- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
18k-t megér ez a láda?
-
válasz
tepenzed #27047 üzenetére
Hagyd. Lapozz vissza tavasz környékére amikor ez a lidl-s orsótörténet ment. Én voltam az egyik főszereplője. Nekem akkor sem az volt a bajom, hogy valaki ott vesz orsót, hanem csak az zavart, hogy úgy beszéltek itt róla mind ha valami prémium kategóriás orsó lenne. Meg hogy full fémből van meg hasonlók. Ezen volt itt a nagy vita.
-
Ez csak neked jön így le így. Mindenki olyan szerelést vesz magának amilyenre igénye van.
Neked jó az ötezres, de másnak ettől még eltérhetnek az elvárásai. Mi a baj ezzel? Ennyi erővel beléd is lehetne kötni, hogy te meg milyen "igénytelen" vagy mert ötezres orsóval horgászol. Viszont veled ellentétben ezt senki sem teszi. Senkinek semmi köze ahhoz és nem véleményezheti azt, hogy a másik mire és mennyit költ! -
hcs57
addikt
válasz
sityupityu #27045 üzenetére
A Lidl-ben vettem tavasszal (kb 5000 Ft volt), nekem eddig jól működnek.
Nem szívesen szólok itt hozzá, nekem úgy tűnik, hogy itt arról folyik a diskurtus, kinek mennyi pénze van, kinek van drágább cucca.
A halak, horgászboltosok meg vihognak.. Hajoljon. -
-
Passion nyeletőfékest lehet még venni valahol? Nem is tudtam, hogy van/volt belőle nyeletős.
-
tepenzed
őstag
Huh ma milyen horgász verseny lesz a dunán
[link] -
zolynet
veterán
válasz
joe979 #27033 üzenetére
Ugyanez a hiba, kis lapocska letört. Ettől még használom és szerintem egy jó orsó mert más baja nincs. Spro Passion a másik nyeletőfékesem, kb egyidőben vettem, annak nem történt ilyen balesete.
Szerk: akkor a Karesz faktor miatt jobb egy hangyabokányit a Spro#27035 Steady74: hány méter megy rá negyvenesbőőől?
-
joe979
aktív tag
válasz
zolynet #27032 üzenetére
Van kettő darab LBém, vagy 15 évesek, még anno a Walterban vettem mikor még Carpologia volt a neve
Én is szenvedtem ezzel, nyelető nem ad hangot, ugyanez, valamint a dob kattog kicsit, de az első fékje még rendben van. Az hibátlan. Atlantis az importőr, semmilyen szinten nem javítanak vagy csak a szériahibát nem tudják kezelni ? Azt tudom, hogy nekem elvan törve a nyeletőrésznél egy lapocska, azért nincsen hangja, és ezt nem tudták pótolni. Viszont, nem sok forgalmazó van, akinek normálisan van szerviz háttere.
-
zolynet
veterán
válasz
joe979 #27031 üzenetére
Annyi plusz infó, hogy ha tönkremegy az okuma akkor nem javítják, nincs magyarországi képviselet.
Nekem a 2,5éves Longbow-om nyeletője ment tönkre. Működik csak hangot nem ad, valszeg egy kis pöcök tört le, azt kellene cserélni, na azt felejtsd el.
Marad az e-kapásjelző. -
joe979
aktív tag
Okuma fronton, szerintem ezek ...
Okuma Longbow XT BF LBXT-630 orsó Méret:30 Áttétel:5,0:1 Tömeg:280g Zsinórkapacitás:0,20mm/240m
régi ár: 14.990 Ft (Megtakarítás 4.500 Ft) 10.490 FtOkuma Longbow XT BF LBXT-665 orsó Méret:65 Áttétel:4,8:1 Tömeg:695g Zsinórkapacitás:0,35mm/390m
régi ár: 18.990 Ft (Megtakarítás 5.700 Ft) 13.290 FtOkuma Axeon BF AXB-560 orsó Méret:60 Áttétel:4,5:1 Tömeg:650g Zsinórkapacitás:0,35mm/310m
régi ár: 18.990 Ft (Megtakarítás 5.700 Ft) 13.290 FtOkuma Axeon BF AXB-565 orsó Méret:65 Áttétel:4,5:1 Tömeg:650g Zsinórkapacitás:0,35mm/430m
régi ár: 19.990 Ft (Megtakarítás 6.000 Ft) 13.990 FtOkuma Caymus (Ceymar) orsó Méret:40 Áttétel:5.0:1 Tömeg:265g Zsinórkapacitás:0,25mm/240m
régi ár: 15.990 Ft (Megtakarítás 4.800 Ft) 11.190 FtOkuma Caymus (Ceymar) orsó Méret:25 Áttétel:5.0:1 Tömeg:216g Zsinórkapacitás:0,15mm/295m
régi ár: 15.990 Ft (Megtakarítás 4.800 Ft) 11.190 Ft -
scoobydoo76
tag
Jó reggelt! Orsó akció! -30% -50% itt: [link] Hátha valaki talál magának valami szépet!!! Üdv
-
egykettő
aktív tag
válasz
zsola32 #27028 üzenetére
Tőle vettem és már nem árulja, de nagyon lassan jött meg, szeptember 15-én rendeltem, nem tudom ki hibájából, de mindegy is jobb később mint soha.
Ez volt a neve:"Wholesale 1Pcs/lot FishGirl 55mm 8g Fishing Crankbait 3D Fish Eye 8# Hooks Carp Fishing Lures Isca Pesca Wobbler Crank Bait T30" -
egykettő
aktív tag
válasz
sityupityu #27026 üzenetére
Nagyon szépek!
Mai adag, remélem jól mozognak majd, kinézetre nagyon frankó, karikák cserélni de a horog elmegy.:
(#27024) Grillo: Lehet félre értelek, de be tudod tenni őket a kosaradba és majd a végén egyszerre megvenni.
(#27025) csƵ: Nem tudom, 1 itthoni boltból vásárolt eredeti meppsem volt ebből a tipusból és nem tudtam őket megkülönböztetni, sajnos az eredi már a villantó tó fenekén van
-
-
egykettő
aktív tag
Itt vannak az én kínai woblerjeim, ezek a jobbak, párat kukázni kellett sajnos. De mostmár csak azokat rendelem amiket már előttem kipróbáltak. Ezek a kínai mepps másolatok és az eredeti között sem kinézetre sem mozgásba nem találtam különbséget, rendelek még más színekből is, hátha azok is jók.
A kínai trulinoya, bearking, proberos márkák szerintem jók, néha horgot és karikát kell cserélni.
Kettőt linkelek is, ha valaki rákívánna:
[proberos wobblerek]
mepps körforgók -
tween
őstag
válasz
sityupityu #27018 üzenetére
Szeretettel várjuk!
-
vendingo
veterán
Végre jó idő van, süt a nap, minimálisan fúj a szél, én meg beteg vagyok
3 hete nem horgásztam -
Sokan írjátok, hogy mennyi olcsó kínai műcsalikat vásároltok össze. Este felrakok én is képeket az én gagyi wobbler gyűjteményemről is, mert most vettem észre, hogy mennyit halmoztam össze.
Annyi, hogy én az energo-tól vettem őket. Volt lehetőségem boltos haveromnak köszönhetően mindegyiket kipróbálni, így csak azokat tartottam meg amik meglátásom szerint jól is mozognak. -
kertsa
senior tag
válasz
golyós #27016 üzenetére
Vészbúkkon a Methon feeder topikba szavazták le a Walter és a Döme orsókat. Egyész pontosan nem leszavazták, csak rávilágotottak, hogy a versenyhorgászok nevével ellátott orsók csak festésben külömböznek a velük megeggyező Nevis és Spro márkától. És persze árban egy picit magasabbak. Nekem nem ér meg a festés plusz ezreket. Attól nem lesz az jobb.
A helyi boltost jól ismerem. Sok Nevis Torrent orsót adott el, és nem tértek vissza panaszkodni. Viszont mégsem ezt veszem meg
-
golyós
addikt
válasz
kertsa #27013 üzenetére
Nem, de mint más is írta ennyiért mit szeretnél?
Fox EOS 7000 vagy 10000 ez 20~ ezer.
MAP Carptek ACS 4000 FS szintén 20.A Walter ás Döme orsók pedig tényleg jók ennyiért. FB-n kérdezz rá bármelyik csoportban, ajánlani fogják.
Esetleg használt Shimano Ultegra 5500 XTBNem vagyok Nevis ellenes hiszen 2db Nevis Boss botom van, Nevis Aqua Feeder 6000 orsóval.
De ha most kéne vennem inkább a Fox Eos pedig pont a duplája.Gyorsan vennem kellett 2 orsót 25000.ig, ezt választottam, nincs vele gondom de nem egy távdobó orsó.Nekem pedig néha kell a 100méter. -
kertsa
senior tag
Itt csak a Walter és a byDöme "márkát" ismerik?
-
zsola32
őstag
igen, szerencse is kell hozzá.
nekem ami tegnap összejött, az ma sajnos nem, én is fogás nélkül jöttem haza.
egy leakadásom azért volt, a stég lábánál figyelt a csuka, olyan 30 cm-es lehetett.
kedves sporttárs 3 stéggel odébb szó nélkül hazavitte a 30 cm-es csukát... erről ennyit(a zöld gumihal volt a nyerő, tegnap és ma is, sőt a sporttárs is ilyet használt)
holnap megyek a Drávára, össze sikerült beszélnem egy kollégámmal, már nagyon kíváncsi vagyok
-
Szégyenszemre én nem pecáztam már másfél hete, ma is inkább motorozni mentem ebben a jó időben. De majd holnap.....
Csak még nem tudom, hogy mit is csináljak. Egy novemberei márnázás/menyhalazás vagy esetleg pergetés....
Na majd meglátom. Illetve majd a többiek eldöntik mert egyedül nincs kedvem egyikhez sem.
-
gban
veterán
Ma megint nullást pergettem.
Pedig áldás az ilyen idő november vége felé.
Viszont a kínai körforgóktól mindenki óvakodjon - nem pörög, csak ha nagyon gyorsan húzom, akkor kezdi el, aztán lehet lassítani, de addigra meg majdnem kiér a partra.
Akkor már a 400 Ft-os Ular sokkal jobb.
Próbáltam meghajtogatni egyiken a kanalat, de nem igazán segített. Még jó hogy csak 1k volt a 6 db. -
kertsa
senior tag
Egyre erősebb az érzés, hogy a Nevis Syncro botomra egy Nevis Torrent orsót veszek... vagy egy Trabucco Searider-t?
Attól tartok, hogy a Torrentel nem tudok akkorát dobni.
Nagy dilemma.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
kertsa #27000 üzenetére
Nézd meg a HD pellet line zsinórját. 3 éve használom mióta a Spro Carp Maxx eltűnt. Kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik, halat még nem vesztettem miatta. Februári HD napok alkalmával meg 20%kal olcsóbb mint ilyenkor, én akkor szoktam cserélni a zsinórokt a feedereken. 18/20/22méretben használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest