Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30042) MrChris válasza Byk01 (#30040) üzenetére


MrChris
nagyúr

"Az adott rekeszértékhez tartozó mélységélesség is változik a szorzó szám alapján" Ebből nekem nem teljesen ez jött le. Aztán a többieknél már abszolút az jött le hogy a nagy szenzor kis mélység, kis szenzor nagy mélység élesség. Pedig csak végig kéne gondolni, hogy mi miért is van és semmi köze a szenzor méretéhez... Az rendben van hogy nagyobb szenzorral kisebbet lehet elérni, de nem azaz oka.
Mert ha a szenzortól függne akkor a mélységélesség skála ezen a Sony obin mit jelöl ha egy Sony A99-re (FF) vagy Sony A58-ra (APS-C) tesszük? Mert az egyik esetben nem lenne érvényes és valszeg jelölnék hogy melyik szenzorméretre vonatkozik a skála, de erre nincs szükség, hisz nem az a meghatározója.
De ha rosszul tudom/gondolom akkor meggyőzhető vagyok, meg kíváncsi hogy miért is van másképp.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.