Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Winnie The P #173501 üzenetére
Mindenkinek aki szereti
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
dm1970
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség a használóktól. Az alábbi 4 teló közül szeretném kiválasztani azt, amelyiknek legjobb a kamerája, egy mi A2 lite-t váltana, tehát szerintem bármelyik előrelépés lenne.
És melyik lenne a favorit, ha nem a kamera az elsődleges?
Samsung Galaxy A52s 5G
Samsung Galaxy A33 5G
Xiaomi 11 Lite 5G NE
Redmi Note 11 Pro+ 5GElég sokat olvasgattam a netet, de nem tudok dönteni.
Jöhet más ajánlat is 130e környékén.K dm
-
cibus
aktív tag
válasz Winnie The P #173501 üzenetére
Igényes füleknek :)
-
papeti01
senior tag
Sziasztok.
Mennyire jó ajánlat egy pixel 6 529 eur ért, amihez adnak egy Lenovo IdeaPad duet Chromebook -ot?
Vagy ugyanez 749 eur ért 6 pro val.
Német Saturn akciója.Előre is köszönöm a segítséget!
#proudfather
-
Karcub
senior tag
Hello! Tudtok mondani olyan telefont, ami hasonló jó mint egy iPhone 13 de androidos és nem drágább ?
-
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egy A33 5G-t szeretnék vásárolni, és láttam, hogy a végösszegből kuponokkal még le lehet faragni. Pontosan milyen kupon él most, ami felhasználható? Diákigazolványom van, arra jár 10%, ezen felül még lehet csökkenteni az árat?
Köszi előre is! -
stingy2
senior tag
-
w.miki
veterán
Új okostelefont szeretne venni ismerősöm, 70e Ft alatt.
Telefonálás, messenger, gmail. Minél olcsóbban.
Ezeket nézte ki:
Honor 50 Lite
Honor X7
Mit ajánlanátok még?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
robagp
tag
Hello,
Kicsit off topik, de nem találtam hol tudnám megkérdezni.
Amilyen telefonokat kinéztem mind dual sim-es de nem támogatja a memoria bővítést.
Usb -n keresztül is jó lenne nekem, csak valahogy a tokban elférjen, vagy valahogy, hogy ne hagyjam el.
És ott legyen, ha kell, rá dugom.
Van ilyen valami telefonokhoz? -
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #173521 üzenetére
És mennyivel szebb is!
De igazad van, az a megoldás is járható.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MODERÁTOR
-
robagp
tag
válasz trebrona #173520 üzenetére
Először is köszönöm szépen a válaszokat.
Azért nem jó, mert nagy, és külön van a telefontol, elhagyom, meg össze karcolja a telefont egymás mellett.A második jó lenne, ha támogatná. Az egy tokkal észre sem vehető, de sajnos nem támogatja.
Telefonról vagyok, off be van nyomva, de nem működik valamiért. Bocsi
-
theooracy
aktív tag
Sziasztok. Gyors kérdés: S21FE vagy Realme GT2 ? Az FE-t most 168 ezerért lehetne megszerezni.A GT2 180 ezer normális boltból....
-
Sziasztok. Olvastam az összefoglalót, és 2x is azt hittem megtaláltam az új telefont, de kiderült a végére, hogy mégsem. (nem tudott vezeték mentes töltést)
Árban a nagyon max az kb 160K, (2 db-ot kell venni)
Gyártmányban ha van akkor maradnánk a Xiaomi - Redmi vonalon, de más gyártmány sem kizárt.
Felhasználás, normális. Telefon, sms, internet, Waze, naptár funkciók, némi játék, e-mail, facebook, videonézés. A zasszony rádiót is hallgat munka közben.
Fizikai méretét tekintve ne legyen kisebb a mostani Redmi9-nél, Nappali fényben is jól látható kijelző elvárt. Sajnos a mostani telefonnál ez probléma. Legyen gyors, kezeljen 2 fizikai sim kártyát, és ha még memória kártyát is kezel az jó, tudjon vezeték nélküli töltést, szeretjük az 5000 mAh akkut, WiFi tekintetében az AX nem szempont de az AC igen.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
TaliGa
aktív tag
Hali,
Idős édesapámnak vennék strapatelót, valszeg semilyen okosfunkciót nem fog használni, de a mostani Nokia 800-on már nehezen látja a szöveget, tehát a hagyományos telók kijelzőmérete nem jó.
Hardver gyakorlatilag tökmindegy, legyen rajta akasztófül (vagy olyan tok, amin van), no meg ütés és vízálló cucc kell. Lehetőleg nagy aksi, minél egyszerűbb szoftver, ja és ami fontos, stabil cucc legyen, ha esetleg az érintős rész kesztyűs, olajos kézzel is patentul müxik, az plusz pont. Árban 50-100k...[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek a Huawei Mate 20Prot érdemes lecserélni a Xiaomi 12X-re?
[ Szerkesztve ]
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Poco M3 Pro 5g 4/64 vagy Redmi Note 10S 6/64 éri meg jobban? 5 ezer forint különbség van köztük.
-
Yuvi
újonc
Sziasztok!
Van egy régi Xiaomi 3g készülékem, amely így 5-6 év után haldoklik rendesen, ezért úgy gondoltam, ideje venni egy új telefont, amelyhez így olcsóbban hozzájutok.Mindenképpen minimum 6 vagy 8 GB Ramban gondolkodok, és a következő eszközök között vacilálok, de nem tudok dönteni:
- Oppo Reno5 Z 5G (Szívem szerint a voks erre szállna, de az aksi kapacitása kicsit visszaránt, régebbimben egy 5000-es müködik)
-Oppo A96
- Xiaomi Redmi Note 11S (Jó magam sokáig Xiaomi párti voltam, de újabban hallok olyan hangokat, hogy már ár-érték arányban nem akkora buli, lassulás-laggok jellemzik, bár feldobnék rá custom rom-ot, de nem tudom mennyit segít a helyzeten)
- RealMe 9 Pro 5G
- Poco M4 pro (Xiaomi, szóval adott a félelmem, amit Note-nál jellemeztem)
- Poco X3 pro
- Realme GT Master EditionTi melyiket választanátok? Néha használnám képkészítésre, kisebb játékok futtatására (nem PUBG szintű)
Bajban vagyok,mert ennyi a választási lehetőségem, de nem tudom melyik adná legjobban a balanszot ár-érték kategóriájában.
Köszönöm a segítséget, minél többen írtok,annál könnyebb lesz a választás
[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
Sziaztok!
Xiaomi A2 Light telefonom egyszerűen szétesett.Eddig bírta.
Szóval olcsó max 70 körül keresgélnék tartósabb használatra.Pár honapja a Realme 8i néztem az összefoglaló alapján.
Kérdés az lenne jobb vagy a sima 8-as?
Esetleg másik?
Köszönöm.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Kawauso
aktív tag
"Bajban vagyok, mert ennyi a választási lehetőségem, de nem tudom melyik adná legjobban a balanszot ár-érték kategóriájában."
Sajnos, nem az Oppo-k. Ők arról híresek a flagship kategórián kívül, hogy jelentős többséggel minden túlárazott tőlük, ha az árkategória többi kínálatát nézzük.Oppo Reno 5Z vs. Oppo A96
Előbbi jóval erősebb, utóbbi energiatakarékosabb a nagyobb akksi és a kisebb node-on gyártott proci miatt. De inkább a Reno 5Z felé hajlok.Xiaomi Redmi Note 11S vs. Poco M4 Pro
A kettő voltaképp ugyanaz, leszámítva az előbbi komolyabb főegységét, így afelé húzok. Viszont a bennük lévő Helio G96 korszerűtlen egy proci, így hiába verik az Oppo-t minden másban, elbuknak a proci miatt.RealMe 9 Pro 5G vs. Realme GT Master Edition
A GT Master egyértelműen.
A végére a Realme GT Master Edition és a Poco X3 Pro között kell eldőlnie véleményem szerint. A Realme 120Hz-es AMOLED panellel rendelkezik, a Poco 120Hz-es IPS-sel. A Realme 5G képes, a Poco nem. A Poco kicsit erősebb, a Realme kicsit energiatakarékosabb. A Poco rendelkezik értesítési LED-del, FM rádióval, sztereó hangszórókkal, és SD kártyát is befogad, ha ezek szempontok. A Realme Dual SIM-es, a Poco hibrid, azaz vagy 2 SIM vagy 1 SIM és 1 SD kártya. Talán ennyi. -
cibus
aktív tag
https://rendeljkinait.hu/hirek/termekajanlok/vegre-egy-xiaomi-telefon-kiarusitas/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest