Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54558) Neck válasza Oposzumtoszó (#54555) üzenetére


Neck
veterán

Ez egy nagyon szép gesztus, már annak is örülök, hogy olvashattam.

Ha ilyesmihez keresel gépet, és nem nagyon van szempont - én úgy gondolom, ilyen esetben a legjobb kézbe fogni pár vázat, és azt venni, ami neked bejön.
Azonban járvány helyzet alatt nem tudom, mennyire van lehetőséged erre...

Mindenesetre, mivel már volt APSC szenzoros géped, én nem írok MFT gépet (azt majd megteszik mások, jó rendszer az is).
Ha maradnál APSC vonalon, olcsón kijöhetsz egy használt a6000-el, és még obira is jut pénz.

Esetleg - bár hobbira szerintem nem létszükséglet, ha mozgatja a fantáziád a Full Frame, érdemes lehet bújni a használt oldalakat - 230-ért éppen beférhet egy A7II, az alap kitobijával is jól el lehet lenni, a szenzorban nagyon sok a tartalék - valamint van benne szenzor stabi, így ha felteszel bármilyen régi manuális obit (Sonyra még a szódásszifon is felmegy) stabi lesz akkor is. A7 is belefér, de nagy ugrás az A7II, érdemes azt inkább. Ha sikerül kifogni ennyiért, szerintem kiváló vétel. Van olyan váz, aminek picit jobb az autofókusza, olyan is, ami picit gyorsabb, olyan is, aminek a szenzor stabija jobb, de ezek mind csak 1-1 paraméterben jobbak, a többi paraméterben viszont lényegesen gyengébbek.Nagyon jó csomag.

[ Szerkesztve ]

An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.