- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Csizmás #111529 üzenetére
-
válasz
-
vans?
őstag
válasz
Mr.Csizmás #111531 üzenetére
"Ez jelen pillanatban az egyik legdrágább és legmodernebb érintőképernyős okostelefon. A nagyjából 210 ezer forintos darab „hét nyelven beszél”, nemcsak telefonálni és SMS-ezni lehet rajta, de fényképeket, videókat is készíthetünk, internetezhetünk, a biztonságról pedig ujjlenyomat gondoskodik." Az ujsagiras magasiskolaja.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Pfff és tokkal használja ő is tiszta ciki...
-
Malachi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #23580 üzenetére
1, 2, 3, 5, 7, 10, 12... és így tovább, és így tovább.
de a tököm foglalkozik már velük, van nekem jobb dolgom is, mint az, hogy görcsös tinikkel vitázzak, vagy jelentgessem őket.
örülök, hogy te még lelkes vagy és nem hagyod kihunyni a lángot. csak így tovább!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #23580 üzenetére
Jóval több kollégát lehetne találni a droid táborból szerintem.
Mert ugye most se csak a fikázás megy a cikk alatt, ugyanazoktól, akik minden cikknél jelen vannak. Persze még nagyon sokan nem jelentek meg közülük, már alig várom, hogy feltűnjenek. -
SÖ
addikt
válasz
Mr.Csizmás #23514 üzenetére
Android, tehát nem.
Blaise
Retina mint Apple szabadalmi verbdesing, okafogyott.
iPhone 326ppi
Laguna v. London 356ppi
HTC 5' nem jut eszembe a neve 440ppi(fentebb linkeltem)
-
Blaise
veterán
válasz
Mr.Csizmás #23514 üzenetére
Nekem az van
-
válasz
Mr.Csizmás #23477 üzenetére
mit kötekszel bajszos?
-
GALARDO
addikt
válasz
Mr.Csizmás #23477 üzenetére
Tudod ezzel azt jeleztem, hogy tetszett a videó.
-
kutkut
addikt
válasz
Mr.Csizmás #23438 üzenetére
Szerintem is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mr.Csizmás #23244 üzenetére
Nem, de nemis tudásilag gondoltam,h nem ellenfelek, hanem ár/érték arányban
Tudom, hogy a Nexus 7-et nagyon jól összerakták és optimalizálták, ár/érték arányban az (egyik) legjobb tablet a mai piacon, pont ezért lesz nehéz dolga az iPad Mininek, mivel prémium mivolta miatt nem fog tudni versenyezni a 7"-os piacon, ahol mivel árban nem prémium termék egyik tablet sem, ár/érték arányban kenterbe fogják verni valószínűleg, ha tudásban ott is lesz a szeren....
-
Jojo5
őstag
válasz
Mr.Csizmás #23126 üzenetére
elte magyar fizetősre jár ezért is a hitel
ittakary: jaja, én is mondtam neki, hogy nem így kellet volna szerintem, már ha mindenképp MBP akkor németből\szlovákból applecare+nagyobb felbontású opcióval jobban járt volna, meg mellé a diák kedvezmény
így meg a T-nek perkálhatja a részleteket+a 6500-as internet előfizut...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #23116 üzenetére
Lemaradtam
Jah, hogy taliról van szó
Egyébként nincs tervbe egyelőre tábla, ha mégis leginkább iPad vonz.
De nézegettem most videókat róla, nem rossz ketyere ez a Nexus 7. Mennyiért lehet mostanság beszerezni?Más: 4S hirdetésben ilyen szöveg: "a telefon tökéletes facebookozásra, netezni, játszani, persze hívást indítani fogadni - de tudom aki telefont akar venni az androidot vesz, mindenki másnak itt ez a remek készülék."
-
válasz
Mr.Csizmás #23118 üzenetére
adom
-
válasz
Mr.Csizmás #23116 üzenetére
ma valamikor jó lenne?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #23114 üzenetére
köszipuszi.
-
Malachi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #23099 üzenetére
na mibe, hogy erre nem számítottál
de legalább az árával elismerik, hogy gagyi, ez a 250 dolláros címke teljesen vállalható. jó, attól még pofátlan "brand" lopás ez is, de mindegy, megszoktuk.
-
Malachi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #23058 üzenetére
á, az enyémet irtóra elcseszték, bele se kezdek, mert csak felhúzom magam, pedig nem ma történt...
közben olvasgatom itt a Nokia híreket és nem tetszik, amit látok. egyszerűen folyamatosan csúsznak le a lejtőn, nincs megállás. ami igazából nem zavarna, csak attól tartok, hogy így senki nem fejleszt majd a WP8 platformjukra meg a támogatás is pocsék lesz. ugye ez a mániám, a lumia920, de jól elbizonytalanodtam most.
attól tartok a vége impulzusvásárlás lesz, beikszelek egy i5-öt a T oldalán, aztán kalap. eh.
-
Malachi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #23050 üzenetére
nem viszik ki, bedobnak egy értesítőt és mehetsz a központi postahivatalba a franc tudja hova, öt szint, három ablak, hat pecsét, tiszta időutazás és egy rémálom. legalábbis én így jutottam hozzá a cucchoz anno.
-
válasz
Mr.Csizmás #23050 üzenetére
Köszönöm. Nem szoktam nagy értékeket rendelni, de rendszeresen meghaladják ezt az összeget. Eddig még semmit nem fogtak meg. Viszont mostanában nézegetem a wacom táblákat, mert a mostani pen and touch kezdi feladni, meló miatt meg fontos nekem, hogy tudjak haladni.
ebay-en olcsóbbak ezek is mint itthon...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás #21923 üzenetére
Várjál...Akkor, az iOS is megállt a fejlődésben.. Hátteret azért még tudtak cserélni..
-
korpicschess
veterán
válasz
Mr.Csizmás #21923 üzenetére
kb
-
bobooo
addikt
válasz
Mr.Csizmás #21915 üzenetére
nem tudok róla nyilatkozni
-
GALARDO
addikt
válasz
Mr.Csizmás #21590 üzenetére
Neee.
Valaki linkelte, és csak a címét olvastam el, de azóta már sikerült végigolvasni.
-
válasz
Mr.Csizmás #21575 üzenetére
ő
-
Bling95
őstag
válasz
Mr.Csizmás #21561 üzenetére
elvileg ki volt....
icecave: Amikor már a kosárnál járok a megrendelés gomb után van még valami összegzés hogy hova, milyen névre szállítják/ számlázzák?
2 hete lett átírva az előfizetésem cég névre és ha a régi magánszemélyes névre küldik a számlát az nekem 35 ezer bukta. -
sagit
veterán
válasz
Mr.Csizmás #21542 üzenetére
nyugalom, a hosszú élet ritka
-
manchester85
veterán
válasz
Mr.Csizmás #21537 üzenetére
Nem veszem komolyan, ha olyan a téma, de olyan ember minek szól hozzám, aki nem hajlandó megérteni, amit írok? Szakértő létére.
Szerintem a kommunikáció alapvető feltétele, hogy a másik ember mondandójára reflektálj, vagy a véleményedet az ő véleményére vonatkozólag fejtsd ki. Főleg írott környezetben. És akkor jön még egy (fateless), aki ugyanezt csinálja. Élőben az ilyet felpofoznám, komolyan mondom. (Amúgy anyám is ilyen, őt mondjuk azért nem pofozom fel, de kihoz a sodromból.
) A legjobbat akarja nekem mindenben, mégis felidegesít állandóan. De azt egyszerűen nem bírom elviselni, ha valakivel nem lehet szót érteni. Aki nem képes értelmesen megnyilvánulni, az inkább hozzám se szóljon. Vagyis hozzám szólhat, ha nem akar kioktatni vagy okoskodni. A fölényeskedő stílus ne az ostoba emberek kiváltsága legyen, de ez nem kívánságműsor, persze.
Tomics
Ikon 200, iPhone 5 16GB? 20 ezer van a 4S és az 5 között, így semmiképp nem éri meg 4S-t venni szerintem. Szard már le a 32GB-ot.
Én 8 gigával gazdálkodok.
Ha szolgáltatónál veszed, ikon 200-ban, akkor szerintem egyértelmű, hogy i5 16GB.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mr.Csizmás #21447 üzenetére
Pont nem, mivel az XMS-ben és iStyle-ban nem nézheti meg...
-
válasz
Mr.Csizmás #21280 üzenetére
-
SÖ
addikt
válasz
Mr.Csizmás #21071 üzenetére
" sg.hu fórum alatt van..."
Na ott tényleg sok gyökér van, a baj, hogy visszajáró, már törzs tagok.. Minden cikkbe bele kell böfögniük. Pedig a mobilt leszámítva nagyon jó cikkeket írnak, de hát nincs moderálás.
-
greggggg
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #21038 üzenetére
kb aki ios6on van az töltené.
más: mi komoly h hardverapron már több iphone5 van (1hét se telt el) mind sérült és drágább mint mikor megvette...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mr.Csizmás #21038 üzenetére
Nemhiszem,h kiadnák, ha nem is dolgoznak még rajta, bár ki tudja...
Az simán előfordulhat,h többen használnák a gmaps appot, mint az apple mapset, amíg azt nem javítják, tehát komolyan nem értem a google-t -
máyköl
veterán
válasz
Mr.Csizmás #20872 üzenetére
"- neki minden tökéletesen működik"
Lehet mert nem androidot használ.
"- sosem kopik el, sose karcolódik"
Vigyáz a cuccaira, jól teszi.
"- minden új, innovatív"
Nyilván ezt kell mondania, ebből él.
"- ő maga is tökéletes"
Sosem mondta ezt emlékeim szerint. Megmutatnád hol írta?
Lehet kicsit többet tett le az asztalra mint te. Ne legyünk már irigyek, mert valakinek jobban összejöttek a dolgok...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mr.Csizmás #20772 üzenetére
Ezt alátámasztom én is.
-
SÖ
addikt
válasz
Mr.Csizmás #20675 üzenetére
Jó, de az Index nem szakportál, de ez elvileg Apple "blog." Még csak elfogult sem lehetek annyira gyenge. Az a pár értelmes cikk - mert hogy van ilyen is - copy paste. Pl. Apple server park.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Mr.Csizmás #20653 üzenetére
az ilyennek nem sajnalom ha viszik mindenet, mert nem tud fizetni valamiert
-
válasz
Mr.Csizmás #20527 üzenetére
Csak várj még egy 4 évet mire felzárkóznak az appokkal.
-
Malachi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #20437 üzenetére
jelen!
gondok vannak srácok, kicsit visszaveszek az online és egyéb jelenlétből...
-
válasz
Mr.Csizmás #20439 üzenetére
Ma még nem volt...
-
válasz
Mr.Csizmás #20437 üzenetére
Igen, miért?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mr.Csizmás #15356 üzenetére
Más tippem volt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mr.Csizmás #15351 üzenetére
Hol vetted a pizzát?
-
korpicschess
veterán
válasz
Mr.Csizmás #15353 üzenetére
Láma.
Mondjuk én sem vettem észre, hogy az az ON topik..
Mióta vagy te PH nagyúr?
-
korpicschess
veterán
válasz
Mr.Csizmás #15351 üzenetére
Haha, mindenhol ezzel vagánykodsz?
Ha valaki nem látta:
[link] -
xlife11
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #13261 üzenetére
Jajj csizmi, előkapartam volna a törött D900at aztán megsirattuk volna a sok zsamzsung userrel
-
nggabi
félisten
válasz
Mr.Csizmás #13261 üzenetére
én voltam. problem?
-
b4zsi-
őstag
válasz
Mr.Csizmás #11533 üzenetére
még mindig nem találtam Perlenbachert
-
GALARDO
addikt
válasz
Mr.Csizmás #11514 üzenetére
Jó nekik, itthon meg szenvedhetnek, a döfivel.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #9905 üzenetére
Ha jó a meló, akkor nem, ha utálod akkor igen....
-
xlife11
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #9871 üzenetére
iPhone 4 16GB 25Euros elofizetessel 300 euro.A csomagban van 3GB net, 1000perc, 1000 sms.
-
manchester85
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9871 üzenetére
Az a baj, hogy te most hoztál egy másik példát, egy másik országból, ahol 25 euróra (7200ft) kijön egy csomag, amiben perc, sms, net egyaránt van, amiben ráadásul ingyen van a telefon. (Ha jól értelmezem.)
Ezt én nem is vitatom, biztos így van, ugyanis nem egy embertől olvastuk már itt a fórumon (egyik-másik fejlettebb nyugat-európai országból) hogy milyen jó csomagok vannak, főleg kisebb szolgáltatóknál. (Pl. az angliai Three).
De az USA-ban ez van, ez a három (nincs three
), kivéve néhány regionálist, amik csak 1-2 államban érhetők el.
Úgyhogy amit te írsz az amerikai piacra vonatkozóan, az egy feltételezés, amit én írtam, azok meg tények.
Én is egy saját példával jövök akkor, egy közeli rokonéval.
Az USA egyik legígéretesebb CDMA alapú szolgáltatója a Metro PCS. Már 40$-ért unlimited talk, sms és net van, amiből 250MB 4G sávszélességű, utána lassítás. Ő is ebben van, mert egész nap telefonál szinte, és nem akarja számolni a perceket. 50$-ért pedig már 2,5 giga van teljes sávszéllel. Más kérdés, hogy ennél a szolgáltatónál max gagyi droidos telók vannak 200$-ért, viszont hűségidő sincs. Na most keresd ki a 3 nagy iPhone-t forgalmazó szolgáltatónál, hogy mennyiért kapsz unlimited talk-ot, message-et és 2 giga netet.
100$ alatt semmiképp nem jön ki. Vagyis minimum a duplája, mint a Metro PCS-nél. Ez két év alatt alsó hangon negyed millió forint. Ennyiből lassan két független iPhone 4S kijön ott.
Szóval tök mind1, ki mennyit keres. Nem csak az adott fizetéstől függően lesz valami drága, hanem a készülék független árától és az aláírt csomagoktól függően is. Ha egy másik szolgáltatónál fele annyiért kapod meg ugyanazt a szolgáltatást, akkor bizony a hűségidő alatt kamatostól visszafizeted a telefon teljes árát. Innentől fogva ez fizetéstől függetlenül drága.
-
SÖ
addikt
válasz
Mr.Csizmás #9790 üzenetére
-
Malachi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9786 üzenetére
-
SÖ
addikt
válasz
Mr.Csizmás #9783 üzenetére
Azért ezt be kéne keretezni. A topik életében a legobb beszólás.
-
eszgé100
őstag
válasz
Mr.Csizmás #9632 üzenetére
ügyesen kikerülted a válaszadást, de pontosan mit is?
-
máyköl
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9630 üzenetére
És te mennyit ittál és mit?
-
máyköl
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9628 üzenetére
Narancslevet, kb. 3-4 decit.
-
joey04
titán
válasz
Mr.Csizmás #9426 üzenetére
mi volt a Vista-val?
Nálam nem fagyott, nem akadt/lassult, semmi ilyesmi. Volt pár program/játék aminél szükséges volt update/patch hogy menjen, de ez csak idő kérdése volt. Na ez látod tényleg marketing, és nagyon jó amit a MS csinált, ahogy a W7-et promózta, mert olyan rengeteg minden még moonman szerint sem változott a W7-ben. -
Ragnar95
félisten
válasz
Mr.Csizmás #9409 üzenetére
Én meg azért,h ne kelljen egy 3 hónapos gépnél és Winnél azzal szembesülnöm,h egyre lassabb és megjelennek fagyások, akadások is
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #9379 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #9376 üzenetére
Nem, annyira élvezetes....
Ezek a MILC és egyéb ketyerék hol vannak egy valódi középformátumú géptől ? Ott nyugodtan cserélgethetsz hátfalakat is, akár full infrásra is, keresőnek használhatsz akár 50"-os tévét is......
Hamár....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #9374 üzenetére
NEX7:
"Precíziós, elektronikus* képkereső
Még ragyogó napfényben is könnyűszerrel fényképezhet - a fényképezőgép képkeresőjét közel tartva szeméhez. A Tru-Finder™ rendkívül tisztán és nagy kontraszttal mutatja a jelenetet. Fénykép és HD videó készítéséhez egyaránt ideális."
Egy elektronikus keresőnél eleve csak a szenzor képét látod....
*aláhúzás tőlem
-
Malachi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9364 üzenetére
azon az áron inkább már dslr.
-
joey04
titán
válasz
Mr.Csizmás #9335 üzenetére
Lehet, de ezt mondom, ha valami hobbi félébe belevágok, akkor abban felküzdöm magam az ésszerűség határán belül a legjobbig.
Ahol erre nincs esélyem, azt hagyom is a fenébe. -
joey04
titán
válasz
Mr.Csizmás #9328 üzenetére
minek új obik? statisztikailag a döntő többség csak max. 3 obit használ.
nem több, jobb kéne. Ha már kinőttem, elértem a korlátokat, akkor kéne még jobb technika. Pl. olvastam 1-2 fotóskönyvet anno, hogy milyen képekhez milyen beállítás szükséges, stb. És írta is a szerző (meg nem mondom most ki volt, már nem vagyok benne), hogy az itt leírt beállítások csak ilyen és ilyen obikkal érvényes, olcsóbb variánsok nem tudják ezt hozni. pl volt valami olyasmi a blendeprioritásos üzemmódnál, tájképeknél, hogy mi legyen elmosódott és mi ne, tehát a háttér, vagy az egész, vagy minden éles, stb. És ott van, hogy ha ezt és ezt akarod elérni, akkor állítsd a lehető legkisebb értékre, de a legjobb akkor lesz, ha x értéket bír az obi. én beleőrülnék, ha tudnám, hogy egy jól elkapott kép hibátlan beállításokkal lehetne még jobb is, ha jobb technikám lenne. Természetesen az alapszabály az igaz, hogy szar fotós milliós technikával sem fog jó képet lőni, de a jó fotós jobb technikával azért tud jobbat is lőni.
Hasonló okok miatt nem veszek autót sem. Amilyen kéne, arra nincs keret. Akkor inkább BKV.Anno összeraktam netes boltban egy aránylag elfogadható szettet mindennel, de abban tényleg minden benne volt. 600k volt a végösszeg.
és még azok is csak középkategóriás cuccok.
de egyszer lehet belevágok. -
Malachi
veterán
válasz
én sem bírtam anyagilag, úgy, hogy mellette itt van hobbinak a PC és arra is költenem kell folyamatosan. 5 évig dolgoztam a fotós világban, három teljes szettet is elhasználtam (gép, táska, akkuk, szűrők, pántok, memóriakártyák, előtétlencsék, meg ami kell) pedig én kifejezetten anyagi okokból mindig bridge gépekkel nyomtam. ja nem is 3, 4 szett volt, PinePix S7000, aztán S20Pro, S9500 és S9600-utóbbi kettő azért hála égnek majdnem kompatibilis volt egymással, nem kellett sokat költeni a váltásnál. de akkor ismered, sok a fogyóeszköz, mindig költeni kell erre is. DSLR-nél meg egy normális kezdő készlet úgysem áll meg 300k alatt. egy rendesebb közép váz, egy fix 50-es, egy 28-70-es meg egy 70-200, vagy 70-300-as átlagos fényerejű nem túl drága obi és akkor még csak nagyon az alapoknál tartunk...baromi drága na. gyönyörű hobbi, de drága.
telefonnal nem fotózok, mióta eladtam az utolsó gépemet, felhagytam a fényképezéssel. néha jön csak jól a teló, előkapom, gyorsan kattintok és elküldöm barátnőmnek, ha mutatni akarok valamit. erre jó csak, semmi másra. maga a tudat, hogy egy körömnyi műanyaglap az "objektív" elrontja az egészet - pedig végül is arra, amire kitalálták, mondjuk, hogy megfelel.
ja és még valami, ettől függetlenül az ergonómia nem feltétlenül csak kézreállóságot jelent, azért a súly és egyéb kényelmi tényezők is fontosak.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Engem valahogy nem fogott meg annyira a fényképezés,h hobbiként tekintsek rá. Ha van valami megörökítendő pillanat, arról lövök egy/több képet, aztán ha olyan kedvem van, nézegetem a képeimet, amiket készítettem,de ennyi, nincs bennem az a vágy, hogy csak úgy minél jobb fotókat készítsek bármiről, amit meglátok
Bezzeg apám elolvasott már jópár fotós könyvet, általában ő fotóz ha együtt megyünk valahova, ki se lehet venni a kezéből a gépet
manchester85: én ezt a füles kérdést se értem,én a kezdetek óta gyári füleseket használok, az utóbbi időben már próbáltam 10 000Ft-os fejhallgatótól 100 000Ft-osig elég sokat, de egyik se fogott meg annyira,h azt mondjam, na ez instant get vagy egyáltalán hogy nekem jobb kéne...Lehet, hogyha pár hétig/hónapig egy jobb fülest/fejest használnék, utána undorodva tekintenék az iPhone fülesre, de egyelőre bőven jó ez is számomra, max a kényelem+zajkizárás miatt váltanék -
Malachi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9321 üzenetére
ha nagyon akarod, azért biztosan megérted, mire gondolt - ha nem is fogalmazott pontosan. egy telefont SOKKAL könnyebb kezelni, mint egy nagy vázat egy nagy obival. gondolom ezt nem vitatod.
-
manchester85
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9318 üzenetére
Láttam, és? Konkrétan a trollkodási szándékon felül akarsz még valamit mondani?
Csizma!
Tisztában vagy az ergonómia jelentésével? Egyébként a felhasználói élmény is ide sorolható, illetve ahogy Malachi is írta, egy komolyabb fényképező nagy, nehéz, képnézegetésre pedig messze nem olyan alkalmas, mint egy 4" körüli multitouch-os kapacitív kijelzőjű okostelefon.
-
Malachi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9318 üzenetére
úgy érti, hogy nagy és nehéz egy telefonhoz képest.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mr.Csizmás #9287 üzenetére
Ez valóban nemrossz, de ezen túl szerintem elég gagyi és haszontalan app...Bár ha a fb megveszi és integrálja a fb appba, lehet,h jobb lesz
vadászcsiga: én is ezen a véleményen vagyok -
SÖ
addikt
válasz
Mr.Csizmás #9265 üzenetére
Dehogy convertál. Ezt az appot még ajánlom is bárkinek. Vonatkozassunk el a papírformátol, és csak a hangra koncentráljunk. Este részletezem, mert nem csak a tchnológia bonyolúlt, de még beállítani is. Ja csak Oannyit, hogy én is veszteségmentes párti vagyok, ha más mondaná én sem hinnék neki. Ez legalább akkora durranás mint annakidején a Dolby volt. Fogok linkelni egy képernyő mentést a beállításokról kezdésnek. Már aki letölti és használni akarja.
-
korpicschess
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9244 üzenetére
Az enyém jobb.
-
blokad
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #9228 üzenetére
Expo, home, meg valószínűleg a video-photo switcher..
-
jimhun
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #9223 üzenetére
Nem rossz bar szerintem a Lifeproof jobb. Olcsobb is Azzal is lehet buvarkodni es azon ugy tudom kezelheto a kepernyo is normalisan.
Nem nagyon vagom hogy mi az hogy 3 hardveres gomb. -
eszgé100
őstag
válasz
Mr.Csizmás #9220 üzenetére
Gyanús, elvégre iPhone off topikban vagyunk.
Amióta a gta3-at vegigtoltam, azóta jár az agyam, hogy kellene a mafia is, meg a többi GTA rész is -
Malachi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9162 üzenetére
iPnoe-on be tudod állítani, hogy mennyit mutasson az üzenetekből. vagy csak álmodtam? dereng egy ilyen beállítási lehetőség...
-
Iomega
addikt
válasz
Mr.Csizmás #9095 üzenetére
Olyat nem nézek.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mr.Csizmás #9072 üzenetére
Akkor javaslom kérdezd meg az nlcafén
Csak viccelek ám, peace.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mr.Csizmás #9065 üzenetére
A lényeget azert érted? Nem magyaraznam el ha nem muszáj
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mr.Csizmás #9062 üzenetére
Párodat is csak bütykölöd sosem teszed magadévá?
-
DanielK
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8987 üzenetére
De a lényeg átjött, nem?
-
DanielK
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8972 üzenetére
Pontosan, csak nem olvastam vissza annyit.
(#8973) Ricardo: nem olvastam vissza annyit. Bocsi. De ez igaz az összes videóra, ami fent van youtube-n. Ezt nem tagadom.
(#8974) korpicschess: agyon hekkelt sz*rról ne mutogass semmit, mert az nem mérvadó. A haverod csináljon egy restore-t és állítsa be újként a telefont, és utána azt is vegyétek fel. Más lesz, hidd el.
-
SÖ
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8662 üzenetére
Senkit nem akartam megbántani, mindenki olyan cuccot visel, amiben jól érzi magát. 20 évvel ezelőtt még nyáron is weszko csizmában jártam.
-
SÖ
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8659 üzenetére
A mai converse cipők nekünk - pár évvel ezelőtt
- kötelező tornafelszerelés volt.
De van ennél viccesebb is, a gumicsizna őrület. Az a baj a mai világgal, hogy visszafelé tekint nem előre. Kreatív? -
Phantomhive
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #8657 üzenetére
szerintem ez rosszindulatú beskatulyázás.
nehogy már azért ne vehessek fel egy nekem tetsző ruhát, mert az automatikusan betaszít egy szubkulturális rétegbe.
baromira tetszik a converse cipő varrásmintája meg az egész minimalista, de mégis tök jó kinézete. akkor én most egy '90-es években élő Kurt Cobain-t majmoló pofa vagyok? -
Ragnar95
félisten
válasz
Mr.Csizmás #8643 üzenetére
LOL
Amúgy ehhez nem kellett macska, már letesztelték hőkamerával,de a hardverfejlődésből kifolyólag nem is csoda,h melegebb,mint az iPad 2... -
xlife11
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #8617 üzenetére
Szeretem handrás blogját, mert annyi szerencsétlen van ott egy helyen, hogy mindig jókat nevetek.Főleg az iPad hírek alatti kommentekre gondolok.
-
SÖ
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8621 üzenetére
Igen.
szabopali
A Sound Generátort nehogy frissisd, csak reklámokat tesznek bele. Nem szoktam bedőlni a frissítéseknek, de most...
-
mondomén
őstag
válasz
Mr.Csizmás #8617 üzenetére
Appleblog volt, nem?
-
SÖ
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8613 üzenetére
Azért ne általánosítsunk. Van egy kis külömbség mint retorikában, mint stílusban.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mr.Csizmás #7171 üzenetére
Láttam, lehet, hogy majd kipróbálom, csak újra kéne raknom a IV-et, mert most sehogy se akar indulni modolás után, bár az EFLC tökéletesen fut most is
Előző gépemen tökéletes volt a IV, teli volt modokkal, de kb fél évig nem játszottam vele és teljesen elfelejtettem, hogy az elején mit kellett csinálni, h ne sz@rjon be a modoktól a játék -
Malachi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #6961 üzenetére
alapvető tévedések, vagy nem tudom minek nevezzem.
"Az Apple-nek ez volt kezdetekben az előnye, hiába voltak jobbak és erősebbek a belsőt tekintve a konkurens cégek termékei." - mármint az volt az előnye, hogy egy új koncepciót hozott, nagy újítással nyitott. na de ez? hogy jobb és erősebb volt a többi telefon hardvere, de az volt az Apple előnye, hogy újított? á, ne, hagyjuk, semmi értelme az egésznek, lehet, hogy mást akart mondani, de ennek így se füle, se farka.
mindenki azt használ, amit szeretne nyilván, de ha ezt itt írja úgy, hogy még iPhone-ja van, néhányan akkor is kijavítják, ez tuti. én mondjuk biztosan.
"Ahogy telt múlt az idő, a többi gyártó és OS fejlesztő sem ült a babérjain, és gőzerővel dolgoztak. Apple ez alatt az idő alatt pedig eufóriában úszkált az "i" eszközökből befolyt bevételben." <---
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged