Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48350) p_adam válasza Rapid136 (#48349) üzenetére


p_adam
addikt

Ha arról van szó, hogy hirtelen egy képet kell meglőni, ami az ember előtt ott terem, akkor a DSLR ezt egyelőre sokkal jobban tudja, akár bekapcsolás után, akár nyugvó állapotból (igen, még egy Sony A9 esetén is). Tudom, specifikus eset, de egy elszalasztott pillanaton nincs mit megoldani. A Live View pedig ugyanúgy elérhető, alkalmasint kihajtható kijelzővel, ami tükör nélküli gépen jó részén nem is található meg.
Persze a MILC modernebb, meg több embernek megfelel, több követő AF pontja van stb. ezek nyilvánvalóak, de valahogy a DSLR bizonyos előnyeit hajlamos mindenki elfelejteni (Lehet hogy elavult, de legalább nem azt nézi az ember, hogy eltelik 1-2 év és már mennyivel jobb és kifinomultabb, és persze drágább a következő tükör nélküli váz)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.