Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
elfelejtette #64795 üzenetére
Nekem még az elődje van.
-
elfelejtette
veterán
-
pjen
félisten
válasz
elfelejtette #64792 üzenetére
Neked is panád van? Lányomék Genex multija, igaz csak hűt, de 8 éve megy hiba nélkül.
-
törölt tag
válasz
elfelejtette #64790 üzenetére
-
pjen
félisten
válasz
elfelejtette #64790 üzenetére
Igen az én 5 panám nyolcadik éve ilyen.
-
törölt tag
válasz
Gyöször #64787 üzenetére
Ebből is látszik, hogy mindenkinek más a prioritása: én például le````rom hogy néz ki, van-e benne wifi, van-e internetrádió és színes ledsor a távirányítóban. Csak az érdekel, hogy hűtsön, fűtsön -20 fokig, ne fogyasszon sokat, és legyen halk, és sokáig működjön szervizelés nélkül; de ha szervizelni kell, akkor az is flottul menjen.
-
Gyöször
senior tag
válasz
ANDROID??? #64785 üzenetére
3 éves. Jó. A breezeless funkció meg über. Szeretjük. Illetve nem ilyen kocka csúnya, hanem nagyon tetszetős nekem. Kicsi, ívelt nem olyan bumfordi mint a save pro-m.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
ANDROID??? #64785 üzenetére
Szernited hányan írnak ide olyanok akik az általad kinézett összes klímát felszereltették a lakásukba és együtt élnek velük párhuzamosan évek óta így tapasztalat alapján meg tudják neked mondani melyik a legjobb neked?
-
Gyöször
senior tag
válasz
ANDROID??? #64781 üzenetére
Vegyél midea breezelesst.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
ANDROID??? #64781 üzenetére
H tarifát szerintem minden ma kapható és fűtésre minimálisan is alkalmas klímára megadnak így ezt nyugodtan kiveheted a keresési szempontból. A hangosság erősen egyénfüggő, ami valaki szerint elviselhetetlen azt a másik alig hallja. A C&H az Gree. Egyébként az a baj az internetes fórumokkal, hogy jellemzően olyanok írnak bele akinek van valami megoldandó problémájuk igy a net alapján kb minden szar. Az a sokszázezer akinek gond nélkül üzemel a random márkájú gépe az nem fogja telekommentelni a fórumokat azzal, hogy elégedett felhasználó.
-
ANDROID???
addikt
válasz
rmihaly #64588 üzenetére
Szia,
köszönöm a kielégítő választ.
Elkezdtem az internetet böngészni.
Ugye tudjuk hogy ritkán találni értelmes véleményt.
Nem magasztalták a Gree-t, de a C&H -ra sem találtam sokmindent, illetve egy 2020-as "fórum szerű" véleményezést a márkát illetően, de nem magasztalták, nagyon nem. Midea-t sem találtam túl sokat.
Találtam Toshiba-ra is leszóló véleményt, de Daikinra is.
Totál tanácstalan vagyok, hogy melyik irányt célszerű megcélozni. 600e/db alatt kellene találnom klímát, ami H tarifát is tud és nem hangos.. Hiába kérdezek itt a forumon is minimális a hozzászólás reagálás, ill. vagy leszólás vagy nem előbbre juttató hozzászólás érkezik. Szóval elég nehéz, mert ugye nem olyan termékről dologról beszélünk, amit hetente havonta vesz/cserélget az ember... -
baloghgabor
aktív tag
Egyre hangosabb a kültéri, pár perce dübörög a ház is! 😱 Kimegyek, hát világít valaki fentről a mellettem lévő területre, mint kiderült a migránsoknak, helikopterről. Szóval a kültérit lehet még nem vitték el. A többi a régi. Akit érdekel, az . . .
-
-
gergo5991
őstag
valaki meg tudná mondani nekem, ha alacsonyabb a páratartalom a szobában, érezhetem emiatt hogy hidegebb van? 23 fokra van fűtve a szoba 35% a páratartalom és fagyok meg
-
poli27
veterán
Hol érdemes klímamosó zsákot venni ami jó is? Ma vettem egy Parkside akkus mosót, klímához tökéletes lesz, akku meg töltő amúgy is van itthon
-
viny
tag
Köszi. Akkor most itt valami fura. Ez alapján másra gondoltam.
Had kérdezzem meg, kipróbáltad, vagy tippelsz? -
kardkovacsi
senior tag
-
Atomgeszi
nagyúr
Tud valaki LTCA 09 vs Gree (bármelyik) fűtés összehasonlítás táblázatot adni?
-
Gyöször
senior tag
válasz
Pepe78 #64758 üzenetére
Igen? Azt hittem ez valami felextrázott save. Bocsi, hogy erről írtam, nem tudtam, hogy teljesen különböznek. Azt hittem, csak annyi, hogy ennek pld van gyárilag wifi, vagy ilyesmiben tér el. Próbáltam a midea oldalán összehasonlítani, de ott csak a save van fent. Viszont mostmár látom, hogy abban is van wifi.
-
mjani1172
addikt
válasz
tibibi #64747 üzenetére
Azért ez egy kicsit erős.
Jelenleg Magyarországon semmi sem biztos.
Hagyjuk a politikát, nézzük a tényeket.
-Mivel láttam már tavaly hogy gond lesz a cégben napelemre álltam (volna) át, (május óta semmi) az egyik lakásomban H tarifa (március óta semm, sajnos fűtés sincs ez miatti)a férgektől. Csak megjegyezném az eonnak egy ügyfélszolgálata van Budapesten,! Azóta már kb 8 x változott minden díj, ár.
-A gáz szerződéseim fixek, még tavaly kötöttem, most kaptam egy levelet, hogy a gáz ára amit ígértek ugyan marad, de más változik és euért mégis kénytelek emelni. Októberben vagy novemberben megszüntették a főgáz appját, amin jól működött a havi diktálás, számlázás,azért mert valamikor lesz új.
Nem tudok hozzáférni az adataimhoz, a meglévőt cégek nem használhatják. De a telefonos diktáláskor percekig ismétlik haszálja az appot. Ez persze az elmü re ugyanúgy igaz, cégnek nem használható ennek ellenére folyamatosan pofáznak az én időm pénzem terhére.
A gázszámla cégben 2x 150000 havi szinten volt tavaly, ezért próbáltam váltani, ez a mostani árakkal, (melyikkel is?) lehet már milliós tétel lenne. -
Gyöször
senior tag
válasz
Árpi001 #64752 üzenetére
Azért vettük mert a szobában van egy breezeless 3.telét kezdi most és teljesen jó. Ezzel a save proval akartuk fűteni a boltot, de már nem 40ért veszem az áramot mint senki így egyenlőre maradt a visszabüfögős kiskályha, meg a rutin meg az évek :-) egyszer gyújtottunk be a klímával, az asszonyhoz jött valami bemutatós csaj, du 3tól este 9ig itt volt, kinti 13 fokban 1kWh kért el. De már úgy volt bekapcsolom rájuk a hűtést majdcsak abbahagyják.
Viszont ha az jelent valamit egész nyáron de10től este 7ig 1kW áramfogyasztással hűtött (koppon ment) Éppen szinten tudta tartani. Van a boltban 2x 500W hűtő folyamatosan mentek meg 2 helységgel arrébb egy kb 15 kW os kemence. Onnan olyan 45fokos levegő rottyan a boltba.
Még annyit tudok elmondani róla, hogy több helyen neten fikázták a távirányítóját. Valóban nem olyan jó mint a breezelessé, meg igazából appból kapcsolgatjuk, de teljesen használható.
Ha nagyon tél lesz rásegítek a fűtésre vele, de úgy néz ki nem én leszek a fűtéséről a fő megmondó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest