Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz aladarazurbe #52734 üzenetére
Mégcsak nem is hasonlít. A zsinorjelölő filc az valójában nem filc, inkább ilyen zsíros, ragadós anyag.
-
Spoon16
tag
válasz aladarazurbe #52883 üzenetére
Mire gondolsz pontosan ? A scanneléseket menti az app és fel lehet tölteni a felhőbe,ahonnan bármikor visszakereshető. Ez a kép is egy szombati scanből lett kimentve.
Nekem folyóvizi pecával még kevés tapasztalatom van, de az idei év hátralévő részét szeretném nagyrészt a Tiszán tölteni, a jövő évet pedig szintén döntő többségben erre szánom.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz aladarazurbe #53272 üzenetére
Minimálisan megtoldva a kereted, egy Okuma CB 60-as, itthonról.
Kínából valamelyik Tsurinoya....Bár azthiszem itt a kerek klipsz hiányzik, de ha tapasztalatot akarsz, lépj be valamelyik Alis FB csoportba, nagyon jók a tapasztalatok. -
Spoon16
tag
válasz aladarazurbe #53272 üzenetére
-
diablo1984
veterán
válasz aladarazurbe #53275 üzenetére
Nappal, mert az 1-2 gyűrű közötti részen van jelölve az meg 2-3 centi, a többi fekete! Elég zavaró egy természetes közegben, hogy beleolvad a spicc a nádasba/háttérbe. Ezt szeretném hosszabban jelölni!
-
Spoon16
tag
válasz aladarazurbe #53279 üzenetére
Jogos,azt a kritériumot figyelmen kívül hagytam.
-
horcsog
tag
válasz aladarazurbe #54043 üzenetére
aqua uni pelletet szoktam használni, de forelli, vagy trout pellet néven is vehetsz különböző horgászetető gyártóknál. Vszínű megveszik a haltáp gyártótól és felcímkézik saját márkának 2-3-4-5 x áron. De lehet saját receptet is belevisznek.
Szerintem nagyjából minden haltáp gyártó készít ilyet tógazdaságoknak. Mekkora különbség lehet vsz nem nagy, de pl coppenst nem próbáltam még az holland gyártó én ezt az osztrákot használom . Régen Szarvason is csináltak pisztrángost az is jó minőség volt és olcsó. Azzal pl süllőket is etettek tógazdaságban annak idején, és anyapontyokat. Hallisztes, húslisztes cucc volt az is, de úgy tudom azt már nem gyártják.
[ Szerkesztve ]
-
horcsog
tag
válasz aladarazurbe #54043 üzenetére
Megnéztem a szarvasi haltápost az oldalukon csak harcsa van, nincs pisztrángos. https://haltapkft.hu/haltap/harcsa-nevelotap/20/ De az se lehet egy rossz cucc 40%-os fehérjetartalom, ki kellene próbálni majd. Hátha több harcsa is jön rá mint tavaly az élőhalra,piócára , nadályra.
Aqua-t legjobb osztrákoknál megvenni lagerhausban 25 kilós zsákokban árulják 40 euró környékén a pisztrángost. Bár most ahogy megy fel az euró egyre drágább lesz ez is. Van pontyos is belőle az sem rossz és van ilyen indító táp nem tudom mi a neve az még brutálisabb fehérje tartalommal van , csak úgy emlékszem az drágább is. Bojlit is ilyenből szoktam csinálni csak nagyon ki kell szárítani különben a törpök hamar elintézik. Amúgy meg kosárba szoktam betölteni beáztatom a pelletet és összetapad vagy ledarálom. Jól tapad magában is, de szoktam pl kukoricadarával folyóvízre leforrázom a kukoricadarát az tapad akkor nagyon és ahhoz hozzákeverni. Vagy kukoricacsíra pellettel ha jó tapadós kaja kell én szeretem az ilyen masszív kajákat használni pontyozáshoz biztos a fenéken legyen a kosár körül az egész. De magában úgy jó ahogy van egyébként. Vagy ami nekem bevált még halolajjal keverni tőkehalmáj, vagy szardínia olaj . De sokszor csak úgy magában használom minden aroma , vagy adalék nélkül. Egy baj van vele a kárászok, törpe is imádja és nem tudsz annyit beetetni ne zabálják fel. + nagyon büdös kaja bárhogy mosod a vízparton a kezed érződik rajta Otthon 5x meleg víz szappanos kézmosás, körömtisztítás és akkor emberek közé is mehetsz , előtte nem ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
horcsog
tag
válasz aladarazurbe #54595 üzenetére
Passz, nem tudom mi az újabb szériája . A super long cast lcs 555 nekem van, és használható orsó pont olyan súlyban ami passzol egy normál 360-as bothoz. Nem böszme a mérete, és jó a zsinórbehúzása . 10-20 között volt az ára valahol annyit megér vsz.
-
szgzuri
tag
válasz aladarazurbe #54652 üzenetére
Örülök, hogy sikerült elcsípni egy pár halat.
Nekem hétvégén kertészkedés volt a feladat, a giliszták már mocorognak, érzik ők is, hogy tavaszodik. -
hermanyi
addikt
válasz aladarazurbe #54934 üzenetére
mert kicsi kosarat használtál . 200+g ot nem nagyon fúj meg a szél
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
csababarca
őstag
válasz aladarazurbe #54970 üzenetére
Főleg folyóvíz (70%ban), célhal ponty.
Súlyt nem tudom megmondani mert itt már megáll a tudásom.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
vendingo
veterán
válasz aladarazurbe #54996 üzenetére
Ez nem feederezés, hogy minél finomabb legyen a szerkó, hogy a halak ne lássák... Nyugodtan mehet 0.50-0.60-0.70. Persze a vastagsághoz megfelelő szakítószilárdság is társuljon. 50-kg körül jó ha tud.
Horog: Ez mindenkinek ízlés kérdése. Én a lándzsahegyű vastagabb kovácsolt horgokat használom (owner), valaki meg a kisebb vékonyabb horogra esküszik.
Mindegyik mellett van pro és kontra. Én azt javaslom vegyél több fajtát, aztán próbálkozz. Ha 2 bottal nyomod, akkor az egyiket így, a másikat úgy szereld.Nekem egyágúnál a 4/0 a legkisebb horogméretem, de nagyobb csalihalnál a 8/0-9/0 van használatban. Pl nadályt többnyire 4/0 horgon szoktam felkínálni, de egy nagyobb 40 dekás kárásznál ez nem játszik. A másik, hogy nagyobb csalihalnál felül gerinc alatt egy 9/0 horog, lejjebb meg egy 3/0 vagy 4/0 horog van mellúszóba tűzve. Csak azért 1/0 egyágút használni, hátha jön egy nagyobb ponty.. Vagy harcsázol, vagy ponytozol. Persze ahol hemzsegnek a kisharik, ott lehet ilyennel játszani, de arra meg nem kell harcsás szerkó, meg 60-as fonott. Mondjuk megnézem, hogy mutat egy 1/0 horog 1mm-es fonott előkén.
Hidd el 1/0 nem való célirányos harcsázásra. Véletlenül bekad egy 40-50 kilós halba, aztán csak pislogsz.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
horcsog
tag
válasz aladarazurbe #54996 üzenetére
Ha puhatestűvel nyomatod gyakorlatilag bármi jöhet rá. Harmatgilisztára a kecsegétől márnán át a kősüllőig és a harcsáig, és pontyig. Attól függ hol próbálod ezzel a cuccal. Nadály szintén ilyen csak a Dunán nadállyal csak úgy bedobni valahol költséges peca mert elég drága és sok fog kelleni. Nagyon jó csali még a kagyló és azt könnyen lehet szedni . Csak azt is csipkedi minden hal a keszegfélék szétszedik. Harmatgiliszta csokornak is az a baja ha olyan a hely nagyon sűrűn kell csalizni a keszegek miatt. A lótetűnek is ez a baja. Imádják a halak csak a keszegek szétszedik a drága jó csalit. Az apró kárásszal ilyen bajod nem lesz azon ha kapás van az ragadozó .
[ Szerkesztve ]
-
szgzuri
tag
válasz aladarazurbe #55193 üzenetére
Gratulálok!
-
KunEmber
senior tag
válasz aladarazurbe #56212 üzenetére
Kérlek ne terjesszük a tűzrakás hírét olyankor, mikor az egész országban tűzgyújtási tilalom van. Nem vagyok vaskalapos, sokszor sok mindent csináltam én is már, főleg Duna mellett nem aggódnék. De egyrészt az emberek nagyobbik része szimplán hülye és képes bárhol felgyújtani egy erdőt (neked szabad, nekem miért nem elv), másrészt meg ki tudja melyik jóakaród olvas egy nyilvános fórumot.
[ Szerkesztve ]
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
szgzuri
tag
válasz aladarazurbe #56212 üzenetére
OK, vettem.
-
Steady74
Topikgazda
válasz aladarazurbe #56299 üzenetére
Szép halak, gratulálok a pecához!
-
Sungoo
addikt
válasz aladarazurbe #56550 üzenetére
Pm.
-
jjohn
aktív tag
válasz aladarazurbe #56550 üzenetére
Hát igen ilyenkor mikor tilalom van akkor jönnek a halak. Nálam is a képeken túl még jött jász, koncér. Mondjuk én is dévérre vágytam, vagy karikára. Mondjuk a Duna szeszélyes, de az élmény volt a fontos.
-
hermanyi
addikt
válasz aladarazurbe #56862 üzenetére
Rakot lehet viszonylag olcsón is művelni Nem csak úgy ahogy egyesek (ebbe lehet én is beletartozom) művelik . Egy olcsó bot (használt) már van 50 120 között . Nagy Dunára nem kell a finom pálca sőt nem is oda való . Ami szerintem muszáj az egy láda és a bot . Az az igazság ,hogy a rakó nagyon nagy előnye a pontosság . Azzal nem tudsz a távolságban tévedni ,míg minden más módszernél igen ,még a kiakasztott klipszes feedernél is . Meddig engeded utána a botot mikor megakad a klipsz stb stb . Az is igaz ha rákapsz a rakó izére akkor nagyon sokba tud kerülni főleg ha kényelmesen is szeretnél horgászni . Ami még ellene szól az az Etetőanyag mennyiség ,mert mivel a távolsággal meg vagy kötve így kénytelen vagy odacsalni a halat nem tudod megkeresni ,és ehhez viszont kell a kaja . A bolo az más tészta az ad némi szabadságot ,bár kaja ahhoz sem árt , sőt a módszer nem is túl egyszerű a bot hossza miatt . De viszont 20 ezertől már be lehet szerezni használható botot . Nagy Dunára én 7m alatt nem javasolnék bolot . (nekem is egy 7m es Milo van 25 ért vettem ) Az egész horgászat lényege szerintem a finom szereléken múlik . Mert nincs kis hal csak durung szerelék .
szerk : dévérezel azt bekaphatja Nem tilós megfogni sem a jelenleg tilalom alá eső halakat csak max nem etikus kifejezetten rájuk horgászni . De ugye mivel te keszegezni mész le így semmi rosszat nem csinálsz .
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
A Zéé
addikt
válasz aladarazurbe #56990 üzenetére
olcsó Daiwát ne, ezt meg pláne ne, leírás alapján nagyon oldschool szerkezet. Szerintem hátsófékest se.
Drágább, de abszolút megéri a felárat: SW Nova [link] Nekem nagy kedvencem az Okuma CB40, de az eléggé megdrágult, sokkal inkább a Waltert venném helyette. 16k-ért 2 sekély alu dob, 2 sima grafit... Ezzel simán le tudod kezelni a 3 módszerhez szükséges különböző zsinórokat.Just a simple Lineman...
-
szgzuri
tag
válasz aladarazurbe #56861 üzenetére
Ma reggel nekem is volt szerencsém megtapasztalni milyen érzés, amikor a görbülő matchbot másik végén 14-es előkén 14-es véknyabb húsú horoggal megakasztott 3 kilós potyka beáll a Duna sodrába, ciripel az orsó fékje, én meg torkomban dobogó szivvel izgulok, hogy ne szakadjon, ne pattanjon ki a horog a szájából, legfőképpen ne ügyetlenkedjem el, sikerüljön kimozditani a sodrásból és meritőbe terelni. Kellő türelemmel és szerencsével végül sikerült, az idei év legemlékezetesebb fárasztása volt.
Pár napja heavy feederrel is sikerült egy hasonló méretű potykát fogni a Dunából, ott azért nem izgultam ennyire, 18-as előkével és vastagabb horoggal a hal mozgását sokkal jobban tudtam kontrollálni. -
A Zéé
addikt
válasz aladarazurbe #57114 üzenetére
tök jó, hogy ennyien rákaptatok, ugye, hogy jó móka? 3 éve még senki nem volt itt aki így űzte volna, most meg lassan többen járunk a Dunára, mint tavakra.
Just a simple Lineman...
-
Jofi81
őstag
válasz aladarazurbe #57354 üzenetére
Akkor lehet, hogy rápróbálok először azzal, mielőtt beruháznék egy bolognaira. Már csak olyan helyet kell keresnem...
-
hermanyi
addikt
válasz aladarazurbe #57465 üzenetére
giliszta is nagyon jól szokott működni
-
Sungoo
addikt
Utoljára 2007-ben fogtam ilyen gyönyörű dévért Dunafalván.
-
szgzuri
tag
Utolsó úsztatás
Indulni kéne már,
az óra nyolcra jár,
öt óta talpon áll,
a nap is tűz reá,
a szösz is hullik már,
utolsó úsztatás,
végső gombócozás,
két hangos bluggyanás,
a csali készen áll,
három szem csontikám,
egy aranybarna báb,
az úszó vízre száll,
csak lassan csordogál,
néha meg-megáll,
jelző merül alá,
a várva várt kapás,
a bot perecben áll,
nagy szívdobbanás,
vad lubickolás,
ezüst színű árny,
sodortatja magát,
közelebb jer babám,
csak lassan fogy a táv,
előke tartsad ám,
míg megadja magát,
szák csusszan alá,
benne egy csodás,
gyönyörű [lapát].
-
Sungoo
addikt
válasz aladarazurbe #57482 üzenetére
Kicsit segítek [link]
-
galervin93
őstag
válasz aladarazurbe #57557 üzenetére
Szintén Alisat használok. Nem mondom hogy nem tört még egy sem (konkrétan kettő darab, mindkettő anyagfáradás), de annyi pénzért ajándék. Matchen használom csak.
Voltunk ma Maconkán, megnéztük a versenypálya sekélyebb részét. Elég jól ettek a halak, rakón is lehetett fogni, de igazán jól a benti távok (25-35m) adták ütemesen a darabosabb halakat. Főleg dévér persze, illetve szép aranykárászok (pár darab), de pl. nekem a halliszttel is megbolondított édes-keszeges kajára ráállt a karika. Igaz elég sokat szerencsétlenkedtem, aztán délután tökig is áztam... De jó kis tapasztalat volt. Rövid, kb. 10-15 centis előke érintőn, és meglepő módon elsősorban a csontit ették. A gilisztát főleg a kisebb, 5-10 dekás keszegek csipedték, a gumiszúnyog meg szinte nem is kellett nekik... Kukoricával is jöttek a darabosabb halak, csak elég hektikusan, és a méretük sem volt akkora, hogy teljesen lehessen alapozni erre.
Persze versenyen más lesz, összességében tapasztalatnak jó volt.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
KunEmber
senior tag
válasz aladarazurbe #57557 üzenetére
Dobsz egy linket? Akár privátban is?
-
zolee0307
őstag
válasz aladarazurbe #57581 üzenetére
Én ilyeneket használok, eddig nem volt vele gond, van alis, meg márkásabb is.
[link] Mondjuk ezt method feederhez használom.Matchez, meg spic bothoz sima forgókapcsot szoktam.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
KunEmber
senior tag
válasz aladarazurbe #57608 üzenetére
Wow, köszi. Ha Alan Scotthorne ilyet használ, az RSDre is jó lesz
-
Sungoo
addikt
válasz aladarazurbe #57735 üzenetére
Köszi! Úgy néz ki, Spro Passion 740M lesz. Kaptam rá kedvezményt, az is segített a döntésben.
-
Z!
újonc
válasz aladarazurbe #57944 üzenetére
Nekem kényelmes, stabil, a homlokoddal találkozó része is gumi, nem egy merev műanyag, mint sok fejlámpánál, nem nyom egy egész estés peca végén sem. A lámpát a pánt jó erősen fogja, nem fittyen le a fejeden.
-
cool13
őstag
válasz aladarazurbe #57944 üzenetére
Évek óta HC50 van. Fém ház, van súly. De hibátlan. Néha után kell állítani a pántnak, mert lazul. De ajánlott. Gondolom az újabb is van ilyen jó vagy még jobb.
-
Arcképgyáros
válasz aladarazurbe #58013 üzenetére
Emlékeim szerint 30 cm körül van a diszperzites vödör úgyhogy akkora szitát keress szerintem.
-
@mriya@
őstag
Na, ez a szita fog az én életemből végképp kimaradni.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Steady74
Topikgazda
A diszpis vödör az nem ovális? Olyan szita nincs szerintem, illetve van de valami 10k körül volt az ára (szúnyogmászató Sensas szita).
@mriya@: ha nem horgászol etetőanyaggal, akkor felesleges, amúgy hasznos kiegészítő, a szállítása macerás.
-
Sungoo
addikt
-
twine
veterán
válasz aladarazurbe #58230 üzenetére
Nahát...Valaki linkelhette akkor a múltban, mert még csak FB. regisztrációm sincs.
Úgy rémlett itt olvastam
Köszönöm a segítséget...
Sok mindent elárul, hogy lövésem nem volt arról, kinek az írása
Néha szívesen megnézem egy-egy videóját neki is, épp úgy ,mint szinte bárkinek...
Sehová nem húz a szívem...csak a partra
De most ott is(KisDuna ág, Szentendrei-Sziget) c0pó van, annyira áradLementem szombaton ..mondhatni inkább lemenekültem a család elől a Dunára a kedvenc "partomra" pergetni ...tudtam hogy árad, de gondoltam, mint az öreg indiánok, ismerve a partot, és a medret, majd én besétálok a vízben az adott helyre, hiszen tudom, hol vannak a gázlók...
Nos sikerült bejutnom, helyenként "p*csig" érő vízben gázolva, de......
Durván ijesztő volt hogy körülöttem mindenfelé nagy vízfelület, és olyan erővel áramlott, hogy majd' kivitte a lábamat alólam....
Mindezt 3 pálinka, és egy sör után....
Én őszintén bevallom f0stam....uh. miután még a körülöttem mocorgó csónakos pergető is egyedül hagyott, úgy voltam vele,....hagyom inkább az egészet a francba...nem ér annyit, hogy engem szürkületben, este elvigyen a víz a picsába, 'oszt Blikk címlapos legyek másnap, hogy kifogtak az Árpád hídnál...
Inkább hazamentem...majd megvárom míg vissza húzódik az ár... "[ Szerkesztve ]
-
szgzuri
tag
válasz aladarazurbe #59601 üzenetére
Köszi.
A héten Gyomán kergetem a halakat.
Jövő héten rápróbálok újra a Dunára. -
szgzuri
tag
válasz aladarazurbe #59779 üzenetére
Szombat reggel én is kinn voltam a Dunán, a Rómaival szemben, az újpesti oldalon, feeder bottal. Bő egy óráig dobáltam ütemesen a 150 grammos kosarat kajával megtöltve, mire rátaláltak a keszegek, főleg kicsi bagoly és néhány közepes dévér. Minden dobásra 1-2 percen belül kapás volt a válasz. Egy óra múlva megjelentek a paducok is, attól kezdve főleg őket fogtam. Délelőtt 10 után beindult a hajóforgalom, és teljesen szétverte a pályát, annyi növényi hordalékot kavartak fel, hogy nem győztem takaritani a zsinórt, és a halakat sem sikerült visszacsalogatnom az etetésre. Mindenesetre volt egy bő két órás periódus, ami allatt nagyon szórakoztató volt a peca, még ha nem is fogtam nagy halakat, és heavy feeder bottal csörlőztem ki őket.
Feederes keszegezéshez a Dunán mostanában a Guru LWGF-et használom, 10-es méretben (18-as előkén), ez egy lapkás horog, alakja a nagy klasszikus Gama 2260-hoz hasonlit.
Matchbotos úsztatáshoz hasonló alakú horgot használok, ez Preston N30 14-es méretben (14-es előkén), ez néha nekem is kipattant jobb hal szájából, lehet, hogy amikor jobban esznek a halak, akkor lehetne növelni a méretét. -
walkyra
újonc
válasz aladarazurbe #59779 üzenetére
Owner Furansu 12 méretben,nem füles horog viszont a hosszú szára miatt könnyü kötni.Paducra nálam ez a favorit.
-
galervin93
őstag
válasz aladarazurbe #61139 üzenetére
Hát ez kissé meredek ilyen formában, szerintem a rakót leszámítva elég ritka a rövid zászlós/magasra emelt botos úsztatós peca. Persze bármilyen zsinórral lehet úsztatni, meg halat is lehet fogni, de a leghatékonyabb, ha a felszínen van a zsinór. Lapos úszónál pl. lehet teljesen el is lehetetleníti a bevágást a víz alatt lévő zsinór.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
@mriya@
őstag
válasz aladarazurbe #63049 üzenetére
A rugókészítők leginkább gépkocsikhoz készítenek rugókat, ilyen kis bizbasszal nem foglalkoznak szerintem.
Szervizekben nagyobb az esély találni csereszabatos alkatrészt.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
galervin93
őstag
válasz aladarazurbe #63866 üzenetére
Nekem gyors vízen bejött a Cralusso Bolo (15g), baromi jól lehet vezetni, még sima match-csel is egy sávban lehet tartani akár 15-20 méter hosszan is.
(Terveztem egy bolognait venni idén, de úgy néz ki kicsit máshogy hozza az élet, pedig azzal lenne az igazi. Na majd alakul. )
Meglett az éves sportjegy, végre nem kell napijegyezni az RSD-n sem, juhú. (Tavaly csak a fővárosi Dunára volt évesem.) Alig várom már, hogy kergethessem a keszegnépséget. Meg májustól jöhet a pergetés is, huuu.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
diablo1984
veterán
válasz aladarazurbe #63925 üzenetére
csak nem karbon, nehezebb. Van a Nevisnek Motive Picker botja 20-55g-os dobóval, nekem olyan is van 2 éve, jó bot, bár feszesebb a vanity pickerhez képest, mikor felavattam akkor 1,5-es pontyot, kárászokat, keszegeket és 2es amúrt is foktam vele hosszúelőkés módszerrel, na az amúr az hülye volt de nagyon, a partközelben nagyot küzdöttünk vele, de minden kibírta, pedig 0,18as mono zsinór volt csak teliben 0,14-es előkével, de a bot szépen kidolgozta.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz aladarazurbe #64126 üzenetére
Köszönöm!
-
A Zéé
addikt
válasz aladarazurbe #64420 üzenetére
Fú, egy ilyen tonkinnád botot egyszer a feeling kedvéért kipróbálnék. Eléggé más lehet az egész a carbon pálcákhoz képest. Mondjuk gondolom, hogy az árából pár marék mai úszós botot meg lehetne venni. Mennyibe fájhat egy ilyen vajon?
Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest