- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
válasz Winnie The P #191697 üzenetére
A választás olyan állapotról kell döntenem, hogy ennél csak régebbi gagyibb van jelenleg, tehát az nem opció, hogy van ezeknél jobb is azt vegyek inkább, mert konkrétan nem akarok venni új telefont mert felesleges.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Rhino82
aktív tag
válasz Winnie The P #190164 üzenetére
Hogy hogy?
Én is elgondolkodtam egyébkent a yettelen…de egyik sem sokkal jobb a másiknál szerintem sajnos. -
Rhino82
aktív tag
válasz Winnie The P #190161 üzenetére
Nem, ez előfizuba ennyi nekem telekomnál.
Orgi, hhgygy, Bertiee, kovta23: köszönöm a visszajelzéseket! Örülnék ha felzárkózna a többi gyártó is a samsunghoz és az applehez már.Huaweit nagyon sajnálom, hogy elkaszálták.
Orgi: realme 9 pro plust még a ti ajánlásotokra vettem. Az egy nagyon jó telefon volt, használtam is majdnem másfél évet..csak hát a kíváncsiság hajtott.
-
vacs
veterán
válasz Winnie The P #189329 üzenetére
Tudom, de nincs 6 col alatti telefon!
300-400 körül van pár csúcsmobil és ennyi!
Illetve szülőnek már amúgy is rosszabb a szeme, a nagyobb kijelzőt jobban meglátja, saját szüleim is így vannak.(^)(>.<)(^)
-
titán
válasz Winnie The P #189011 üzenetére
Igazad van, köszönöm a tippet!
-
guftabi96
addikt
válasz Winnie The P #188608 üzenetére
Igen, ha jól emlékszem pont a megjelenése után volt ez, amikor bejelentették ezt és ment a matek, hogy akkor erre a készülékre vonatkozik-e vagy sem (aztán 2+ év távlatából erre lehet rosszul emlékszem már)
A Samsung Knox oldalán és az AER adatbázisban viszont úgy szerepel még mindig, hogy:
OS version update guaranteed up to: Android 15Security MR guaranteed up to: January, 2027
Reméljük csak nem frissült és érkezik még az A16 is rá.
#KeepFightingMichael
-
Vagany
őstag
válasz Winnie The P #187433 üzenetére
Nem biztos... A Redmi k70 pro volt a gondolatindító, de ugye nem láttam az ennek megfelelő Poco telefont. A K70-ből lett az F6 pro
#187434 titi12
Én nem tudom megcsinálni házilag, illetve láttam alin 20$ körül akkut hozzá, de sajnos szerintem ezek nem gyáriak, vagy bontottak, ami ugyanolyan gáz ebben az esetben. Értékeléseknél is panaszkodtak erre, hogy a kapacitás meg sem közelíti az eredetit, sajnos ez lutri. Illetve annak idején a oneplus one-omhoz (amúgy még mindig megvan a gyári akkuval) sem sikerült rendes akkut szerezni (könnyű volt cserélni ugye a műanyag hátlap miatt). Úgy nézett ki mint az eredeti, original genuine, de gátlástalanul hamisítják egymást is a kínaiak.[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Cblacksmithc
tag
válasz Winnie The P #184714 üzenetére
+1
Ne fogadd meg a tanácsomat. És bárki más tanácsát se. Bízz magadban! Jó vagy rossz, boldog vagy boldogtalan, de a te életed, és csak rajtad áll, hogy mihez kezdesz vele
-
fecke78
senior tag
válasz Winnie The P #184429 üzenetére
Miért? nem voltam érthető , arogáns válaszodra nem vagyok kíváncsi ,ha normálissan nem tudsz válaszolni , kedves válaszodat tarsd meg magadnak . Egyszerű kérdést tettem fel nem atomfizikai kérdést , de hiába . Majd megoldom magam . Köszönöm a sok okos egítségét , szevasztok L
-
Jocohun
tag
válasz Winnie The P #182760 üzenetére
Köszi
-
t-joco
tag
válasz Winnie The P #182299 üzenetére
2 kérdésem volt a topikjában, és csak az egyikre (zörgésre) kaptam választ, a másikra, a hang problémára nem.
Azért írtam ide is, hátha valaki találkozott ilyen jelenséggel?! -
sfdrakex
nagyúr
válasz Winnie The P #181635 üzenetére
Nyilván más, de egy gagyibb márka 8-10 ezres akkus készüléke, sokszor nem bír annyit mint egy ismert márka 3-4 ezrese. Lehet hogy sokszor az adatok is csak kamuk.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Oceanus
tag
válasz Winnie The P #181491 üzenetére
Mitól jobb állandóan hurcolászni PB-t + kabelt? Engem az nem zavar h nem penge vékony a sima telóra is veszek rugged tokot.
ennek a Motonak is 6000es az akksija és mégse húzok ki vele egy napot nyugiban.Jó, aláírom már lassan masfel éves.
Ember tervez, Isten perverz!
-
BiP
nagyúr
válasz Winnie The P #180709 üzenetére
Olvastam. Csak leírtam egy nagyon általános felhasználási módot, ami közben túl tud melegedni.
Ha megáll az ember, általában kiveszi a telefont. A navigáció haladás közben szokott kelleni
-
BiP
nagyúr
válasz Winnie The P #180703 üzenetére
Azért autóban a szélvédő mögött napsütéses időben (főleg, ha megy közben navigáció mondjuk) bármelyik telefon fel tud melegedni.
-
M-63
tag
válasz Winnie The P #179854 üzenetére
Én Szlovákiában élek, gyakran járok magyarba, igen tapasztalat, nem személyes, mert én kerülöm a samsungot. De összevetettük egy sráccal s20 vagy 21 van neki (nem se verzió ez biztos) átmegyünk a határon kb. fél kmet és neki már roaming kell, nekem még bőven elvan 2 csikkal (r.n. 5 és 7el is néztem)
Továbbmegyek, egyik kocsmában nagyon gyenge a jel, nekem 4 csík van, simán beszélgetek, az oreg mobilok egyáltalán nem fogják a a jelet, a srác mobiljan 2-3 csik volt.(tudott úgy beszélni rajta és a net is ment, nem tudom mennyire gyorsan).
Ahol dolgoztam a kollega a53 asan és masik kollega a21 esen nincs jel, vagy ha van akkor egy csik, nekem 2 csík és tudtam róla hívni. Persze a net nem ment nekem sem, vagy csak nagyon lassan.
Az a51emmel nem volt problémám, de nem is használtam sokat és akkor se neteztem kártyáról. Egy srác a41esevel szintén nem volt gond.
Ezek ilyen tapasztalatok, nem személyes hanem csak összehasonlítás, sok függ szolgáltatótól is.
Nem akarok senkit lebeszélni a samsungokrol, biztosan jó telefonok, de nekem az A szériák is túlárazottnak tűnnek. Oké a szoftveres támogatás, de azon és a kamerán kívül nem tudnak többet adni, csak kevesebbet (az én szememben). -
Frankie50
tag
válasz Winnie The P #178672 üzenetére
Üdv!
Köszi! Én is így érzem, mert annyival nem olcsóbb. -
Nowi
tag
válasz Winnie The P #178510 üzenetére
Oké azért köszi.. nézegettem nekik és ha minden igaz van 70 alatt is belőle aztán majd kiderül kell e ez vagy más kell inkábbb
-
Nowi
tag
válasz Winnie The P #178507 üzenetére
De az már inkább 80 mint 60...
60 a plafon amit gyerektelefonra szánnak
-
toma1015
csendes tag
válasz Winnie The P #178460 üzenetére
Árkategória. 150.000 Ft körül
- Használt vagy új? inkább új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, 2-3 évre legalább
- Mire használnád? fotózási képesség az elsődleges, telefonálás, böngészés, email, facebook, insta, youtube, zenehallgatás (nem kell prémium minőség) egyéb app, játékra egyáltalán nem.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? mindegy -
galervin93
addikt
válasz Winnie The P #178053 üzenetére
Persze, van, meg nem gond a "külföldi" teszt, ami azért több is akad, csak furi volt, azt hittem van valami oka, valami régiós korlát vagy ilyesmi.
Melóban vagyok, itt csak az írásos teszt játszik, ha átengedi a tűzfal... Ezt a vidit megtaláltam telón, de majd otthon nézem meg, nem szeretem egérmozin. De azért köszi![ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
válasz Winnie The P #176239 üzenetére
Természetesen mindenhol vannak becsületes eladók.
Mi az extrém esetekről beszéltünk.
Ettől függetlenül én ott csak helyben vásárolnék. pl. érdekesnek tartom, hogy már kétszer ráírtam egy helyi (Szombathely) eladóra és még csak válaszra sem méltat. Erre szokták mondani, hogy a csaló eladók a helyieket lekoptatják mert őket nehezebb átverni mint postán egy távoli vevőt.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
juve600
nagyúr
válasz Winnie The P #176239 üzenetére
akkor te "is" kivétel vagy,én is adtam el ott,de nagyon meg kell nézni a dolgokat vásárlás előtt
-
Erikkk26
tag
válasz Winnie The P #176147 üzenetére
Akkor esetleg lenne helyette másik javaslatod az említett árszegmensből?
Egyébként az Android 13-mat még valószínűleg megkapja a közeljövőben![ Szerkesztve ]
-
kelna91
senior tag
válasz Winnie The P #174095 üzenetére
Az összefoglalóban májusi ajánlások vannak, az már nem aktuális. Vagy mégis?
Ha 50 körül nincs ajánlott mobil, akkor mennyi a minimum összeg? -
cibus
aktív tag
válasz Winnie The P #173501 üzenetére
Igényes füleknek :)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Winnie The P #173501 üzenetére
Mindenkinek aki szereti
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Kence Fice
lelkes újonc
válasz Winnie The P #173413 üzenetére
Ott nem szerepel egyetlen budapesti bolt címe se, ahova bemehetek és megvehetem pár napon belül.
Van ott jó pár, ami valamikor valahol volt, de már nem kapható, nekem pedig most kell venni. -
Kence Fice
lelkes újonc
válasz Winnie The P #173403 üzenetére
Gondolom, de akkor mi legyen a legolcsóbb helyettük, ami gyorsan megvehető?
-
hroberto
veterán
válasz Winnie The P #172228 üzenetére
Mondjuk abban tényleg igaza van, hogy a reklámokat nem túl nehéz kikapcsolni, és elég egyszer megtenni.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
floratm
senior tag
válasz Winnie The P #172226 üzenetére
Dehogy néztél te számos oldalt...Akkora kamus vagy mint egy ház....
Aki tényleg utánaolvas az legalább a reklámokat kikapcsolná és nem blöfföl ilyen amatőröket -
MODERÁTOR
válasz Winnie The P #172151 üzenetére
A53 akar az lenni, gondolom.
Szerintem az A52s jobb ár/érték arányú, de az A53 sem rossz.Xiaomi 13T
-
aNorganiK_
tag
-
gabber01
addikt
válasz Winnie The P #171345 üzenetére
Azzal kezdtem, igen. Gondoltam az ott felsorolt 4-5 típuson kívül létezik még esetleg más is a tarsolyban. Amellett az ott található ajánlás új készülékekre vonatkozik, tehát a használtpiacra attól függetlenül továbbra is releváns a kérdésem.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
orso0355
őstag
válasz Winnie The P #171313 üzenetére
Öt éve használom a kis redmi 4x-em, amiről írtam, most jött meg az utódja, szóval nekem ez így eddig tökéletes :-)
[ Szerkesztve ]
-
orso0355
őstag
válasz Winnie The P #171310 üzenetére
Nálam kb. 100 a határ. Öt éve 50 volt (55 volt a 4X Kínából, mindennel, 4/64-es modell). Ez kétszeres, a fizetésem viszont sajnos nem lett kétszeres 😃 ki tudnék fizetni többszörös árat is egyébként, de nem látom értelmét.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz Winnie The P #171308 üzenetére
Logikus, pl nem ugyanabban az ársávban nézelődik a főnököm aki 2m forintot keres havonta.
Give them hell Ukraine!
-
gerigő
tag
válasz Winnie The P #171160 üzenetére
Valóban érdemes túrni a telók topikjait. Többek között ezt találtam: [link]
Sgr_A Köszönöm! Döntöttem. A52S
-
gerigő
tag
válasz Winnie The P #171160 üzenetére
Igazad van...már egy ideje olvasgatom is őket.
-
xhege
veterán
válasz Winnie The P #170707 üzenetére
Azt én is majdnem megszívtam anno.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Winnie The P #170654 üzenetére
emagon 115, bár idk mennyi volt az mm [Samsung Galaxy A52 Mobiltelefon, Enterprise Edition, Kártyafüggetlen, Dual SIM, 128GB, Fekete]blueye nem EE
shame inkonzisztens termékjelölések rulez
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
őstag
válasz Winnie The P #168308 üzenetére
Jaja, de ez annyira nem meglepő, a 10 Pro is 100e fölött kapható még mindig hivatalos beszerzésből.
Én a 4G modell szerepét kevésbé értem, főleg ilyen közeli árazással. Nem világos miért dobták ki MediaTek chipsettel is. Hacsak minden régióban nem teszik elérhetővé mindkét variánst.
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz Winnie The P #161357 üzenetére
Én egy brutális áresés után töredék áron egy Velvetet azért lehet, hogy bevállalnék...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Krisz79
őstag
válasz Winnie The P #160221 üzenetére
Ez nem a kényelemről szól megtettem de gondoltam hátha van itt egy bevált séma
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
demmer123
őstag
válasz Winnie The P #159929 üzenetére
Hát kinek mi Nekem a hátulján azok a kamerák nagyon csúnyácska nem jön be
-
Alex123
senior tag
válasz Winnie The P #157984 üzenetére
Nem gond, Én igen és meg is rendeltem már a Realme C3-at "fekete péntek" akcióban óccón...
Kisiskolásnak lesz, a mostani 1/8GB-osnál fényévekkel jobb lesz - néztem a teszteket is külföldi oldalakon hozzá, majd 3 év múlva kap "komolyabbat"Én magamnak Banggood-ról rendeltem 6/128GB-as strapát de majd ha magukra keresnek, olyat vesznek, amire telik nekik...
-
LeventeV
senior tag
válasz Winnie The P #157447 üzenetére
És ezeknek a Xiaomiknak még nem töltötték meg reklámmal a gyári appjait?
-
törölt tag
válasz Winnie The P #155175 üzenetére
Na, telefonra gondoltam. Nem akarok belemerulni jobban a fotozasba, csak a jelenlegi legjobb fotós képességekkel megáldott készüléket keresem.
-
Chris0321
addikt
válasz Winnie The P #153417 üzenetére
Gondoltam rá de szerintem a főnököm nem örülne neki.
FraFer82: Ok, köszönöm a tanácsot.
[ Szerkesztve ]
-
RazorDaPro
tag
válasz Winnie The P #152771 üzenetére
Szolgáltatónál nézzétek meg, már a legalapabb előfizetéssel is szoktak némi kedvezményt adni, online rendelésnél is le szokott még jönni valamennyi.
Referenciának az Aqua-t tudom ajánlani, az egy meghízható bolt. Van annál olcsóbban is noname GSM boltokban, más kollégák talán azok közül is tudnak valami megbízhatóbbat ajánlani.
Pixel 4
-
Orgi
addikt
válasz Winnie The P #150627 üzenetére
+1 a P30-ra
-
trebrona
nagyúr
válasz Winnie The P #150627 üzenetére
+1 S10e-re.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Norbi.
őstag
válasz Winnie The P #150625 üzenetére
Samsungból S10e, Huaweiból P30. Nagyjából hasonló tudásuak.
Esetleg meglesheted a Xiaomi Mi 9/ Mi 9T Pro-t is. -
MODERÁTOR
válasz Winnie The P #149708 üzenetére
De ő vett, és mint a mellékelt ábra mutatja, nem kevés neki!
Xiaomi 13T
-
macssessz
tag
válasz Winnie The P #146952 üzenetére
Melyik hívás rögzítő működik neked jól? A pontos nevet légyszi mert sok hasonló van!
-
MODERÁTOR
válasz Winnie The P #146952 üzenetére
Nem mondtam, hogy nincs, csak sokkal kapcsolatban olvasom, hogy nem működnek az újabb droidokon.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Winnie The P #146950 üzenetére
Amik közül egy csomó nem működik megfelelően Android 9 (pláne 10) alatt, mert a Google egyre több lehetőséget elvesz a fejlesztőktől.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Ájvé
veterán
válasz Winnie The P #145316 üzenetére
Én viszont írtam, hogy Helio G90T sokat fogyaszt, persze ez lehet nem fontos. Én azért se választanám mert Xiaominál nem szoktak nagy karriert futni a MTK SoC-os készülékek.
Mi 9T vagy Mi 9 Lite jobb választás lenne. -
nyisziati
veterán
válasz Winnie The P #145308 üzenetére
Friss telefont én nem vennék (értve ezt a Note 8-ra). Kell egy-két szoftverfrissítés, mire a gyerekbetegségeket kiköhögi. Inkább a MI 9 lite-ot akkor. Vagy ha nem akarsz annyit költeni, akkor a Redmi Note 7-et. Az kiforrott és jóval olcsóbb, mint a Note 8, ráadásul a 8-as nem tartogat sok újdonságot, sőt.
Itt egy összehasonlítás, bizony a 8-as több szempontból visszalépés (teljesítmény, notiled, BT, GPS (Galileo), gyengébb SAR).
[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
válasz Winnie The P #142736 üzenetére
Mi 9SE
-
Winnie The P
őstag
válasz Winnie The P #132966 üzenetére
Sziasztok!
Köszi a segítséget mindenkinek végül [ez lett rendelve.]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Ájvé
veterán
válasz Winnie The P #132961 üzenetére
Mi A2 Lite ha kompakt készülék kell. Mi A1 hiába 5,5"-os nagy kávák miatt nagyobb mint az A2 Lite (A1 155.4 x 75.8 x 7.3 mm, A2 Lite 149.3 x 71.7 x 8.8 mm). Kicsit vastagabb az A2 Lite, de 4000-es akku miatt szerintem ez nem olyan nagy probléma. Árban szinte megegyeznek, tudásra még elég hasonlóak.
-
DS39
nagyúr
válasz Winnie The P #132961 üzenetére
XA2, kompaktabb jóval, mint az A1, jobb SoC.
Viszont kevesebb RAM/ROM, de 3/32 szerintem simán vállalható 2 évre átlagos felhasználás mellett. -
Ájvé
veterán
válasz Winnie The P #111958 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition, igaz csak ilyen szíp arany színben van már csak
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Telekom mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...