Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8782) Mercutio_ válasza bajnokpityu (#8779) üzenetére


Mercutio_
félisten

Ha már fogódzót keresünk a 4/3-on az a szűkösebb obipark, és az obik terén kis használtpiac, ez a micro-4/3-ra halmozottan igaz.

Geresics: Nikon D3100 18-105-ös obival, és akkor a gyakori objektív cserélgetést megúszod, valamint az első néhányezer kép után egy statisztikát ha lefuttatsz azt is látni fogod melyik az a gyutáv, amit leggyakrabban használsz. Van hozzá olcsó 35mm-es fényerős obi kevésfényes fotózáshoz, művészkedéshez, ha pedig makrózni akarsz első körben vehetsz egy Raynox DCR-250-t ami olcsó, aránylag jó képminőségű és praktikus (egy mozdculattal fel/le szedhető.
Pentaxra kicsit szűkösebb a használtpiac mint a CaNikonokra, de ha türelmes vagy ki lehet fogni jó dolgokat. Ami előnye a pentaxnak a vázban lévő stabin kívül az a tteljes kompatibilitás visszafelé objektív téren. Tehát nem futsz bele olyanba, hogy nincs fénymérés vagy fénymérés és élességvisszajelzés, valamint amelyik objektív autofókuszos, az minden vázon az, míg Nikonéknál van néhány olyan jó obi aminél ez a funkció nem működik, mivel a kisebb vázakból hiányzik a motor ami az ilyen optikákat meghajtja.
Árak tekintetében használd az argep.hu oldalt, de mielőtt nagyon rágerjedsz egy-egy jó vételre hívd fel a boltot, hogy valóban van-e náluk és valóban az és annyiért, mint amit hirdetnek ;) pixmania mint olyan felejtős, francia cég, garanciális probléma esetén neked kell saját pénzeden visszajuttatni hozzájuk a terméket, ilyen értékű és komplexitású műszaki cikknál nem érdemes kockáztatni.

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.