Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
bár 1.5 GB RAMnál több, mint skótság az itype.exe-n spórolni, kilőttem a MS illesztőjét, vagy mit, és sikerült megbütykölnöm a mm gombokat.
[registry: AppKey]
kicsit fura a MS logikája, LAUNCH_MEDIA_SELECT 16-ra miért pont .cda van, pedig ma már inkább mp3-at, wavot nyomatnak zenebona hallgatása esetén, át is írtam. Persze CD-DA-t akartak gondolom, mondván ideális esetben cd-ről megy a zenehallgatás fejlettebb(?) országokban.ráadásul MS Intelligens pro futása alatt a zene gomb byomására mindig kérte, adjak meg programot, nem ismerte fel. Így, natúran már megy simán a winamp.
mióta USB keyboardom van, HDD-s hibernáláskor (S4) néha kevés API erőforrást ír ki, és másodszori kattintásra csak RAM hibernálásba (S1) megy. talán kilőtt itype.exe nélkül nem fogja ezt csinálni...pedig én erre is skót vagyok, és nem akarom, hogy suspend to ramban is áramot fogyasszon, még ha keveset is fogyaszt. 10 év alatt behozom a billentyűzet árát ezen!!
(van az Asztalon ilyen %windir%\system32\rundll32.exe PowrProf.dll, SetSuspendState parancsikonom)[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- OpenMediaVault
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest