Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38576) MrChris válasza pethob (#38571) üzenetére


MrChris
nagyúr

98%-ban feleslege? Ezt komolyan írod? Az okfejtésed alapján maximum csak egy boltban került kezedbe egy 3-5 tengelyes IS-os váz, de még soha sem használtad, különben nem írnál ekkora sületlenséget.
Elképesztő mit megfog és a CAF-nek is jót tesz. A Sony is tök feleslegesen kezdi minden vázába beletenni? Két hónapja cseréltem G6-ot GX80-ra, szoktam videózni is és most már IS nélkül el se tudom képzelni. Kb akkora sokk mint 8 éve kompaktról DSLRre váltás, kinyílik a világ. Az objektívek új életre kelnek, főképp a normál és tele. Meg a régi manuálok is. Eleinte csak vigyorogtam mikor a keresőjébe néztem, hogy bakker még a 100-as obival is semmi remegés. Nagylátóval épületen belül megy az 1 másodperc is. Meg nem kell a steady állványommal bohóckodni mikor videózom a gyereket, mert az a korábban linkelt videó a cikázás miatt nálam Del gombot szokott kapni emiatt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.