Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-26 14:04:56

LOGOUT.hu

iPhone-t használók OFF topikja

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50751) vadászcsiga válasza r3dsnake (#50750) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Akkor nekem a 2 éves T-s 16Gb feketeert a 70k reális nem?

(#50752) Xero


Xero
nagyúr

Háromnegyed év után ismét tömeg közlekedtem egyet. Most Miskolcon (legutóbb kisföldalattiztam pár megállót :P ).

Komolyan mondom még mindig nagyon gáz. A jegy valami 400Ft, cserébe olyan szagok voltak, hogy ihaj.

Tudom szarul hangzik ez az egész, de szomorú, hogy itt tartunk. Bárhol járok nyugatabbra, klasszisokkal jobban odafigyelnek az ilyesmire. Máshol is akad öregebb infrastruktúra, de legalább nem mocskos, nem akar szétesni és arányaiban kb pont ennyibe kerül. :(

Legutóbb mikor egy ismerősöm megemlítette, hogy egy BKV bérlet 10e fölött van majdnem elfogott a röhögőgörcs.

(#50753) nofi válasza vadászcsiga (#50751) üzenetére


nofi
őstag

Abszolút, én is 70k-s ajánlatot kaptam 16-os T-s 4S-re.

Xbox GT: nozsolt

(#50754) nofi válasza Xero (#50752) üzenetére


nofi
őstag

Pár hete voltam Brüsszelben és nem csak tisztább, de olcsóbb is volt a tömegközlekedés. Ettől függetlenül fontos megemlítenem, hogy Európa fővárosában mindössze pár éve van kuka. Hihetetlen, de előtte úgy kezelték a lakossági szemételhelyezést, mint nálunk balkánabbra. Zacskóban ház elé. Oké, most kb. 5 év alatt már előbbre tartanak, mert lakossági szinten mindenhol szelektív gyűjtés van, de azért az utcákon, parkokban látszik, hogy nincs szemétgyűjtési kultúra - ergo ott dobja el, ahol éppen jár. Szóval azért vannak jó tulajdonságai is Magyarországnak :K

Xbox GT: nozsolt

(#50755) Malachi válasza Xero (#50752) üzenetére


Malachi
addikt

"arányaiban kb pont ennyibe kerül" - szerintem ez nem igaz, nyugatabbra arányaiban töredéke az ár a magyarnak. ugye, három, négyszeres átlagfizetések, a jegy meg. kb. ennyi, sőr a bérlet még olcsóbb is lehet az értelmes, zónás rendszer okán. (Bécs)

[ Szerkesztve ]

(#50756) r3dsnake válasza vadászcsiga (#50751) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Szerintem jah.

Amúgy vicces, pont most kaptam 70e-s ajánlatot az i4-re, hétvégi szegedi átadással, ami teljesen jó lenne, de ugye épp foltos a kamerám, amit gariztatni kellene, így el fog húzódni a dolog, és valszeg az ajánlatot sem fogja tartani addig.

(#50757) ittakary válasza Xero (#50752) üzenetére


ittakary
nagyúr

Sajnállak, sőt könnyeket hullajtok, hogy ezt kellett tapasztalnod ezen a páratlan utazásodon.

Minden nap emberek százezrei vannak rákényszerülve... csak BPen... Mint ahogy én is. Kritikán aluli ebben igazad van, de úgy utálom amikor olyanok bírálják - mint ahogy te is mondtad - évente talán ha egyszer utaznak pár megállót.

Ja és akkor ott van az hogy a hármas metró már így is a halálán van.... Hogy az istenbe fogok bemenni Újpestről a BME-re ha elb.szódik?

[ Szerkesztve ]

(#50758) Xero válasza nofi (#50754) üzenetére


Xero
nagyúr

A fejekben van gond sajnos. :(((

(#50755) Malachi: Azért egy londoni tömegközlekedés nem egyszerű befektetés. Hirtelen ez ugrott be és itt húztam arányokat, de igazad van, ha az átlagfizetéseket és a minőséget is odaállítjuk, akkor nagy gondok vannak.

Viszont a budapesti és sok nagyvárosi közlekedés egy valamiben rendben van. Az pedig a sűrű és egészen jól beosztott hálózat. Kb bárhova el lehet jutni, ami azért nem mindenhol van jelen.

(#50757) ittakary: Itt most nem magamat akartam kiemelni, sőt. Inkább pont arra akartam rávilágítani, hogy egy olyan embernek, aki szerencséjére nincs rákényszerülve minden nap, annak mennyire fura élmény. Nem szokott hozzá.

Tömeg közlekedtem én eleget kölyök koromban, szóval van fogalmam a napi rutinról, de azóta kb semmi nem változott az árakon kívül, csak az állag romlott.

Pont azt akarom ebből kihozni, hogy lenne mit gatyába rázni. Az egy dolog, hogy télen meghalnak a városok, mert lejárt négy évszakos gumival próbálnak felmászni a dombra a buszok, vagy szétfagynak a sínek. A metrókocsik lángolnak, az aluljárók bűzlenek. Ennyi pénzért ez elfogadhatatlan.

A MÁV ugyan ez. Kb bárhova olcsóbb eljutni autóval egyedül nekem, de ha van mellettem valaki, akkor tuti fix, hogy olcsóbb. Eközben egy Railjet jegy, ami kétszer olyan sebességet és kényelmet garantál, kb azonos áron, vagy még kedvezőbben elérhető km-re vetítve mint egy IC jegy.

Kabaré...

[ Szerkesztve ]

(#50759) DanielK válasza ittakary (#50757) üzenetére


DanielK
addikt

az emberek mentalitásán kéne változtatni ebben az országban és akkor sok minden megoldódik, többek között a állami utaztatás is (bkv, máv, volán)... :(

(#50760) B-L-A-C-K válasza r3dsnake (#50750) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

15-20 ezres pótlással már nem érte volna meg egy i5?

(#50761) Malachi válasza Xero (#50758) üzenetére


Malachi
addikt

"Az pedig a sűrű és egészen jól beosztott hálózat. Kb bárhova el lehet jutni, ami azért nem mindenhol van jelen." - ez pl. tény, és alapvetően nincs is semmi bajom a tömegközlekedéssel. inkább az emberekkel, akikkel kénytelen vagyok néha együtt utazni. de az meg nem a BKV hibája - bár nem bánnám, ha tényleg csak a jeggyel utazókat engednék fel a járatokra. és ebbe nem is mennék bele mélyebben, mert messzire vezet. (ha nincs elég melegedő, a hajléktalan nyilván a buszon/villamoson tölti a napjait, és hiába büdös, a fagyba én sem rugdosnám le, csak ha agresszív, vagy részeg mint a csap. és ha van is melegedő, ott meg kirabolják, megverik, satöbbi, szóval huh, minden szinten alaposan el van rontva az egész, ebből is csak ezt tudom leszűrni.)

[ Szerkesztve ]

(#50762) r3dsnake válasza B-L-A-C-K (#50760) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

105e-ért örömmel fogadom a linket egy garis, 32gigás i5-höz. :)

(#50763) B-L-A-C-K válasza r3dsnake (#50762) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

(#50764) r3dsnake válasza B-L-A-C-K (#50763) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

"Az egyik sarkánál van egy nagyon apró sérülés, illetve a kijelzőn egy kb. 1,5 cm hosszú karc, de nem zavaró, mert hajszálvékony, és nem is mély, kikapcsolt kijelzőnél, erős napfényben látható csak.
1 éves múlott októberben."

Csodás. :D

(#50765) B-L-A-C-K válasza r3dsnake (#50764) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Ezt nem is olvastam...De ki lehet fogni szerintem jót is, 16-ost meg szerintem 110 körül tudsz venni akármikor. A lényeg 90 ezer egy 4S-ért szerintem sok.

[ Szerkesztve ]

(#50766) r3dsnake válasza B-L-A-C-K (#50765) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

De vedd már figyelembe, hogy 32gigás és garis. :U

Szerk.: ...és i5-re rá se menne a kutyás meg macis tokom. :D

[ Szerkesztve ]

(#50767) B-L-A-C-K válasza r3dsnake (#50766) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Akkor is sok volt, ennyiért bárki bármikor tud venni ilyet, de nem kell felkapni a vizet, neked megérte, én meg megemlítettem szerintem drága volt ennyi...Egészséggel használd.

(#50768) Zjunior válasza B-L-A-C-K (#50765) üzenetére


Zjunior
veterán

Szerintem is sok, nagyon. :U

[ Szerkesztve ]

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#50769) r3dsnake válasza B-L-A-C-K (#50767) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Még nem vettem meg, majd jövőhét végén. Végignéztem az aprón a 32gigás 4S-eket az előbb, 100k-ért találtam függetlent garisat, meg volt egy, amire 3 hónap iSamurai gari van (wtf? :D )

Nem fogsz tudni olcsóbban mutatni 32gigás garisat.

1 hónapos 16gigás van még 80e-ért, pesten (az enyém meg helyben lesz, Szegeden, személyes átvétellel.)

[ Szerkesztve ]

(#50770) Xero


Xero
nagyúr

Új GoPro promo video. Nyamiiii
Idén nálunk is lesz egy pár, már alig várom, hogy vághassam az anyagot. :C

(#50771) nofi válasza Xero (#50770) üzenetére


nofi
őstag

Fú tényleg, nem ártana lassan síszállást foglalni :DDD

Xbox GT: nozsolt

(#50772) Xero válasza nofi (#50771) üzenetére


Xero
nagyúr

Nálunk 1 már fixálva. :C
Be is vagyok sózva becsülettel.

(#50773) Cyberpunk


Cyberpunk
félisten

Ha már GoPro videók [link]. :K

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#50774) válasza Xero (#50752) üzenetére



őstag

Ha Miskolcon van kisfőldalatti, akkor Pesten hullámvasút visz a Déliből a Nyugatiba :D

Szerintem a keménymagba még bele sem kostóltál :D amikor felszálnak zsákokkal tele sörösdobozokkal, és veresenyez a lábszag, a kuka szaggal :( Otthon mindig leb@snak, hogy hol jártam már megint, mert átveszi az ember ruhája. Van olyan bőrfogantyú ami már le van rohadva, a csőkapaszkodókró a testnedvek lemarták a festéket, az ülések szöveteit átjárka az emberi ürülék ( nem csak a szaga). Az ülések alatt, üresüvegek járják önálló táncuka, az ablakok homályosra vannak karcolva Vídiával, oldalfalon funérlemezen, grafitinek sem nevezném filc kriszkrasztok.
Nem az embereknek kéne jobban odafigyelni, mert a 90%-a normális, tudja hogyan kell viselkedni. Az a 10% meg előbb utóbb kikopik az elsőajtós felszállás miatt. Azt megtehetik a BKK-ok a közteresekkel, hogy random leütik a buszt két megálló között, és csak az elsőajton keresztűl támadnak.
A másik véglet, az új csuklós Merci. Nem gondoltám, hogy lehet ennél rosszabb utasbarát megoldással tervezni városi tömegközlekedésre járművet. Alacsony padlós, de az ülésekhez nem adnak létrát. Ez annyiból jó, ha megáll mellettem egy nyugdíjas, és át akarom adni a helyet, az válaszolja, hogy "maradjon aranyoskám, én úgy sem tudok oda felmászni„ :D hatalmas holtterek fele annyi ülés, a kapaszkodók kialakitása kb. olyan ha frontálisan ütközik a busz, tuti hogy azon loccsanna ki az agyam is. Persze van plazma TV kamera rendszer, jó kondi amit parancsra kapcsolnak ki 40C°-os nyári melegben, ne fogyasztjon annyit a busz, stb.
Kíványcsi vagyok a 4-es metró és álomások mennyi ideig lesznek érintetlenek.
Hajléktalanok kérdés felelőse a társadalom. Bár kiből lehet hajléktalan, elég hozzá egy rossz döntés. De az a körülmény, ami ide vezetett, társadalom mértékű hozzá nem értés. Ezt bizos nem érti senki - a magyarázat. Egy demokráciában minden jóért és rosszért a nép felelős. 4 évente mindenkinek lehetősége van egyszer beleszólni az oktatás, a gazdaság, szociális intézkedések stb. menetébe. A politikusok a többségi akarat végrehajtó katonái. Amennyiben nem teljesül a népakarat, jön egy másik ideológiát képviselő erő, a következő választáskor. Ha abban is csalódnak az emberek, újra visszatér az elöző kormány. Ez egy ördögi kőr, és egészen addig nem lesz kiút, amíg az emberek beállítotságuktól függetlenül egy valóban megbízható kormányalakításra képes tömörülésre tudnak voksolni. Ilyen még nem volt, és most van a legkisebb esélye hogy lenne.

[ Szerkesztve ]

(#50775) Xero válasza (#50774) üzenetére


Xero
nagyúr

Nyilván nem Miskolcon van, rosszul raktam össze a mondatot.

(#50776) Tejes Pite válasza Cyberpunk (#50773) üzenetére


Tejes Pite
aktív tag

áruló :U

8 Hobbits = 1 Hobbyte ### cool guys don't look at explosions!

(#50777) Tibee86 válasza Tejes Pite (#50776) üzenetére


Tibee86
veterán

Tudnád már mióta... az iPad-del indult dolog.

r3dsnake: Szerintem teljesen korrekt a 90 azért a 4s-ért. Nem fogod megbánni, csak azt, hogy nem előbb cseréltél. ;)

[ Szerkesztve ]

(#50778) Cyberpunk válasza Tejes Pite (#50776) üzenetére


Cyberpunk
félisten

;]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#50779) GALARDO


GALARDO
addikt

Na végre iBooks frissítés! :C

Blaise: Illik a rendszerhez. ;]

ui: Látom van egy turistánk. :U ;]

[ Szerkesztve ]

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#50780) Blaise válasza GALARDO (#50779) üzenetére


Blaise
veterán

Jo ronda lett :DDD

(#50781) Tibee86 válasza GALARDO (#50779) üzenetére


Tibee86
veterán

Nem elég, hogy a Messenger ikon is ma lett ilyen gyönyörűséges, még ez is. :D

(#50782) válasza Xero (#50775) üzenetére



őstag

Tudom :DDD

(#50783) Zjunior


Zjunior
veterán

update van :R :Y :C

[ Szerkesztve ]

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#50784) Cyberpunk


Cyberpunk
félisten

Napizene

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#50785) Cyberpunk válasza Zjunior (#50783) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Nem sok mindent javít.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#50786) GALARDO válasza Zjunior (#50783) üzenetére


GALARDO
addikt

Semmi sem változott. Jöhetne már a 7.1. :U

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#50787) Zjunior válasza GALARDO (#50786) üzenetére


Zjunior
veterán

Látom! :(( :O :(((

Inkább Facetime hiba miatt adták ki... :K

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#50788) Cyberpunk válasza GALARDO (#50786) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Azért feldobtam, én nem várok a jb-re.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#50789) r3dsnake válasza B-L-A-C-K (#50767) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Jaj. Nem tudok mit kezdeni azzal a sok olcsobb i4S linkjevel, amit kuldtel azota is. :D

[ Szerkesztve ]

(#50790) Tejes Pite válasza GALARDO (#50779) üzenetére


Tejes Pite
aktív tag

[ Szerkesztve ]

8 Hobbits = 1 Hobbyte ### cool guys don't look at explosions!

(#50791) legiaap


legiaap
nagyúr

Az iPad Mini-nél a hátulján a tetején mi az a műanyag vagy nem tudom miből van rész?
kép hozzá
Air-nél nincs.

(#50792) Kommy: Akkor a sima wifi-s mininél nincs ott?

[ Szerkesztve ]

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#50792) Kommy válasza legiaap (#50791) üzenetére


Kommy
veterán

Az LTE antenna van mögötte, az Air a képen sima wi-fi modell.

Így van a WI-fi-s miniél nincs ott.

[ Szerkesztve ]

(#50793) bobooo válasza Zjunior (#50783) üzenetére


bobooo
addikt

Kiadtak majdnem egy hónap után egy update-et, ami a FaceTimeot javitja...

[ Szerkesztve ]

(#50794) nofi válasza bobooo (#50793) üzenetére


nofi
őstag

Tény, hogy nem egy 7.1, de náluk soha nem volt divat kiírni, hogy egészen pontosan mit is javítanak... Trükkösek na :N

Xbox GT: nozsolt

(#50795) Mela Kehes válasza Xero (#50775) üzenetére


Mela Kehes
addikt

Azért érdekes, hogy milyen hirtelen lemúlt rólunk a RR3 őrület. Mondjuk nekik köszönhetjük. :K

"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."

(#50796) B-L-A-C-K válasza r3dsnake (#50789) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Nem fogok keresgélni, de nem csak én mondtam drága. Én ha már 90 ezret kiadok egy telefonért már akkor ~20 ezer pótlással biztos inkább egy i5-öt vennék, ha nem is 32-est de egy 16-ost biztos lehet találni egyből. De mondom te pénzed, te fogod használni, felőlem 200-ért is vehetsz nekem nem oszt nem szoroz, csak megemlítettem nekem drága lenne, de ezeket már 1x leírtam.

Amúgy 1 másodperc után már találtam jobbat, ez 64-es ez is garis (igaz nem írta meddig). 90 ezer, amit 80 ezerért is ide adna szerintem attól hogy fix áras, ja és fehér ami ugye jobban tetszik neked mint a fekete...

[ Szerkesztve ]

(#50797) r3dsnake válasza B-L-A-C-K (#50796) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Azért nem támasztod alá a hülyeséged, mert nem tudod mivel. Zalaegerszeg meg azt se tudom hol van. Személyes átvétel/adásvételi nélkül kapásból nem is érdekel. Ráadásul elég szegényes az infó, egy szóval sem említi az állapotát, meg lényegében semmit sem.

[ Szerkesztve ]

(#50798) B-L-A-C-K válasza r3dsnake (#50797) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

:DDD

Jó oké hülyeséget beszélek 90 000 Ft-ért egy 4S ajándék (őt is b@zd le), vedd meg gyorsan mert lemaradsz az év üzletéről...

Igen az infó szegényes, mint írtam 1 másodperc alatt találtam, bocs hogy nem hívtam fel neked a gyereket...
Állapota meg benne van a címben, szóval említi: "hibátlan"

[ Szerkesztve ]

(#50799) Zjunior válasza B-L-A-C-K (#50798) üzenetére


Zjunior
veterán

Engem leszokott!
Most komolyan bizonygassam h van jó áron iphone 4S?
Kuttyát nem érdikli de olyan 65-75 között mozog!:)
I5 van 90 ért, aki figyeli a piacot az tudja!;)

[ Szerkesztve ]

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#50800) Bling95 válasza r3dsnake (#50797) üzenetére


Bling95
őstag

Azt mondjuk meg lehet kerdezni :) lehet hogy nem jo , de egy próbat megér

Zalaegerszeget azert remelem csak vicc volt:D

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.