- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
válasz
hermanyi #96115 üzenetére
Finom matchre jó a +6 akkor, de ha beakad egy 10es ponty ott van szenvedés azért, bár ezt mindketten szeretjük
Daiwa exceler 4000 cxh 6.7 99cm, majdnem belehalt a 18kgos ordasi pontyba (ott voltál). Attila azt mondta max balinozásra jó, de akkor matchre úgy tűnik tökéletes
Más:
Taksony mellék ágban "nagyon" magas a víz most (1,5m a 90cm képest), jött is egy kis telepített ponty pár perceRemélem lesz nagyobb is, holnap meg kipróbálom az úszós busmanozást, hátha
-
PpenoO
őstag
-
rtrace
junior tag
válasz
hermanyi #96105 üzenetére
Nem tudom, békéshalas pecához én abszolút nem értek, abból indulok csak ki, hogy a pergetéshez képest azért jóval kisebb igénybevételt jelenthet a match.
Nyilván az élettartama is sokkal hosszabb lesz egy orsónak olyan módszernél, ahol nem folyamatosan van tekereve, meg talán az extra sima futás is kevésbé kritikus szempont, amikor nem a csalit kell életrekelteni vele.De aki ért hozzá, nyugodtan javítson ki.
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #96068 üzenetére
"Olasz botok gerincesek spicc akciosak ,ezáltal nagyobbat és elvileg pontosabban lehet velük dobni..."
Valami ilyesmi, bár én nem is feltétlenül spicc akciót mondanék (persze botja válogatja), inkább úgy egészében feszesebb, peckesebb botok. De amúgy ez sem pontos megfogalmazás, mert van jó anyagból készült, jó csillapítású angolos bot is... Viszont az hogy messzebbre/pontosabban lehet dobni, az mindenképp így van megfelelő méretű úszóval. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy a lágy bottal nem lehet pontosan horgászni...Ez az egész match peca egy akkora "mátrix" millió változóval, hogy kb. napokat lehetne beszélni róla mi-merre-hogyan mivel függ össze, és akkor még csak a száraz tényekről beszéltünk, egyéni igények, tudás stb. szóba sem került.
Aztán angol meg olaszozunk itt, van egy angol Ultimate botom, ami meg inkább olaszos karakterisztikával bír, hasonlít a Micro Crystalra, közben meg ugye "angol"... Kész káosz.
Visszatérve a dobásra, nekem most nagyon bejött ez a Greys bot, ugyanarra a huszonpár méteres távra 10 grammos úszóval kényelmesebben tudtam dobni. Viszont amíg meg lehetett fogni nagyobb horoggal is a halat, addig a Micro Crystal volt hatékony 14-es horoggal, és ahogy finomodott a peca már le kellett menni horog és csali méretben, ott már jobban működött a lágy bot, hatékonyabb volt a bevágás stb. Szóval ez megint olyan dolog, hogy az adott pillanatban valami igaz és működik, majd fél óra múlva már nem. És akkor alkalmazkodni kell az új helyzethez.
Nyilván ez minden módszerre igaz, csak itt annyi a változó, hogy nehezebb kiszűrni egy esetleges hibát, hogy mi is okozhat pl. egy eredménytelenséget.
Mindig is vallottam, a matchezés a horgászat királynője, csudijó és szép módszer.
Huu, egyszer össze kellene hozni Sziszinél egy ilyen elmélkedős match pecás beszélgetést, úgyse akar összejönni a fórumpeca, legyen szárazedzés. -
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #96054 üzenetére
Ez amúgy egy tök fontos gondolat, mármint az, hogy nincs olyan, hogy "abszolút legjobb bot", hanem mindenkinek meg kell találnia a saját stílusának, ügyességének stb. megfelelő tulajdonságú botot.
Nyilván halat mindennel lehet fogni, de szerintem fontosabb az, hogy a megfelelő bot legyen a kézben, és a pecát élvezettel tegye az ember, és szeresse azt, amivel ezt teszi.
Pl. itt van ez az olasz vs. angol a matchbotoknál. Nyilván mindkettővel lehet halat fogni, de nagyon nem mindegy, ki ül a bot végén, hogyan tud bánni a célszerszámmal. Feedernél, bojlis botnál nem ennyire látványos, de pl. egy pergetésnél megint tud sarkalatos lenni.
Nekem pl. nincs olyan igazán finom kezem, hogy matchbottal pókhálókkal tudjak horgászni, 10-es előke alá még nem mertem menni (meg 16-os főzsinór alá sem, bár annak nem is látom létjogosultsát átlag pecán), miközben feederen simán használom a 8-asat 22-es horoggal. Pedig kumma isten hogy van aki megoldja a matchet is 7-8-9-es pókhálóval, 24-22-20-as horgokkal.Én nem tartok itt, bár szeretném megtanulni (mert tanulható is, de itt meg képbe jön, hogy egy átlag pecás mennyit tud gyakorolni, mennyi ideje van rá...). Lényeg a lényeg, vegyetek sok matchbotot.
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #96042 üzenetére
Igen, lágyabb, de ez abból is adódhat hogy angolos, rettentően hajlékony, teljesen más stílus, mint a Micro Crystal. Nem jobb vagy rosszabb, habem más. Próbálgatni fogom mi a neki való terep, első peca fix úszó volt, 10 gramm nagyon tetszett neki, de lehet megnézem majd csúszóval is. Rengeteg a gyűrű, majdnem 20 db, nagyon szép íve van, klassz kis cucc. Nem tudom a rajta szereplő név azt jelenti-e hogy egyedi botról van-e szó, de hogy nem sz*r sz tuti.
-
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #95899 üzenetére
Nem akkora szentségtörés ez a feederezés, tudom egy vérbeli úszós pecásnak ezt nehéz befogadni, tegnap sógorral is jót vitáztunk telóban pontosan ugyanezen a témán.
Szerintem megvan a szépsége és a nehézsége is annak a módszernek is.
Én pl. imádok minden finom pecát, de a rakó nem vonz, és nem tudom megnondani miért, miközben meg a match, bolo, spicc mind-mind imádom. Aztán majd lehet felnövök egyszer...Visszatérve igen, brutál finom keze van az öregnek.
Én már várom a match reneszánszt, szerintem el fog jönni.De legalábbis nagyon remélem.
-
-
Steady74
Topikgazda
válasz
hermanyi #95793 üzenetére
1. Kabbe
2. Igen, régen így ment, de nem biztos, hogy az volt a jó megoldás. Keszeget elég sokat láttam annak idején hassal felfelé.
3. Egyetértek, a horgász és a felszerelése sokkal több kárt csinálhat mint az, hogy óvatosan leteszed a halad a merítőre, kiszeded a horgot és elengeded. -
Steady74
Topikgazda
válasz
hermanyi #95789 üzenetére
Vizes fű igen, kiszáradt gazos szarra azért nem tennék halat. Persze a pergetés más, ott cipelni egy vázas bölcsőt eléggé életszerűtlen, ahogy az is, hogy valaki vigyen magával egy harcsa méretű ponyvát és majd elkezdi kitekergetni fárasztás közben, főleg ha még egyedól is van a pecás...
-
sasa311
veterán
válasz
hermanyi #95755 üzenetére
Az egész nekem olyan tákolmány érzését kelti. De még ha a legyek zárt rendszerben is vannak (nyilvánvalóan nem, hiszen amikor "zsilipel" látszik, hogy xarásig van a zsilip léggyel) akkor is lehetetlen, hogy ilyen operációban ne szórjanak szét hébe hóba csontit, abból meg ugye ki fog kelni a légy...
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #95582 üzenetére
Csokolom 2+ éve mondom fórum peca helyszínnek is, Mátravidéki Erőmű, Lőrinci.
(Amúgy "asztallap", 2.5m körül, nem egy nagy izgalom ilyen szempontból, bár a T-gát sok lehetőséget ad, nézz rá műholdképen!).
Akkorát matcheztem ma ugyanitt, mint ide Nagykáta.
Maradt egy hektoliter kaja versenyről, azt lőttem olyan 22-re, 2.7-es vízbe. Érintőn kezdtem fullasztott pinkivel, nulla. Feljöttem 30 centit, maszatolás. Váltottam gumi szúnyogra - kapás-kapást követ. És ez megmaradt egész pecán! Ritka az, amikor konyhapecán ekkora fórja van a gumiszúnyognak, de most nagyon sokat számítot. Pinki csipkedés, giliszta ugyanez, gumiszunyival meg tolta kifele az úszót sokszor bedobás után... Ahogy telt az idő amúgy szépen jöttek felfelé a keszegek (nem meglepő tavaszi melegedésben), a végén már bő méterrel a fenék felett fogtam őket, viszon másfél méternél feljebb nem tudtam csalni őket. Érdekes colt ez is látni.
Időközben egy kisebb "bónusz" potyesz is felnézett a sok lőtt gombócra, jó buli volt kiterelgetni a Micro Crystallal.
A kaja mem volt éppen ideális, löszös-agyagos volt a feeder versenyről, és inkább utóbbi, fenékre való, de nem vizeztem utána + lazára gyúrtam a gombócokat, így végülis bontott vízközt, de nem ez volt a legjobb a szitura.
Asszonka elkísért, így van fotó is.Potyka:
Putyót éppen csak fogta a horog, bár ez egy fokkal erősebb darab volt (Preston N40), a keszegeket inkább 14-es Cralusso Sode Lighttal szedegettem, 3 szunyival. Se több, se kevesebb nsm volt jó, három kellett nelik...)
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #95459 üzenetére
Áh, mindig mondom az asszonynak, hogyha tovább is jutnék, én tuti nem mennék középdöntőzni, szabadidő, pénz, energia... Gyerekek csak a szúnyog volt 45ezer erre a pár napra, hát csapat nélkül ez agyrém. Néha eljövök, mert amúgy szeretem ezt a feeder pecát, de untig elég ebből ennyi. Szálláshelyről reggel ki, kocsiból ki, monoton pakolás, 5 óra peca, majd ugyanez pepitában, és sok-sok napon keresztül... Néha jó, 1-2 évente jövök, de bőven elég is.
Próbáltam amúgy sok szúnyogot is, de lufasz se volt.Még az aprók se jöttek.
De majd próbálkozom azért .
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #95454 üzenetére
Dik miket nem találsz te.
Hú gyerekek, ha van még szenvedős peca... 37 méteren kezdtem, másfél óráig fogtam szo-szo. Aztán leépült. Nyitottam egy etetés 22-re. Azon több hal lett, de aprók, ilyen 5-7 dekás levél keszegek... Végén már 70 centis 10-es előke, 18-as horog, 1 szál szunyi. Dobások úőgy néztek ki, hogy kajás szúnyogos, üres, simán kajás, megint üres, majd újra kajás szúnyogos stb. ... A lehető legkisebb kosár, amíg a szél engedte 3 soros, utána a XS window... De amúgy élveztem, szeretem ezt a "gépészkedést" darabszámra jó voltam, csak az átlagsúly...
A szektor (és pálya) 1. pontyot és harcsát is mákolt, de ettől függetlenül is szépet pecázott.
Nem szoktam helyre panaszkodni, de érdemes megnézni a bal meg a jobb szomszédomat, 710 meg 1470... Hulla iszapos volt akárhová dobtam, csak akkor tudtam halat fogni, ha amúgy túldobtam az etetésen, süllyedés közben lassan tekerve kísértem és fektettem le a szerkót, szépen kifeszítve az előkét. Ha így sem volt kapás, akkor óvatos, lassú emelés, libbentés hozott még pár kis keszeget.
Azt kell mondjam nem éreztem, hogy sokkal több volt ebben a helyben. Brutál szenvedés, akár kint, akár bent... Ez van.
Pechemre a pálya leghalasabb pár helye is a szektoromban volt, így az 1380, bár sok szektorban nem lett volna annyira szar eredmény, itt ippeg csak nem lettem utolsó...
Ettől függetlenül én perverz vagyok és élveztem, szeretem az ilyen kínzós pecákat, csak kár hogy nagyon nehéz "visszajelzéseket" kicsiholni a halakból, így nehéz agyalni.
Mindenesetre az idő szép, végre nem jéghideg szél fúj.
Holnap megpróbálok valami vállalhatóbb eredményt kihozni, nagy tektik nem lesz, kezdek bent, majd jövök ki, oszt ennyi. -
-
Tótotto
tag
válasz
hermanyi #95452 üzenetére
Hallottam hogy nehez palya Deseda.De hogy ennyire nem volt hal a palyan?Az utolsok 38 es 70 gr-os fogasa is ezt bizonyitja.Nem tudom milyen idojaras volt arra,lehet ez is befolyasolta a fogasokat.Jo lenne ha beszamolna a versenyrol majd.Kivancsi vagyok ra.Azert szurkolok a masodik fordulora is neki
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #95426 üzenetére
Uhum, 5/4*60=75, de én csak a számokat szeretem, a mögötte álló fizikát nem.
(A villanytól világ életemben fostam - nem látom, sok helyen ott lehet, én meg féltem a tyúkszarost.
Melóban is volt felsővezeték szakadás, ott cikáztak a vezetékeka földön, haver kiment "felmérni a terepet", én meg fostam, hogy a lépésfeszültség... 25kV azért már nem játék.)
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #95411 üzenetére
Ooo, milyen töltő, olyakat kérdezel... Rádugom a malacra és világít, én ennyit tudok.
Ilyen amúgy.
Hát most variálva vannak a szektorok, 65-en vagyunk és így az aszalói részén nem is ülünk. Ráadásul a számozás meg visszafele van, a kilátónál kezdődik a mélyben 65-tel, és a sekély felé csökkennek a számok. Tegnap 30 környékén ültem, és 25 meg 45 körüli távjaim voltak (másoknak is kb., illetve sz ügyesebbek bementek 60-65-re is). De kb. mindegy volt, szinte sehol nem volt hal.
Ma jobb volt a helyzet, 56-on ültem (azaz kb. rögtön az elején, a mélyben). Nyitottam egy 50 métert, de a botrányos szél miatt 2 óra után nem tudtam meghorgászni. Alapozam 28-ra is, így visszaálltam oda, kicsit nehezen indult , pontosabban az apraja lepett el, míg mások szákoltak, de aztán szépen összeállt. 1 órával a vége előtt elcsíptem egy malacot, először azt hittem harcsa, de végül egy jó 7 kiló körüli pocakos tükrös volt. 12-es előke, 16-os horog, 2 szál szunyi... De kijött kb. 8 perc alatt. Alig bírtam beletuszkolni a keszeges fejbe, kilógott mindene.Utána kellett egy fél óra, mire valamennyire visszataláltak a keszegek, de már csak az aprók.
A szél botrányos volt, tarajos hullámok, ment a spicc állandóan, ráadásul a löketek is nagyon erősek voltak, szenvedés volt...
Összességében azt érzem, hogy kicsit nagyobb alappal kell nyitnom és tenni bele több élőt, mert a nélkül nincs ott a darabosabb keszeg az elején, csak az aprók.jjohn
Bízok is benne hogy kiszolgál, ennyiért mondjuk kávét is főzhetne, de majd túlélem valahogy...Koncipappa
Na igen, sok a hal, de ettől függetlenül nem olyan egyszerű peca ez. A szél meg hát igen, a tó fekvése eléggé kedvez mind az uralkodó északnyugati, mind a frontok/ciklonok előtti délies szélnek. Szóval valahonnan mindig mozog. Áramlik is a víz, vitte is a kaját, holnap agyagosabbra is hangolom, mert el tud mászni az etetés áramlás irányba, ami nem az igazi.Ezt csak úgy szemléltetésképpen. [link]
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #95407 üzenetére
Amit láttam az volt, hogy elkezdték alapozással bombázni a vizet, utána jött 1-2 hal (én csak ekkor értem oda), majd hulla kuss. Gyanítom eleve finnyásak ebben a bolond időben (baromi hideg a víz is), aztán az etetéssel-csobogással az a kevés hal is elhúzott jó messzire.
Ma se volt piskóta, de holnap még nagyobb ökör szél lesz, szóval a kihívás adott.
Ha másra nem arra jó volt, hogy kipróbáltam kvázi élesben a szerkókat, legalább az benne van a kezemben.Ja ezzel meg majdnem elfelejtettem büszkélkedni.
Nagyon pacek kis szerkentyű, két 5 amperórás akksival + töltővel. -
Steady74
Topikgazda
válasz
hermanyi #95287 üzenetére
Hazaviszi, csak sok kicsi darabban
Nerazim: a Mester arra gondolt szerintem, hogy a bot nem mai darab. Azzal teljesen egyetértek, hogy a 16-os gumizással nagyhalazni elég sok rutin kell. 16-os gumihoz 18/16, 20/16, sok rutinnal 20/18 fzs/előke javasolt. Érdemes 18/16-ban kezdened, azzal szerintem nagyot nem tévedsz, és egy kicsivel combosabb halat is meg tudsz fogni. Javaslom egyébként a MAP gumikat, Ft/m viszonylatban szerintem nagyon jók.
-
zsola32
őstag
válasz
hermanyi #95244 üzenetére
[link]
A cégnél ez a zászlóshajó, ritkán kell, a stég felújításhoz viszont jó volt otthon egy egy ilyen gép. (4 +4cm-es keményfába kellett csavaroznom) a két kisebb Maki gép nem vitte be a csavarokat, előfúrni viszont tudtam velük.Nálam még mindig a Maikta a nyerő, van olyan (nagy) vésőkalapácsom, amit nem tudnak a srácok hazavágni, 8 éve teszi a dolgát, volt hogy 8 hét alatt lekapott 3000 m2 vakolatot a homlokzatról. (a melósok felváltva "nyomták a kecskét", azért elég nehéz egész nap tartani).
-
jézusom
addikt
-
PpenoO
őstag
válasz
hermanyi #95235 üzenetére
Naon komolynak tetszik lenni ma.
Kéretik érezni a ritmust.
-
PpenoO
őstag
válasz
hermanyi #95230 üzenetére
Manyiii, ne fürgyé le!!!
Céges géppel kaját keverni...jessz!!! Tudsz élni
galervin93: nehogy elverjél nekem 100e forintot fúrógépre mert megütvefúrlak és elveszem tőled. Meritőnyélre se költsél 100e forintot btw, inkább vidd el a hercegnődet termálfürdőbe
és még marad egy kiadós vacsorára is lóvé.
Ahogy mdav88 is írta, parkside 3év gari és kicserélik ha gond van vele.
Esetleg egy hálozatis használtat és peca elött otthon bekevered a kaját, házi barkácsra meg ott a hosszabbító.
-
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
hermanyi #95174 üzenetére
Elnézted a naptárt Mester, még nincs április elseje.
Át akarsz verni bennünket...
Vagy tényleg Döme cuccot vennél?
Kapok rendszeresen mailben 15%-osakat, de egy hétig érvényesek, talán két hete kaptam utoljára, persze lejárt.
Ha feliratkozol hírlevelükre, meg regisztrálsz az oldalra, biztos kapsz.
Viszont más oldalakon a Döme termékek még annál is olcsóbbak, mintha kuponoznál. -
PpenoO
őstag
válasz
hermanyi #95133 üzenetére
Kilója olcsóbb mint bármelyik etetőanyag...problem? Annyi gond lehet vele, hogy ragadósabb lesz, így fel kell ütni, és akkor még olcsóbb.
Várninsátsz: Hú de rég láttalak, mindjárt feloldják a csuka tilalmi időszakot, remélem utána megyünk pergetni együtt megint
Btw, a szilveszteri fórumpecán Herr Manyi kemencéjével sütöttünk volna nápolyi pizzákat. azt hiszi elfelejtettük, de nem... Kövi fórumpecán meg kell süssük azokat a pizzákat.
hermanyi: eszedbe se jusson megúszni és Ordason pizzát rendelni a gyrosostól
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #95116 üzenetére
Ja konkrétan márna, azon átfutottam.
Én úgy vettem észre, hogy ez az ősznek egy bizonyos időszakában csúcsosodik ki igazán, amikor a tiszta csonti márnára brutálisan nagy fölénnyel ver meg mindent is. Már bőven elkezd hűlni a víz, de még közel sem a "hideg ősz", talán ilyen 10-12 fok környéke lehet. Na ott tényleg el lehet verni a családi költségvetést.
Vagy egy nagyobbacska követ raktam középre és azzal súlyoztam le a csontit, vagy egy kisebb, mandarin méretű (lazán összenyomott) csonti golyó köré etetőanyagot gyúrtam, és úgy ment be a gombóc. Előbbivel több csonti megy be, utóbbi meg kevésbé macerás, mert amikor kiveszi a ragasztós csontit az ember, akkor ugye nyilván rögtön nyúl is az etetőbe, mire kész a gombós, addigra lejön a kézről a ragasztó is, lehet egyből dobni. Persze ettől függetlenül mocskosul retkes ragasztós kulimász lesz így is az ember, de amikor lecuppan az úszó és a kettőfeles marci megindul a bolon, és lehúz 20 méter madzagot menetből, sodrásnak felfelé... Na az minden pénzt megér...
-
Redneck
nagyúr
válasz
hermanyi #95107 üzenetére
Valaki ígért nekem egy használtat a topikból, csak egyelőre még nem találkoztunk. Ha nem muszáj egy darabig nem veszek most semmit, mert kevés a hely, és elég nagy átalakítási tervek vannak.
Gyerekként úszóztam utoljára, de lehet áprilisban keszegezek egyet a 2.7-es Ninjával. Vagy fogjam be a pergetőt (213cm 3-12g) rá? -
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #95111 üzenetére
Amíg Kőbányán laktam én is jóban lettem egy helyi boltossal, szombaton vagy hosszú hétvége előtt megkaptam a maradék csontit, néha 2-3 liter is csurrant, nem bántam.
Volt aminek a fele báb volt, de az az igazi dévéres patent báb, csak le kellett róla mászatni az élőt, nem vót rossz.
Szépen kiporcióztam 2-3 decikbe, jó pár keszeges pecára elég volt (hideg vízben, hűtőben, a vizet cserélve rajta jó ideig tárolható a báb is.)
A dunai peca lópikula, csak a videósok - tisztelet a kivételnek - beszórják a legdrágább cuccokat is, reklám gyanánt nyilván. Miközben azoknak a mohó dögöknek odalent a víz alatt a legócskább kaja is fine dining.Én a lehető legnagyobb kiszerelésű cuccokat vettem mindig 10 kilós zsákkal, de egy dunai pecára 2-3 kiló (száraz) kaja mindig elég volt. Persze e mellé alsó hangon ment vagy 4-6 kiló föld, 1-2 liter kavics, saját erjesztésű magmix (1-2 liter), hát gyorsan összejött a 15-20 liter kaja, ami amúgy egy 4-5 órás bolognaira éppen hogy csak elég, ha eszik a hal. Mondjuk annál többet boloval nem is pecáztam sosem, tartsa ki tovább aki akarja.
Keszegezés anyagi csőd, főleg a szúnyog, mocsok mód elszállt az ára. Nem néztem még igén, de szerintem lehet már vagy 5ezer fél liter... -
-
Redneck
nagyúr
válasz
hermanyi #95078 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
Bevallom azért kérdeztem, mert beszóltak már, hogy minek tekerem, és volt ahol azt olvastam hogy bedobás után már nem szabad kitekerni. Nyilván ha a kosár már lent van, nem is akarok, de elfújt, lógó zsinórral nem lehet kapást jelezni.galervin93:
Neked is köszönöm szépen! Igyekszem ügyesebben csinálni, de ez a Nevis zsinór száll a szélben mint az állat.Más:
Rendeltem Reiva rablózó merítőt, de a fogantyúja gagyi rideg műanyag, nem gumírozott, a piros HD feeder zsinór (barátnőm fétise) meg felbontva és visszaragasztgatva érkezett, úgyhogy jeleztem az Xfishnek, hogy így nem kellenek a termékek.
Remélem gyorsan megoldják. -
zsola32
őstag
válasz
hermanyi #94800 üzenetére
Saját (10 m2) Lovaspálya oldalán a gát felé. (ott van előttem a malom, akadós hely, de ott a hal...)
Ha már akadós hely...
Év végén vettem két bojlis botot, eddig csak feederztem, ki szeretném próbálni a módszert. Nyáron elég erősek a halak, meg jönnek a nagyobb példányok, és ugye ott az akadó.
Talán több esélyem lesz... vagy nem -
zsola32
őstag
válasz
hermanyi #94798 üzenetére
Mi régebben oktatási hely voltunk, (kb 15 évig) az akkus gépeket szívesebben adtuk a gyerekek kezébe. Állványoztunk sokat, ott is kevesebb volt a macera a töltős gépekkel.
A Dewalt jó kis firma, ki fogjuk próbálni 1x
A festool meg az építőipari gépek Ferrarija, nálunk sajnos álom marad.Hogy a pecáról is szóljon valami.. pont múlt év márciusában újítottam fel a stéget (Pécsi-tó) , elég szarban lettem volna a szerszámgépek nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest