Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Ilyet vettem Steadytől... Nagyon jó orsó. Bátran ajánlom. Vedd meg Hermányitól, jól jársz vele.
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz hermanyi #84851 üzenetére
Ha marad belőle, egyre én is vevő lennék. Tényleg jó orsó. Steadytől nem akarom elhordani mindet
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
hermanyi
addikt
Mentségemre legyen mondva ha horgászom akkor 80% ban földes szunyit is használok .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Zoli bácsi
őstag
Én nagyjából minden peca után eltakarítom a felszerelést. Ha nem is aznap, másnap rászánok pár percet, egy mosogatószívacs meg enyhén mosószeres víz segítségével a látható szennyeződést letörlöm a botról (jobbára a nyél) meg az orsóról.
Tényleg pár perc, és így nem rohad rá az etetőanyag.
Ugyanígy kimosom az etetőanyag tároló vödröket, dobozokat is. Bár ezeket a vízparton már kimosom, azért a szivacs meg a mosószeres langyos víz az igazi.
Így nem ér az a meglepetés, hogy szőrösödik a vödör oldala, meg a bot nyele, mikor előveszem. Volt ilyen.
Tényleg pár perc. -
hermanyi
addikt
válasz Zoli bácsi #84861 üzenetére
Zoli bácsi hidd el Verseny körülmények között nem törölgetsz semmit , csak a bal kezed ,hogy a szúnyog ki bírja a 4 órát. Egy több napos versenyen jó ha wc re találsz egy kis időt ,nem hogy 5-10 db felszerelést takarítgass . Etetőkajás edényeket és vedreket pedig csak óvatosan a mosószeres cuccal . Hidd el sima víz jobb megoldás rá. Lehet ,hogy a zöld veder kicsit feketés lesz belül de nem mérgezed a halakat a benne maradt mosószerrel , és nem is riasztod .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
galervin93
őstag
válasz hermanyi #84862 üzenetére
Én még hobbiból se törölgetek. Ott egye meg a fene, ez a dolga hogy koszos legyen. Múltkori match peca óta (bő hónapja ) szerintem még mindig fél centi vastagon áll a lösz az orsón, lehet véső előbb lehozza mint a víz.
Haltartókat múltkor kiraktam a kertbe, majdnem egy hétig kint voltak, esett vagy 80 mm eső ez idő alatt meg volt tűző napsütés, tisztább mint újkorában.
Lustaság fél egészség. A horgászcucc van értem, nem fordítva, biztosan nem fogok órákat tökölni a polírozással, annyi idő alatt megkötök egy rakat előkét, vagy éppen megejtek egy dunai bolozást.szgzuri
Nagy gratula! Szokásos helyszín? Nagy vágyam, pláne mióta élőben is láttam a Dunán fordulni valamelyik tokfélét, mondjuk elég ,monstre példány volt, valszeg az utolsó nagy mohikánok egyike. Én már kiegyeznék egy ujjnyi kecsegécskével is.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
szgzuri
tag
válasz galervin93 #84879 üzenetére
Újpesti Duna szakaszon, feederen csontira kapott, második dobásra, két pici húzás volt a kapása.
Fárasztás közben kiugrott a vízből, akkor még nem láttam miféle, később utána olvasva mások is leírtak hasonló viselkedést.
Fél óra múlva megjelentek a nyugati égbolton a villámok, gyorsan összepakoltam, Rákosrendezőn ért utól a vihar, öt perc alatt bőrig áztam. -
horcsog
tag
válasz sasa311 #84799 üzenetére
Szekszárdi Duna híd felett horgászik Jankovitch . Dombori komp felett is van zátony ott betonút visz a kompig és felette kezdődik a zátony. Elég sok zátonyos szakasz van ezen a részen de gáton tudsz menni , és ártéri erdőn átgyalogolni a legtöbb helyen. Nem hagynám ott az autómat pár napig.
Nem pecázom amurra, de ismerősök akik szoktak általában csónakból és etetnek rendszeresen egy helyet. Ha partról mész és jól megközelíthető helyre ott tömeg is lehet. Bár ilyen tűző napon napközben nem vszínű.
[ Szerkesztve ]
-
horcsog
tag
válasz sasa311 #84799 üzenetére
Ebben kb minden benne van helykereséstől a horgászatáig. Lehet bonyolítani is. Mondjuk a felszerelést nem értem amurra miért ez használja amit és annak a bonyolultságát se de végül is így is lehet. Ami még nagyon jó csíráztatott búza csak olyan helyen ahol a víz nem nagyon tudja elvinni és nem nagy csírákkal mert akkor úszik.
-
iceQ!
addikt
válasz BlackmMmDog #84886 üzenetére
Vett egy újat, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Szilágyi84
senior tag
Carpcentrum Alsónémedi új horgásztanyája mint bányató járt már valaki ismeritek ?
-
Alg
veterán
Sziasztok,
Tisza-tavon július elején hol lenne érdemes megpróbálni helyet találni?
Csütörtök éjjel vagy Péntek hajnalban mennénk szóval nem hétvégén, egy napra, péntek délutánig. Poroszló környéke előny de nem feltétel.
Van esély ott nyáron törpén kívül bármit is fogni partról?"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
iceQ!
addikt
válasz Szilágyi84 #84889 üzenetére
Melyik az?
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz Szilágyi84 #84893 üzenetére
Beszéltem a halőr vagy tulajjal. Nekem felejtős. Körülményes a hely nagyon... Gyakorlatilag a fingast is korlátozzák
-
Steady74
Topikgazda
Reggeli kávézás közben felugrott yt-n egy döme féle busafogós videó. Fogott egy 30-as pettyest, de vissza is engedte. Idegenhonos halakat nem tiltja a törvény visszaengedni, vagy változott a szabályozás?
szerk: ausztiában horgászott nem itthon...
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- Quad Lock iPhone 14 Pro MAG tok
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest