- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Jojo5
őstag
válasz
Iomega #16763 üzenetére
tudom, hogy külföld mekkora lehetőséget nyújt, hogy ha van tapasztalat, mindenképp azon vagyok, hogy a magyar csapatba bekerüljék és elérjek 1 szakszolgálati engedélyt 1 típussal legalább, de ez minimum 5-6 év, és ezután megnyílnak a kapuk külföldre is simán, de addig cocó van...
manchester85: finnek>prüdek\ridegek\gátlásosak főleg mivel épphogy csak 19 évesek múltak akkor
egyik csaj már akkor el volt jegyezve... -
Jojo5
őstag
válasz
Iomega #16761 üzenetére
tudom, hogy van "gárda" 50%-os leépítés után csak én úgy értettem, hogy konkrétan azt gondolod, hogy a Malév szervizelt, de akkor örülök, hogy tévedtem...
amúgy, sajnos nem sok típuson dolgoztam Airbus A319\20\21, Boeing 737-500CL meg 600NG illetve még egy Falcon-t le rendszer próbáztunk Finnországba
-
Remélem is, engem nem hat meg az sem, ha az iPhone 10 is ugyanígy fog kinézni, mert nagyon bejön ez a formaterv. A kijelző szerintem is növekedhetne,de csak picit, de igazából az sem baj,ha marad, sőt (meg mivel van iPad, így azért csomó dolgot inkább azon intézek/nézek meg). A jelenlegi kijelző meg bőven jó, amikor épp nincs kéznél az iPad, de valamit meg akarok nézni.
-
Jaja, tudom hát, de muszáj volt beszólni
Egyébként persze,hogy viszik, lévén, hogy nem lesz más választási lehetőség annak, aki iPhone-t akar, csak max egy év múlva. Ezért is f*sok picit, hogy nehogy valami gané design-al jöjjön az új, mert akkor mit csinálok... Persze, ezt nem tudom elképzelni nagyon.
-
máyköl
veterán
Igen. 1 hétig fent volt a hirdetés, nem vitték el, és maradtam ezen a vonalon. Néha berágok nagyon erre a jószágra, és mindig elmondom, hogy lecserélem, de egyébként jól kijövünk lassan már egy éve...
SGSII -be nem mertem belevágni, szép és jó telefon, de nem nekem való szerintem. A képernyőmérete sem szimpatikus.
Az iPad 2 + iPhone 3GS kombón sokat vacilláltam, de maradt az i4 + iPad 1. -
manchester85
veterán
Jó, hát minden viszonyítástól függ. Ha nincs viszonyítási alapod (pl. SGS 2, iphone 4S) akkor a véleményed semmiképp nen lesz objektív, még akkor se, ha te teljesen ebben a hitben vagy. Ez dettó ugyanaz, mint a füles kérdés. Amíg nem próbálsz jobbat, nem fogod látni a hibákat.
-
vadászcsiga
félisten
Apropo mi lesz a Sense-el most hogy jön az egységes ICS?
Mela Kehes
Én az első percben össze vissza törtem mindent hagytam is a játékot a francbaGALARDO
"41 megapixeles Nokia 808 PureView "
Minek ez? Noormális? Tudom nem emiatt linkelted csak megakadt a szemem. Meg azon is hogy a GS2 lett a legjobb telefon na ez meg...? -
vadászcsiga
félisten
Es mit kezdesz azokkal a marketes progikkal amihez root kell? Elég nagy számban vannak már ilyenek. Elég nagy csábító erő pláne hogy kb. 8 perc rootolni a telot ezután meg még 2 perc hogy főzött rom kerüljön rá.
Én a végen már gyári romot használtam rootolva.Amúgy igazad van, Spicán annak idején gyárilag nem volt multitouch, egyik reggel munka előtt rápillantottam a fórumra és ott volt egy patch ami képessé tette erre hát el is késtem de egész nap ezzel szórakoztam, örültem mint majom a farkának persze iphone 3G-n már javában létezett ez.
-
zack
nagyúr
SGS2-nél is így van. Nekem semmi sem hiányzik az iOS5-ből egyelőre. Az értesítési rendszer se.
De azért azt tegyük hozzá, hogy az SGS2 egy jó telefon, jelenleg szinte a legjobb Androidos ami a hardvert illeti. Nekem ez van, mert nem akartam visszalépni teljesítményben az i4-hez képest. Innentől kezdve nem is nagyon érdekel, hogy az alsó és a közép kategórián hogy fut az Android. Amit én vettem, azon smooth. Legalább annyira, mint az iPhone a legjobb iOS verziókkal.Vannak itt is gondok, pl. ez az alvásból való felébresztés...Most először előjött az új ROM-nál is, de itt az az előnyöm, hogy van egy rakat diagnosztikai program, amivel remélhetőleg ki fogom tudni szűrni a hibát, mert valamelyik program beakadhatott. iOS-nél erre nincs lehetőség, és nem csak azért mert nincs felébredős gond, hanem mert nincs ennyire rendszer szintű hozzáférés. Kíváncsi leszek ki fog e derülni mi a gond. 1 hete van fent ez a ROM, ez az első gond vele. Csak azért írom le, mert nem csak azt akarom megosztani veletek, hogy mennyivel jobb és szebb...stb.
Ez is hozzátartozik az objektivitáshoz.
Kizártnak tartom, hogy ez csak nálam jön elő, de erről ritkán szólnak a hsz-ek. Inkább sutyiban újra van indítva a telefon, és ezzel a probléma meg van oldva.
Ennek a fene nagy szabadságnak is megvannak a hátrányai, de még mindig több a pozitívum mint a negatívum. -
manchester85
veterán
Hát nem tudom, hogy pontosan mi mutatja. Havernak van egy Sensation-e, kipróbáltuk whats app-pel, de ott csak a status baron jelezte, hogy üzenet érkezett. iOS-en lezárt képernyő mellett is megjelenik egy slide to unlock felület, és ezen belül az üzenet tartalma is megjelenik. Ha több értesítés érkezik, azok párhuzamosan láthatóak lezárt képernyőn, ez nekem állati kényelmes. Ugyanígy, a status bar-on is látom az üzenet tartalmát, nem csak azt, hogy 2 mail érkezett mondjuk. Próbáltam youtube-on keresgélni összehasonlításokat, de nem nagyon találtam. Persze droid fronton nem tudok 100%-os tapasztalatokat leírni, csak amit félinformációkból meg tudtam/tudok figyelni.
DanielK
Van, 3 és fél éve.
Viszont eszem ágában sincs házasodni.
Igazából elég sz*r a helyzet, mert jellemileg baromira összepasszolunk, de valahogy még nem nagyon látszanak a közös célok. Ő debreceni, és miskolci vagyok, de mindketten Debrecenben tanulunk, ráadásul ugyanazon a szakon. Ő akar maradni Phd-zni, de hosszútávon egyikünk se akar Debrecenben maradni. Ráadásul ha végzünk, nekem ott semmi dolgom, kereshetnék albérletet, de semmi kedvem oda berendezkedni, Bp-re mehetnénk, USA-ba mehetnénk, ráadásul már megszokottsággá vált az egész kapcsolat. Egyszer már ki is jelentette, hogy ez már szerinte nem szerelem, és fejezzük be, de aztán végül ment tovább minden.
Nem biztos, hogy van értelme nekem az ő életéhez igazítanom a jövőmet ezek után. Szóval itt reális egzisztenciális kérdések is felvetődtek, de majd szólok, ha lesz új infó.
-
de én ezt nem értem, honnan gondolod, hogy be tudod nekem bizonyítani, hogy nálam van a hiba? látod a gépemet? te használod? nem hiszed el, hogy tényleg tökéletes minden és csak a FF szarakodik?
kb. napi 12 órát ülök előtte, ezen dolgozom, létszükséglet, hogy minden hibátlanul menjen. megy is, csak a FF nem. pont.
kérlek ne írd még egyszer, hogy nálam van a gond. a gond a FF-nál van. egyébként már 10.0.2-nél jár, ennél telt be a pohár.
-
kénytelen leszel felülvizsgálni az elméletedet, mert az én esetem sajnos nem támasztja alá. ennél megfelelőbben nem is működhetne PC, mint az enyém - de a Firefox frissítésről-frissítésre egyre inkább csesződik el és ez ellen nem tudok tenni semmit. nagyon sokáig semmi problémám nem volt vele, de mióta hetente tolják ki az újabb és újabb frissítéseket, valami gond mindig akad. lassan indul, irtó lassan tölti a gmail oldalakat, lefagyogat a vimeo és a youtube, ilyesmik. a gép és rajta minden szoftver csendben teszi a dolgát, ezzel meg csak a görcsölés van.
de semmi gond, kezemben a döntés, váltottam - csak hát idegesít, hogy a Chrome meg ilyen gyerekbetegségekben szenved még. amúgy nem írtam volna erről most.
-
-
HUNPSP
aktív tag
Nagyon Sok, sikerekben gazdag Boldog Újévet Mindenkinek!
Valaki egy másik fórumon beszélt egy oldalról, amit ha megnyitsz iPhone Safariban, letöltöd a programjukat és nyitva hagyod 30 másodpercig, akkor kapsz krediteket.
Ezeket a krediteket szintén az oldalon található mindenféle store-ban megtalálható játékra lehet "beváltani", igazából minden nagyra (pl. angry birds, gta3, és hasonlók).
Van ennek értelme? Mert x pont összejön az oldal ingyenes appjaiból, viszont utána hívogatni kell az emberekt, például a gta-hoz 4-5 embert. -
Ocarina
aktív tag
-
Ragnar95
félisten
De a Windows 7 OS és a Windows Phone 7 egyáltalán nem ugyanaz
Ezért röhejes, hogy Handras képes volt Windows 7-et írni, mivel az egy számítógépes oprendszer, bár van 1-2 mobil, ami azt futtatja
-
llaszlo
veterán
Tudom már több hsz-ed is olvastam. Engem nem is az zavar, hogy ki ír ide hanem, hogy mit és hogyan. Erre remek példa volt kb egy hete, amit az ioffosoktól sosem láttam és alig akartam elhinni, hogy emberek ilyenre képesek és még örültek is neki. Azt inkább nem minősítem. Engem a cigis téma sem zavart. Érdekes volt.
-
-
Ragnar95
félisten
Nekem viszont ezis szokásosan instabil, fagyogat, stb....
Már 2-szer kellett újraraknom, volt jópár kékhalálom elporosodás () miatt, elég gyakran belassul, csomószor csinálja azt, hogy ha feljön egy ablak egy programon belül (letöltés, engedélykérés telepítéshez, stb...), akkor elkezd villogni az ablak, amíg minden mást le nem küldök kicsibe és még sorolhatnám.....
-
Ragnar95
félisten
Sok cég most váltott Win7-re és ők tuti nem fognak most váltani....
Amúgy magában nem hiszem,h túl sokan megvennék az oprendszert, inkább csak úgy, hogy kapják az új gépükön gyárilag (szerintem legalábbis)
Amúgy az árát inkább hagyjuk, egy vicc, amennyi ezért a sz@rkupacért képesek elkérni -
Ricardo
titán
-
Ricardo
titán
-
máyköl
veterán
Így van, nem veszem többet a nevemre, elnézést.
"Úgyhogy megkérek minden kedves almást, hogy aki csak rossz indulatból tud hozzászólni a korábbi kommentekhez, az inkább ne tegye."
Csak ez irtó jó, hogy az iPhone -használók topikjába, te, akinek nincs is Apple terméke sem, nemhogy iPhone -ja, megszabod hogy iPhone tulajok miről társalogjunk. De ez a topik már nem lesz a régi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Google Chromecast topic
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!