Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-21 14:17:30

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48305) Mozaart


Mozaart
aktív tag

---- AT-AT ----

Ma félévvel a publikálás után úgy döntöttem ismét neki esek szeretetett bestiámnak. Amit a Lego kiadott 62 cm magas az enyém 82 cm. Így biztosan fogok még a magasságából (pl az első emelet magassága tényleg magas) illetve így a hosszából és nagyon esetleg a széltéből is kell lecsípnem. Viszont egy egészséges arány a célom, ami a filmbeli és a minifigurák aránya között megáll.

Nem tudom hogy a Lego 62 cm-re megegyezik-e a filmbeli 22,5 m magassággal, de ezt könnyen tudom majd ellenőrizni a figurák magasságával. Ami tudom torzít.

Megosztok egy mai update-et. A padló fekete lett és így tényleg már Birodalmi stílusú. Bekerült négy helyen a padlóba piros áttetsző 1x2-es Tile, ezt a 75313-ból csempésztem vissza. (az érvem az, hogy biztosan együtt dolgoztak az Interiorban a Lucasarts-cal, így biztosan van igazság tartalma)

A székeket próbáltam Sand Blue-sítani, több kevesebb sikerrel.

A kettő födémlemezben bekerültek a réz csővek oldalt, ezek megfigyelhetőek a 75313-ban is, 1x1-es narancs tile-ok az ülések alatt.

És csatolok egy munkaközi render (butított render, az eredeti nagyobb felbontású, de megtalálható a megosztott albumban ! : )

További képek itt !

[ Szerkesztve ]

AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.