Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:20:45

LOGOUT.hu

Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51001) dik válasza vendingo (#50998) üzenetére


dik
őstag

Finom lehet. :) Gondolom ott azért van irtás errefele vagy 15+ éve nem ismerik már azt... :)

"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"

(#51002) @mriya@


@mriya@
őstag

Ha valaki felismerné.....

Bose, Philips hangcuccok a hardveraprón.

(#51003) gban válasza @mriya@ (#51002) üzenetére


gban
Közösségépítő

Fogadok kap egy kis pénzbüntit és ennyi.
Ezeket úgy leültetném hogy megtanulja, nem gyilkolhat kedvére... :(((

Postázást nem vállalok.

(#51004) szetcsuszott válasza dik (#51000) üzenetére


szetcsuszott
aktív tag

Most elgondolkodtam.. 12V-os motor akksi, mondjuk 12Ah,+inverter.. egy ledes lámpát, meg vagy két-három konnektoros lapkás vagy folyadékos riasztót elvinne. Elvileg 10 Wattnyi fogyasztóval mennie kéne vagy 13 órát, az vastagon elég egy éjszakára. :U

Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G

(#51005) @mriya@ válasza gban (#51003) üzenetére


@mriya@
őstag

én egy év letöltendőt adnék neki.
abból talan tanulna. 😤

Bose, Philips hangcuccok a hardveraprón.

(#51006) Palesztin994


Palesztin994
aktív tag

Sziasztok!

Van otthon egy csomó ebből a zsinórból, (0.20mm-es méretben) alapvetően főzsinórnak van fent 2 botomon. Szerintetek monofil zsinórhoz jó dobóelőtétnek? Vagy inkább legyen mondjuk ebből a 0.19-es?

(#51007) szetcsuszott válasza Palesztin994 (#51006) üzenetére


szetcsuszott
aktív tag

Szerintem kb mindegy. Jó eséllyel egyik sem méretpontos (a power pro biztos nem), de még ha méretpontos lenne, akkor is mindegy lenne, hogy 019 vagy 020, dobóelőkénél meg főleg.

Szerk: a foxnál azt írják szuperlágy, ami feederen nem biztos, hogy akkora előny. hamarabb csavarodik a spiccre, mint a merevebbek, főleg ha baromi nagyot akarsz dobni és rendesen megküldöd. Ha az van otthon, próbáld ki, ha nincs ilyen gond vele, akkor én azt használnám, feleslegesen nem vennék másikat.

[ Szerkesztve ]

Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G

(#51008) Gabesz87


Gabesz87
addikt

Ma jön meg végre az alap spicc botom, plusz hozzá pár dolog. 5m-es Nevis Promaxx. Meló után beugranek hirgaszboltba zsinórt, létrát meg úszót venni. Mekkora zsinórt ajánlotok? 0.12-0.14 körülire gondoltam. Illetve fonott elokenek 0.02-vel kisebbet. Vagy van egyáltalán értelme spiccbotra fonott elokezsinort tenni? Úszót mekkorát vegyek? 1.5-2g? Alapból csendesebb max kisebb sodrasu halastavon, holtagakon fogok horgászni.

(#51009) Palesztin994 válasza szetcsuszott (#51007) üzenetére


Palesztin994
aktív tag

Nem feederhez lesz, azzal nem lesz gond. Köszi! :)

(#51010) dik válasza szetcsuszott (#51004) üzenetére


dik
őstag

Legyen szerencséd hozzá. Érdemben nem tudom működne-e...

"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"

(#51011) dik


dik
őstag

Esetleg kellene egy kis segítség orsó terén.
Volt nekem egy kis viva 40 nyeletőfékesem. Szerettem igazi kis mindenes volt. Tegnapi nap megmakkant egy kissé. Kiszakadt a csavarja ami a felkapókar rugójának borításán volt és szétugrott az egyész nem találtam meg a kis műanyagot ami a rurót köti össze a dróttal + a hajtókar is lógott már rajta így 15+ év után megszolgált és kellene az utódja. Esetleg tudna valaki ajánlani valami jól bevált kis 40 orsót? Valami kis univerzális kellene olcsóbb árkategóriában. 10 ezer körül. Ez sem volt egy nagy pénz annó és rengeteget szolgált. Szóval kellene valami megbízható orsó. Nyeletőfék ha van rajta az csak bónusz, de nem szükséges a lényeg stabil megbízható legyen...

"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"

(#51012) Spoon16 válasza Gabesz87 (#51008) üzenetére


Spoon16
tag

Nem kell fonott,semmi értelme nincs spiccboton.
Nekem a szerelékek nagyobbik része 16-os főzsinór, 14-es előke, 1-2 gramm körüli úszókból áll. Szerintem ezekkel nagyon nem lőhetsz mellé.

(#51013) Spoon16 válasza dik (#51011) üzenetére


Spoon16
tag

10k alatt a Döme orsókat szokták ajánlani. Nekem 6-7 ezer felett a Nevisekkel is jó a tapasztalatom.

Alapvetően milyen botra/milyen felhasználásra szánod?

(#51014) dik válasza Spoon16 (#51013) üzenetére


dik
őstag

Pergető botra. De ne ilyedjen meg bármi más módszertől sem. Igazi kis mindenes kellene...

"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"

(#51015) galervin93


galervin93
őstag

Nos hazaértünk a két napos pecáról. Jászteleken az Eldorádó tavon voltunk. Felemás érzéseim vannak... Maga a hely szép, sőt kifejezetten kellemes, egy patkó alakú Zagyva-holtág belső felén alakították ki ezt a kis parkocskát. Sok zöldfelület, árnyat adó fák, sütni-főzni is lehet, filagóriák, a gyerekeknek miniállatkert, szóval egész komplex kis élményt nyújthat akár családosoknak is a hely. Bár a szállás elfoglalása kicsit vonatott volt, és annak minősége sem verdeste az eget, szerencsére sokat nem tartózkodtunk odabent... No de horgászni mentünk, essék szó arról is! Ahogy mondtam egy patkó alakú holtág belső feléről beszélünk. A patkó középütt el van választva, egyik "szára" napijegyes víz teszkós pontyokkal és keszeg-kárásszal, idényjelleggel afrikai harival. A másik fele, ahol mi is voltunk, intenzíven telepített víz, 2-7 kilós pontyokkal leginkább teletűzdelve. Szélessége kb. 35 méter, mélysége a régi mederben 1.5-1.7 méter körül van, előtte egy kotort szakasz olyan 50-70 centis, lassan mélyülő. Szemben nádfal, a régi meder partvonalát követve, szóval egyértelmű, hogy oda kell horgászni (bár szó se róla, lehetett fogni másutt is, de onnan nagyságrendekkel többet). Ki is klipszeltem amennyire közel csak lehet (olyan 30-50 centire a nádastól), és 6-8 óránként mini szpombbal bejuttattam kukoricát, valamint 8 millis édes és fűszeres (kolbászos) pelletet. Erre 3:1 (klasszik:uni) arányban kevert aquával horgásztam rá, amibe tettem a fenti pelletekből és a kukoricából is, így folyamatosan ment be nem kevés kaja. Nagyon jól reagáltak a halak, gyakorlatilag az első dobástól kezdve folyamatosan ott voltak az etetett helyen, nem volt különösebb nehézség halat fogni. Második este nem is tudtam csak egy bottal horgászni. folyamatosan jöttek a 2, 6 kiló közötti nyurgák. Nagyon jól védekeztek, de szerencsétlenek agyon vannak szurkálva, borzasztóan néznek ki... Nekem egy bő hatos nyurga volt a legnagyobb halam, meg kijött egy néhány kilós tok is. Csak este-éjszaka horgásztam, nappal nem lehetett megmaradni. Akkor maradt a fröccsözés, hideg sör, meg a szundi. :)
Halak mennyisége szempontjából nem lehetett okunk panaszra, de ahogy szerencsétlen halak kinéznek, hát... Nem szívesen támogatok egy ilyen helyet horgászatommal... A parton baromi sűrűn vannak a helyek, nincs öt méter egy embernek, ami nagyon szűk... Szóval, bár sokat fogtunk, de a szállás minősége és a szerencsétlen halak nálam negatív összképet adnak ki. Inkább fogtam volna csak öt potyeszt, de azok szép egészségesek, mint harmincötöt, de szétszaggatott szájjal... Majdnem elment egy egész flakon szájfertőtlenítő... Egyedül a 6.5 kiló körüli nyurgám szája volt ép.
Amúgy tapasztalatnak jó volt, jól működött a felszerelés, pontos volt a peca, ebből a szempontból pozitív. Minden más szempontból viszont... :(

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#51016) Batib válasza galervin93 (#51015) üzenetére


Batib
őstag

Hogy találtatok erre a tóra? Tőlem nincs messze, de még egyszer sem mentem el oda. Valahogy nem vitt rá a lélek.
Más: Voltam egy-két tavon, ahol csak un. sporthorgászat folyik. Mindenütt ilyen szétszaggatott szájú halakat fogtam. Nem tudom hogy lehetne ezt elkerülni, mi lenne a megoldás.

[ Szerkesztve ]

Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken

(#51017) Steady74 válasza Batib (#51016) üzenetére


Steady74
Topikgazda

Maximum 10es méretű, szakáll nélküli horog, fokozott ellenőrzés, akár naponta 3X, kötelező fertőtlenítés mielőtt visszaengedi a halat. Ezekkel lehetne indítani. Horogméretről: 12-es horoggal 10es ponty megfogható.

(#51018) galervin93 válasza Steady74 (#51017) üzenetére


galervin93
őstag

:K
Amúgy volt ellenőrzés, minden szerkót meg kellett mutatni (szakál nélküli horog), sőt kötelező a bölcső(nem matrac!) és a fertőtlenítő, szóval ebből a szempontból korrekt volt a helyzet.
Valóban egy horogméret korlát is jót tenne, valamint hogy csak egy bottal lehessen pecázni a sok keresztbe úszás miatt.

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#51019) hermanyi válasza Batib (#51016) üzenetére


hermanyi
őstag

tiltani kellene a 0.17 es előkétől vastagabbat . ezt méretni is és lehet menni a sóhivatalba . mondjuk akkor kell egy táblázat ,hogy a paraszt tudja ,hogy melyik márka melyik madzagja mekkora .

steady a 10 es poty is kijön 14 es horoggal . nem azért szakad a hal szája mert 1.0 ás kampóval horgászik ,hanem mert tépi a barom . ugye 0.15-0.17 es monoval annyira nem tudja .

szerk :
A rakos botos csoportba is postolgatnak ,hogy 0.27 telibe azt tépjük a halat 3,5 ös gumival . Utána meg amikor fog akkor meg panaszkodik ,hogy szét van tépve a szája .
Az ilyen emberrel azt csinálnám ,hogy a 12 es horgot beakasztanám a szájába és megemelném a rakossal a 3,5 ös gumival meg a 0.27 es telibével .

[ Szerkesztve ]

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#51020) Zoli bácsi válasza dik (#51011) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

Ahogy a sporttárs előttem írta, Döme orsók jók. Annyival egészíteném ki, hogy kissé olcsóbban Nevis Aqua feeder. (Ugyanaz mint a Döme, csak a zsinórvezető görgő alatt csapágy helyett persely van, és csak egy zsinórklipsz van a dobon,)
Ajánlanám még az Oreel Next FS orsót, ehhez két fém dob van,egy sekély és egy mély, elég vonzó áron.
10e. alatt használható feeder (sekély dobos) orsót mást nem nagyon tudok .... :)

(#51021) gban válasza hermanyi (#51019) üzenetére


gban
Közösségépítő

Akasztás, emelés jó ötlet de én nem a szájába akasztanám...

Postázást nem vállalok.

(#51022) A Zéé válasza Steady74 (#51017) üzenetére


A Zéé
addikt

sztem fonott zsinór, a fix és önakasztós módszerek tiltása, aztán előke, horog típus és méret korlátozás kell a kiindulópont legyen.

Fertőtlenítő érdekes dolog, mindig elfelejtek venni, hogy legyen nálam, de azért is vagyok bizonytalan a szükségességében, mert alapvetően a ponty ugye rágja a kagylót, meg a moszatot a kövekről, növényekről, és szerintem több és nagyobb sebeket szed össze a szája alapesetben, mint amekkora sebet az én kis szakáll nélküli horgom ejt.

Ez már nagyon személyes, de én mondjuk ezért nem igazán szívlelem az ilyen kis 1-2 ha-s pocsolyákat. Bele van ömlesztve a világ összes hala, általában szinte semmi természetes tereptárgy nincs bennük, cserébe szinte 0-24 nyomják a horgászok a vizet... Szerencsétlen halak, ha enni akarnak valamit, akkor muszáj a horgász által beszórt kaját enni, és nincs semmi helyük "elmenekülni", ha pihenni akarnának. Persze, ha van lelkiismeretes tógazda, akkor vannak kíméleti napok minden héten, és megfelelően korlátozott a horgászhelyek száma is. De pl. nekem még a Törökbálinti tó is határereset, de az legalább nagy vízfelület. Bár ott is akkora a halsűrűség, mint az állat.

Just a simple Lineman...

(#51023) galervin93 válasza A Zéé (#51022) üzenetére


galervin93
őstag

Fonott zsinór + kemény bot, legrosszabb kombó...
"fix és önakasztós módszerek tiltása" - egyezik!
Szájfertőtlenítőt én sem használtam jó ideig, nem tartottam szükségesnek a kis horgaimmal, de egyre több tavon megkövetelik, és hát baja valószínűleg nem lesz tőle a halnak, így használgatom, ha szükségesnek látom. De ami itt volt az brutális, a legdurvább az volt, amikor a kis horgom megakadt szépen a szájpadlásban, egy mozdulattal ki is szedtem, de csurom vér lett a kezem, mert a ponty szájának alsó fele olyan szinten sebes, elfertőződött volt, hogy folyamatosan vérzett. Esküszöm szegény jobban járt volna, ha valaki hazaviszi... :(
"nem igazán szívlelem az ilyen kis 1-2 ha-s pocsolyákat" - én még nem horgásztam ilyen szinten púposra rakott tavon, most is csak azért, mert haverok ide szervezték a bulit, de elképesztő, milyen állapotok uralkodtak itt. Az hogy egy-egy hal sérült oké, elhiszem, de mind? Elszomorító... :O

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#51024) FireFox1996


FireFox1996
őstag
LOGOUT blog

Az esti buli elkezdődött :)
Csak qrva sok a szúnyog
[link]

<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>

(#51025) gban válasza FireFox1996 (#51024) üzenetére


gban
Közösségépítő

De hol a lényeg, hogy mi lett a történet vége?

Postázást nem vállalok.

(#51026) FireFox1996 válasza gban (#51025) üzenetére


FireFox1996
őstag
LOGOUT blog

Most kezdődött el, még nincs vége ;)

<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>

(#51027) dik válasza Zoli bácsi (#51020) üzenetére


dik
őstag

Köszönöm! Döme orsó lesz nyilván nagyon szemezgetek vele. Csak még a méretet nem döntöttem el. Valami ilyesmiben gondolkodom: [link] vagy az 50 versióban. Nem tudom még melyik lenne a jobb választás...

Többieknek akit érdekel: Thermacell második napi teszt a 2 órát használt Vape lappal újabb 1,5 óra ment bele. Mostmár kezd kisárgulni(fehéredni) és nem párologtat(füstöl) olyan határozottan. Eső után volt a teszt nem tudom ez befolyásolja-e a dögöket, de 1-2 leszámítva nem volt semmi gond. Kikapcsolása után beindult az őrület... :) Eddig úgy néz ki használható cucc ez. Másnál is füstöl amúgy a lapka benne?

[ Szerkesztve ]

"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"

(#51028) mano660


mano660
tag

Amiről nem igazán hallani a horgászmédiákban: Mohosz

(#51029) szetcsuszott válasza mano660 (#51028) üzenetére


szetcsuszott
aktív tag

Ha még csak ez lenne a legnagyobb baj... :(((

Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G

(#51030) Zoli bácsi válasza dik (#51027) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

Nincs nagy különbség a 40-es, és az 50-es méret között ezen orsó sorozatban, nekem van mindegyik méret, kb 20-30m-rel több 0,20-as monofillal megy több az 50-es dobjára.

Más. Kimentem pecázni, hűssel, 5 óra után. Beindultak a meleg vízben úgy a dévérek, meg a kárászok.... Huh. Egy method meg egy hagyományos fenekező szerelék bevetése után le sem tudtam ülni, a feederen folyamatosan jött az apróhal (8mm-es csoki-narancs wafters), a fenekező boton meg föl le járt a kapásjelző, de megfogni semmit nem tudtam, fűzött kukorica volt a csali. Variáltam a csalikkal, a methodra csalinak a Dovit waftersa "vált be" még a tavalyi, egyszínű sorozat. Erre nem nagyon volt kapás, bíztam abban hogy talán valami nagyobb hal veszi föl. A fenekezőre 15mm-es fúrt halibut pelletet tettem, 12mm-es popup-al egyensúlyozva, gondoltam ezt nem veszi föl a 20 dekás keszeg. És milyen igazam volt!...... 2 perccel később már tekertem ki a 20 dekás kárászt, szabályosan, szájba akadt horoggal. A parton dobott még ezer bukfencet, a képen azért ilyen koszos, és összegubancolta a hajszálelőkét a horogelőkére. Visszafogtam magam, nem bántottam, de pár pillanatig fordultak meg ötletek a fejemben..... 16mm-es bojlira váltottam, 14-es popup-al, ezután kapás sem lett. Methodon kipróbáltam egy új csalit, Dömének ezt az új, cseppentős hydro blendex csaliját. Egy ideje hordoztam, most előkerült, tűztem, cseppentettem... Az előttem lévő vízbe lógatva kipróbáltam mennyire lebeg, a 10mm-es kétszínű csali, tüskén (7mm) 10-es horgon szép lassan süllyedt, a küszök rárontottak azonnal (Valami van abban a cseppben baszki). Ezzel a csalival kilós forma kárászokat fogtam, ponty nem jött, de legalább darabosabb halat adott.
Aztán fél tízre meleg lett, elvonásos tüneteim kezdtek jelentkezni....A kávé hiányzott, mielőtt rosszra gondoltok. ;]
Két kép, egyik a horgászhelyem, a másik a kis hal nagy csalival, avagy merjünk nagyot álmodni. :)

[ Szerkesztve ]

(#51031) yanna


yanna
őstag

Sporik! Gyakorlatilag 2 új orsó, fonottal használva, "hangos" a zsinór vezető görgőknél. Forog mindkettő. Nem szedtem még szét.
Szedjem és kenjem meg?
Van itthon disznó- és kacsazsír, meg wd40. Nem gondolom, hogy bármelyik jó lenne. Mit vegyek nekik?

[ Szerkesztve ]

(#51032) dik válasza Zoli bácsi (#51030) üzenetére


dik
őstag

Ok köszönöm!

"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"

(#51033) Zoli bácsi válasza yanna (#51031) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

Fonottal nekem is hangos, de inkább a gyűrűknél. Ugye a fonott az nem kör alakú, a 4X fonott pláne nem, szóval ezért a hang.
A zsinórvezetőt szétszedheted, DE EGY CSEPP MŰSZEROLAJ, vagy valami hígabb olaj ennyi kell neki. Zsírtól "lusta" lesz, mármint a gépzsírtól, nem attól amit felsoroltál.
Figyelj oda a szétszedésnél, kis alátétek szoktak lenni, aztán lehet bronz és műanyagpersely, vagy csapágy. Ha zárt csapágy van azt nem kell/lehet kenni. :)

(#51034) @mriya@ válasza dik (#51011) üzenetére


@mriya@
őstag

Okuma LongBow LB40. :K

Itt, ni!

[ Szerkesztve ]

Bose, Philips hangcuccok a hardveraprón.

(#51035) dik válasza @mriya@ (#51034) üzenetére


dik
őstag

Igen láttam, de ennyit nem nagyon szándékozom adni érte. Bár lehet ez lenne a legjobb választás fene tudja...

"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"

(#51036) saen válasza yanna (#51031) üzenetére


saen
veterán

Másik fonottat... Viccet félretéve, van amelyik fonott hangos, az mindig ilyen lesz akármit csinálsz az orsóddal. Ha pedig halkan szeretnéd, akkor olyan zsinórt kell használnod aminek simább a felülete.

(#51037) @mriya@ válasza dik (#51035) üzenetére


@mriya@
őstag

tudom hogy plusz 50%, de "csak" 5 ezer Ft.
szvsz. megéri. :K

Bose, Philips hangcuccok a hardveraprón.

(#51038) dik válasza @mriya@ (#51037) üzenetére


dik
őstag

Igen, de akkor már még +5000 és még jobb van aztán meg még +5000 és soha nem lesz vége szóval valahol meg kell húzni a határt... :) Bár lehet azt kellene... :D Zavar támadt az erőben. :DDD :D

"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"

(#51039) hermanyi válasza dik (#51038) üzenetére


hermanyi
őstag

ne foglalkozz vele ha tetszik tetszik az kell ,én is így vettem rakot 1600 körül áron ha jól emlékszem .

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#51040) dik válasza hermanyi (#51039) üzenetére


dik
őstag

Kinézetre a döme szimpatikusabb. :) A lényeg meg kell húzni egy határt másképp soha nem lesz vége... :) Erősnek kell lennem a család elől meg menekülni... :DDD :D

"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"

(#51041) cool13


cool13
őstag

Aki járt Ordason, jöhetne pár jó tanács. Match bot vagy finom feeder (Leeda )lenne ha akad hely majd. Elég szigor van azt olvasom az oldalon. Saját cuccaim (meglévő kaják, csalik) otthon is hagyhatom ha jól olvasom.

(#51042) BlackmMmDog


BlackmMmDog
aktív tag

nem mindegy ,hogy
1600 Ft/E Ft/Euró/Dollár :D

(#51043) yanna válasza Zoli bácsi (#51033) üzenetére


yanna
őstag

Köszi, mindenképp ránézek akkor. Nem a gyűrűkön súrlódás az biztos, azt a hangot már ismerem, használtam power pro-t.

(#51044) yanna válasza saen (#51036) üzenetére


yanna
őstag

Ez elméletileg halk fonott, 8 szálas, fényes felülettel, most vettem használatba. Dobáskor teljesen néma, sajna biztos hogy a zsinórvezető hangoskodik. Pl. ha 2 részes wobblert érzéssel húzom akkor semmi tünet, de ha erős tempóval beletekerek, akkor megszólal a görgő, és egyértelműen az, mert a kezem közeléből hallatszik.

(#51045) hermanyi válasza BlackmMmDog (#51042) üzenetére


hermanyi
őstag

font :O

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#51046) Steady74 válasza cool13 (#51041) üzenetére


Steady74
Topikgazda

Csalizni lehet bármivel, csak etetni nem. Szemes, és pelletek, utóbbit csak amit ott veszel . aqua. És nem aranyárban adják. Jó peca lesz, feeder (fenék)+match (vízközt), nagyot nem hibázhatsz. Majd mesélj.

(#51047) dik


dik
őstag

A Thermacell ma csúfos kudarcot szenvedett. Vape lapka ide vagy oda, de jöttek a dögök keményen semmi nem volt hatással rájuk iszonyat....

Ez egy 3,5 órá ment lapka végét járta már szinéből itélve, de ebből fehér nem lesz sosem... :)

[ Szerkesztve ]

"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"

(#51048) galervin93


galervin93
őstag

Szúnyog témához - a legutóbbi pecán ezt használtam. Viszonylag sűrű gél, áttetsző, és akár hiszitek akár nem, egy szál fürdőgatyában ültem végig két éjszakát, és nem volt gondom a szúnyogokkal! Minden haverom felöltözve, káromkodtak a szúnyogok miatt, én meg szinte észre sem vettem őket. Magam is meglepődtem, bár furcsának találnám, ha megvolna a "csodafegyver", de tény, ezen a két éjszakán engem szúnyog nem nagyon csípett meg, pedig felhőkben jártak.

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#51049) gban válasza dik (#51047) üzenetére


gban
Közösségépítő

Próbáltad a gyári lapkával is?

Postázást nem vállalok.

(#51050) vendingo válasza galervin93 (#51048) üzenetére


vendingo
veterán

A héten ezt használtam, minden eddig próbált terméket maga mögé utasít.
Kegyetlen hatásos, tartós védelmet biztosít.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.