Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
Interceptor
üzenetére
nem lehetetlen vékony az. A 360-as kínai spiccbotom vastagsága is 1,2 cm asszem a végén, a tűspicce meg 0,8 mm. Igaz, lágy mint a takony

-
Grillo
őstag
Voltam hétvégén Tiszán, Szatmárcsekénél. Kenuzni mentünk, úgyhogy horgászni csak esetlegesen horgásztunk. A pénteki viharok miatt a víz jó 2 méterrel volt magasabb az átlagosnál, szép kávébarna, és áradt ma reggelig.
Egyik srác próbálkozott feederrel pénteken, de nem volt semmi, aztán úsztatva szombaton, kis etetéssel jöttek a 15-20 centis paducok, de nagyobbak nem. Meg jött egy fenékjáró küllő, pár kis szilvaorrú. Ráadásul még fenéken is sokszor küsz volt a fogás. Én csak küszöztem a gyerekekkel, meg dobáltam kicsit, mert sok volt a balinrablás, de sajnos nem volt rá semmi. -
Grillo
őstag
válasz
j.davidovics
üzenetére
Vettem, megjött, de még nem próbáltam. Büdös.
-
A Zéé
addikt
válasz
Interceptor
üzenetére
Matchból 15k-ig nekem a Nevis Carp Match volt szimpi, abból 420-ast vennék, ha tavi pecára kellene. Nem teleszkópos ugyan, de itt se fikázták le

De pl tartok tőle, hogy néha már akár az újpesti öbölben is kevés lenne az, ha a feneket akarnám vallatni.
Bolognaim nekem is volt kb annyi ideje, mint neked, egy korábbi spicc kapott otthon gyűrűket, és orsótartót. Tulképp ma is az a bolognai bot.Hogy neked melyik lenne a jobb azt nem tudom, vannak itt páran akik jobban értenek az úszóhoz, talán nekem is tudnak majd okosat mondani

-
tiger71
aktív tag
Sziasztok topik lakók!
Közérdekű közlemény következik!

Bele unva az itthoni magas árakba, illetve a postázás körülményességébe, úgy döntöttem, hogy legkésőbb július második hetében (07.10 - 07.14 között), valamelyik nap kiugrom az Osztrák szomszédainkhoz, és hozok magamnak AQUA PELLETET.
Illetve nektek is, ha van igény! 10 zsákot tudok közkincsé tenni!
Ha valakit érdekelne, s jó neki az ezen időszakon belüli személyes átvétel (a délutáni órákban), akkor bátran keressen privátban!
Ennyiért át tudom adni, visszafelé, a Győr - Komárom - Tatabánya - Budapest - Dunaújváros - Paks - Szekszárd útvonalon!
AQUA CLASSIC 2-3-4-6 mm-es (25kg) - 500 Ft/kg - 12.500 Ft/zsák
AQUA UNI 2-3-4-6 mm-es (25kg) - 650 Ft/kg - 16250 Ft/zsákKeress privátban, ha érdekel!
-
Interceptor
addikt
Na igen, ezt akartam kérdezni, hogy melyik legyen match vagy bolognai. Igazából álló vízen is használnám meg enyhén áramló/megforgó vízben is, de úsztatni nagyobb sodrásban nem akarok. Teleszkópos bot azért tetszik mert gyorsabb összerakni vagy kibontani a parton a szerelékkel sem kell bajlódni, egyszerűen kényelmesebb nekem, régen úgy 15-20 éve még az őskorban gyerekként időnként horgásztam klasszikus úszós talán 4 méter körüli teleszkópos nagyon lágy bottal, lehet az is bolognai volt? Mióta léteznek ezek? Fogalmam sincs mi változott azóta úszózás fronton. Amúgy ezek fényében melyiket ajánlod?
-
hermanyi
addikt
Keresek olyan horgot 16 os méretben ami formára a Kamasan B511 re hajaz ,de erősebb nála és a szúnyogot is fel lehet rá fűzni .
Mai rapid pecám eredménye 4db karika rengeteg rontott kapás és 3 db kiegyenesedett B511 es horog . 14 es LGW-re már egy húzásom sem volt
nagy nehéz vastag 
-
A Zéé
addikt
válasz
Interceptor
üzenetére
elviekben igen.
Match botoknál is a 3,90 meg a 4,20 a leginkább használatos hosszok. Álló vízen jobban használható a csúszós szerelék, ha esetleg mélyebb a víz. De állóvízre én inkább match-et vennék, szerintem amúgy sokkal elegánsabb botok
-
feco70
senior tag
Pár éve a dunán, az etetésünkön, ahol fogdoztuk a pontyokat, velencéről jött egy versenyző srác. Megkért minket, hogy had próbálja ki a rakóst, ott volt egy délelőtt. Jó volt nézni ahogy szedte ki sorba a pontyokat, mi még néztünk mint a moziba. Igaz öt kilósnál nagyobbat nem tudott kivenni, így is nyúlott a gumi a franc tudja meddig, ahogy robogtak be a nyurgák. Mennyivel könnyebben felvették a vékony szerelést, mint a mi durva fenekezőinket
-
A Zéé
addikt
válasz
Interceptor
üzenetére
folyón úsztatni leginkább fix szerelékkel lehet. 4 méteres bot az az elképzeléseim, meg az utána olvasások után kb. 3, nagyonmax 3,5 méteres vízmélységig használható jól. Egy hat méteres ezzel szemben 5-5,5.
-
A Zéé
addikt
Ha vennék egy bolognai botot, mire érdemes figyelni? Dunára kellene úsztatáshoz, keszegfélék és márna lenne a cél, 6 méterben gondolkodom egyelőre.
Nem szeretnék milliókat elkölteni, orsóm van egy 3000-es, hátsó fékes, csak ki kellene hézagolnom, és össze kellene raknom.
Nem biztos amúgy, hogy tényleg veszek is, mert a bolognai botok nem igazán jönnek be kinézetre, de azt már beláttam, hogy a match bot nem való erre, az úszózás meg valahogy jobban izgat, mint a folyóvízi feederezés.
Nevis olcsóbb botjait (a Patriotig bezárólag) taperáltam a múltkor, de azok olyan durungnak tűntek nekem. Ezt az Energofisht szimpinek találnám, mert filigránabbnak néz ki nem is olyan nehéz, és a nyele is rövidebb, ami szimpi. Viszont azt se bánnám, ha mondjuk ennek az árkategóriájában tudnék találni valamit. -
galervin93
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Loool, ez azért erős fail.
Ha esetleg van még ilyen történetetek ne tartsátok magatokban. :-) -
-
golyós
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Ebben egyetértünk, de ha nem érti a különbséget 1 kiló és 20 deka között akkor mindegy.
Én is kipróbáltam a rakózást, (nem tudom milyen bottal, talán shimano) de nem jött be a folyamatos ki-be tologatás, meg nem szeretem az apróhalazást, túl mozgalmas.Szeretem, hogy néha van egy kis nyugi.
Persze biztos fogok még rakózni a kollégám szerelésével, de ez nem az én módszerem, bár lehet, hogy az ára is visszatart
-
válasz
golyós
üzenetére
Az a baj ezzel, hogy láttam már nemegyszer olyat, amikor egy kezdő a kezébe vett egy ilyen sár nehéz és semmire nem jó botot és már dobta is félre, hogy sz@r ez a módszer, nem jó így horgászni. Ugyanez az ember később ismét lehetőséget kapott egy jó, középkategóriás bot kipróbálására és egyből megváltozott a véleménye. Azóta is rakózik.
-
-
golyós
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Nyilván nem ez az álom bot, de szerintem ennyi pénzt megér, próbára tökéletes, megtanulod kezelni, ráérez a technikára.Ha bejön akkor vált.
-
Emu
őstag
Jó ez a kesztölci tó, reggel egy 15+ tőponty ment el, mert nem fért bele a szákba, de azóta vigasztalódhattunk pár kisebbel, meg két 8 körüli tükrössel.

-
hermanyi
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Kicsit több volt a szúnyog a megengedettnél

Steady azt a botot én is bevállalnám ,de kezdéshez szerintem nem kell ilyen bot . Mondjuk a kérdés mire akar vele és hol horgászni .
Jövőre én is váltok botot
tudod a kiszemeltem a G50 60 ezerért 
-
-
Gabe81
tag
válasz
zsola32
üzenetére
Nekem kb két éve van ugyan ilyen lámpám. A fényereje nagyon durva, horgászni nem jó vele, túl sok.
Kutyakergetőnek, bringázáshoz, menőzni viszont tuti.
Nem fogod megbánni.
Most ilyennel voltam éjjel pecázni:
Egy ujjal váltasz piros vagy fehér fény között, nagyon bevált éjjeli szerelék kötéshez is.
-
egykettő
aktív tag
válasz
galervin93
üzenetére
Nekem van olyanom ami tud pirosan is világítani. Link sztem frankó könnyű, állítható dőlés, kétféle fényerő +pirosfény. Igaz ez nem éget lyukat a szemköszti nádasba de nagyon frankó szerelésbez, fárasztáshoz.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
nepszter1
üzenetére
Legolcsóbban 60 ezerből megvan minden. 8m es bot, láda, görgő. Viszont tuti elmegy a kedved ettől a módszertől. Azt mondom, hogy új cuccokból 500 ezer körül, használtból 300 körül össze lehet rakni használható pakkot. Bot topszetekkel 300, láda kiegészítőkkel 100, görgő, aprócikkek, gumik és egyebek 80ezer.
-
nepszter1
addikt
Egy komplett rakós felszerelést bottal székkel mindennel együtt mennyiből lehet kihozni a legolcsóbban?
-
Emu
őstag
Holnapra meghívásunk van a Kesztölci horgásztóra, és még helyet is foglaltak nekünk

Ha bejön az időjárás előrejelzés akkor még kánikula sem lesz.
-
vendingo
veterán
-
tepenzed
őstag
válasz
golyós
üzenetére
ez egy hulladék!
ilyet kell venni, ez minden talajba belemegy, mélyen, nincs az a szél, ami kicsavarja belőle

Ja egyébként ma próbálgattam a 400 ft-os tímáros method etetőanyagokat, többet fogtam vele, mint az aqua panírozott mixemmel

Jó mondjuk kicsit csaltam, a tintahalasba szórtam egy kis ponty pelletet a jobb tapadás miatt és bekeverésnél használtam egy kis tintahalas aromát is
-
feco70
senior tag
De jó, jövő hétre 40 fokot ír. Majd mi is tátogunk mint a halak.
-
havri1
félisten
válasz
vendingo
üzenetére
Fater csinált magának meg most nekem is vasból. Marhára ráér melóhelyen..

Megnéztem élőben, hát nem bízta a véletlenre, kb 2 kg a tartó. Mondtam, kicsit finomítson rajta
Ma csinál újakat, kíváncsi vagyok. AMiket decathlonba kapni, nekem elég gyatrának tűnnek, kemény talajon az a 2 kis villa szvsz elgörbül.
Ez a műanyag is elég gyenge, elég egy száraz letaposott talaj, és törik. -
galervin93
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Hm erről nem is hallottam, mi történt?
Sajnos nincs bolom sem, eccerű pecás vagyok,pár botom van abból is egy-egy darab. No meg nem vagyok folyóvízi pecás, így nehézkes lesz.
Aztán lehet apóstól tudok szerválni bolot, majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nagy nehéz vastag 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)