Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Én már 3 napja nyüstölöm az MX Keyst és imádom. Egy ollóst, Cougar 200k-t váltott nálam teljes megelégedésemre. Sokkal jobb minőség, nagyon jó érzés gépelni rajta, szinte néma. A billentyűzet teljes, szal van NUMPAD is, de még igyis meglepően apró. Futólag volt nálam egy CM 550k és újfent rájöttem, hogy a mechanikus billentyűzetek nem nekem valók. Az ehhez képest egy hajó
Ugye nem magyar, viszont a kiosztás ugyanaz, mindegyik ékezetes betűnek megvan a helye. Rendes méretű az enter, szép nagy az ESC key. És nem tudom hogy, de megérzi ha a kezedet a billentyűzet felé közelited és bekapcsolódik a háttérvilágitás (anélkül hogy hozzáérnél), és még vezetéknélküli is. Van benne dedicated logout gomb, a capslocknak helyben, a gombon van visszajelzője. Az altgr elég nagy gomb, mivel cmd/altgr, de mivel windows ezért simán csak egy nagy altgr Egyetlen hiányossága h nekem nem elég meredek, illetve kéne egy csuklótámasz de alzán nem találtam olyan kiadást amivel együtt adják, külön meg 6-7 ezer forint.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Jófogás tapasztalatok
- Gmail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Revolut
- További aktív témák...
- Genius Scorpion K10
- Értékelésre vár - Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- SteelSeries Apex Pro TKL Billentyűzet, új ára 90eFt felett! 12 hó jótállás! HATALMAS AKCIÓ!!
- steelseries apex pro us hibatlan
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest