-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Régi kedvenc.
-
Ragnar95
félisten
Nem vágom,h minek kell a mobilok és tabletek közé még vmi....Ezt tényleg nem lehet megfogni, zsebbe se fér be viszont ha nagy képernyőt akarsz, ott az iPad v egy 7"-os tablet, aminek tényleg nagy a kijelzője
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
joey04
titán
válasz Ragnar95 #621 üzenetére
Ezért (is) akar minél inkább eltávolodni a samutól az Apple, hiszen mivel kezdetben igen sok cucc samsung volt az iPhoneban, igen sokat tudtak a koreaiak a megjelenés előtt álló iPhoneokról, méghozzá mindenféle erőfeszítés és stikli nélkül.
------------
Én is mondtam, hogy egy 3,8-4" körüli méret az ideális, az ilyen HD2 féle szörnyek már kicsit nagyok, nem beszélve pl a most bejelentett HTC TITAN-ról, ami 4,7"!
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
válasz pingwin92 #632 üzenetére
Vágom, köszi az infót
sztem ez elég lesz pár androidos havernak hogy váltson androidról iPhonera
Mert eddig csodálták h milyen stabil meg milyen akadásmentes ,csak a widgeteket hiányolták belőle●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
válasz pingwin92 #630 üzenetére
Rendben
Noticenterbe hogy lehet belerakni widgetet?és szinte bármilyet lehet?●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
pingwin92
aktív tag
-
CoDWaW07
őstag
válasz pingwin92 #628 üzenetére
ÉS valami olyan módszerral mint ebben a videóban?
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
pingwin92
aktív tag
válasz CoDWaW07 #627 üzenetére
Ha lesz rá JB, akkor 100%
Szerk.: Nekem egy ideig volt iOS 5 beta 2, 3 és 4 az i4-emen, és bár leginkább/csak a notification centerbe szánt, de máris egy csomó widgetem volt.
Homescreen-re is van már most is egy csomó widget. Szerintem a legjobb a LockInfo + HTC Wetather
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
válasz pingwin92 #626 üzenetére
Van benne vmi
Am mennyi az esélye arra hogy az IOS 5-be lehessen widgeteket rakni?●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
válasz Ragnar95 #623 üzenetére
Szerintem isAz iPhone 4 kijelzője elég rendesen eltörpül a többi mostani teló kijelzője között.Bár attól még az iPhone 4 retina kijelzőjének van az egyik legszebb képe
Ilyesmit kéne 4 colosba és akkor nagyon ütne●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
válasz Ragnar95 #621 üzenetére
Szerintem is a 4 col az teljesen ideális
Nem túl kicsi, és nem is tepsi még●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Ragnar95
félisten
Am ezt most tényleg nem hisze,h másolták, de Handras se komolyan írta sztem, max ha ipari kémei vannak a samsungnak, ami azér elég para...
Am ez az 5,3 col szerintem már f*szság, be se fér a zsebedbe, megfogni is nehéz és fölösleges....Szerintem bőven elég a 4 col, de max 4,5Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ocarina
aktív tag
És ez most Handrasnak szól. A note-ot már a hét elején( vagy múlt héten) bejelentették (kiszivárgott), hogy lesz. Nem hiszem, hogy egy éjszeka alatt újratervezték.
...
Szerintem marad az i4 dizájn, csak minimális változások lesznek.[ Szerkesztve ]
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
tDr1v3r
veterán
[link] Várjuk az újabb másolatot. ;D
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
GALARDO
addikt
Igazatok van, semmit nem koppint a Samsung.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ragnar95
félisten
válasz pingwin92 #612 üzenetére
Én eléggé Samsung ellenes vok, de ez az mp4 lejátszó sztem se iPod copy, semmi köze hozzá, sokkal idegesítőbb a billentyűzetük, notebookjaik és telefonjaik és az Apple termékek közti hasonlóság....
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
pingwin92
aktív tag
Jó, de akkor is inkább a Galaxy S-ért, a Galaxy Ace-ért, a Touchwiz-ért, meg a (7"-os) Galaxy Tab aljáért.
Ez meg egy teljesen normális mp4 lejátszó. Nem védem én a Samsungot (lsd. 1. mondat), de mindenre ne találjuk már ki, hogy copy, mer' pont ezért utálják az almásokat.[ Szerkesztve ]
-
-
CoDWaW07
őstag
Sztem mivel az Apple nem nyerte meg a Galaxy TAB ellen (eddig) a pert így azthiszik hogy most mindent szabad nekik copyzni
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
GALARDO
addikt
Ez már nevetséges.[link]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ocarina
aktív tag
Van fehérben is.
"Nem másolat, mert fekete..." már nem érv.[ Szerkesztve ]
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
Ragnar95
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Photoshop
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- OpenMediaVault
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest