Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz st6969 #190013 üzenetére
Nem tudom,
anno a tőlük vásárolt telefonokkal (Redmi Note 10S + Redmi Note 10 Pro) semmilyen garis problémánk nem volt. 3 éven túl a Pro-ban meghalt a C-csati, azt pedig a Nyugati pu mellett a Katona József utcában javíttattuk.
Azóta már egyik telefon sincs meg.
Csak a vásárlással kapcsolatban nyilatkozhatok: akkoriban kedvesek-ügyesek-gyorsak voltak. -
Reynaldo
junior tag
válasz st6969 #187770 üzenetére
Nekem bejön, és nem zavar az az 1mm-nyi része. Elég egy vezeték otthon és 1 a kocsiban. De legalább nem kell szervizbe vinni, és ha nem javítják meg azonnal, bárhol is tartózkodsz az országban, vagy akárhol, akkor napokig nélkülözni kelljen a telefont.
STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
nagyúr
válasz st6969 #187341 üzenetére
Akiknek nem íveltszélű kijelzős mobiljuk van, azok utálják és persze ők állítják, hogy nem lehet egykézzel használni. Nekem is egykezes, igaz 6,28"-as és teljesen jól tudom használni, egy kézzel is. Üvegfóliát sose raktam telóra, annyira undormány, főleg pár hónap használat után. Nyilván aki hajigálja és törik neki, annak ezt be kell vállalnia.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
ggeleven
őstag
válasz st6969 #187341 üzenetére
4 évig volt Mi Note 10-em és a kijelző nem tört egyszer sem. Pedig esett és volt, hogy a gyerekek kezébe került és onnan pottyant ide-oda. Üvegfólia nélkül is bírta. Az üveg hátlap sarka viszont megroppant valahol valamikor, pedig szilikon tokban volt mindig.
[ Szerkesztve ]
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
vence
tag
válasz st6969 #186819 üzenetére
Azért nem kell hanyatt esni az OP -októl.
Tipikus felülértékelt hype-típus.
Ezért viszonylag kevés tulaj ír őszintén róla, ahhoz elég drága is.
De azért lehet találni komoly kritikákat is.
Bevallom én még nem találtam okot, hogy miért lenne jobb ...Szóval, egyedül a M. ThinkPhone ugrik be sík kijelzővel,
mostanában talán ki lehet fogni valami akciót is, jobb árral.
Úgy rémlik a tesztelők vmi miatt kicsit lehúzták, pedig még kimondott érdekes teló is.
Talán helyesebben egy nagyon jó átlagos teló érdekes jegyekkel. -
vence
tag
válasz st6969 #186808 üzenetére
Az Edge 30 Neo is a SD 695 lapkával van.
Itt összemérheted a 3 olcsóbb ajánlatomat
[link]
... és becserélheted az Edge 30 -at is,
ami teljesítményben abszolút más kategória, hasonló áron !!!- Kamerában jobb a Neo (az Edge 30 még jobb);
- a g54 és g84 hasonló, de a g54 kicsit erősebb hardverben,
nagyon az akkuja és eSIM-es;
- a G84 és Neo AMOLED-es, tesztek szerint a Neo-é a jobb minőségű.Ár/értékben magasan az Edge 30 (lenne) a legjobb,
még a mostani áron is - (esetleg EU-ból olcsóbban, de erősen kifutó!)
- utána egyértelműen a G54 jön ...
most az akcióban különösen!@ #186814 Vikooo
Az Edge 50 Pro -ról nagyon jó akku tesztet olvastam, simán lenyomott egy nagyobb akkus Realme-t.
De a német fórumon is jókat írtak róla ...
a kijelzőt meg kell nézni.
Szerintem, a nagyobb helyeken már kell legyen minta.
Szóval elég jó az a 7-es Snapi, ami benne van.
(csak a Moto. szúrta el a névadást, azzal a Pro-val.)De kamerában is nagyon érdekes, a motorola oldalán több profi-fotós felvételei is ott vannak ....
és még nyerni is lehet![ Szerkesztve ]
-
vence
tag
válasz st6969 #186799 üzenetére
Nem csak a kameraszigete, de szerintem az egész teló/design nagyon "ocsmány", (de ugye ez már ízlés dolga!).
Egyébként, ár/értékben sem feltétlenül versenyképes pár motorola-val.Sík kijelzővel nem nagyon készít telót a Mot. ebben az árketegóriában. (Szóval az 50 Fusion-t kellene ajánlanom, csak ugye az kiesik.)
Így a kicsit régebbiek között lehet találni jelöltet, mint pl.
az Edge 30 -at, ami nevével ellentétben egy kiváló minőségű sík AMOLED kijelzővel bír.
Egy nagyon érdekes készülék és a csúcs 8-256 GB-os verziója nagyon jó árakon szokott lenni az eMAG-on, vagy még elérhető EU-s forrásokból is.
Simán ver sokkal drágább versenyzőket, érdekes a kamera konfig-ja is. És még ma is jó vasnak számít a lelke, a SD 778G+ (!) SoC ...
Igen, ennek is egy "jobbik" spéci szériája került bele.
Kategóriától függetlenül is egyik legjobb ajánlat a piacon.Vagy csak sokkal drágább modell van csak sík kijelzőzel.
Illetve érdemes az olcsóbb moto G54 Power-t is megnézni, mert az is elég lehet, kategóriájában az egyik legjobb telónak tartják.
Nagyon kiegyensúlyozott specifikációval, a Power pedig ráadásul egy extrás változat.
Vagy ennek az utódjára várni ...
- de minimális lóerőtöbbletnél csak a színek lesznek mások, ill. a régiós, EU verzió még nem ismert ...Szóval inkább a fentiek, ha nem szeretnél várni.
A nagy engedménnyel árult Edge 30 -ak pedig bármikor elfogyhatnak.SZERK.!
Úgy tűnik el is fogytak, vagy átárazták ...Egyébként napi akció van és még ezt a Moto-t érdemes megnézni, ( ez az egyik tesó!)
Edge 30 Neo - 5G, 256GB, 8GB RAM - Ice Palace -
> wireless töltés is! [link]- Ez is nagyon érdekes modell és utolsó akciós darabok (itthon) !!
Nap ajánlataként -10% kuponnal, (2 db v-mit kell venni!)
(kell mellé venni egy olcsó kábel, fóliát, vagy más szükséges kedvezményre jogosító dolgot!)Többen is vettek már mostanában, friss vélemények is vannak a topikjában (Edge 30 Neo) érdemes megnézni.
-
Ájvé
veterán
válasz st6969 #184123 üzenetére
Nem értem miért baj az ívelt kijelző, erre is lehet venni kijelző védőt, én mondjuk csak fóliát vettem, mert amúgy is csak plasztik kijelző és nem üveg, bár a legjobb vigyázni a telefonra és akkor nincs baj, nagyon nehéz megmondanom hányszor esett le véletlen a telefonom talán évente van egy ilyen eset.
-
okezsoke
tag
válasz st6969 #184112 üzenetére
+1.
Nekem évek óta Ringke Fusion X-van a telefonjaimon, sarka buborékkal megnövelve, stb., szerintem ilyen alá ne add. Becsukós még jobb lehet, ahogy a kolléga mondja. Csak olyan legyen, ami nem nyílik ki akkor sem ha leejted, mert akkor ugye mindegy, hogy elöl is védve volt, amíg fogtad.[ Szerkesztve ]
-
Biqci
aktív tag
válasz st6969 #183482 üzenetére
Ó, ez király tipp. Ezt még nem is hallottam. Legközelebb ezt fogom tenni én is, csak előtte lezuhanyzok…
Én az E-baytől veszek, de eddig mind fasza sima volt. Nem megyek el a Nilkinig, a középmezőnyben túrok valamit. Eddig lehet szerencsém volt…"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
cidalain
veterán
válasz st6969 #183037 üzenetére
A pozícionáláshoz én Tesa festőszalagot használok:
ráhelyezem az üveget a telóra pontosan, majd 2-3 csík ragasztóval egyik hosszanti oldalon leragasztom a hátlaphoz. felhajtom, leszedem a védőt, aztán visszadöntöm.
Előtte az üveget letakarítom azzal, ami éppen van otthon: szemüveg nedves törlő, gyerek popótörlő, vagy szilviára ablaktisztító, és a végén száraz szilviával letörlöm. addig csinálom, amíg nincs csík, maszat, szösz.
A festőszalag nem nyúlik, nem hagy ragacsfoltot. Éppen emiatt a szigetelőszalag, pl nem jó.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
vacs
veterán
válasz st6969 #182982 üzenetére
Az üvegnek csak az oldalát fogod meg, így nem lesz zsíros!
Semmilyen keretet nem használok, ha picit elcsúszik vagy marad alatta levegő, akkor vissza felemelem az üveget és másodikra már tuti jó szokott lenni!
Családban, haveroknak, munkatársaknak mind én teszem fel, nem lehetetlen küldetés.(^)(>.<)(^)
-
nagyúr
válasz st6969 #182117 üzenetére
A Xiaomi 13T Pro vásárlása nem garantálja a ráadás rollert. A ráadás roller promóció 2023.10.04-től 10.17-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.
Van ahol korrekt a leírás, szerintem mindenhol ilyen alapokon nyugszik a promó. Hogyan máshogy lenne egyébként?
Vásárolj most Xiaomi 13T Pro okostelefont, és regisztrálj a ráadás Xiaomi Electric Scooter 4 Go elektromos rollerért. Az ajándékok kiosztása az érvényes regisztrációk sorrendjében történik.
Nem fogod megtudni a rendelés pillanatában.
-
sfdrakex
nagyúr
-
alpihun
senior tag
válasz st6969 #178783 üzenetére
A bolti garancia kell működjön ha normális helyről veszed. 1st party repair nem lesz, de 3rd party helyeket ez nem befolyásolja, az meg hogy ott lesz-e alkatrész az a piactól függ (van-e kereslet).
Én inkább az EU régiós updateket féltem kicsit, de nem akarok ördögöt festeni a falra.
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
ANDROID???
addikt
-
Oliver92
tag
válasz st6969 #177166 üzenetére
Köszönöm szépen.
Igen, minden igényt kielégített ez a telefon, rengeteg mindent átvészelt, de az akksija már így közel 4 évesen nagyon gyenge, a kijelző is be van égve, és mivel külföldön dolgozom, rá szántam magam egy komoly kamerás telefonra, mert sokat kirandulok, és éjszaka is szeretek fotózni. Csak kéne tanács, hogy mi lenne a tuti befutó.Ha valaki tud, megköszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
floratm
senior tag
válasz st6969 #176597 üzenetére
"A Xiaomi 13-asról szóló Mobilaréna hírben külön kiemelik, hogy "szenzoros közelségérzékelés, hogy sokan megnyugodjanak" Ez sem biztos, hogy véletlen"
Ez gerjesztett folyamat. A Mobilarénán gyakran irnak ilyen trolletető cikkeket hogy pl.az indiai piacra más néven vezetnek be egy redmit mint az euban akkor jön a cim: Megjelent a redmi ezredik verziója, és akkor lehet tobzódni alatta
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz st6969 #176597 üzenetére
Alapból onnan indult nálam a kérdés, hogy a jelenlegi vásárlásokat alapozzák régi hiedelmekre, amik lehetnek akár megalapozottak is. No de nézzük már meg, mi is ennek a topiknak a neve!?
Másik gondom az, hogy összemossák nagyeszűen a Xiaomi telefonokat, mert ugye a Xiaomikkal csak a gond van. Vannak különböző alacsonyabb árfekvésű almárkáik is...? Jaaaa, hát azténhonnatuggyam? Idiótaság a köbön, de tényleg nem offolok erről tovább.
Neked is elhiszem, amit írsz nyilván. Változtat ez a jelenlegi helyzeten? Olvastad, hogy Samsungnál is fordult elő hasonló? Mert fordult bizony, mégsem írja senki a jelenlegi felhozatalra, hogy óbammegsamsungnemkellmertgondokvannakvele.
Egyébként a virtual proxyval vannak akkor gondok vagy a régi sensorossal? Vagy mindegy, ha Xiaomi, akkor az sz*r.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz st6969 #176570 üzenetére
Én a virtuál proximity sensor miatt nem választanám a saomit (eleget lett nyomogatva füllel hívás közben a kijelző, meg kihangosítva, megszakítva, meg random emberek, főnök éjszaka hívogatva 2 Xiaomi telefonnál is, pedig azokban dedikált közelségérzékelő volt).
Itt csak az a gond, hogy az emberek fejében annyi van, hogy Xiaomi telefon....óóó azzal bajok vannak. Sajna maga a cég tolta el, mert az eddig MI kategóriát már csak XIaomi-nak nevezik. És épp a MI meg a csak XIaomi nevű telefonokkal nem szokott semmi gond lenni, inkább a belépő szintűekkel. Minap a Xiaomi 12X-re írták, hogy ó azt nem akar a zasszony, mert hallotta, hogy a XIaomi így-úgy! Most van értelme győzködnöm, hogy a 12-es sorozat az nem ugyanaz a minőség(és árfekvés), mint akár a Redmi sorozat? Nincs! Xiaomi mint gyártó és Xiaomi, mint tipusjelzés, az embereknél egy és ugyanaz. Mondjuk egy ilyen szaktopikban éppen elvárható lenne, hogy a szakértők ilyenkor jelezzék fentieket, mert nagyon sokaknak fogalmuk sincs egyes márkákon belüli minőségbeli különbségekről.
De egyébként a PH Aprónak is gratulálni lehetne, mert pár napja nem tudtam felrakni a 12X-et Apróra, csak akkor, ha kijelöltem neki a MI alkategóriát. Csak éppen a 12-es sorozat már nem MI! Szerintem a Mobilaréna szekcióban épp elég mobilos szakcikk íródik, szóval nem értem a dolgot...
Sejtem, hogy Windowson edződött userek androidra is felraknak mindenféle trükkös app-ot és persze, ha az fura dolgokat műveltet a telefonnal, akkor simán a telefon a hibás...mi más!?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz st6969 #176468 üzenetére
Ennél nagyobb gondunk ne legyen az idén*! Amúgy most láttam csak a Realme 9 topikot december első fele óta és egyből gyanús is lett, hogy valami nem kerek!
*nekem már van is amúgy, mert kicsit megzavarja a használt telók árát is, hogy a Xiaomi 12 jóval olcsóbb újonnan, mint a 12X!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz st6969 #176443 üzenetére
Neked maga az üzenet nem érkezik meg gondod volt, ami nekem rémlik, ott az üzenetjelzést hiányolták. Szerintem ez így ólajtónyi különbség, de nem is ez a lényeg, hanem maga a jelenség! SW/HW esetén is divat lehúzni a terméket/eszközt, olyan emberektől jön ez leginkább, akik síkhülyék hozzá. Nyilván valamiképpen ezt próbálják kompenzálni...
[ Szerkesztve ]
-
tranceplanet
addikt
-
tranceplanet
addikt
válasz st6969 #176443 üzenetére
Most elkezdted saját magad mosdatását feleslegesen, engem nem kell meggyőzni semmiről!
Olvasd már el a saját magad hozzászólását és értelmezd újra: [link]
Ez alapján nagyon nem vagy képben a dolgokkal. Nincs is baj ezzel, nem érthetünk mindenhez is, de ne terjessz olyan dolgokat, ami félrevezethet egy laikus idetévedőt. BBK Electronics. Motorolát leírni, mert nem ismered... Motorola Defy? ZTE Blade? Ezek mondanak neked valamit? Inkább hagyjuk meg a készülék ajánlást hozzáértőknek!" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
cidalain
veterán
válasz st6969 #176347 üzenetére
Végül itt is a Realme 9 lett a győztes. 93-ért sikerült megcsípni egy 6/128 napsárgát az asszonynak. Mi A3 után ez tényleg egy korrekt udód lesz, azt hiszem.
Még csak gyorsan futottam át a telót, majd hétvégén lesz idő átcuccolni rá, meg belakni.
(A3 meg egy reset után megy a gyereknek tanulós telefonnak.)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tranceplanet
addikt
válasz st6969 #176398 üzenetére
Hát őszintén szólva ehhez csak gratulálni tudok és elvileg egy tech fórumon vagyunk. Másik kedvencem, ismerős ajánljak neki telót, mondom Oppo, válasz á ilyen kínai dzsunka dolgokkal nem foglalkozik. Apple vagy Samsung, nincs több kérdésem.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
félisten
-
AtHoS
nagyúr
-
elfelejtette
veterán
válasz st6969 #176291 üzenetére
Gondolom nálad nincs bekapcsolva, hogy alkalmazásfiók nézet is legyen.
Ha a kezdőképernyőn nyomok rá az eltávolításra, az nálam csak a főoldalról távolítja el az ikont. Az alkalmazásfiókban rányomva, és az eltávolítást választva törli ténylegesen."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Rhino82
aktív tag
válasz st6969 #176277 üzenetére
Most írtak nekem 10 perce messengeren. Nekem is megjött az értesítés, nálam nincs probléma 9 Pro Pluson.
De Samu S10e-n fordult elő párszor régebben, hogy nem kaptam meg az értesítést, csak ha megnyitottam a messengert akkor láttam, hogy írtak. Szerintem ez általános messenger app probléma lehet. -
DS39
nagyúr
válasz st6969 #176275 üzenetére
Realme hülyeség.
Nekem 4 db e-mail címem van felvéve a Gmailbe, 3 esetén jön push notification ahogy érkezik a levél, 1 esetén nem, csak akkor tudom hogy van új üzenetem ha manuálisan frissítem. (Ráadásul ez a fő gmail cím, ami rendszerhez megvan adva.)[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz st6969 #176203 üzenetére
Természetesen....
A fogyasztóvédelemtől a leg tetübb cég is retteg, csak sokan nem mernek elmenni odáig. Két telefon visszavételéről és az ár kifizetéséről lett volna szó, de még azt is megmerték csinálni, hogy a pofámba hazudtak, miszerint az ajánlott küldeményemet nem kapták meg.
Mikor a fogyasztóvédelemhez került az ügy, azonnal utaltak, plusz még kaptak 100 ezer birságot is. Jeeeee[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
nagyúr
válasz st6969 #176166 üzenetére
Erősen határeset, mivel a 14 napos elállás elvének pont megfelel egyébként, hogy amit nem tudsz kézbefogni/megnézni/kipróbálni a valóságban, azt visszaküldhesd, ha mégsem felel meg az elvárásaidnak, mivel quasi látatlanban megvéve egy eszközt nem kapod meg emiatt olcsóbban!
Vannak visszaélések sajnos az elállás intézményével kapcsolatban, de fórumtárs esetében ez nagyon nem vélelmezhető.
-
MODERÁTOR
-
Hasaggymeg
veterán
válasz st6969 #175476 üzenetére
Rádugni egy PC-re?
Más...van egyáltalán olyan itt aki mondjuk 4 éve használja ugyanazt az okostelefont elégedetten?...vagy ez a szegmense a piacnak úgy fejlődik és az akksik annyira xarok, hogy ha nem a fejlődés (tárhely, proci sebesség, frissítések hiánya stb.) akkor az akkumulátor miatt kényszerül lecserélésre.🤔
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
ghiottone
nagyúr
válasz st6969 #175394 üzenetére
Egy kevés vizet kapott tablet, illetve korábban telefon volt és 48 óra legalább. Mindkettő magához tért, de a telefonnál egy idő után a wifi halt meg, a tabletnál pedig a bekapcs gombbal lettek problémák. A hypo jobban roncsolja az alkatrészeket, veszélyesebb tuti ilyen szempontból.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
-
jeni
félisten
válasz st6969 #174407 üzenetére
valahol valami nem kerek!
ha garis akkor az a bizonyos Samsung szerviz megjavítja ha pedig már nem garis akkor az fizetősbe megjavítható ha az ügyfél kéri.
ha a gyári Samsung ügyfél szolgálaton adja be, ott pedig nem csinálnak gyorsjavítást,hanem beveszik munkalapra és megy a teló tovább a státusza szerint.
sok a hiányzó infó a történetben.
ha pedig ténylegesen hibás a telefon és nem garanciás akkor nincs mit tenni,fizet a javításért vagy vesz új mobil telefont. -
scream
veterán
válasz st6969 #173695 üzenetére
Sajnos a BT nem a legjobb szabvány (se zenére, se kommunikációra), el tudom kjépzelni, hogy van olyan, aki kihallja/zavarja a különbség egy sima analog eszközhöz képest - még akkor is, ha a forrás egy mobil.
---
Igen, sejtettem, de gondoltam, ha teljes képet adok/kaptok, akkor tudok tényleg jó tanácsot kapni / tudtok jó tanácsot adni.
---
Köszi, elnézek a topic-ba, elolvasgatni az itteni véleményeket. Sajnos más oldalakon, netes vélemények alapján az akku tényleg nem valami fényes benne.
[ Szerkesztve ]
-
19Petya83
tag
válasz st6969 #173331 üzenetére
Nehéz megfogalmazni.
A legnagyobb problémám a lekerekített szélű kijelzővel van. Az egy dolog, hogy torzítja a tartalmat a széleken, de ha éppen odakerül egy megérintendő jel (pl. egy reklámot bezáró "X"), akkor rohadt nehéz rábökni. Mai napig nem tudom, hogy miért erőlteti ezt néhány gyártó. Ez szerintem nem extra, hanem inkább hátrány.
Böngészésre Operát használok, ami rendszeresen csinál fura dolgokat. Görgetésnél elkezd remegni az egész oldal, aztán egyszer csak beáll. Chrome-nál nem tapasztaltam. De szeretem az Operát ezért nem akarom leváltani.
Igazából más konkrét nincs. Kb. másfél éves a készülék (fél éve keresem az utódját) és mostanában jönnek szoftveres BUG-ok is olyan alkalmazásokkal, amikkel eddig nem volt baj. Gyári visszaállítás lehet, hogy ez utóbbit megoldaná, de ha már újra be kell laknom egy telefont, akkor inkább szeretnék egy újat. Bár sajnos nem kaptam ajánlást másikra. -
frankstork
aktív tag
válasz st6969 #173247 üzenetére
Attól, hogy te fenn ülsz a trendvonaton, engedd már meg, hogy más jobban tudja mit szeretne vásárolni, mint te. Az is lehet, hogy van egy jó vezetékes fülese, amihez érzelmileg és/vagy gyakorlati okból ragaszkodik. Vagy hallja a különbséget a minőségében ( ez sajnos már nekem nem adatik meg). Vagy csak simán ok lehet, hogy a vezetékes sosem merül le. Vagy régebbi hifije van, és így tolja rá a zenét. Ahogy mondtad is, mások vagyunk. Ha ragaszkodik hozzá, nem egy ilyen hsz miatt fog változtatni... Peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest