Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
R2D20208
addikt
Sziasztok, szép estét !
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
R2D20208
addikt
válasz philoxenia #1304 üzenetére
Jelentem végeztem, és itt a gépemen már írásjelek is vannak, és linkelni is tudok már
-
GALARDO
addikt
válasz philoxenia #1304 üzenetére
Köszönöm mester, ilyen burkoltan még nem hülyéztek le, de ez is megvolt.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
qpwoeiruty
tag
válasz GALARDO #1289 üzenetére
Hát, rossz hírem van!
Gameloft's Unreal-Powered 'March of Heroes' Has Been Cancelled. Pedig jött volna androidra is -
kutkut
addikt
-
joey04
titán
na akkor a sok "off" után újra a topikhoz kapcsolódó érdekes elmélkedés Jailbreaking témában: Jailbreaking: múlt, jelen, jövő
Véleményem szerint, ha most el is szipkáz pár embert a csapatból az Apple, mindig akad majd új ember aki beszáll a harcba, mert ahogy máshol reagáltak rá: mindig lesznek olyanok, akik egy adott rendszert fel akarnak törni, ha szükséges, ha nem. Ugyan a JB egyre kevésbé fontos (én is 2 program miatt használom csupán: sbsettings, infinifolders) nem félek attól, hogy megszűnne. Legfeljebb időnként 1-1 frissítés után tovább kell rá várni. de ez eddig is így volt.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
A lényeg ebből nekem az 1GB RAM, ami kell, mert amióta behozták a felesleges multitaskingot, azóta semmi nem elég. Bár még így is jobb, mint a konkurencia megoldása. Majd a WP7 lesz még jó ebbeől a szempontból (is).
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Handras app közeleg.
-
R2D20208
addikt
Pálinkás jóreggelt mindenkinek! Herr Csizmás Guten Morgen !
-
sagit
veterán
válasz Mr.Csizmás #1324 üzenetére
egy idézet onnan:
"Gondolom helyzetjelentés jelenlegi állapotodról:
lépésszám, vérnyomás, vérösszetétel, vizelet, széklet, bal füledre 30Hz alatt nem hallás, gyomortartalom, utolsó alvás hossza (kocsiban), átlagos hajszálvesztés /hét/hó/év, nettó/bruttó testtömeg, testtömeg index, fogszuvasodás mértéke foganként, aktuálisan javasolt fogpiszkálási metódus, takony szilárdság/köröm hossz átlag, lúdtalpbetét javasolt magassága, ondó mennyiség hozam kormány bejelentést megelőzően/utánkihagytam valamit?"
am droidra mikor jön?
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
7
addikt
Takarítottam. Nem akarok még egyszer ilyen szintű balhét látni. Bármi is legyen az oka, a fórumra nem való az, amit itt 2-300 hozzászólás alatt leműveltetek. Az ellentéteiteket más csatornán rendezzétek le.
[ Szerkesztve ]
-
Ocarina
aktív tag
-
máyköl
veterán
Akkor helyi idő szerint 10 óra? Akkor ezt sem nézhetem élő közvetítésben...
-
plus44
veterán
válasz Mr.Csizmás #1338 üzenetére
Ne vegyél rá patikamérget, de mintha én próbáltam volna és akkor bebuktam. Nézheted máshol is, ezer helyen lövik live-on.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
GALARDO
addikt
Na végre visszaállt a rend.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
máyköl
veterán
iPhone 4 -en csak nálam nem igazi már a home gomb? Erősebben kell nyomni sokkal, mint újkorában...
-
Ragnar95
félisten
válasz Bling95 #1343 üzenetére
Nekem iPod Touch 4G-n rossz 4.3.3 JB-vel úgy tűnik a 4. generáció gombjával nincs vmi rendben és nemhinném,h szoftveres a hiba, mivel írták többen is,h nekik 4.3.5 alatt rakoncátlankodik a gomb...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest