Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-26 14:04:56

LOGOUT.hu

iPhone-t használók OFF topikja

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50351) r3dsnake


r3dsnake
nagyúr

What Does My Girl Say?

Ötletes paródia. :)

(#50352) GALARDO válasza (#50347) üzenetére


GALARDO
addikt

KieKat? Az mi? A KitKat lebutított változata N4-re? ;]

Blaise: Bár még nem volt a kezemben, de megkockáztatom, hogy nem kell babrálni, az N5-öt. Igen az iOS legnagyobb előnye, az App Store. Egy Google Play sosem fogja utolérni.

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#50353) #51177472 válasza ittakary (#50346) üzenetére


#51177472
törölt tag

De neked most az S3 mellett van Apple telód?

(#50354) ittakary válasza Blaise (#50348) üzenetére


ittakary
nagyúr

Én most esküszöm élvezem :) 2 év iPhone 4/4S után már nagyon untam a banánt. JB ott nagyon káros volt, még ha nagyon megválogattad a tweak-eket, akkor is volt mellékhatás (akksi merülés, röcögés stb), így ezt mellőztem, használtam mindent alapon, úgy viszont olyan uncsi volt az egész telefon...

Itt most a gyári rendszer után felraktam fél év után egy moddolt, vadonatúj 4.3-as rendszert, és kis túlzással olyan mintha új telefonom lenne. Egész nap nyomkodom...

Ebben nagyon igazad van viszont... Playen mire megtalálok valamit.. Na meg tényleg nem olyan minőségi :/

(#50355) Ragnar95 válasza r3dsnake (#50351) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Ötletesnek ötletes, viszont a megvalósítás nem az igazi. Főleg a refrén elég gagyi, amikor a csaj énekel, ott nagyon nincs ütemre a szöveg...

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#50356) válasza Tibee86 (#50350) üzenetére



őstag

5S-ért nem adnám oda, nem hogy 4S. A kamerája ugyan olyan szar mint az összes mobil cam. Kiég, de nem jobban mint az iPhone. Amúgy nekem iPhonnal kapcsolatban 2 problémám van.

1. Kicsi kijelző az is hosszúkás rossz arány. Nem 16:9 (Konkéran a hangja sem tetszik, vékony gyenge puffogós mélyek)
2. Az ára nem tükrözte sem a piaci versenyt ( mára már nem igaz mert a Samsung is felvitte a szarjai árát) sem az adott értéket. 3 évig használtam iPhonet (3GS, i4) akkor fasorban sem voltak más rendszerek. Aláírom, hogy működésben még jobbak egy kicsit az ios eszközök de ez nem tükrözi az árkülömbséget, ésvannak más pl. fizikai paraméterek, kijelző kalibráció, kernel rom optimalizálás, stb mi dominál.
Ma már az új fejlesztések hamarabb jelennek meg droidra mint iosre. A goole termékeiről nem is beszélve. Ti még csak ismerkedtettek az új youtube appal amikor én már untam. Chome sosem fog annyít tudni nálatok mint droidon. Csak pár példa, ami miatt gyakorlati előnye van már a droidnak, az ios egy előnyével szembe a stabilitás. De ez is megtőrni látszik azios7- ből kiindulva.

(#50357) válasza GALARDO (#50352) üzenetére



őstag

Na baszokassál mikor ezzel a szar nexussal szenvedek. ;] Majd ha megjön a Dell, kaptok regényeket :D

(#50358) Blaise válasza ittakary (#50354) üzenetére


Blaise
veterán

Nekem abszolút nincs bajom az unalmassággal, JB-t se használok már egy jóideje.

Nem ismeretlen nekem az android, tavaly a megjelenés után volt Nexus 7-em (két hétig :D ), aztán jött helyette egy új iPad, mert iszonyat kevés volt a tabletre optimalizált androidos app, mindegyik a telefonos változat felnagyított verziója volt...elég gázosan nézett ki.

Gondolom az alap appokkal (Facebook, Linkedin, BpMenetrend, Waze stb) nincs probléma androidon sem, de az igazán prémium alkalmazások hiányoznak, az Apple szolgáltatásait és saját appjait még csak nem is említem. Az eszközök egymás közötti szinkronja is sokat nyom a latban.

Ami az egyetlen baj, hogy az iPhone iszonyat drága lett, ráadásul még raktáron sincs, i5-öt meg nem akarnék venni már 150 ezerért függetlenül újonnan, így került képe a Nexus 5. Ausztriába RailJet-es kiruccanással, rántott hús zabálással együtt is beleférne 130 ezer Ft-ba...na ez a nem mindegy.

(#50359) Ragnar95 válasza (#50356) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

1.Mióta nem 16:9 az iPhone kijelzője :F i5 óta 16:9, tehát ez elég elavult érv... :U A kijelző mérete meg ízlés kérdése, sokan pont ezért nem vesznek droidot, mert emberi méretben csak hihetetlenül gagyi hardvert kaphatnak, ami droid alá édeskevés, mivel oda az éppen aktuális csúcshardver kell,h felhasználói élményben akárcsak a közelébe is érhessen az iOSnek...
2.Ezt el kell fogadni, az Apple az iPhone-t a legmagasabb árkategóriába gyártja és nem kíván csökkenteni az árán, amíg ilyen számokat tud produkálni ilyen árak mellett, hiszen eladási számokban földbe döngöli bármelyik droidos zászlóshajót az éppen aktuális iPhone...
3.Ja, iOSre meg az Apple appjai jelennek meg, tehát ez nem érv...A Safari nekem pl sokkal jobban bejön, mint a Chrome, gépen is évek óta Safarit használok, így pont lesz@rom,h milyen a Chrome iOSre és Androidra, amíg a Safari sokkal többet nyújt számomra és az csak iOSre érhető el...Cserébe van iWork és iLife iOSre, ráadásul mostmár ugye ingyen az új felhasználók számára...YT app pont nem izgat,h mikor jön ki az új, mert semmi olyan egetrengető újítást nem szokott hozni, ami miatt azonnal kellene nekem...
És az univerzális appok, főleg a játékok iOSre jóval előbb jönnek ki, mint droidra, úgyhogy az appokat felhozni elég nagy butaság volt a droid mellett érvként és akkor az AppStore-ról még nem is beszéltünk...

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#50360) ittakary válasza Blaise (#50358) üzenetére


ittakary
nagyúr

Jaja, nagyon tetszik az a teló nekem is, főleg a 2GB RAM ami különösen csábító :)

(#50361) #51177472


#51177472
törölt tag

Lol, T-mobilenál 4G mobilnetet nem lehet venni csak 1 illetve 2 év hűséggel? Szal ilyen 1-2 hónapra nem tudok venni, mint a simát? wtf.

(#50362) Tibee86 válasza (#50356) üzenetére


Tibee86
veterán

1. Egyik fő indok, hogy iPhone-t használok. Bár nekem ez a 3,5 megfelelő, az Apple féle 4'-es kijelző valóban kicsit gáz, nekem se tetszik.
Már régen kipróbáltam volna valami más rendszert, még ha szerintem köszönő viszonyban sincs küllemre a droid az ios-hoz, de ha normális hw-t akar az ember muszáj tepsiben gondolkoznia. Én meg nem vagyok hajlandó péklapáttal a zsebembe közlekedni, telefon kell, nem egy összezsugorított tablet, telefon funkcióval.
Az árral kapcsolatban igazad van, én is bajban leszek a 4s után, mert ez az iOS7 már nem éri meg, hogy 2x annyit fizessek érte.
A Chrome meg nálam labdába se rúghat a Safari mellett.

[ Szerkesztve ]

(#50363) Cyberpunk válasza (#50356) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Pont az a jó benne, hogy ez még telefon méret.:D Mutass egy csúcs vasat 4"-on Androiddal! Csak a tepsiket nyomatják.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#50364) Tibee86 válasza Cyberpunk (#50363) üzenetére


Tibee86
veterán

Még mindig furcsa tőled ilyeneket hallani, pedig már egy ideje a "helyes" útra léptél. :D

(#50365) Cyberpunk válasza Tibee86 (#50364) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Változnak az idők.:D Ugyan úgy jó ez is arra, mint amire az 5"+ csak kezelhető egy kézzel. Nem netezek rajta kevesebbet, mint a többi tepsijeimen tettem. :DDD

Tegnap volt a kezemben egy 5"-os kínai készülék, és nagyon furcsa, nagyon elszoktam már tőlük. ;]

[ Szerkesztve ]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#50366) rayoliviero


rayoliviero
veterán

Szerintem érdemes lecserélni az iPhone-t Lenovo telóra Szebb képet készít, kijelzője is jobb. :DDD

(#50367) válasza Cyberpunk (#50363) üzenetére



őstag

Látom megelőztek, de akkor is leírom. ;] pont fél éve még egérmoziztál, na mindegy.

Egyt tudomásul kell venni. Olyan mint telefon már nincs (ebben a kategóriában) úgy ahogy nincs már kazettás magnó, vagy VHS stb.

Most borítékolom - én már csak ios7 szindrómának hívom - ha kijön az i6? i7? 4,7"-5" akkor ugyan úgy fogjátok szidni mind a mostani droidokat. Egy napig. ;] Ahogy jönnek a tesztek, visszajelzések hiteles Apple fanoktól, 180°-os fordulatot fog venni a hozzáállásotok.

Mellesleg akkor már lehet én is újra érdeklődést fogok mutatni az iPhone iránt. :D

[ Szerkesztve ]

(#50368) madgie válasza (#50367) üzenetére


madgie
titán

Én már megértem, miért szeretik egyesek a tepsiket.

Ettől függetlenül nekem nem hiányzik egy akkora telefon, iPad mellé meg főleg nem.

(#50369) Cyberpunk válasza (#50367) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Véleményem tartom ennek ellenére is. :P Szerintem 4,3" szélesebb kijelzővel rendben lenne még. Ha kritizálnom kell, akkor én is a keskeny kijelzőt tudnám felhozni, az valóban lehetne szélesebb.

[ Szerkesztve ]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#50370) r3dsnake válasza Ragnar95 (#50355) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Teljesen pontosan az ütemre van a szöveg csak más a ritmusképe, mint az eredetinek.

(#50371) manchester85 válasza r3dsnake (#50351) üzenetére


manchester85
addikt

Szerintem nagyon szar. Egy eleve parodianak szant dalt kiparodizalni full gáz, es osztom Ragnar velemenyet, a refren gagyin elut az eredetitol. Egy parodia pont attol jo, hogy komoly dolgokbol csinal viccet. Ez egy otlettelen hulladek.

i6 Silver

(#50372) válasza Ragnar95 (#50359) üzenetére



őstag

Sac/kb-ra mondtam, de legyen igazad. Most a buszon közvetlen körülöttem 3 csaj mobilozott ebből kettő nagyobb volt a nexusnál, a mellettem ülő is valami samsung feliratú oledest nyomkodott kb. ugyanakkora. Kisebb volt a kezük mint az enyém, ez tuti.

Ha erős a hw. csak pozitív ha üzemidőben is ott van, tehát nem oszt nem szoroz, csak jobb. Az új iPhone sem tud jobb üzemidőt produkálni pedig gyengébb a hw-re. Akkor ez most hogy is van? ;]

Az iLife OS X nem ios. Nem? De mi különleges van abban, hogy a médiafiléket egy app kezeli? IWork meg bármelyik office program helyettesítheti. Ebben sincs extra, ráadásul magyar support nélkül. Nem? Androidon már ott az Office 365 wines cloud.

[ Szerkesztve ]

(#50373) Cyberpunk válasza (#50372) üzenetére


Cyberpunk
félisten

"Az új iPhone sem tud jobb üzemidőt produkálni pedig gyengébb a hw-re."

Szerintem jelenleg az 5S-ben van a legerősebb hardver hiába csak két mag. ;]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#50374) Tibee86 válasza (#50372) üzenetére


Tibee86
veterán

Kellene vennem egy autós töltőt, mert ezentúl ismét elég sokat kell majd kocsikáznom.
Belkinre gondoltam, viszont nem tudom, hogy ezeket is hamisítják, vagy csak vannak boltok, ahol pofátlanul drágán adják. Pl itt 2700ft, míg mondjuk ikiegeszitok.hu-n 4700 [link], szifonstore.com még egy ezressel drágább [link].
szerk.: Nem válaszként akart menni.

[ Szerkesztve ]

(#50375) válasza Tibee86 (#50374) üzenetére



őstag

Ilyenekre nem szabad sajnálni a pénzt. Utángyártott v. bejön v. nem de annak nagy ára van ha nem. Az a baj, hogy nincs értéke, mert az utángyártott fillérekbe kerül de annyit is ér. A gyári garanciális, nem vagja haza a készüléket, nem.spórólják ki belőle a védelmet. Utángyártott csak úgy jöhet be ha kipróbált darabról, és pozítív a visszajelzések. Pl. azért veszélyes, mert ha úgy van rajta töltésen, hogy közben önindítózól, akkor leesik a feszültség, és amig beindul a generátor, feléled a fesz.szabályzó, igen hektikus értékek jelenhetnek meg a telefon töltésénél.

Most néztem a linkeket, pofatlanul drágák a i boltok. Mindenesetre kérjél garanciát.

[ Szerkesztve ]

(#50376) Tibee86 válasza (#50375) üzenetére


Tibee86
veterán

Ettől tartok én is, de a Belkint többen is ajánlották már másoknak itt a fórumon. Meg hát ugye "Apple engedélyes!" :DD
3-4 ezernél nem nagyon akarnék többet kiadni rá, mert akkor már inkább egy külső akku 7-10 körül, mint egy mezei szivargyújtós töltő.
Garancia elvileg van ezekre, de kérdés ha hazavágja a telefont, foglalkoznak e vele. :F

(#50377) r3dsnake válasza manchester85 (#50371) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Rendben. Én meg megyek és megnézem mégegyszer, mert kurvajó. :)

(#50378) válasza Tibee86 (#50376) üzenetére



őstag

Ennek nézz utána, nem hiszem hogy kockáztatná a nevét szar termékekkel, de csekkold le. De van itt más is. [link]

Belkin az bizos minőség, ami benne van az árában.

[ Szerkesztve ]

(#50379) Tibee86 válasza (#50378) üzenetére


Tibee86
veterán

Köszi. :R

(#50380) Ragnar95 válasza (#50372) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

És hány kézzel használták a telót? ;] Számomra fontos az egykezes használat, így nálam 4,3" a max. Ha a következő iPhone ennél nagyobb lesz, akkor valószínű, h 5S-re váltok vagy maradok i5-ön.
Nem, van már iWork és iLife is iOS-re is. Ugyanannyira előny, mint a Chrome v a YT, amiket te hoztál fel példaként, azokra is van alternatíva, ezért írtam, h vannak iOS exkluzív appok is... :U :)

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#50381) GALARDO


GALARDO
addikt

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#50382) ittakary válasza GALARDO (#50381) üzenetére


ittakary
nagyúr

Ez valami hihetetlenül gyönyörű :)

(#50383) Cyberpunk válasza GALARDO (#50381) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Szépségek, nem sok macska szereti a vizet, de a tigris az ilyen. :D

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#50384) r3dsnake válasza GALARDO (#50381) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Ahh, elképesztő jó. :)

(#50385) máyköl


máyköl
veterán

Imádom ezt a Lumia 720 -at... :DDD

(#50386) r3dsnake


r3dsnake
nagyúr

Na, megy gariba a teló, foltos a kamerám.

(#50387) bigdady válasza GALARDO (#50381) üzenetére


bigdady
nagyúr

Nem szeretnek ennek a gödör szélén állva megszédülni :)
tényleg jó kép amugy

(#50388) Cyberpunk válasza bigdady (#50387) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Ha szerencséd van elkábulnak, ahogy a fejükre huppansz. :DDD

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#50389) r3dsnake válasza r3dsnake (#50386) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Jó lenne tudni amúgy, hogy fixen cserél-e a T ilyen miatt. (Eleve azt sem tudom, hogy a kamera külseje dzsuvás a hátlap alatt, vagy magán a lencsén belül.) Mert ha tuti csere lenne, akkor mielőtt beadom T-hez, vennék egy i4S-t, hogy arra az 1 hétre se maradjak teló nélkül, és utána gyári fóliásan, használat nélkül adnám el az i4-et. Úgy több érdeklődő lenne, valszeg normális áron.

(#50390) manchester85 válasza r3dsnake (#50389) üzenetére


manchester85
addikt

"Úgy több érdeklődő lenne, valszeg normális áron."

Mikor hirdetsz, akkor a normalis ar magas, mikor veszel, akkor meg alacsony. :U

i6 Silver

(#50391) r3dsnake válasza manchester85 (#50390) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Nem fogok belemenni ebbe a vitába újra.

(#50392) manchester85 válasza r3dsnake (#50391) üzenetére


manchester85
addikt

Nem is lenne ertelme. :DDD

i6 Silver

(#50393) Cyberpunk válasza r3dsnake (#50389) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Nyilván egy "új" jobban érdekelné a népet, de túlzásokba azzal sem lehet esni. Piaci ár fölött nem fog elmenni.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#50394) Xero válasza Cyberpunk (#50393) üzenetére


Xero
nagyúr

Őszintén szólva már az is meglepő, hogy valaki még vásárol 4-t. A 4S is erősen kérdéses már. Az 5 még csak-csak hiszen ugyan az mint az 5c, ergo lesz support.

[ Szerkesztve ]

(#50395) máyköl válasza Xero (#50394) üzenetére


máyköl
veterán

Na ezaz.
Itt állok most ezzel a 720 -as Lumiával...

Vegyesek az érzéseim.
Ez a Wp8 rendszer még iszonyú kiforratlan, tele van buggal.

Meglepetésemre a 4,3" kijelző tetszik, hamar megszokja az ember.
Akkuidő brutálisan jó, akármelyik iPhone elbújhat mögötte.

Viszony lassú a cucc, és a kevés ram is marha idegesítő. IPhoneon simán viberezel és netezel egyszerre, itt nem. Netezel, írnak viberen, és újra betölti a vibert, majd vissza a nethez, ahol szintén újra betölti az oldalt. Egy ilyen átlépegetés körülbelül 45mp. iPhoneon simán csinálod együtt a kettőt.
Az internet Explorer tiszta bugos.
A fekete háttér fehér betű kombótól pedig 20 perc után golyózik a szemed.
Gépelés sokkal lassabb mint iPhoneon.

Gondolkozom az eladásán, de az értékéből csak I4 -et veszem, ami mára hasonlóan botrányos lett.

Szerintetek?

(#50396) manchester85 válasza Xero (#50394) üzenetére


manchester85
addikt

Megmondom oszinten, en az 5S sebessegevel se vagyok megelegedve. Az 5 ios 6-tal szerintem gyorsabb, mint az 5S ios 7-tel. Foleg, hogy ezek az elnyujtott animaciok nagyon szepen lassitjak a hasznalatot. En biztosan maradok ios 6-nal egyelore, amig ossze nem kapjak a szoftvert, mert jelenleg sebessegben az 5S baromira nem tunik annyira gyorsnak, mint amennyire gyorsnak kéne lennie a piac tobbi telefonjahoz kepest egy 1 honapos modellnek.

i6 Silver

(#50397) mondomén válasza manchester85 (#50396) üzenetére


mondomén
őstag

Már kilehet kapcsolni az animációkat.

(#50398) Cyberpunk válasza máyköl (#50395) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Inkább 4S. :D

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#50399) manchester85 válasza mondomén (#50397) üzenetére


manchester85
addikt

Mondjuk ehhez nem tudok hozzaszolni, mert gyakorlatban nem tudom kiprobalni, viszont ha meg semmi animacio nincs, azzal meg elveszti a jelleget a telefon. Az is zavarna szerintem. :DDD ios 6-on is van animacio, csak nem hivalkodo es nem giccses, sokkal termeszetesebben hat, tehat annyi meg legyen azert. :)

Egyelore egyeb dolgok miatt semmikepp nem frissitek. (Felugralo talca a safariban gorgeteskor, idojaras widget hianya, hezagos noticenter, stb.)

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#50400) ittakary válasza manchester85 (#50396) üzenetére


ittakary
nagyúr

Te nem az 5S sebességével nem vagy megelégedve, hanem az iOS7-ével. Amivel mellesleg 100%-ban egyetértek :)

Tegnap voltam DunaPlaza iStyle-ban, sírok hallod: iPaden még MINDIG bennevan az a GUI bug, ami már az első beta-ban is benne volt: 5 ujjas visszalépésnél laggol az animáció, de nem kicsit, hanem inkább nagyon!

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.