Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48412) konyi79 válasza p_adam (#48400) üzenetére


konyi79
addikt

A user error marha jó érv. Ha az probléma, nem 5 fókuszpont közül kell választani, hanem 6 féle zónát jelölhetsz ki, aminél a követés sebességét is, meg a fókuszálás módját is meg kell adni, tényleg nem kell ilyet venni. Az olyanoknak tényleg jobb a 200d, nem zavarja a művészt a sok funkció az alkotásban. :)
Itt ISO6400-f2-1/20s;azaz a hivatkozottnál is jóval kevesebb a fény, mégis trükközés nélkül betalált. Ja, bocs nem, rá kellett a fejre bökjek, ott keresse a fókuszt. Persze ettől lehetnek helyzetek, ahol megint másképp viselkedik, míg ugyanott egy tükrös a külön fókuszredszerével stabilabban tudja hozni ugyanazt a frontfókuszt, mint szokott. Én még mindig nem azt mondom, nem jó a tükrös semmire, de a belépő szegmensben már tényleg nem látom sok értelmét. Nem hiába menekül a két nagy is a MILC irányába.

Vegyetek DSLR-t nyugodtan, amíg kaptok.

(#48402) Johnnyp7
Olvastál. Értem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.