint nálam panelban szerintem még 24fokon is le fog állni a kültéri

Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.