Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-21 14:17:30

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75213) Warton válasza Warton (#73676) üzenetére


Warton
őstag

A terepjárózás után visszatértem a kicsit pihentetett SU-100-as projekthez.

Elkészült a lövegpajzs, a löveget be is építettem a vázba. Valamint elkészültek a lecsatolható üzemanyagtartályok első koncepciója is, a színeken még dolgozni kéne egy kicsit, jelenleg ilyen színű elemeim vannak, annyira nem tetszenek a lyukak rajta, még gondolkodom, hogy technic kerekekkel oldjam-e meg, annak meg az a hátránya, hogy a külső felülete egyenetlen, mindenféle csíkok "szaladgálnak" rajta.

Az előző posztban már úgy nagyjából elkészült a löveg, annyi plusz dolog lett végül, hogy nem csak oldalra, hanem fel le is kitéríthető a löveg. Tkp. a löveg az 1. számú szervó motorral egy tengelyen van (szürke színű fogaskerék), amit a másik szervo motor tud mozgatni. Biztos van jobb, helytakarékosabb megoldás is, nekem ilyen motorjaim voltak itthon.

A modell belsejében rengeteg hely van, úgyhogy nem gond a két servo elhelyezése sem.

A következő nagyobb projekt ezen a "tankon" a frontpáncél meg az oldalsó páncélok elhelyezése, erre vonatkozó koncepció, ötletezés látható az első képen. A frontpáncélnál kihívás lesz, hogy meg legyen a lyuk a lövegnek és a lövegpajzsnak, ugyanakkor stabilnak is kéne lennie.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.