- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-24 09:20 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
Topikgazda
Nem szédülsz ilyen magasan ülni? Mé' nem a víz partjára ülsz, közelebb?
-
313313
addikt
Reggel láttalak, köszöntem is. 7.35 körül, strandkocsival 2 botzsákkal, velem volt egy gyerek is.
Kis pontyot én fogtam, 2,576kg meg egy hasonló leakadt. -
tasiadam
veterán
Mielott bojlis lett jartunk oda sokat. Harcsas terep volt eleinte, utana attertek pontyra. Es rohadt akados lett egy ido utan. Ugyhogy elengedtuk idovel
-
iceQ!
addikt
Látom véget ért a photoshop tanfolyam, ezek szerint ötösre vizsgáztál?
-
PpenoO
őstag
Annál okosabb steady, belecsípett a herezacsijába és behúzta az x-eket a mi hazánkra
-
jansky1
senior tag
Az igen, gratula, Van, aki egy év alatt sem fog ennyit. Majd írd meg a részleteket valamikor. Táv, csali, mi került a kosárba, milyen előkét használtál, hátha hasznosítunk belőle valamit

-
@mriya@
őstag
Mondjuk ha nem szabad elvinni a halat, akkor ennyi is bőven elég. 😀
-
Grillo
őstag
Jó, de így legalább már mindet névről ismered.
-
Steady74
Topikgazda
Kár, régen pecáztunk együtt.
-
Steady74
Topikgazda
Egs. Hanyatló nyugatra jössz?
-
jansky1
senior tag
Gratula!
-
Grillo
őstag
Gratula, az epret én is bírom, pláne ilyenkor.
-
Steady74
Topikgazda
Gratulálunk! (kár, hogy ez a kép vagy 6 éves
)
-
jansky1
senior tag
Jónapot. Vasárnap hogy sikerült?
-
iceQ!
addikt
Ebbű baj lesz more...!
-
sz.j
nagyúr
Köszi az infót, sajnos túl messze kb. 150 km-re van, ezért tárgytalan ....
-
Steady74
Topikgazda
Pite vagy
biciklivel 32, úgy sem érdekel?
Pestig eljössz, onnan csak lesz valaki aki felkap -
Gyok2
senior tag
Ezt eddig nem tudtam
-
dik
őstag
Úgy úgy nézőpont kérdése. Embere válogatja. Nem játék ez...
-
Steady74
Topikgazda
Ott voltunk szilveszterkor, máshová menjünk
-
Steady74
Topikgazda
semmiképp
-
Zoli bácsi
őstag
Pálpusztai.
Csakis.
Na, tudom, már unalmas, de megint akció, Xfish ajánlatát dobálja fel a FB. Vajon miért dobál fel nekem ennyi akciót, lehet le kellene állítani a pecás oldalak követését..?
[link]
Rendeljetek ilyen csalit bitangok, mire mentek pecázni, megjön. Mégis jobb illatok terjengenek majd az autóban, mint az ázott kanszag...
[link] -
Grillo
őstag
Na majd megnézem. Akartam hozzá venni tagot, de nem találtam.
-
galervin93
addikt
Te szoktál ilyen jeges part menti pecát tolni... Na most ha itt belógatod és akad... Nem kérünk fotót.
-
Steady74
Topikgazda
az oszlopra gondolsz?
-
Gyok2
senior tag
Milyen szép figurád lett
-
Grillo
őstag
Fú bakker, szép nagy számok, nekem szerinetm ennyi az elmúlt 20 évem.
-
ooloo
őstag
Mások beszélnek a pecáról , Te meg fogod a halakat ... a fórum pontykirálya vagy !
-
mmdms
addikt
Köszi!
Huhh zalából az jó kis túra lenne.
-
Grillo
őstag
Újpesten elvileg lehet ilyen matrac, ma utána nézek, és akkor veszek. Jó lesz ez máshova is.
-
Grillo
őstag
Mondjuk ilyen van már 8k körül, annyiért meg is veszem, de nem ér ide (Tacklebait). Decathlonban, Walterben ilyet nem láttam.
-
Grillo
őstag
Ebből fertőtlenítőm van mondjuk. Merítőfejet akartam venni nagyobbat, az megoldható, matracom nincs, csak peremtelenés 20-30k-ért nem is fogok venni. Van valakinek esetleg pluszban?
-
Grillo
őstag
Akkor hányan mennénk? Hányra? Pergetni akartok, vagy bedobunk egy gumukukoricás nagyvast, aztán elleszünk?
-
PpenoO
őstag
Szerintem megoldják benkón a folglalást, ha oda szólunk pár nappal korábban, de kérdezd meg. Ha benne vagy a siófoki/ráckevei csukázásban hozlak/viszlek (janskyt is).
Grillo: erre ott a Ráckeve dunapart, az hermanyinak is ok. A pizza sütő tudtommal gázos de hermanyi cucca. Más helyszín necces.
-
Redneck
nagyúr
Ez a tuti kombó. Ezzel kb. mindig mindenhol lehet fogni. Még nem jöttem el fogás nélkül ha ezt toltam. Melegben és hidegben is megy.
-
pupehap
tag
Elárulod mire jöttek?
-
jansky1
senior tag
Nekem maradt erre az évre a teszkós ponty
-
ooloo
őstag
Vártam volna a képes beszámolót .... had irigykedjenek a többiek .
-
313313
addikt
De jó dolgod van, én meg dolgozgattam, ma is vezettem 180km-t...
legtöbb helyen ikyen takony köd volt, de néhol küzdött már a naoocska is... -
ooloo
őstag
Villants egy- két szebb potyeszt ....
-
@mriya@
őstag
Tegnap egy moccintásom sem volt, ma lustaságból ide telepedtem le.
-
BlackmMmDog
senior tag
Pénteken Tiszakécske 2-es Holtágon voltam. 20 ponty lett az eredmény.
Tegnap a Benkó Parkból megint jött egy nagyobb ponty is (31-es állás, nem egy favorit hely)

-
Steady74
Topikgazda
"Pedig az elkészült képek huszadát se raktam fel." ...akarod mondani a photoshoppolt képek huszadát...

-
Gyok2
senior tag
Ez jó hír, köszi

-
feelurself
aktív tag
Mi az alkalmazás neve ?

-
313313
addikt
Én szivesen olvasom, hátha legközelebb sikerül valami pontyocska is.. Dovit Ananászos etetőt említetted múltkor...
Evagyok a keszegekkel is, de gyerkőc telhetetlen. Horgász állás+etető+csali jól jönne.
Én merögzött hátsó tavas vagyok, 82-86-ig
Keszeg, csonti/pinki. Még tanulnibkell mindent is 
-
ooloo
őstag
Azt hiszem a fórum koronázatlan pontyvadászát tisztelhetjük személyedben . Light feederrel kiváltképp élvezetes lehetett a fárasztás ....
-
BlackmMmDog
senior tag
Összesen 10 ponty jött ki. sajnos a nap legnagyobb nem jött ki, de nincs okom panaszra.
11.90 kg

Ha valakit érdekel írhatok hosszabb beszámolót hogy mi kell most a Szabadidő halainak.
-
sz.j
nagyúr
Szia!
Ha még nem vettél orsót talán érdemes egy pillantást vetned a WPE KY-5000/6000 orsókra.
Szerintem meglepően jók és ráadásul nagyon olcsók.
Én félre is tettem (eladók) a Shimano 6010/8010, illetve a Carp Academy Wayback 5500 orsóimat -
sityupityu
veterán
Egyébként szép teríték, gratulálok hozzá és a kitartásodhoz is. Én tuti, hogy nem ültem volna kinn.
Ilyen hidegben utoljára kb 15 éve horgásztam, és akkor is csak a menyhal "misztikuma" miatt.
Nálam plusz 5 fok alatt vége van mindennek, rühellem a telet már egészen fiatal korom óta. Nem tudnám elképzelni az életem valami északi országban. Ettől délre viszont annál inkább.
-
ooloo
őstag
Ahhoz képest , hogy nem intenzív tó , azért elég szép teríték . A hallopás szerintem országos probléma ... itt Fehérváron is lopják a halat a Palotavárosi tavakból . Azt még csak csak értem , ha azért lop , hogy a családnak jusson valami az asztalra , de nem ez a jellemző .
-
balou84
tag
Ezt az új verzióra írod? [link]
Mert azt olvastam, hogy korábban még 2023-ban ezt írtad a Gotamáról, de mostanában kijött valami új, aminek a súlya is barátibb. A régebi 420 180g Carp Feeder 415 gramm az új meg az LC az 355 gramm. Ehhez még pótspiccet se árulnak, az mondjuk nem valami jó.
-
Floatilla
újonc
Gratulálok és egyben irígykedem is.A nagyobb pédányt,a finomabb bottal igazi adrenalin löket lehetett a partra terelni.
-
ooloo
őstag
Gyönyörű , egészséges halak ... gratula . Nyilván csak nekem tűnik annak , de mintha a szokásosnál nagyobb farokúszójuk lenne ... amolyan fátyolfarkúak . Főleg a kisebbiknek .
-
sityupityu
veterán
Remélem, hogy valami melegítő ital azért van nálad ebben az időben...

-
Steady74
Topikgazda
Ebben a politikai környezetben ez hogyan megengedett, hogy a BAL oldali bot legyen feljebb???
-
Steady74
Topikgazda
Sok halat vele!
-
313313
addikt
Mi hátra jártuk 81-91-ig. Régen is, most is. Inkább sneci, keszeg, spiccel az élmény miatt... Bár fenéken a nagyobbak 20 cm+ keszegek....
-
313313
addikt
Az lesz az
Este még hiszti volt, hogy fúj kukac, nap végére ő adogatta...
Múlt hét szombati képek, kint voltunk egész nap, bár a lányok játszottak és sétáltak is anyával.... -
ooloo
őstag
Gyönyörű jószágok , kivéve szerencsétlen amurt . Tele van sebekkel , az uszonyok megtépve .
Ahogy írták .. Te vagy a fórumon a numero uno . Nagy valószínűséggel összesen nem fogtunk ennyi halat .. igaz , én nagymértékben rontom az átlagot . Az idén még nem voltam pecázni .
-
hermanyi
addikt
a maradék kaját peca után megeszed ? mintha felszedtél volna pár kilót
füzers tavi szép hal grat -
A Zéé
addikt
hát az autó az sajnos a mai világban szinte nélkülözhetetlen lett.
Megvan a tömegközlekedés romantikája, de ha valaki nem valamilyen belvárosi közegben éli az élete 99%-át (ismerek ilyen embereket), akkor a családonkénti 1 autó az nem luxus, hanem kb. minimum szint lett. Szóval ez ilyen általános rezsiköltség...
Persze kurta drága, és amikor viszi a pénzt, akkor általában sokat visz egyszerre...Az viszont örök igazság, amit Steady is mondott, hogy a legjobb autó a "céges"

-
lumpy92
aktív tag
Pont aktuális. Békéscsabán hagytam az autómat szervízelni, kb. 250k lesz a vége (Bp-en 340 lenne). Öreg autó, értékéhez képest sokat rá kell most költeni. De:
Emiatt ma vonattal utaztunk Bp.-re. 2óra40p menetrend szerintihez képest még 1óra20 percet késett, Szolnoknál majdnem le is szállítottak úgy, hogy a folytatásról semmit se tudni. Lábnál a klíma fújta be jéghideget, szétfagytunk, és egy büdös (ámbár aranyos) bácsit is kaptunk magunk mellé.
Ilyenkor az ember mindig átértékeli, hogy mit is fizet meg a (drága) saját autó fenntartással..Ui.: bocs, írnék halról is, ha végre fognék valamit

-
Steady74
Topikgazda
Céges autó, és nincs költséged.
-
Steady74
Topikgazda
Szerintem a következő fórumpecán egy Nevis nyéllel a sggedben fogsz fürdeni

-
saen
veterán
Az megint nem az íz, hanem beltartalom.
-
saen
veterán
Ultegra is 440g, több, mint amit szeretne.
-
bogabi
őstag
Találtam pár orsót ilyesmi paraméterekkel: Tica, by Döme, Tubertini, Serie Walter... Csak nem tudom, melyik milyen, melyiket lenne érdemes választani. De biztos van még ezeken kívül is hasonló árban hasonló paraméterekkel. Nem a Daiwa helyett kell, hanem olyat keresek, ami szerintetek passzol a bothoz. A Daiwa ordenáré nagy volt rá (szerintem).
-
Steady74
Topikgazda
Hiába ajánlgatjuk itt pl.a MAP merítő nyelet, sorra olvasni, hallani, hogy törnek a Nevis/DG nyelek. Talán 5 vagy 6 éve használom a MAP Dual nyelet, több 10+ vagy 15 körüli pontyot merítettem vele, az ég világon semmi baja.
-
Grillo
őstag
Nekem is az tört, de még nem néztem utána, van-e külön alkatrészben. Te megkérdezted?
-
@mriya@
őstag
én a 250-esemmel dobok 100-at. 😲
-
PRDZsolesz
aktív tag
Az világos, de nem is úgy hirdetik a carp fightert, mint a power fighter utódja, vagy helyére érkező, hanem egy tök alap pálcának. Lényegtelen is igazából, nem is tudom miért nem az egyértelmű vanityben gondolkodtam a 390-es méretben, de lecseréltem a rendelésben a dömét így a vanityre és abból lesz a 360 MH és a 390 XH. Köszi nektek!
-
Grillo
őstag
Nagy a hajad ecsém
Én pont annyit horgásztam a szünet óta, mint előtte, de nagyon jólene. De volt jó kis gipszkarton, glett, festés, még egy érteg pont jut mára is.
-
jjohn
aktív tag
Gratulálok, látom te sem unatkoztál!
-
Vinous_89
tag
Köszönöm a tájékoztatást. Remélem, hogy összejön az új extra tó vége, ha nem, marad az eleje vagy a régi extra, nyitás előtt már ott leszek. A helyet el lehet hamarabb foglalni, ahogy több helyen olvastam vagy ki kell várni a nyitást és a kis táblával a kezemben mehetek a szabad helyek egyikére?
-
Steady74
Topikgazda
akkor viszont még régebbi a kép, 2005 .04.25-én készület
-
hermanyi
addikt
Én 3 halat látok és egyik sem amur
-
BlackmMmDog
senior tag
13 ponty lett a vége (8-tól 5-ig)
-
PpenoO
őstag
Elfelejtetted, hogy Balog tanya után elvettük a helyszín kiválasztásával kapcsolatos valamennyi jogodat? Amúgy is tudhatnád, hogy Ordas lesz...

galervin93: a horgászat az egyik legkörnyezetszennyezőbb sport figyelembe véve, hogy direkt és indirekt módon is károsítasz egy állatfajt, annak élőhelyét, ezáltal más állatfajokat is. Ez a gumi a legkevesebb szerintem. Inkább az elhagyott gumihalra, műcsalira, ólomra, teknopufira, monofil zsinórra és minden műanyag kacatra és mérgező etetőanyagra találj ki valamit.
Sok sikert az elmélkedéshez
-
Steady74
Topikgazda
Bács-Kiskunba nem megyünk.
-
balou84
tag
Hol volt ez a haldömping?
-
BlackmMmDog
senior tag
Az szép
Itt 5 percenként húzta (nyolctól voltam fél négyig) , 4 ment el (mind jó méret part előtt
),de nem tudom hogy fért volna az időbe több.
2 kg-tól jött 6+ ig, átlag 3-4kg -os méret ,de sok volt 5+-os is. -
@mriya@
őstag
Volt olyan a veresi Haldorádón, hogy a cimborám egy éjszaka alatt 170 pontyot fogott.
Másnap én is kivettem olyan negyvenvalahányat, de inkább hazamentem. 😱
Természesen mindez telepítés után történt. -
BlackmMmDog
senior tag
36 ponty lett meg
-
galervin93
addikt
Tavaszi felmelegedésben egy törés (lehűlés, front) nem a legjobb ómen. Ezt most ki kell bekkelni, viszont a csapadék (már ahol lesz komolyabb) meg tudja mozgatni a vizet. És a legnagyobb bölcsesség: lehűlés után mindig jön felmelegedés.
Szóval nincs mese, ezt a pár napot mist ki kell bírni (ugyanakkor ezekben a napokban is vannak rövid periódusok, amik meg nagyon fogósak tudnak lenni, csak hát ki tud annyit kint lenni, hogy beletrafáljon, 1-2-3 órákról van szó). -
galervin93
addikt
Ez bizony ilyen, ami jó a halnak, nem biztos hogy nekünk is az, és vice versa.

-
Steady74
Topikgazda
3 éves fotókkal hergeled a népet???
Grat a halakhoz meg a kitartásodhoz.
-
_Dumber_
őstag
Ezt nekem írtad?
Nem rossz zsinór ez sem.
Mitöl csavarodik jobban a Carp Expert az Asso-tól? -
Steady74
Topikgazda
Jelzem Concourse method bottal többször voltam fórum pecán ... viszont le volt ragasztva szig.szalaggal... most már értem miért
ettől még a a retorzió az retorzió marad.PpenoO, sasa, mikorra tervezitek a pecát?
-
galervin93
addikt
De legalább jó eséllyel csereszabatos a dob.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csakis.
legtöbb helyen ikyen takony köd volt, de néhol küzdött már a naoocska is...

Este még hiszti volt, hogy fúj kukac, nap végére ő adogatta...
2 kg-tól jött 6+ ig, átlag 3-4kg -os méret ,de sok volt 5+-os is.
Steady74