- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino82
aktív tag
-
-
Marcsello31
őstag
-
Sabre
őstag
válasz
szkorhetz #166592 üzenetére
Köszönöm!
Akkor Samsung kilőve, a +20k felárért inkább a 8T a jobb választás.
Utolsó kérdés, hogy egy első gimisről van szó, aki nem játszik egész nap hanem átlag user, kérdés ő mit fog észrevenni a kettő közül...szerencsére nem presztízs kérdés, hanem működjön, gyors legyen, legyen rá még támogatás. -
KadamQQ
tag
válasz
szkorhetz #165340 üzenetére
Nekem most egy átmeneti 5" Huawei Y6 Pro (2017) van, szóval ehhez képest minden megváltás lesz, így a méret miatt se aggódok. De kíváncsi vagyok, hogy Neked a 6.55" méret miért kicsi, sok embernek még az is túl nagy. Bár gondolom eléggé emberfüggő a dolog.
-
nyisziati
veterán
válasz
szkorhetz #149036 üzenetére
Akkor ott valami nagy gáz van, mert nekem kb. 30 telepített app mellett sem lassul be.
És mint írtam, nem törlöm a memóriából az appokat.Úgyhogy óvatosan az ilyen "ipari hulladék" plecsnivel, mert könnyen lehet, hogy neked kéne kicsit gyakorolgatni a mobilfóniát.
Ez egy kiváló telefon, nagyon jó DAC-val és gyönyörű samoleddel.
-
apazaza
csendes tag
-
-
Integreat
tag
válasz
szkorhetz #141712 üzenetére
Köszönöm. A Mi 9-nél engem is aggaszt, hogy miért adnak ki 5-féle verziót. Remélem, ettől függetlenül támogatott marad még egy darabig. De valószónűleg megveszem azt, aztán reménykedem.
A Pixel 2 remek készülék, ha képeket akarsz készíteni, de a képernyője nem túl meggyőző, főleg, ha melléraksz egy Mi9-et. Másrészt 2 éves modell... Dizájnra sem tetszik, de ez ízlés kérdése.
((bárcsak csinálnának egy olyan Kollabot, hogy a Xiaomi kameráját a Google intézi, és nem kéne senkinek gondolkodnia, mit vesz))
-
Ájvé
veterán
válasz
szkorhetz #111488 üzenetére
Már be van árazva, csak még nincs raktáron.
(#111481) weres78:
Nagyon szivesen. -
-
Gibo
senior tag
válasz
szkorhetz #102948 üzenetére
Igazad van, belerakhattam volna vmit a kosárba, de telefonról, Brennberg mellett örültem,hogy a válasz átment. A saját renddeléseimre alapoztam, de ha ingyenes az a legjobb.
-
Shoo
senior tag
válasz
szkorhetz #102916 üzenetére
OP3-at szivesen választanám, csak az OP2-vel is az volt a bajom, hogy mindig nálam kell, hogy legyen a telefon és néha nagyobb a kelleténél.
Tudom elsőre fura olvasni, de főként a nadrágzsebben hordom a telefont, de van amikor teljes testet fogó testhevederzetet kell viselnem, mert magasban végzünk munkát. Ilyenkor a lábat fogó rész a telefonon keresztül fut végig a lábamnál és nem tudom elővenni, ha épp csörög és ráadásul nyom is. Amikor rajtam van, akkor fel szoktam rakni a mellzsebbe, abba meg alig fér el. Ráadásul amikor fent vagyok a magasba sokszor csak 1 kézzel tudom fogni és mindig féltem, hogy kiesik a kezemből.
-
Dojt
csendes tag
válasz
szkorhetz #102836 üzenetére
Szia!
Ezek közül egyik sem? Legjobb ár/érték aránya melyiknek van?
2 GB RAM:
- Huawei P9 Lite Dual
- Samsung Galaxy A5 (2016)
- Honor 7 Lite
3 GB RAM:
- Lenovo Vibe S1
- Lenovo Vibe Shot Z90
- Honor 7Továbbá, használtan 40 ezerért megbízható forrásból tudnék venni 1 éves Honor 6-ot még 1 év gyári garanciával.
-
TheProb
veterán
válasz
szkorhetz #102673 üzenetére
És ezektől a MediaTek SoC-októl nem kell félni a gyakorlatban? Anno havernak volt egy Szarszung klónja amiben ez volt és csak a baj volt vele, rootolni is csak valami böszme komplikált módon lehetett...
Bár ez mér régebben volt, meg nyílván valami ratyi klóntól azért kevesebbet kell várni.(#102674) PAPSZIMax: Ja, nem utolsó szempont.
(#102675) w333: Valahogy nekem is szimpatikusabb volt eddig Xiaomi, a gond már csak az, hogy nincs raktáron eustock-ok... Arról se látok infót, hogy mikor lesz megint. :/
-
bpmcwap
senior tag
válasz
szkorhetz #98876 üzenetére
a felsorolt telók tényleg nem igazán játszanak. nem elég hogy nem bírna ki nálam egy napig az akksi, de még méregdrágák is...
Benéztem a redmi pro topikjába, hát nem izgultam rá erre sem...Én nem értem mi van 1-2éve a telefonokkal, egyik vállalhatatlanabb mint a másik...
annak idején egy 9500át vagy 9300as nokiát évekig tudtam nyúzni és napokig bírta az akksija(de még a jiayum is majdnem két évig bírta), ma meg a mindent vivő erőbajnok telefonoknak kikiáltott "szörnyek" is elvéreznek, romolni kell, vagy nem bírja az akksijuk, vagy egyszerűen pár hónap után meghal... Most pl egy P70-em van, már több mint egy éve, de ennyit talán az összes telommal nem szívtam még.
egyszerűen nem jó a mikrofonja, nem hallanak a másik oldalon. Szerviz meg csak frissíti a szoftvert, az istenért nem cserélnék ki a mikit - bár lehet hogy az sem segítene... Vissza a múltba... kell egy jó pda meg egy hülyefon?
-
törölt tag
válasz
szkorhetz #85728 üzenetére
Egész jó áron hozzá tudnék jutni, de nem tudom érdemes-e belevágni. Főként a kamerától félek, meg azért a tesztekben írtak akadásokat meg hasonló problémákat. M1 Note ha jól tudom erősebb volt hardveresen.
Lumia 620-at váltana, annál gondolom jobb. De használtam pár hétig egy Vibe Shot-ot, annál viszont gondolom sok (minden?) tekintetben rosszabb lesz.
-
-
-
monti0222w
addikt
válasz
szkorhetz #73601 üzenetére
Szia mitől is jellegtelen a Honor 6? Érdekelne, meg a többi észrevételed is én ugyanis S4, S5-tel tudom hasonlítani és hidd el megállja a helyét mindenféle szempontból!
Intercreptor: kevés még a tapasztalat a Lenovó P70-ről. A Honorról meg csak jót tudok mondani, de ha nekem nem hiszel néz be a topicjaiba, mivel kettő is van belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD