Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyok2
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Mint Zoli bácsi ars poetica-ja?

-
Gyok2
senior tag
válasz
Poultier
üzenetére
Szia.
Én hasonló dilemmában voltam tavasszal, bár kicsit nagyobb gyerekeknek, 8 éveseknek kerestem botot, 100 g környékén, 4 méteres hosszban, végül ez lett a befutó: [link]
Nagyon jól tudták használni, mondjuk esélyük sem volt elfáradni, mert 2 fogott halanként cseréltek. Annyi baja jött elő a botnak, szerencsére már csak a nyaralás végére, hogy a végén a rögzítő már egészen kis ellenerőtől oldott és kiesett a szerelék az akasztóból. Cserélték rendes Stonfo-ra garanciában. Ez a 4 méter oda pont jó volt, ezen a távon is lehetett fogni a halakat. Viszont, minden 1 m bothossz-csökkentés, 2 m-t jelent össztávolságban. Ahogy mondják, a halaktól függ, vannak-e olyan távon.
Ennél kisebb botok a snecizők szoktak lenni, kérdés, mennyire bírja az akár tenyeres halakat, ezt majd a szakik megmondják. -
Gyok2
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Nekem is van egy, de nekem sima spiccbot, keresztapámtól kaptam vagy 30 éve, még mindig megvan, de már csak emlék. Ahhoz képest, hogy milyen súlya van, simán végighorgásztam vele a fél napokat.
-
Gyok2
senior tag
Neki sikerült megfognia a karácsonyi halat

[link] -
Gyok2
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Akkor nem tétlenkedsz

Kár, ritkán jártam arra, de jó bolt volt.
-
Gyok2
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Sok időd nincs már rá, még akkor se, ha az Ipoly volt olyan kedves, közelebb folyni hozzád

Most láttam, megszűnt az UK Peca boltja, már csak kiszállítás van.
-
Gyok2
senior tag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Ez jó hír, köszi

-
Gyok2
senior tag
Asso zsinórokról mi a vélemény? Felejtős, vagy használható? Ez tetszett most meg: [link] Gondolom 2-vel helyből kell osztani az értéket, vagy szorozni az átmérőt

-
Gyok2
senior tag
Csak úgy érdekességképpen, horogkötő, volt ennyiért is

[link] -
Gyok2
senior tag
Igen, és itt szemmel láthatóan csak a színezés a különbség: [link]
Végiggondolom még, mi legyen.
Van még egy tekercs zsinórom nagyon régről, éppen Kamasaki, azzal úszóztam évekig, jó emlékeim vannak vele. Magyar horgász előfizetéshez adták.
Előkötött horog sem jó, saját horgokból dolgozik
-
Gyok2
senior tag
Elektromos horogkötőkről mi a vélemény? Van értelme megvenni? Kisebb horgokat is meg lehet vele kötni?
Köszi. -
Gyok2
senior tag
Ha már szóba jöttek a Shimano orsók is, kinek, mi a véleménye a Saragosa SW vonalról? Pennel szemben is ezt ajánlották, de ezek a műanyag darabok nem hiányoznának.
-
Gyok2
senior tag
Amíg itt megy az udvarlás, mutatnám a mai törpeharcsa zsákmányt

Fenéken, keszegezős szerelékre.
A kép nem adja vissza teljesen, kb. 6-8 centisek a kicsik, de volt egy még kisebb is, az nem látszik. Ilyen kicsiket még soha nem fogtunk, negatív rekord
-
Gyok2
senior tag
Köszi mindenkinek, kicsit félreérthetően írtam, mert mindenképp lesz egy forgókapocs a főzsinór után, a horog felőli oldalon gondoltam a kötést. Füles horognál, akkor lehetne az uni, de a sima véghurkokat jobban szeretem

-
Gyok2
senior tag
válasz
Forrest Gump
üzenetére
Kenyér témában, van itt is, francia kenyér, bár, ugye, román

[link] -
Gyok2
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Sebaj, majd a kenderrel javítom vagy elszórom a snecikre.
Ez egy nem kimondottan bodorkás víz, nem nagy számban, de többnyire azokra lehet horgászni, szóval, annyira nem kell csúcsra járatni az etetést, már az is eredmény, ha pár darab jön. Persze, az is lehet, hogy rosszul ismerem a vizet, és van ott sok, csak oda kell csalni, de szerintem kilószámra akkor se lehet fogni.
Megfontolom, de most, hogy az őrölt kendert már megvettem, abba az irányba megyek, hogy azt használjam. -
Gyok2
senior tag
Úszózós szakikhoz lenne kérdésem. Eddig mindenhol azt láttam, hogy bodorkás etetőbe kerül kendermag. Ma megérdeklődtem a soroksári Walterben egy etetőanyagról, hogy van-e benne kender, és azt a választ kaptam, hogy lényegében mindegy, nem attól fogok fogni, hogy van-e benne vagy sem. Most akkor mi az igazság?
Köszi. -
Gyok2
senior tag
Nordfishingről rendelve, élnek a gyártói garanciák?
Közben látom, hogy igen
-
Gyok2
senior tag
Köszi mindenkinek, egyelőre partközeli harcsázás lenne, aztán, hogy mi alakul, az még a jövő zenéje. Csak, ha már költök rá, akkor úgy költök, hogy gondolva a későbbiekre. Nekem a (bot alatti) multiorsó szimpatikus

-
Gyok2
senior tag
Na, akkor sorban. Ez egy nagyon jó apróhalas víz, de még kisebb-nagyobb bodorkák is vannak. Kis stégről, zsebpecával meg a bottal el lehet férni, tavaly már ment. Kezükbe adtam az elég nehéz (270g) 5 m-es botomat, amit ketten tartottak, de sikerült így is fogniuk
Határozottan tetszett nekik a dolog. Szóval, szeretném, ha idén egy kisebb és könnyű bottal tudjanak egyedül is fogni, nem csak láb alatt. Folyamatos figyelem alatt vannak, kárt okozni így nem annyira tudnak. Persze, jobb lenne egy olcsóbb, masszív botot rájuk bízni, de akkor az meg könnyű nem lesz. Ezért gondolom optimumnak oda a 4m és 100g körüli botot. Akkor végül is, érkezett rá javaslat, úgyhogy még kicsit gondolkodok, várok, hátha lesz esetleg akció.
Köszi mindenkinek. -
Gyok2
senior tag
válasz
aladarazurbe
üzenetére
Alsós gyerek/ek, 4 m az elképzelés, és ez a 100g körüli, azért tetszett meg a Benzar, de akkor végül is, jó választás.
-
Gyok2
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Ezt maximum vétel után tudom megtenni, de nem csúcsbotot keresek, csak valami könnyűt gyereknek, meg nekem a mostani, szintén nem túl kifinomult helyett.
-
Gyok2
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
OK, köszi azért

-
Gyok2
senior tag
Benzar botokról mi a vélemény? Jó minőség? Spiccbotok tetszenek, jó könnyűek. [link]
-
Gyok2
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Széllel szemben nem csak h.gyozni nehéz

-
Gyok2
senior tag
Van egy bontatlan, 2 éve lejárt ilyenem: [link] Mit csináljak vele, használjam nyugodtan, vagy kuka?
Köszi. -
Gyok2
senior tag
Ki etet itt natur főtt kukoricával? Van valami jó forrás itt Bp.-en, nem drágán? Vagy a legegyszerűbb, ha én nekiállok főzőcskézni.
Köszi. -
Gyok2
senior tag
Nehogy kimaradjon

[link] -
Gyok2
senior tag
Adott egy orsó, 360m 30-as fér rá, 300 m 30-ast tennék rá, tegyek egy keveset még alá, vagy jó lesz az így?
-
Gyok2
senior tag
Átálltam a sötét (kék) oldalra, eddig csak egy zacskó FermentX pelletem volt, de most már van egy Team Feederes csalifúróm is

-
Gyok2
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
OK, köszi mindenkinek.
-
Gyok2
senior tag
Nevis/Carp Academy cuccokról mi a vélemény? Inkább kerülni?
-
Gyok2
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
OK, akkor ez a megfejtés, köszi.
-
Gyok2
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
-
Gyok2
senior tag
Próbálom ezt a linkelt HD-s ingyen csomagküldést, de rendeléskor hozzászámítja a szállítási költséget. Próbálta valaki, hogy van ez most akkor?
-
Gyok2
senior tag
Ha már kínai orsó, akkor ez mennyire vethető össze egy jobbfajta Shimano orsóval?
[link] -
Gyok2
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Biztos sokat volt nyáron is, aztán lesült.
-
Gyok2
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Akkor ez egy pozitív, köszi

-
Gyok2
senior tag
WFT zsinórokat ismeri valaki, megbízhatóak a paramétereik?
-
Gyok2
senior tag
Megint erőgumi téma, találtam egyet megint. Gardner gyártmány, van-e róla tapasztalat? Érdemes-e venni, ha már jó drága

-
Gyok2
senior tag
Nagy melegetek nem lesz, 0-1 fok reggel, de jó pecát nektek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Jövedelem
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen egeret válasszak?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BOMBA ÁR! ÚJ, bontatlan Dyson V15 Origin (SV51) porszívó
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest